Mésér Drostanolone Propionate Stéroid Raws Kabugaran Suplemén Stéroid Hormon Masteron Bubuk CasNO.521-12-0

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Drostanolone propionate
MF:C23H36O3
MW:360.53
EINECS:208-303-1
MP:114-120°C
Uji titik lebur:Lulus
Cahaya luhur:drostanolone propionate masteron, bubuk undecylenate boldenone


Rincian produk

Tag produk

MasteronInpormasi Dasar.

Sinonim: 17beta-hidroksi-2alfa-métil-5alfa-androstan-3-hiji propionat;

CAS: 521-12-0
Fungsi: Hormon sareng Pangaturan Fungsi Éndokrin Narkoba
Kelas Standar: Kedokteran Kelas
Ngaran: Dromostanolone Propionate
Rumus molekul: C23h36o3
Einecs: 208-303-1
Beurat molekular: 360,53
Kapadetan: 1,07 g / cm3
Titik didih: 445,9 °c dina 760 Mmhg
Titik lebur: 114-120 °c
Suhu gudang: Zat dikawasa, -20 ° c Freezer
Pamakéan: Stéroid anabolik Dipaké salaku Antineoplastic.
Pasar Ékspor: Global
Asal: Cina

MasteronKaterangan

Drostanolone Propionate mangrupakeun dihydrotestosterone (DHT) diturunkeun stéroid anabolik.Husus, Masteron nyaéta hormon DHT anu sacara stuktur dirobah ku nambahkeun gugus métil dina posisi karbon 2, Ieu ngajaga hormon tina ngarecahna métabolik ku énzim 3-hydroxysteroid dehidrogenase, nu kapanggih dina otot rangka.Ogé greatly ngaronjatkeun sipat anabolik hormon urang.Parobahan struktural basajan Ieu sagala nu diperlukeun pikeun nyieun Drostanolone, sarta ti dieu leutik / pondok éster Propionate napel guna ngadalikeun waktos release hormon urang.Drostanolone Enanthate ogé bisa kapanggih ngaliwatan sababaraha labs jero taneuh, nu teu kudu jadi nyuntik sakumaha remen, tapi rada langka dibandingkeun versi Propionate.Mayoritas sadaya Masteron dina pasaran bakal Drostanolone Propionate.

Dina dasar fungsional, Masteron kasohor janten hiji-hijina stéroid anabolik anu gaduh sipat anti-estrogenik anu kuat.Henteu ngan teu stéroid ieu mawa euweuh aktivitas estrogenic, tapi sabenerna bisa meta salaku hiji anti éstrogén dina awak.Éta pisan sababna naha eta geus éféktif dina pengobatan kanker payudara.Kanyataanna, kombinasi Masteron na Nolvadex (Tamoxifen Citrate) geus ditémbongkeun janten jauh leuwih éféktif batan kémoterapi dina pengobatan kanker payudara inoperable di awéwé postmenopausal.Ieu ogé ngajadikeun hiji stéroid populér diantara bodybuilders sabab sabenerna bisa nyaram butuh hiji anti éstrogén lamun dipaké dina siklus katuhu.Ieu ogé bakal ngabuktikeun nguntungkeun salila fase motong alatan éfék hardening bisa nyadiakeun.

Tanpa patarosan, épék Masteron bakal ditingalikeun ku cara anu paling éfisién salami siklus motong.Nanging, supados épékna leres-leres dihargaan, individu kedah lean pisan.Ieu sababna hormon bakal paling sering dipendakan dina ahir siklus persiapan kontes binaraga salaku individu kedahna cukup lean dina tahap ieu.Masteron nu ditambahkeun bakal nulungan anjeunna leungit nu bit panungtungan tina gajih anu mindeng hangs on pikeun kahirupan dear di ahir siklus a.Ogé bakal mastikeun physique na muncul salaku teuas sakumaha bisa.Tangtosna, pangaruh anti-estrogenik ngan saukur ningkatkeun tampilan umum ieu.Pikeun maranéhanana anu teu kalapa bodybuilder lean, kasebut nyaéta dimungkinkeun yén épék Masteron bisa jadi teu sadayana noticeable.Individu anu sahandapeun 10% gajih awakna kudu bisa perhatikeun sababaraha hasil sarta ngahasilkeun harder, dryer katingal, tapi leuwih ti 10% jeung épék bisa jadi teu sadayana anu diucapkeun.

Nandrolone, Trenbolone, Boldenone, Gambar Methenolone Series

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone合辑3

MasteronAplikasi

Masteron mindeng hiji pilihan idéal pikeun citakan dina tumpukan stéroid, atawa dina sababaraha kasus keur dipake salaku hiji-hijina injectable pikeun siklus stéroid.Vérsi éster enanthate ngabogaan satengah hirup meureun 5 poé geus sadia.Vérsi Masteron ieu tiasa disuntik jarang dua kali saminggu.

Drostanolone propionate dipaké utamana ku atlit anu kudu nahan kakuatan bari kaleungitan massa.Mangpaat pikeun pelari sareng atlit anu kedah tetep dina kelas beurat anu tangtu.Éta tiasa ningkatkeun karasa sareng dénsitas otot, masihan penampilan anu langkung lengkep nalika bersaing di panggung.

Drostanolone propionate bisa ngamajukeun ngaronjat kakuatan bari tetep gajih awakna sarua atawa malah nurunkeun eta, hal bisa mantuan pikeun nyegah leungitna otot bari dieting.

MasteronPamakéan

Bahan farmasi, hormon stéroid, anabolin. Salaku hormon jalu sareng hormon anabolik. Fitur produk mimitina dikembangkeun pikeun merangan kanker payudara sareng éta persis naon masteron dikembangkeun sareng dianggo). kamampuhan pikeun nambahkeun karasa otot ka physique.Drostanolone propionate geus lean mantuan ngaleungitkeun gajih ogé (lamun teu hadé) ti loba androgens kacida skorna, sabagean alatan na keur turunan dht.Masteron diturunkeun tina dht, bisa dipaké. salaku ubar anti-estrogenik, jelas teu ngarobah kana éstrogén sarta sabenerna jalan pikeun ngurangan eta dina awak anjeun, kamungkinan bisa ngabalukarkeun hairloss jeung sisi séjén nu patali dht, nyaeta gede pikeun sagala jinis atlit jeung bb'ers, tapi teu awéwé dina dosis tinggi, éta tumpukan ogé kalawan ampir nanaon, pisan androgenic, Heboh pikeun kaleungitan gajih jeung meunang éta teu heran yén éta stéroid favorit loba jalma.

MasteronDosage

Dosis mingguan rata-rata pikeun atlit lalaki nyaéta 300-400 mg per minggu,

kalawan bodybuilders ngalaman ngagunakeun nepi ka 500-600 mgs mingguan.

Efek samping hampang tina masteron ngamungkinkeun nyandak dosages saluhur 1000 mgs per minggu, tapi dosages misalna teu bener diperlukeun.

Mesin ngagawekeun Toko

生产车间合辑—生产2

Bungkusan & Pangiriman

1. Tim profésional pikeun pakét jeung shipment.Special cara ngilikan 100grams mun 100kg powders dina hiji waktu ka nagara anjeun.

2. Saum sareng wijaksana kiriman bisa diatur pikeun adat lolos Dijamin.

3. Kode nyukcruk 24 jam pikeun adat lolos dijamin.

4. Seueur jinis kiriman, ogé tiasa janten sarat anjeun.

Keunggulan Kami

1. jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2. Urang boga pangaweruh profésional leuwih profound, anjeun tiasa ngalakukeun rentang pinuh ku jasa.
3. kualitas hébat, harga nguntungkeun sarta angkutan aman.
4. pangiriman aman tur wijaksana.
5. Parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar, pangiriman express kalawan DHL, suweng, HKEMS, TNT, UPS, Fedex na 24h jasa saatos-jualan.

Bagian Stéroid Bubuk

Stéroid Bubuk
1 Sustanon 250 20 Clomifene sitrat
2 Téstostéron Asétat 21 Boldenone asétat
3 Téstostéron Cypionate 22 Boldenone undecy (Equipoise)
4 Téstostéron Decanoate 23 Boldenone propionate
5 Téstostéron Enanthate 24 Boldenone Cypionate
6 Téstostéron Isocaproate 25 Nandrolone Decanoate
7 Téstostéron Phenylpropionate 26 Nandrolone phenylp (Durabolin)
8 Téstostéron propionate 27 Nandrolone undecylate
9 Téstostéron Undecanoate 28 Nandrolone cypionate
       
11 4-Chlorodehydromethyltestosterone 30 Stanolone
12 Clostebol asétat 31 Trenbolone asétat
13 Téstostéron Sustanon 250 32 Trenbolone Enanthate
14 Methenolone Enanthate 33 Métiltrienolone
15 Methenolone asétat 34 Trenbolone Hexahydrobenzyl
       
17 Drostanolone propionate (Masteron) 36 Anadrol
18 Drostanolone Enanthate 37 Anavar
19 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) 38 Dianabol

 

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.


  • saméméhna:
  • Teras: