99% Purity Anadrol PowderOral Anabolic Stéroid Oxymetholone CAS 434-07-1

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

kecap konci:Oxymetholone
landian:Anadrol
KASUS:434-07-1 Pasar Ékspor: AS, Inggris, Perancis, Thailand, Kanada, Brazil
Métode pengiriman barang:FEDEX, TNT, UPS, DHL, HK EMS
MOQ:10 gram
Kamurnian:99%
Kabijakan Kabijakan:Kawijakan Reshipping
Cahaya luhur:bubuk stéroid anabolik, methenolone enanthate


Rincian produk

Tag produk

OxymetholoneInpo dasar

Anadrol CAS: 434-07-1
Sinonim: Anadrol;Mésér lisan Anadrol, 99% mnt purity Anadrol
CAS: 434-07-1
Rumus molekul: C21H32O3
EINECS: 207-098-6
Kategori: Farmasi;Biokimia;Hydroxyketosteroids;Stéroid
Titik lebur: 172-180 ° C
Kaleyuran: H2O: ≤ 0,5 mg/mL
Ciri: Bodas nepi ka konéng lampu
Kalarutan cai: <0,1 g/100 mL dina 23 º C
Stabilitas Bisa jadi sénsitip kana lampu.Bisa kaduruk.Teu cocog sareng agén pangoksidasi anu kuat.
Assay: 99% mnt.
Pamakéan: Anadrol, pamakéan jangka panjang hormon cortical adrénal insufficiency adrenocortical alatan peran dina pencegahan sarta konfrontasi.

OxymetholoneInpo lengkep

Anadrol (Oxymetholone) nyaéta stéroid lisan anu épéktip kuat sareng gaduh androgenic pisan anu pas dina panangan sareng komponén anabolik anu parah pisan, ku cara nyandak Anadrol para atlit ngalaman "efek pompa" anu ageung salami latihan dina otot anu dilatih. hiji ubar hormon anabolik, bisa ngamajukeun sintésis protéin sarta inhibiting dysplasia protéin, sarta bisa nurunkeun kolesterol getih, ngurangan ékskrési kalsium fosfor jeung ngurangan suprési sungsum tulang, promosi ngembangkeun, ngamajukeun freshmen jaringan sarta granulation.Disababkeun ku pamakéan jangka panjang hormon cortical adrénal boga pencegahan sarta panangtayungan ngalawan hypofunction cortex adrénal.
 
Anadrol-50 Tablet dituduhkeun dina pengobatan anemias disababkeun ku produksi sél beureum kakurangan.Anémia aplastik kaala, anémia aplastik bawaan, myelofibrosis sareng anémia hypoplastic kusabab administrasi obat myelotoxic sering ngabales.Tablet Anadrol®-50 henteu kedah ngagentos ukuran anu ngadukung sanés sapertos transfusi, koreksi beusi, asam folat, kakurangan vitamin B12 atanapi pyridoxine, terapi antibakteri sareng panggunaan kortikosteroid anu pas.

Gambar Stéroid Lisan, Téstostéron Series

Oral Steroid、Testosterone合辑2

OxymetholoneAplikasi

  1. Carcinoma tina prostat atawa payudara di penderita lalaki.
  2. Carcinoma tina payudara di bikang kalawan hypercalcemia;stéroid anabolik androgenic bisa merangsang resorption osteolytic tulang.
  3. Oxymetholone tiasa nyababkeun ngarugikeun fétal nalika dikaluarkeun ka ibu hamil.Ieu contraindicated di awéwé anu atawa bisa jadi hamil.Upami pasien hamil nalika nyandak ubar, anjeunna kedah terang ngeunaan bahaya poténsial pikeun janin.
  4. Nephrosis atawa fase nephrotic of nephritis.
  5. Hipersensitipitas kana ubar.
  6. Disfungsi hépatik parah.

Urangproduk patali séjén

Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
Téstostéron Sustanon / Sustanon 250 CAS: Sustanon 250
Testo-ster-on-s CAS: 58-22-0
Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 2322-77-2
Trenbolone Cyclohexylmethylcarbonate CAS: 23454-33-3
Tren-bol-on-e CAS: 10161-33-8
Turinabol CAS: 2446-23-3
Tetrabutylammonium Bromida CAS: 1643-19-2
Anavar / Oxan-dro-lon-e CAS: 53-39-4
Anadrol / Oxym-etho-lon-e CAS: 434-07-1
Angiotensin Asétat CAS: 58-49-1
Bénzocaine CAS: 94-09-7
Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS: 106505-90-2
Boldenone Undecylenate CAS: 13103-34-9
Boldneone CAS: 846-48-0
Carisoprodol CAS: 78-44-4
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
Drostanolone propionate CAS: 521-12-0
Dehy-turned-soan-over-ter-ones (D - * - EA) CAS: 53-43-0
Methenolone asétat CAS: 434-05-9
Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
Metandienone / Methandrostenolone / Dianabol CAS: 72-63-9
Melanotan II CAS: 121062-08-6
Nandrolone Decanoate / Deca Durabolin CAS: 360-70-3
Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
Liothyronine Natrium / T3 / sitomel CAS: 55-06-1
Stanolone CAS: 521-18-6
Wins-trol / Stan-ozolol CAS: 10418-03-8
Fluo-xyme-ster-leuwih CAS: 76-43-7
Pikeun-mes-tan-e CAS: 566-48-3
Mes-tano-lon-e CAS: 521-11-9
Mes-tero-lon-e CAS: 1424-00-6
Meth-aster-ons CAS: 3381-88-2
Métil-tes-tos-ter-hiji CAS: 58-18-4
Ta-da-lafils / Ci-ali-ss CAS: 171596-29-5
1-Tés-ka-kudu-on-e CAS: 65-06-5.
1,4-DHEA  
1-DHEA  
1-Téstostéron asétat  
1-Téstostéron Enanthate  
4-DHEA  

 

Panyimpenan Kami

仓库合辑

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

FAQ

Q1: Naha Kualitas Produk anjeun Disatujuan ku Lab Pihak Katilu?
A: Leres, sadaya produk anu diuji sacara ketat ku QC kami, dikonfirmasi ku QA sareng disatujuan ku lab pihak katilu di Cina, AS, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Perancis jsb. urang.
Q2: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, departemén QC urang bakal ngalakukeun ujian ketat produk ékspor urang ku HPLC, UV, GC,
TLC sareng saterasna pikeun ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata, disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q3: Naha anjeun Nampa Urutan Sampel?
A: Sumuhun, urang bisa nampa urutan leutik ti 10g, 100g na 1kg pikeun kualitas evaluasi Anjeun barang urang.
Q4: Dupi aya diskon?
A: Sumuhun, pikeun kuantitas nu leuwih gede, urang salawasna ngarojong kalawan harga hadé pikeun gawé babarengan urang salajengna.
Q5: Naha anjeun nampi kartu kiridit bisnis VISA?
A: Hapunten kami henteu nampi kartu kiridit VISA, tapi kami hoyong nampi transfer bank, Western Union, Paypal atanapi Bitcoin.
Q6: Sabaraha lami barang dugi ka?
Éta gumantung kana lokasi anjeun,
Pikeun pesenan leutik, punten ngarepkeun 5-7 dinten ku DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS sareng saterasna.
Pikeun urutan massa, mangga ngidinan 5-8 poé ku Air atawa 20-35 poé ku Laut.
Q7: Dupi anjeun ngagaduhan kawijakan reshipment?
Tangtosna, urang gaduh jasa saatos-jualan anu saé sareng kabijakan kiriman ulang upami bungkusan éta leungit.
Asosiasi panjang kami sareng klien kami parantos kéngingkeun kauntungan anu saé, kami salawasna jaga pisan dina bungkusan produk kami.Klién kami bakal ngonfirmasi ieu kusabab aranjeunna bajoang pikeun mendakanana tanpa bantosan.
Tapi sanajan usaha pangalusna urang, masih mungkin bakal nangkep sajumlah leutik bungkusan.Dina kaayaan ieu kami janji reship bébas pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang saling.
Q8: Dupi abdi tiasa meunang sampel?
A: Tangtu.Kanggo sabagéan ageung produk, kami tiasa nyayogikeun anjeun conto gratis pikeun nguji kualitasna, sedengkeun biaya pengiriman kedah ditanggung ku anjeun.
Kami parantos ngawangun téknologi sareng tim manajemén anu gawé bareng sareng sababaraha Labs luar negeri sadayana nyarioskeun pisan ngeunaan pengiriman barang sareng barang anu aman.
punten ulah ragu ngahubungan kami.

 

Kumaha nempatkeun pesenan

1. Pls ngabejaan ka kuring item nu dipikaresep di na urutan Qty, kami bakal nawiskeun Anjeun harga alus.Atanapi anjeun nyarioskeun tujuan anjeun (ngaleungitkeun beurat atanapi ngawangun otot, jsb) kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun.
2. Pls ngabejaan ka kuring alamat pengiriman barang anjeun ku kituna urang bisa ngabejaan Anjeun biaya pengiriman barang sarta leuwih rinci pangiriman.
3.Then kami bakal ngirim Anjeun inpo pembayaran mun anjeun mastikeun urutan Anjeun.
4. pesenan anjeun bakal dikirim ka shipper langsung saatos mayar anjeun.Jeung shipper bakal dikirim kaluar dina 24 jam.Anjeun bakal nampi Tracking NO.dina 2 poé.
5. Asup pikeun pakét Anjeun.
6. Mangga hayu atuh nyaho eupan balik anjeun, ku kituna urang bisa ngawula anjeun hadé.


  • saméméhna:
  • Teras: