CAS 13103-34-9 Injectable Anabolic Stéroid Hormon Boldenone Undecylenate Bubuk

Katerangan pondok:

 

spésifikasi produk:
Sumber Cairan Boldenone Undecylenate Equipoise

Nomer CAS:13103-34-9
MF:C30H44O3
MW:452.67
Penampilan:Bubuk Bodas

Pamakéan:Boldenone Undecylenate(Equipoise) nyaéta sanyawa stéroid nu bisa méré pamaké gains slow tapi ajeg salila siklus hiji.Éta ogé kawilang aman kalayan sakedik laporan ngeunaan efek samping anu disababkeun ku konversi téstostéron kana éstrogén.

 


Rincian produk

Tag produk

Kumaha Ngagunakeun Equipoise?Dosages naon anu dianggo?

Equipoise dipaké ku atlit jeung bodybuilders pikeun ngaronjatkeun daya tahan, massa otot jeung produksi sél getih beureum dina awak.Hal ieu pangalusna dipikawanoh pikeun nyadiakeun gains slow tapi ajeg salila siklus bulking (biasana disebut EQgains).EQ bisa dipaké dina dosages mimitian ti 200mg mun 600mg per minggu pikeun salami 12 minggu.

Dina taun anyar, equipoise geus jadi favorit diantara powerlifters sarta dianggap ku palatih salaku gaganti idéal pikeun deca durabolin.Ieu utamana kusabab kualitas massa otot sarta gains kakuatan anu ngalaman bari on equipoise lumangsung tanpa efek samping nasty of deca.Ogé, EQ boga pangaruh positif kana sirkulasi getih dina awak;ngamungkinkeun pikeun banjir getih maksimum ka otot salila sesi latihan sengit.

Dina pamakéan médis, equipoise bisa ngamajukeun erythropoietin (EPO) stimulating faktor anu, gilirannana, merangsang tumuwuhna sungsum tulang nu ngakibatkeun ngaronjat produksi sél getih beureum.Langkung seueur sél getih beureum hartosna langkung seueur hémoglobin, sareng kapasitas ngangkut oksigén langkung luhur.EQ ogé tiasa nyababkeun parobahan tingkat éléktrolit kusabab sipat mineralokortikoid anu kuat.

Pikeun lalaki, dosis rata-rata nyaéta 400-600mgs per minggu, tapi kuring geus katempo guys naek nepi ka 1000mgs per minggu salami AIDS siklus anu dipaké.

Pikeun awéwé, dosis rata-rata nyaéta 25-50mgs per minggu, tapi anjeun kedah ati-ati pisan.Lamun ningali efek samping beurat, ngaeureunkeun EQ atawa dosages handap.?

Sababaraha Siklus Equipoise

Equipoise pisan serbaguna, éta bisa dipaké pikeun duanana motong na bulking siklus.Salila motong siklus ayeuna teh tumpuk jeung trenbolone na winstrol.Sedengkeun salila bulking siklus EQ ieu tumpuk jeung dianabol jeung téstostéron (cypionate atanapi enanthate).Ieu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngagunakeun bantuan siklus kalawan EQ ngajalankeun anjeun, duanana cardarine (GW-501516) jeung N2Guard nyaeta kudu.Salaku tambahan, inhibitor aromatase (AI) sapertos aromasin atanapi arimidex diperyogikeun sareng boldenone.

Hot Sale Produk

Hot Sale Produk
1 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
3 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
4 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (Equipoise) CAS: 13103-34-9
19 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosteron CAS: 481-29-8
Stéroid lisan
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
Anti éstrogén
32 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphene Citrate (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifene Citrate (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39   CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Cocok) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
pesona
43 Ostarine (MK-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarin (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (LGD-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (MK-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Ningkatkeun Sex
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53   CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafil Hydrochloride CAS: 431579-34-9
57 Hidroklorida CAS: 431579-34-9
58 Yohimbine Hydrochloride CAS: 65-19-0

 

Conto Urang

案例合辑3

Keunggulan Kami

1.Pikeun produk diékspor urang tiasa nawiskeun bijil COA sareng PI resmi.
2.We mangrupakeun produsén kalawan lab sorangan jeung pabrik, bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.
3.Products bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi, jalma jasa tetep 7x24h kanggo anjeun ngahubungi.
4.Pangiriman aman tur wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun, sapertos DHL / UPS / TNT / FedEx / SF-express.
5.Customs lulus jeung laju wareg ≥99%.
6.For produk diobral panas kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.
7.Products purity nyaeta test ku departemén kualitas urang mastikeun saméméh ngirim, sarta anjeun bisa askthe organisasi nguji katilu datang sarta mariksa, kayaning (SGS / CTI / ITS), ngan sanggeus konfirmasi kami bakal kami ngirim kaluar ka anjeun.
8.We gaduh kurir béda ka nagara béda.
9.We gaduh klien di sakuliah dunya.

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 


  • saméméhna:
  • Teras: