Harga Murah Téstostéron Sustanon250 Stéroid Bubuk AS UK Kanada Rusia Doméstik Pengiriman

Katerangan pondok:

spésifikasi produk:

sinonim:bubuk Testosteroneblend, Sustanon 250,
Simpen kulkas:Suhu kamar leuwih ti 20 derajat Celsius ka aglomerate, atawa jadi 30 derajat Celsius kana cairan.
MOQ:10g
99,9% pangiriman suksés
Nawiskeun cair injectable, cair lisan jeung bubuk atah
bungkusan:Bungkusan disguised efisien
Bahan utama:TéstostéronPropionat, Téstostéron Pénylpropionat, Téstostéronisokaproat, Téstostéron dékanoat
Kamurnian:3: 6: 6: 10


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Sustanon 250 mangrupikeun campuran opat téstostéron éster téstostéron propionat, téstostéronfenilpropionat, téstostéronisocaproat sareng téstostérondecanoate.Éster ieu ngajadikeun Sustanon salah sahiji sanyawa stéroid pangpanjangna-langgeng sadia kiwari.Ieu mangrupakeun sanyawa idéal pikeun putting on ukuran sarta ngaronjatkeun kakuatan otot.

Éster ieu ngajadikeun Sustanon salah sahiji sanyawa stéroid pangpanjangna-langgeng sadia kiwari.Ieu mangrupakeun sanyawa idéal pikeun putting on ukuran sarta ngaronjatkeun kakuatan otot.Sustanon mangrupakeun produk stéroid anabolik cukup populér diantara bodybuilders jeung atlit pikeun tujuan ngawangun otot ogé alesan séjén kayaning andropause.

Profil Perusahaan

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. nyaéta perusahaan pilot bahan baku farmasi di china.Jeung pabrik téh profésional anyar-typeSupplier of Pharmaceutical Packaginga & Stéroid Bahan Baku .It urang pabrik diadegkeun dina Juli 2008 ku grup mancanagara PhD jeung professional komérsial ngalaman di Hubei, Cina.Biocar komitmen pikeun muncul salaku pamimpin manufaktur, pamasaran sareng jasa CMO Bahan Farmasi Aktif, Panganteur sareng Ekstrak Herb pikeun Perusahaan Élmu kahirupan global. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu caket sareng stabil sareng langkung ti 450 pabrik kalayan jangka panjang sareng supplier konsisten di India. misi China.Our nyaeta mawa produk ka pasar dina cara paling éféktif & éfisién dina watesan nilai tinggi na quality.Our ékspor ngahontal leuwih ti 108 nagara ngaliwatan cabang, subsidiaries sarta jaringan distribusi sumebar ka sakuliah Éropah, Amérika Kalér, Asia, ,Amérika Kidul sareng MEA. Fokus kami nyaéta pikeun nambihan nilai kana industri farmasi global ku jalan janten mitra anu tiasa dipercaya.

Profil Perusahaan

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. mangrupakeun profésional anyar-typeSupplier tina Packaginga Farmasi & Stéroid Bahan Baku .Ieu pabrik lokasina di hubei province.Our parusahaan ngarasakeun reputasi hébat duanana domestik jeung mancanagara dina kapercayaan tina "manajemén Integritas, Quality ngadalikeun sarta orientasi Palanggan".Produk kalapa parusahaan nyaeta. Bahan Baku Farmasi sareng panengah, Dina taun-taun ayeuna, perusahaan parantos ngadamel terobosan utama dina produk bubuk atah stéroid. Produk kami cocog sareng standar ISO9001 sareng ISO2000 nasional sareng kami biasana diékspor ka Amérika Kalér sareng Kidul, Eropa, Wétan Tengah, Asia Pasifik sareng Daérah Afrika, ku kituna pikeun ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng stabil sareng palanggan di dunya.

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Kumaha nempatkeun pesenan

1. Pls ngabejaan ka kuring item nu dipikaresep di na urutan Qty, kami bakal nawiskeun Anjeun harga alus.Atanapi anjeun nyarioskeun tujuan anjeun (ngaleungitkeun beurat atanapi ngawangun otot, jsb) kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun.
2. Pls ngabejaan ka kuring alamat pengiriman barang anjeun ku kituna urang bisa ngabejaan Anjeun biaya pengiriman barang sarta leuwih rinci pangiriman.
3.Then kami bakal ngirim Anjeun inpo pembayaran mun anjeun mastikeun urutan Anjeun.
4. pesenan anjeun bakal dikirim ka shipper langsung saatos mayar anjeun.Jeung shipper bakal dikirim kaluar dina 24 jam.Anjeun bakal nampi Tracking NO.dina 2 poé.
5. Asup pikeun pakét Anjeun.
6. Mangga hayu atuh nyaho eupan balik anjeun, ku kituna urang bisa ngawula anjeun hadé.

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

Puseur R&D

研发中心5

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 

Produk Patali Kami

NO. Ngaran Produk KASUS
1 YK-11 CAS: 431579-34-9
2 Rad140 CAS: 1182367-47-0
3 IEUH CAS: 2627-69-2
4 MK-677 CAS: 841205-47-8
5 MK-2866 CAS: 841205-47-8
6 LGD-4033 CAS: 1165910-22-4
7 SR9009 CAS: 1379686-30-2
9 Sunifiram CAS: 314728-85-3
10 GW501516 CAS: 841205-47-8
11 Andarine S-4 CAS: 401900-40-1
12 Dianabol CAS: 72-63-9
13 Clomifene Citrate CAS: 50-41-9
14 Tamoxifen Citrate CAS: 54965-24-1
15 Toremifene Citrate CAS: 89778-27-8
16 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
17 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
18 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
19 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
20 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
21 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
22 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
23 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
24 Sustanon 250 N/A
25 Turinabol CAS: 855-19-6
26 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
27 Stanolone CAS: 521-18-6
28 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
29 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
30 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
31 Nandrolone laurate CAS: 26490-31-3
32 Nandrolone propionate CAS: 7207-92-3
33 Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
34 Nandrolone Undecanoate CAS: 862-89-5
35 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
36 Boldenone Cypionate CAS: 106505-90-2
37 Boldenone Undecylenate CAS: 13103-34-9
38 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
39 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
40 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
41 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
42 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
43 Trenbolone Enanthate N/A
44 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
45 Epiandrosteron CAS: 481-29-8

  • saméméhna:
  • Teras: