Eupan Balik Palanggan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.

2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.

3. Tegesna dina milih bahan baku.

4. OEM / ODM Sadia.

5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.

6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

1. Urang bakal ngilikan barang dina 8hrs sanggeus meunang pangmayaran Anjeun.Upami anjeun hoyong ngabatalkeun atanapi ngarobih pesenan, punten wartosan kuring dina 24 jam saatos anjeun réngsé pamayaran... Janten urang duaan tiasa ngadamel anu pangsaéna tina nawar anu goréng.

2.We bakal ngilikan barang nu mesen ti kami ku suweng, DHL, UPS, atawa FedEx.We bakal mutuskeun pikeun milih kurir nu gumantung kana nagara Béda. Pikeun manggihan cara pangalusna pikeun pangiriman barang keur anjeun.
3. Anjeun bisa meunangkeun barang jeung di 4-7days usually.If barang anu leungit atawa teu narima alesan sejen, mangga ngahubungan kuring Langsung.