Jasa Kami

Keunggulan Kami

我们的优势

Kaunggulan kami / 7 alesan nyaéta saperti kieu:

1

pangalaman euyeub

Pausahaan kami mangrupikeun panyadia profésional profésional di daérah farmasi sareng kimia salami mangtaun-taun.

2

Bungkusan anu cocog

Bungkusan anu paling cocog pikeun anjeun bakal dipilih pikeun nyebrang adat kalayan aman.Atanapi upami anjeun gaduh jalan idéal anjeun nyalira, éta ogé tiasa dipertimbangkeun

3

Kualitas luhur

Kualitas luhur dijamin, produk diuji sateuacan kiriman.

4

pengiriman barang aman

Pengiriman barang ku forwarder profésional Kaamanan EMS / DHL / TNT / FedEx / UPS, AusPost,

Royal Mail express, jsb. Door to door service.

5

pangiriman gancang

Kami gaduh saham, janten kami tiasa nganteurkeun gancang saatos pamayaran ditampi.

6

Palayanan kualitas

jasa aftersale haneut geus disadiakeun, lamun aya patarosan urang

bakal ngawalon anjeun dina 8 jam.

7

harga kalapa

Diskon bakal dipasihkeun nalika anjeun ngadamel pesenan ageung.harga VIP pikeun pesenan salajengna.

 

Prosés pesenan

订购流程2

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang-barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

Bungkusan & Pangiriman

包装运输合辑8

1-5kg Aluminium Foiled Kantong jeung Kantong Dipak kalawan Aluminium Foiled Kantong jeung Kantong jero.
5-20kg Karton, 25kg Kertas Drum Dipak sareng Kertas Drum sareng Kantong Plastik Ganda di jero
Kahirupan rak: 2 taun, Simpen di tempat anu tiis sareng garing

bungkusan: 10ml / vial, 10vial / kotak (Aluminium foil kantong), 10vial / kotak (Aluminium foil kantong)
Panyimpenan: Disimpen dina wadah anu tiis sareng garing.Jauhkeun tina Uap sareng cahaya/panas anu kuat.
Pangiriman: Biasana within3-5 poé gawé sanggeus mayar pinuh.
Pengiriman barang: EMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, BY AIR, BY SEA, DHL Express, FedEx sareng EMS pikeun kuantitas kirang ti 50KG, biasana disebut jasa DDU; Pengiriman laut pikeun kuantitas langkung ti 500KG;Jeung pengiriman barang hawa geus sadia pikeun 50KG luhur; Pikeun produk nilai luhur, mangga pilih pengiriman barang hawa jeung DHL express pikeun aman.
Bungkusan sadayana privasi sareng kaamanan, transportasi gancang sareng aman, aya nomer waybill tiasa ngalacak gerakan barang.

1. Ku Express
------ Cocog jeung handapeun 50kg, Fast: 3-7 poé.
Biaya tinggi;Jasa panto ka panto.Gampang pikeun nyokot barang.
3. Ku laut
------ Cocog jeung leuwih ti 500kg.Lalaunan: 5-45 dinten,
Biaya murah.Port ka Port, calo profésional diperlukeun.

2. Ku Air
------ Cocog jeung leuwih ti 50 kg, Fast: 3-7 poé,
Biaya tinggi, bandara ka bandara.calo profésional diperlukeun.