Anabolics Drostanolone Propionate Cas 521-12-0 Atah Stéroid Bubuk Masteron p kalawan Aman Nganteurkeun PayPal Ditampa

Katerangan pondok:

spésifikasi produk:
Panyadia Drostanolone Propionate Stéroid Bahan Baku Online

Nomer CAS:521-12-0
Nomer EINECS:208-303-1
Formula Molekul:C23H36O3
Beurat Molekul:360.53
Titik lebur:124 ℃ - 128 ℃
Penampilan:Bubuk bodas


Rincian produk

Tag produk

Kumaha ngagunakeun Masteron Prop?

Mayoritas overwhelming tina pamaké lalaki anu bisa ditolerir ogé tur éféktif dina dosis 300-400 mg per minggu pikeun 6-8 minggu.Dosis ieu dina siklus ngurangan gajih sacara signifikan tiasa ningkatkeun karasa otot sareng kagaringan.

Dina dosis 600-800mg per minggu, éta boga pangaruh pisan goréng dina kadar kolesterol, sarta ogé boga efek samping tina hormon jalu.

Pikeun pamaké gain otot non-musim, sababaraha urang bakal make eta pikeun ngadalikeun tumuwuhna gajih, tapi dina periode gain otot, fokus ngadalikeun tumuwuhna gajih kudu leuwih dina ngadalikeun diet jeung latihan, tinimbang ngandelkeun injections sering ubar.

Pikeun pamaké musiman gajih-kalah, éta bisa ngadalikeun diet ketat, ngamajukeun ngaduruk gajih na langsung ngabalukarkeun dékomposisi gajih.Éta ogé tiasa ningkatkeun kakuatan, ngajaga latihan beurat dina tahap persiapan, sareng ngajantenkeun pangguna langkung garing, pamisahan anu langkung saé, kualitas otot anu langkung luhur sareng kaayaan anu langkung saé dina tahap persiapan.Épék ieu ngajantenkeun langkung cocog pikeun dianggo dina tahap persiapan sareng disambut ku pangguna.

Pikeun pamaké atlit, éta bisa ningkatkeun kakuatan, kakuatan ngabeledug, nyepetkeun recovery awak, bari nyieun gajih awak handap, sarta moal mawa loba teuing otot, nu pisan praktis pikeun atlit.

Pangaruh samping tina Masteron Prop

Efek samping tina drostanolone propionate kaasup gejala masculinization kawas jerawat, ngaronjat tumuwuhna bulu, parobahan sora, sarta ngaronjat kahayang seksual.Teu aya résiko karusakan ati.Ubar kasebut mangrupikeun stéroid androgen sintétik sareng anabolik sareng ku kituna mangrupikeun agonis tina reséptor androgén (AR), udagan biologis androgens sapertos téstostéron sareng dihydrotestosterone (DHT).Cai mibanda épék anabolik sedeng jeung épék androgenic lemah, nu mere eta profil éfék samping hampang tur nyieun utamana cocog pikeun pamakéan di awéwé.Ubar henteu gaduh pangaruh éstrogén.Drostanolone propionate mangrupikeun éster androgén sareng prodrug drostanolone anu tahan panjang dina awak.

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone2

Satengah hirup

Drostanolone Propionate nyaéta stéroid anabolik anu gancang, sahingga sering diperyogikeun pikeun nyuntik unggal dinten sanés.Éta tindakan gancang pisan sareng gancang pisan, ku kituna atlit tiasa nyandak kauntungan tina Drostanolone Propionate, ngagunakeun éta sapuluh dinten sateuacan tes narkoba.

Waktu deteksi pikeun Drostanolone Propionate nyaéta 3 minggu kalayan satengah hirup 3-4 dinten.Jalma anu bakal diuji kedah salawasna milih Drostanolone Propionate sareng ngeureunkeun sahenteuna 3 minggu sateuacan tés.

Dosage

Masteron tiasa pisan dilebetkeun kana sagala siklus anu ngandung téstostéron (tingali Téstostéron salaku Stéroid Anabolik).Dosis anu kedah dianggo sareng Masteron nyaéta:

350-500mg per minggu (versi propionat, nyuntik unggal dinten sanés)
400-600mg per minggu (versi enanthate, nyuntik dua kali saminggu)
Conto siklus motong anu saé pikeun pangguna canggih nyaéta: ( 6-10 minggu )
150mg Téstostéron propionat unggal poé lianna
50mg Trenbolone asétat unggal poé (atawa 100mg unggal poé séjén)
150mg Masteron (propionat) unggal dinten sanés
50mg Winstrol unggal dinten, 4 minggu panungtungan siklus ngan tangtu jeung misalna hiji panengah / siklus canggih, pamaké ogé bisa ngasupkeun ubar lianna kayaning T3, hormon pertumbuhan, IGF, jsb.

Siklus motong anu langkung énggal tiasa diwangun ku: (6-8 minggu)
100mg Téstostéron propionat unggal poé lianna
100mg Masteron (propionat) unggal dinten sanés

Conto Urang

案例合辑3

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

FAQ

Q1: Naha Kualitas Produk anjeun Disatujuan ku Lab Pihak Katilu?
A: Leres, sadaya produk anu diuji sacara ketat ku QC kami, dikonfirmasi ku QA sareng disatujuan ku lab pihak katilu di Cina, AS, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Perancis jsb. urang.
Q2: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, departemén QC urang bakal ngalakukeun ujian ketat produk ékspor urang ku HPLC, UV, GC,
TLC sareng saterasna pikeun ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata, disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q3: Naha anjeun Nampa Urutan Sampel?
A: Sumuhun, urang bisa nampa urutan leutik ti 10g, 100g na 1kg pikeun kualitas evaluasi Anjeun barang urang.
Q4: Dupi aya diskon?
A: Sumuhun, pikeun kuantitas nu leuwih gede, urang salawasna ngarojong kalawan harga hadé pikeun gawé babarengan urang salajengna.
Q5: Naha anjeun nampi kartu kiridit bisnis VISA?
A: Hapunten kami henteu nampi kartu kiridit VISA, tapi kami hoyong nampi transfer bank, Western Union, Paypal atanapi Bitcoin.
Q6: Sabaraha lami barang dugi ka?
Éta gumantung kana lokasi anjeun,
Pikeun pesenan leutik, punten ngarepkeun 5-7 dinten ku DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS sareng saterasna.
Pikeun urutan massa, mangga ngidinan 5-8 poé ku Air atawa 20-35 poé ku Laut.
Q7: Dupi anjeun ngagaduhan kawijakan reshipment?
Tangtosna, urang gaduh jasa saatos-jualan anu saé sareng kabijakan kiriman ulang upami bungkusan éta leungit.
Asosiasi panjang kami sareng klien kami parantos kéngingkeun kauntungan anu saé, kami salawasna jaga pisan dina bungkusan produk kami.Klién kami bakal ngonfirmasi ieu kusabab aranjeunna bajoang pikeun mendakanana tanpa bantosan.
Tapi sanajan usaha pangalusna urang, masih mungkin bakal nangkep sajumlah leutik bungkusan.Dina kaayaan ieu kami janji reship bébas pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang saling.
Q8: Dupi abdi tiasa meunang sampel?
A: Tangtu.Kanggo sabagéan ageung produk, kami tiasa nyayogikeun anjeun conto gratis pikeun nguji kualitasna, sedengkeun biaya pengiriman kedah ditanggung ku anjeun.
Kami parantos ngawangun téknologi sareng tim manajemén anu gawé bareng sareng sababaraha Labs luar negeri sadayana nyarioskeun pisan ngeunaan pengiriman barang sareng barang anu aman.
punten ulah ragu ngahubungan kami.

 


  • saméméhna:
  • Teras: