Bodybuilding Andarine S4 Raw Sarms Kaleungitan Bodyfat Otot Tumuwuh Bubuk

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Andarin
KASUS:401900-40-1
Penampilan:Bubuk konéng
Pamakéan:Otot gaining
Métode pengiriman barang:EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, jsb
sinonim:S4
Cahaya luhur:bubuk stéroid atah, stéroid sarms


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

Andarine mangrupakeun SARM kalawan épék androgenic utmost sakumaha eta sabudeureun 33% tina kakuatan téstostéron nalika ngagantelkeun kana AR.Andarine ogé ngaronjatkeun jumlah massa otot dihasilkeun ku desensitizing AR kana téstostéron alam individu pikeun pangaruh pangaruh kuat.

Andarine mangrupikeun SARM anu paling serbaguna anu kantos diciptakeun.Henteu ngan éta SARM munggaran disatujuan pikeun ulikan panalungtikan tahap 2, éta geus jadi SARM paling dianalisis tur ditalungtik jadi jauh.Saatos kapanggihna poténsi anabolik na, tujuan utama Andarine aimed pikeun ngembangkeun hiji perlakuan alternatif pikeun wasting otot nu patali umur, osteoporosis, sarta gejala sarupa hypogonadism, atawa kasakit ginjal tungtung-tahap.

Salian ti ngajaga massa awak ramping, Andarine ogé tiasa ngabantosan ningkatkeun éta.Ti ulikan tahap 1, Andarine geus nyadiakeun bukti kanaékan 3.3 lbs dina kirang ti 90 poé kalayan henteu nambahan latihan atawa parobahan dina diet sapopoé.Épék samping anu teu dihaja (atanapi kauntungan upami anjeun badé) nyaéta panurunan dina gajih awak.Turunna gajih awak gumantung kana genetik jalma, tapi pasti bakal gaduh pangaruh anu kuat dina kamampuan awak pikeun ngoksidasi jaringan lemak.Andarine ieu kapanggih teu ngan boga pangirut hébat (potency dina mengikat ka reséptor androgén), bari ogé presenting épék anabolik gede ti sababaraha stéroid tradisional.

Kumisan ti kaunggulan ngawangun otot na, Andarine moal ngabalukarkeun karuksakan ati, bisa nyegah gynecomastia (payudara ngagedekeun di lalaki) sarta bisa mantuan ngaronjatkeun kaséhatan Anjeun sakabéh.

Katerangan

Andarine (GTx-007, S-4) mangrupikeun modulator reséptor androgén selektif (SARM) investigasi anu dikembangkeun ku GTX, Inc pikeun pengobatan kaayaan sapertos wasting otot, osteoporosis sareng hypertrophy prostatic benign, ngagunakeun antagonis androgén non-steroidal bicalutamide salaku a sanyawa kalungguhan.

Andarine mangrupa agonist parsial oral aktif pikeun reséptor androgén. Ieu kirang potent dina duanana anabolik sarta épék androgenic ti SARMs lianna. sagala réduksi dina massa otot atawa efek samping anti androgenic.[3]Ieu nunjukkeun yén éta téh bisa competitively meungpeuk beungkeutan dihydrotestosteron kana target reséptor na dina kelenjar prostat, tapi épék agonis parsial na di reséptor androgén nyegah efek samping pakait sareng ubar anti androgenic tradisional dipaké pikeun pengobatan BPH.

brandon-fokken-fitness-360-header-main-960x540

Balukar

Balukar tina Andarine (S4) bisa rupa-rupa ti bulking ka motong sarta total transformasi awak;kumaha oge, bulking (otot / gains massa) bakal weakest tina tilu wewengkon.S4 teu dipikawanoh pikeun packing on loba jaringan otot lean, tapi gains lean bisa jeung kudu dilakukeun nyadiakeun cukup kalori hadir babarengan jeung stimulasi muscular (latihan).Pikeun atlit off-musim anu hoyong leres-leres ngepak ukuran, ieu sanés produk anu aranjeunna badé ngadasarkeun rencanana sanaos éta tiasa janten tambahan anu padet pikeun rencana, ngan saukur sanés barang mandiri.Andarine dipikanyaho pikeun ngabantosan ningkatkeun kakuatan.Ngaronjatkeun kakuatan tiasa janten kauntungan nalika nyobian tumuwuh sabab ngamungkinkeun individu angkat beurat anu langkung beurat.Nanging, kakuatan sareng ukuran henteu salawasna pas sareng henteu tiasa dianggo salaku ukuran nalika nyobian tumuwuh.Hal ieu kacida mungkin mangtaun saeutik mun euweuh beurat tur masih ningkatkeun kakuatan sanajan euweuh kanaékan ukuranana.

Motong bakal dimana Andarine (S4) bener nangtung kaluar jeung sababaraha alesan.Tujuan utama tina sagala rencana motong nyaéta pikeun leungit gajih awak.Dina raraga leungit gajih awak hiji kudu ngaduruk leuwih kalori ti anjeunna meakeun, nu bakal nempatkeun jaringan otot lean dina resiko.Suplemén S4 tiasa nyayogikeun sarana pikeun ngajagi jaringan otot nalika kakurangan kalori.Langkung seueur jaringan anu dilestarikan, langkung kuat métabolisme bakal terus kaduruk.Lamun jaringan leungit, métabolisme bisa ngalambatkeun nyieun leungitna gajih leuwih hese.Sababaraha data ogé nunjukkeun yén S4 langsung ningkatkeun lipolisis (leungitna gajih) sanaos henteu écés kumaha pentingna pangaruh ieu.Sarua mangpaatna pikeun rencana motong, Andarine geus ditémbongkeun nambahan karasa jeung harti nyata dina physique lean.Hardening jeung kakuatan épék SARM ieu geus mindeng dibandingkeun stéroid anabolik Winstrol.Salaku hiji bonus tambahan, kalawan kakuatan ngaronjatkeun Tret of S4, bari kakuatan bisa jadi teu nambahan nalika motong, lamun ngagunakeun SARM ieu anjeun bisa jadi kacida alusna manggihan anjeun ngajaga leuwih pisan kakuatan anjeun nu bakal geus sabagean gede.

Pikeun peminat kabugaran unggal dinten, ieu tiasa janten salah sahiji SARM pangsaéna dina pasaran.Teu mungkin pikeun meunangkeun jumlah masif otot sarta shred up kalawan produk nanaon.Upami anjeun hoyong ka ekstrim dina dua arah, anjeun kedah milih hiji arah dina hiji waktos.Tapi upami anjeun milari langkung seueur transformasi, henteu kedah ageung ageung atanapi robek kana tulang tapi langkung seueur kana awak pantai kalayan paningkatan prestasi atlit, ieu mangrupikeun salah sahiji SARM anu langkung saé.Kusabab sipat ramah efek samping, éta ogé salah sahiji anu langkung pikaresepeun.

Dosing katuhu

S-4 kudu dicokot dina 50mg-75mg, 5 poé kaluar saminggu, pikeun 12-16 minggu.Sakumaha didadarkeun di saméméhna, S-4 teu perlu dicokot dina 3 kali misah sapopoe;tapi pikeun jalma anu resep kana metode ieu, dosis 25mg (kira-kira satengah mililiter) disarankeun sakali unggal tilu tuangeun utama anjeun.

Sakali deui, sakumaha anu disebatkeun di luhur, S-4 ngagaduhan titik pangurangan pangulangan.Ieu ngandung harti pamakéan S-4 lulus 75mg atawa pamakéan S-4 pikeun leuwih ti 16 minggu moal ngakibatkeun sagala massa otot ditambahkeun.Teu aya paningkatan dina efek samping boh, tapi anjeun bakal ngajalankeun résiko desensitization AR na inevitably wasting produk Anjeun.Dosing sareng S-4 kirang ti 6-8 minggu henteu disarankeun sareng moal ngijinkeun panalungtik pikeun nyaksian kauntungan pinuh ku produk.

Dosis anu disarankeun pikeun motong nyaéta 50 mg pikeun 6-8 minggu.Anjeun kedah nganggo éta unggal dinten teras nyandak istirahat 2 dinten kanggo waktosna.Nyandak S4 poean pikeun panjang siklus bisa ngakibatkeun parobahan eyesight.

 

Paket & Pangiriman

* Urang boga cara husus bisa ngirim 50 gram ka 50kg produk dina hiji waktu.
* Urang tiasa nawiskeun bubuk lebur kana service.And cair ngirim cairan dina botol husus.
* Numutkeun pamundut anjeun sareng kuantitas anu anjeun mésér, kami gaduh sababaraha metode bungkusan pikeun pilihan anjeun.kaamanan sareng pangiriman gancang ka anjeun.
* Tim packing anu dilatih sareng disiplin.
* Gambar bungkusan sareng kode tacking disayogikeun dina 12 jam saatos nampi pamayaran
* jasa saatos-diobral alus teuing
* Urang nyadiakeun kawijakan reship Sakur patarosan atanapi masalah sanggeus narima produk, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Masalah bakal direngsekeun langsung

包装运输合辑4

JEUNG

Item tés Spésifikasi Analisis Hasilna
Katerangan bubuk kristalin Sasuai
Rentang lebur 129°C~132°C 130,8°C-131°C
Leungitna dina drying ≤0,5% 0,20%
rotasi husus -58°~-62°(C=1,dina CH3OH) -61,05°
lebu sulpat ≤0,1% 0,08%
logam beurat ≤10ppm Sasuai
Klorida ≤0,02% Sasuai
Sulfat ≤0,02% Sasuai
Fluorin 14,7%~17,9% 15,2%
Sésa pangleyur Métanol ≤0,2%
Isopropanol ≤0,2%
Étil asetat≤0,2%
Kloroform ≤0,2%
0,0%
0,0%
0,0%
0,0%
zat patali
(HPLC)
Najis tunggal ≤0.2%
Total pangotor ≤0,5%
0,05%
0,08%
Assay ≥99,5% 99,9%
kacindekan Luyu jeung référénsi

 

Mangpaat

 

Pikeun motong (pamakéan pangalusna tina S4)
  • Sipat Andarine sami sareng stéroid Anavar sareng Winstrol, hiji-hijina bédana nyaéta S4 tiasa langkung saé nyayogikeun hasil otot lean.S4 mintonkeun kasaruaan mengikat sarua jeung AR, ku kituna presenting épék ngaduruk gajih sarupa.S4 ogé tiasa ngirangan LPL (lipoprotein lipase) - énzim anu nyababkeun akumulasi lipid.
  • Saterusna, Andarine ogé nurun gajih bari ngajaga komo boosting massa otot dina lingkungan hypocaloric.Éta ogé ningkatkeun vascularity pikeun éta "éstétis" katingal chiseled kalawan minimal mun euweuh ingetan cai.Teu kawas stéroid, éta moal mangaruhan sendi anjeun tapi nguatkeun massa otot jeung kakuatan gantina.Anjeun oge bisa pamit ka pompa nyeri.
  • Dosis anu disarankeun: 50 mg pikeun 6-8 minggu.
Pikeun Recomping
  • Anggo S4 sareng SARM anu langkung anabolik sapertos Ostarine pikeun hasil recomp anu langkung saé nalika anjeun badé kéngingkeun otot bari kaleungitan gajih.
  • Asupan anu disarankeun nyaéta 50-75 mg salami 4 dugi ka 8 minggu.
Pikeun Otot Ramping sareng Keuntungan Kakuatan (tanpa kembung)
  • Kakuatan gains yén Andarine ngahasilkeun gancang, langgeng, dijaga sarta pohara bersih.S4 ngajadikeun anjeun ngarasa alus sakuliah.
  • Dosis anu disarankeun nyaéta 50 mg.

Profil Perusahaan

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. mangrupakeun profésional anyar-typeSupplier tina Packaginga Farmasi & Stéroid Bahan Baku .Ieu pabrik lokasina di hubei province.Our parusahaan ngarasakeun reputasi hébat duanana domestik jeung mancanagara dina kapercayaan tina "manajemén Integritas, Quality ngadalikeun sarta orientasi Palanggan".Produk kalapa parusahaan nyaeta. Bahan Baku Farmasi sareng panengah, Dina taun-taun ayeuna, perusahaan parantos ngadamel terobosan utama dina produk bubuk atah stéroid. Produk kami cocog sareng standar ISO9001 sareng ISO2000 nasional sareng kami biasana diékspor ka Amérika Kalér sareng Kidul, Eropa, Wétan Tengah, Asia Pasifik sareng Daérah Afrika, ku kituna pikeun ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng palanggan di dunya.

公司照片2

Produk patali

Ngaran Produk

CAS No.

Ngaran Produk

CAS No.

Sarms

Ostarine / MK-2866

841205-47-8

MK-677

159752-10-0

Cardarine / GW-501516

317318-70-0

Andarin / S4

401900-40-1

Ligandrol / LGD-4033

1165910-22-4

RAD140

118237-47-0

SR9009

1379686-30-2

SR9011

1379686-29-9

YK11

431579-34-9

GW0742

317318-84-6

Ieuh

2627-69-2

S-23

1010396-29-8

PRL-8-53

51352-87-5

RU58841

1270138-41-4

NSI-189

1270138-40-3

ACP105

899821-23-9

NSI-189 fosfat

1270138-41-4

AC 262536

870888-46-3

Nootropik

Sunifiram

314728-85-3

Coluracetam

135463-81-9

Fasoracetam

110958-19-5

Noopept

157115-85-0

Adrafinils

63547-13-7

Unifiram

272786-64-8

Carphedon

77472-70-9

Pramiracetam

68497-62-1

Anestétik / Pain Killer

Basa Tetracaine

94-24-6

Prilocaine hidroklorida

1786-81-8

Tetracaine hidroklorida

136-47-0

Proparacaine hidroklorida

5875-06-9

Lidocaine hidroklorida

73-78-9

Pramoxine hydrochloride

637-58-1

Linocaine Base

137-58-6

Procainamide hidroklorida

614-39-1

Benzocaine hidroklorida

23239-88-5

Ropivakain hidroklorida

98717-15-8

Bénzocaine Base

94-09-7

Artikain hidroklorida

23964-57-0

Procaine

59-46-1

Bupivacaine

2180-92-9

Procaine hidroklorida

1951/5/8

Mepivacaine hydrochloride / Carbocaine

1722-62-9

Prilocaine

721-50-6

dibucaine hydrochloride

61-12-1

Panganteur Pharmaceutical lianna

Flibanserin/Bimt 17/
Bimt-17-BS / Girosa

167933-07-5

Flibanserin HCl

147359-76-0

7,8-dihydroxyflavones / 7,8-DHF

38183-03-8

4'-Dimethylamino 7,8-Dihydroxyflavone

1205548-00-0

1-Chloro-3,5-di-O-toluoyl-2-deoxy-D-ribofuranose

3601-89-6

P1301

1345680-97-8

Triciribine

35943-35-2

2,3-diklorokuinoksalin

2213-63-0

2-Kloropropiofenon

6084-17-9

Pirespa

53179-13-8

Hot Sale Produk

MGF

2 mg/botol

5 mg/botol

PEG-MGF

2 mg/botol

CJC-1295 kalawan DAC

2 mg/botol

CJC-1295 tanpa DAC

2 mg/botol

PT141

10 mg/botol

MT-1

10 mg/botol

MT-2

10 mg/botol

GHRP-2

5 mg/botol

10 mg/botol

GHRP-6

5 mg/botol

10 mg/botol

Ipamorelin

2 mg/botol

5 mg/botol

Hexarelin

2 mg/botol

Sermorelin

2 mg/botol

Oksitosin

2 mg/botol

TB500

2 mg/botol

5 mg/botol

Pentadecapeptide BPC 157

2 mg/botol

sempalan 176-191

2 mg/botol

5 mg/botol

Triptorelin

2 mg/botol

Tesamorelin

2 mg/botol

Gonadorelin

2 mg/botol

10 mg/botol

DSIP

2 mg/botol

Selank

5 mg/botol

IGF-1LR3

0,1 mg / vial

1 mg/botol

ACE 031

1 mg / vial (95%)

1mg / vial (85%)

GDF-8

1 mg / vial (95%)

1mg / vial (85%)

 


  • saméméhna:
  • Teras: