Depot Primobolan E Bubuk Otot Gain Stéroid 99% Purity Methenolone Enanthate CasNO.303-42-4

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Methenolone Enanthate
Nomer CAS:303-42-4
Katerangan:Bubuk Kristal Bodas
Pangiriman:5-7 poé
Kawijakan:Kirim deui Kabijakan
Kamurnian:99%
Ngaran séjén:Primobolan
Cahaya luhur:suntik leungitna beurat, stéroid ningkatna lalaki


Rincian produk

Tag produk

Methenolone Enanthate (Primobolan Enanthate)rinci gancang

Ngaran produk: Metenolone asétat

Alias: Primobolan;Methenolone asétat;1-métil-3-oxoandrost-1-en-17-yl asétat

Jumlah ngadaptar CAS: 434-05-9

EINECS: 207-097-0

Rumus: C22H32O3

Beurat molekular: 344,4877

Titik lebur: ℃

Titik didih: 441.201 °C dina 760 mmHg

Assay: 98% mnt

Karakter: bubuk kristalin bodas
Methenolone Enanthate mangrupakeun stéroid anu leuwih anabolik ti éta androgenic.Methenolone Enanthate ieu lolobana dipaké barengan stéroid séjén sabab Primobolan Depot nyokot waktu anu pohara lila pikeun épék alus pikeun némbongkeun up.Efek samping tina ngagunakeun Methenolone enanthate pisan langka tur ieu geus disebutkeun salah sahiji stéroid safest di dunya.Pikeun maranéhanana anu hayang mangtaun loba otot gancang kalayan ngagunakeun stéroid ieu, dipaké barengan batur kawas sustanon-250.Hasil pangalusna anu attained mun anjeun ngagabungkeun Methenolone enanthate barengan Winstrol, nu mangrupakeun kombinasi paling umum pikeun stéroid ieu.Jalma anu teu sieun risking ngaronjat dosage of Methenolone Enanthate tiasa make stéroid ieu.

Methenolone Enanthate (Primobolan Enanthate)Depot tumpukan

Primobolan nampilkeun kaayaan anu pikaresepeun ngeunaan tumpukan.Pharmacologically meureun aya euweuh bédana dina kabiasaan stacking dibandingkeun Masteron, sarta pasti euweuh bédana penting, tapi dina praktekna jalma anu hayang ngagunakeun Primobolan ampir sok pilari pilihan stacking hampang ogé.Ku sabab kitu, sanajan Dianabol, Anadrol, atawa téstostéron anu éféktif stacking pilihan, aranjeunna biasana teu digabungkeun jeung Primobolan.

Girl-lifting-weights

Methenolone Enanthate (Primobolan Enanthate)Depot Fungsi & Tret

Methenolone mangrupakeun turunan dihydrotestosterone (DHT) atawa leuwih husus versi structurally dirobah.Komposisi hormon nyaéta DHT kalayan tambahan beungkeut ganda dina posisi karbon hiji sareng dua.Ieu greatly ngaronjatkeun sipat anabolik stéroid urang.Éta ogé mawa gugus 1-métil tambahan, anu dina gilirannana ngajaga hormon tina karusakan hépatik.Dina kasus Primobolan Depot, naon anu urang gaduh nyaéta hormon Methenolone kalayan éster Enanthate anu ditambah atanapi napel.Éster ieu ditambahkeun dina usaha ngadalikeun waktos release hormon slowing eta handap substansi.Catetan penting, dina hiji waktos injectable Methenolone Acetate sayogi.Sanajan kitu, produk ieu discontinued di 1993. Ayeuna, hiji-hijina cara anjeun bakal ménta Methenolone Acetate dina Primobolan lisan atawa ngaliwatan lab jero taneuh nu kajadian ka rancang pérsi injectable.Sanajan kitu, injectable Methenolone Acetate mangrupakeun saeutik produk langka.Upami anjeun badé nganggo hormon Methenolone dina bentuk suntikna, anu mangrupikeun bentuk anu disarankeun, Primobolan Depot mangrupikeun hiji-hijina versi anu paling tiasa diaksés.

Methenolone Enanthate (Primobolan Enanthate)DepotJEUNG

Tés Standar Hasilna
Katerangan Bubuk Kristal Bodas Atawa Méh Bodas Bubuk Kristal Bodas
Titik lebur 65ºC~ 71ºC 66ºC~ 70ºC
Leungitna Dina Drying ≤0,50% 0,32%
Rotasi husus +38°~ +42° +40,1°
Assay 97~102% 99,1%
kacindekan Spésifikasi saluyu sareng Standar Perusahaan

 

UrangKaunggulan

1. kualitas alus bisa diuji.
1) Kualitas anu saé mangrupikeun dasar tujuan urang.
2) Urang tiasa nawiskeun sampel pikeun diuji.

2. eupan balik alus.
1) Kami mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi di Cina salami mangtaun-taun.
2) 98% produk urang geus diékspor ka Inggris, AS, Jerman, Spanyol, Australia, Wétan Tengah jeung loba nagara séjén.sarta kami geus meunang eupan balik pohara alus ti konsumén urang.

3. Pangiriman aman sareng gancang.
1) Urang boga stock, jadi parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi.
2) Laju lolos adat ≥ 99%

4. Alus jasa saatos-jualan.
Ngabejaan apdet pakét ASAP, sarta bakal coba pangalusna ngajawab lamun customer encountered sagala rupa masalah.

Mesin ngagawekeun Toko

生产车间合辑—设备5

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 

Minyak Panas Jual Produk Cair kami

Ngaran Produk Spésifikasi
Dianabol 50 50 mg/ml
Dianabol 80 80 mg/ml
Winstrol 25 25 mg/ml
Winstrol 100 100 mg/ml
Anadrol 50 50 mg/ml
Anavar 20 20 mg/ml
Anavar 50 50 mg/ml
Clomid 50 50 mg/ml
Nolvadex 20 20 mg/ml
Armidex 5 5 mg/ml
Femara 5 5 mg/ml
Proviron 50 50 mg/ml
Nandrolone Series
Ngaran Produk Spésifikasi
Barudak Durabolin 200 200 mg/ml
Barudak Durabolin 250 250 mg/ml
NPP 200 200 mg/ml
Nandrolone Cypionate 200 (Nandrolone 200) 200 mg/ml
Téstostéron Series
Ngaran Produk Spésifikasi
Téstostéron Enanthate 250 (Enanject 250) 250 mg/ml
Téstostéron Enanthate 600 (Enanject 600) 600 mg/ml
Téstostéron Propionate100 (Propionate 100) 100 mg/ml
Téstostéron propionat 200 200 mg/ml
Téstostéron Cypionate 250 250 mg/ml
Téstostéron Undecanoate500 500 mg/ml
Boldenon Series
Ngaran Produk Spésifikasi
Boldenone Cypionate 100/200 100 mg / ml atanapi 200 mg / ml
Boldenone Undecylenate 300 300 mg/ml
Trenbolon Series
Ngaran Produk Spésifikasi
Trenabol 100 (Karéta Dasar) 100 mg/ml
Trenbolone asétat 80 80 mg/ml
Trenbolone asétat 100 100 mg/ml
Trenbolone Enanthate 60 60 mg/ml
Trenbolone Enanthate 100 100 mg/ml
Trenbolone Enanthate 150 150 mg/ml
Trenbolone Enanthate 200 200 mg/ml
Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate 50 50 mg/ml
Drostanolon Series
Ngaran Produk Spésifikasi
Drostanolone Propionate 100 (Masteron 100) 100 mg/ml
Drostanolone Enanthate 200 (Masteron 200) 200 mg/ml
Series Campuran
Ngaran Produk Spésifikasi
Sustanon 200
* Téstostéron propionate
* Téstostéron Phenylpropionate
* Téstostéron Isocaproate
* Téstostéron Decanoate
200 mg/ml
24 mg/ml
48 mg/ml
48 mg/ml
80 mg/ml
Sustanon 250
* Téstostéron propionate
* Téstostéron Phenylpropionate
* Téstostéron Isocaproate
* Téstostéron Decanoate
250 mg/ml
30 mg/ml
60 mg/ml
60 mg/ml
100 mg/ml
Ripex 225
* Téstostéron propionate
* Trenbolone asétat
* Drostanolone propionate
225 mg/ml
75 mg/ml
75 mg/ml
75 mg/ml
TMT Blend 375
* Téstostéron Enanthate
* Trenbolone Enanthate
* Drostanolone Enanthate
375 mg/ml
125 mg/ml
125 mg/ml
125 mg/ml
TM Adun 500
* Drostanolone Enanthate
* Trenbolone Enanthate
500 mg/ml
250 mg/ml
250 mg/ml
Anomas 400
* Téstostéron Enanthate
* Boldenone Undecylenate
* Trenbolone Enanthate
400 mg/ml
150 mg/ml
150 mg/ml
100 mg/ml
Methenolone Enanthate 100 100 mg/ml

 


  • saméméhna:
  • Teras: