Tentang Kami

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd.

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. diadegkeun dina 2015. Salila mangtaun-taun konstruksi, perusahaan ngadegkeun kerjasama anu jero sareng perusahaan Farmasi utama di Cina.Jadi agén umum internasional leuwih ti sapuluh pausahaan farmasi stéroid di Cina, ngajual dina harga pabrik, di pasar paduli kualitas jeung harga boga kaunggulan kalapa unik.

Perusahaan farmasi anu kami gawé bareng nyaéta 100 perusahaan farmasi paling luhur di Cina.Pausahaan hasil meunang judul honorary handap: Perusahaan High-tech Anyar, Top Sapuluh Usaha Inovatif, Non-publik Élmu jeung Téhnologi Perusahaan, nu AAA Level Kredit Usaha Kontrak, Unit beradab Propinsi.Kami ogé lulus Persetujuan SGS, Kartu Yahudi Internasional Kosher, Registrasi Jangkauan sareng Sertifikasi Sistem Manajemén Lingkungan ISO9001.

company

Urang sorangan tim R&D kuat sarta bakal investasi sums badag duit jeung gabung gaya jeung paguron luhur domestik pikeun ngahasilkeun leuwih anyar stéroid anabolik jeung produk stéroid semi-rengse pikeun minuhan paménta pasar. Produk stéroid nu diékspor ka leuwih ti 150 nagara jeung wewengkon di sabudeureun éta. dunya, kaasup Amérika Kalér, Eropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Asia, Oséania jeung wewengkon séjén.Nagara koperasi utama nyaéta Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Perancis, Jérman, Polandia, Spanyol, Rusia, Australia, Mexico, Brazil jsb.......

Kalayan téknologi anu luhur sareng palayanan anu saé, kami parantos kéngingkeun reputasi sadunya pikeun kualitas dina industri farmasi, samentawis éta, kami parantos dikhususkeun pikeun panalungtikan ilmiah.Kami ngembangkeun langkung ti 100 Bahan Farmasi Aktif sareng formulasi réngsé, janten pamimpin produksi hormon stéroid di China.

Urang gawé bareng sisi laboratorium kacida profésional utamana nyieun custom sintésis, panalungtikan, sarta chemicals.There farmasi jadi loba panas jual stock bubuk stéroid di, kawas Téstostéron, Nandrolone, Trenbolone, Boldenone, Methenolone, Antiestrogen, Enhancement Sex, Lisan Stéroid Series, HGH , HCG, Péptida, Sarms, bubuk stéroid atah, minyak Rengse, tablet Rengse jeung saterusna. Kalayan kualitas murni luhur ogé harga kalapa, tanggung jawab sanggeus layanan, lolobana sobat heubeul nuturkeun kalawan kami jadi sababaraha years.Look maju ka konsumén anyar leuwih. pikeun gabung tim kami.

company1
company
company2