99% Purity Téstostéron Propionate CasNO.57-85-2 Otot Wangunan Gancang Balukar Test P Bubuk

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran séjén:Téks Prop
Standar kualitas:USP 32
Penampilan:Bubuk Kristal Bodas
Minyak suntik:Urang Bisa Nyadiakeun
Tes getih:Hasilna alus
Uji kemurnian:99,1%
Cahaya luhur:bubuk dasar téstostéron, suplemén bubuk téstostéron


Rincian produk

Tag produk

Tés P Déskripsi

Téstostéron propionate kituna leuwih gancang akting ti éster téstostéron séjén kayaning cypionate atanapi enanthate, sarta merlukeun jadwal dosing leuwih sering, guna ngajaga tingkat getih stabil.Téstostéron propionat geus dipaké pikeun nalungtik épék na on ewes hamil

Téstostéron Propionate mangrupikeun éster paling pondok anu biasana napel kana hormon Téstostéron.Ieu ngandung harti yén awak anjeun peryogi waktos pangsaeutikna pikeun ngaleungitkeun éster sareng ngaleupaskeun hormon indungna kana awak.Kusabab umur aktip anu pondok, téstostéron propionat biasana kedah disuntik unggal dinten sahenteuna sahenteuna.Anecdotally, téstostéron propionate ngabalukarkeun efek samping pangsaeutikna jeung sahenteuna bloating;efek samping ieu biasana subside kacida gancangna lamun pamakéan dieureunkeun.

 

Test P Satengah hirup (2-3 poé)

 

Téstostéron propionate mangrupakeun salah sahiji olahan single-éster pang populerna gigireun téstostéron enanthate.Malah awéwé anu mutuskeun nyandak téstostéron bakal mindeng ngagunakeun téstostéron propionate kusabab épék akting pondok na.Kusabab satengah umur pondok na éster propionat kudu nyuntik unggal poé atawa unggal poé séjén pikeun ngajaga tingkat ajeg.Kumisan ti gantung téstostéron, propionat boga éster shortest tina sagala formulir séjén téstostéron, nyadiakeun 83 mg téstostéron sabenerna.

人物合辑男女

Uji P Aplikasi

 

 

Téstostéron Propionate mangrupikeun éster paling pondok anu biasana napel kana hormon Téstostéron.Ieu ngandung harti yén awak anjeun peryogi waktos pangsaeutikna pikeun ngaleungitkeun éster sareng ngaleupaskeun hormon indungna kana awak.Kusabab umur aktip anu pondok, téstostéron propionat biasana kedah disuntik unggal dinten sahenteuna sahenteuna.Anecdotally, téstostéron propionate ngabalukarkeun efek samping pangsaeutikna jeung sahenteuna bloating;efek samping ieu biasana subside kacida gancangna lamun pamakéan dieureunkeun.

Téstostéron propionate kituna leuwih gancang akting ti éster téstostéron séjén kayaning cypionate atanapi enanthate, sarta merlukeun jadwal dosing leuwih sering, guna ngajaga tingkat getih stabil.Bisa dipaké salaku bahan farmasi.Fungsi utama nyaéta pikeun ngamajukeun métabolisme.épék anabolik ngawengku tumuwuhna massa otot jeung kakuatan, ngaronjat dénsitas tulang jeung kakuatan, sarta stimulasi tumuwuhna linier jeung maturation tulang.

Hasilna

Téstostéron Propionate ngabalukarkeun épék positif tangtu nu ajak loba jalma mun administrate eta pikeun athletic jeung tujuan médis.Ieu mangrupakeun stéroid kacida anabolik jeung androgenic.Hasil téstostéron propionat anu paling umum ditulis di handap:
ngaronjat massa otot;
mulangkeun otot ruksak latihan;

ningkatkeun kakuatan sareng daya tahan;

stimulasi produksi sél getih beureum;
panyalindungan jantung ngalawan panyakit koronér.
Pangobatan ieu suksés dianggo pikeun ngubaran pasien anu kaserang panyakit sapertos hypogonadism, telat pubertas, wasting dina jalma anu ngagaduhan HIV / AIDS, jsb. épék ningkatkeun.Konon hasil Téstostéron Propionate katempo pas sanggeus administrasi alatan satengah hirup pondok na.

Numutkeun sababaraha sumber, hiji siklus kalayan nginum obat ieu bisa ngakibatkeun kanaékan beurat awak ku 20-40 pon.5-10 pon biasana ngagambarkeun cai.Konsumén leungit pon ieu dina ahir siklus jeung salila PCT a.Disebutkeun yén hiji jalma tiasa nampi 10% tina beurat awak sadayana kusabab siklus anu tangtu kalayan Téstostéron Propionate sareng anti éstrogén anu nyegah akumulasi cairan.Tapi perlu pikeun meunangkeun ngeunaan 2000 kalori per poé sanajan dahar jeung sare ngeunaan 8 jam peuting pikeun ménta hasil Téstostéron Propionate ieu.Sedengkeun pikeun workouts, Anjeun kudu ngalatih sakumaha teuas saperti saméméhna.

spésifikasi

Ngaran Produk Téstostéron propionate
Ngaran séjén Téstostéron-17béta-propionate;Téstostéron propionas;Téstossil;Testrex;Tostrin;Uniteston;Vulvan
KASUS 57-85-2
Rumus molekular C22H32O3
Beurat molekular 344.49
EINECS 200-351-1
Struktur molekular  
Assay 98%
Titik lebur 118-123 °C
Karakter bubuk kristalin bodas
Pamakéan Bahan Farmasi, Hormon Stéroid, Anabolin.Obat hormon lalakipikeun disfungsi seksual lalaki, anemia aplastik

JEUNG

ITEM UJI SPESIFIKASI HASIL
Katerangan Bubuk kristalin bodas atanapi ampir bodas
Kalarutan Praktis teu leyur dina cai, kalawan bébas leyur dina aseton
  jeung dina alkohol, leyur dina minyak lemak.
Idéntifikasi IR Positip
Assay (dina bsis garing) 97.0~103.0% 98,57%
Rotasi husus +84°~+90° +85,9°
Leungitna Dina Drying 0,5% max 0,31%
Zat Patali Sakur najis: 0,5% max <0,5%
  Total: 1,0% max <1,0%
  wates teu malire: 0,05% max <0,05%
kacindekan Spésifikasi saluyu sareng standar BP2005

Komitmen urang

1. Jaminan kualitas

Kalayan taun-taun pangalaman, téknologi canggih sareng panilitian anu terus-terusan, kualitas kami pikeun nyumponan kabutuhan pasar pikeun nyumponan sarat para nasabah, seueur palanggan anu nganggo produk urang, kami yakin yén produkna saé pisan.Naha éta bubuk, atanapi cair, enya, urang sadayana terang, cairan urang langkung saé.

2. Angkutan aman

modeu angkutan kami dicokot nurutkeun kaayaan unggal nagara urang téh angkutan béda, bari bungkusan urang, nurutkeun kaayaan adat panganyarna, terus diropéa, ningkat bungkusan urang, urang ngajamin yén anjeun nampi eta dina 3-5 produk Anjeun.

3. Diversity produk

Produk kami bubuk sareng cair, enya, baraya, pangaruh cairanana saé pisan, tapi seueur jalma anu henteu nganggo cairan, janten anjeun untung pisan, anjeun mésér bubuk kami, kami tiasa nyarioskeun ka anjeun cara ngadamel cairanana. Anjeun meuli cairan, kami bakal ngabejaan ka maneh kumaha nyaring.Urang leres pisan ngajamin yén anjeun tiasa pisan aman ngagunakeun produk urang

4. jasa kualitas luhur

Bungkusan barang kami moal ngandung inpormasi hormon sareng tiasa dikirim ti daérah anu béda-béda di Cina.Ayeuna, laju clearance adat barang anu kami kirimkeun ka Amérika Serikat sareng Éropa nyaéta 99%, Sedengkeun pikeun Kanada, Brazil anu rada luhur ngaitkeun daérah laju caket, kami ogé gaduh cara énggal pikeun ngalangkungan adat.Urang ogé geus lengkep ulang ngirim kawijakan ka sababaraha wewengkon.

Mesin ngagawekeun Toko

生产车间合辑—生产3

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

Produk Patali Kami

NO. Ngaran Produk KASUS
1 YK-11 CAS: 431579-34-9
2 Rad140 CAS: 1182367-47-0
3 IEUH CAS: 2627-69-2
4 MK-677 CAS: 841205-47-8
5 MK-2866 CAS: 841205-47-8
6 LGD-4033 CAS: 1165910-22-4
7 SR9009 CAS: 1379686-30-2
9 Sunifiram CAS: 314728-85-3
10 GW501516 CAS: 841205-47-8
11 Andarine S-4 CAS: 401900-40-1
12 Dianabol CAS: 72-63-9
13 Clomifene Citrate CAS: 50-41-9
14 Tamoxifen Citrate CAS: 54965-24-1
15 Toremifene Citrate CAS: 89778-27-8
16 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
17 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
18 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
19 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
20 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
21 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
22 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
23 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
24 Sustanon 250 N/A
25 Turinabol CAS: 855-19-6
26 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
27 Stanolone CAS: 521-18-6
28 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
29 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
30 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
31 Nandrolone laurate CAS: 26490-31-3
32 Nandrolone propionate CAS: 7207-92-3
33 Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
34 Nandrolone Undecanoate CAS: 862-89-5
35 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
36 Boldenone Cypionate CAS: 106505-90-2
37 Boldenone Undecylenate CAS: 13103-34-9
38 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
39 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
40 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
41 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
42 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
43 Trenbolone Enanthate N/A
44 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
45 Epiandrosteron CAS: 481-29-8

  • saméméhna:
  • Teras: