Bungkus wijaksana Trenbolone asétat stéroid Tren A Bubuk 100% Aman Adat istiadat Jelas CAS 10161-34-9

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran séjén:karéta Ace, karéta A, Finaplix, Revalor-h
MF:C20H24O3
MW:312.4
EINECS:233-432-5
MP:90-92°C
Suhu Panyimpenan:0-6°C
Penampilan:Lampu Konéng Atawa Poék Konéng Bubuk
Cahaya luhur:trenbolone asétat stéroid, trenbolone enanthate bubuk


Rincian produk

Tag produk

Karéta ARincian

Trenbolone asétat CAS No .: 10161-34-9
Trenbolone asétat EINECS: 233-432-5
Trenbolone Assay Assay: 97.0 ~ 101.0%
Trenbolone asétat Formula Molekul: C20H24O3
Trenbolone asétat Molekul Beurat: 312.4
Trenbolone asétat Katerangan: Bodas atawa lampu konéng bubuk kristalin
Trenbolone asétat Fungsi: ubar hormonal, agén anabolik.

Pamakéan: Trenbolone asétat bisa dipaké salaku bahan farmasi.Fungsi utami nyaéta ngamajukeun métabolisme.épék anabolik ngawengku tumuwuhna massa otot jeung kakuatan, ngaronjat dénsitas tulang jeung kakuatan, sarta stimulasi tumuwuhna linier jeung maturation tulang.

Karéta AKaterangan

Trenbolone asétat ogé salah sahiji pangalusna kaluar-musim bulking stéroid aya.Henteu ngan baris eta pak on loba massa sarta ngabalukarkeun gains tremendous dina kakuatan, éta bakal ngalakukeun kitu dina cara cleaner ti paling stéroid bulking tradisional.

Bari teu hijina formulir Tren sadia, Trenbolone asétat ieu pikaresep ku paling atlit.Éta langkung gampang pikeun ngajaga tingkat getih anu puncak sareng stabil kalayan versi ieu, sareng nalika gandeng ku kauntungan henteu sesah ningali naha seueur anu ngarujuk ka Trenbolone Acetate salaku raja raja.

Trenbolone, naha salaku asétat (Finaplix, Finajet), enanthate, atawa cyclohexylmethylcarbonate (Parabolan), teu kudu dipaké salaku hijina anabolik dina siklus stéroid.

gains massa anu greatly kawates lamun ieu dipigawé.Gantina, trenbolone kudu tumpuk jeung Dianabol, atawa téstostéron salaku pilihan paling umum sarta pohara merenah.

Trenbolone asétat nyaéta ngaran kimia bahan aktif dina Finaplix.Finaplix mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Roussel Uclaf Corporation di Amérika Serikat jeung / atawa nagara séjén.

Karéta AJEUNG

Katerangan Konéng atawa konéng bubuk kristalin.
Tés Standar Analisis Hasilna
Idéntifikasi Conformable Conformable
logam beurat ≤20 ppm Conformable
Rotasi husus +46°~+51° +49,3°
Kromatografi Purity Conformable Conformable
Titik lebur 72 ~ 78ºC 74~76ºC
Najis volatil organik Conformable Conformable
Leungitna Dina Drying ≤0,5% 0,15%
Sésa Dina Ignition 0,1% max 0,06%
Assay 98,0% mnt 99,18%

 

Nandrolone, Trenbolone, Boldenone, Gambar Methenolone Series

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone合辑2

Karéta AFungsi

1).Trenbolone-asétat greatly mangaruhan hormon anabolik dihasilkeun sacara alami IGF-1;Hormon anu kuat pisan tina kelas péptida anu mangaruhan ampir unggal sél dina awak manusa.

2).Trenbolone-asétat ngaronjatkeun count sél getih beureum sarta greatly ngaronjatkeun ingetan nitrogén dina otot;

3).Kawas paling stéroid Trenbolone-asétat speeds up recovery;Awak urang pulih langkung gancang sareng urang regenerasi dina tingkat efisiensi anu langkung ageung nalika Tren-a aya.Deui, bari loba stéroid nyadiakeun tret ieu Tren-hiji saukur ngalakukeun eta hadé.

4).Trenbolone-asétat blok jeung ngurangan hormon glucocorticoid;Hormon anu ngancurkeun jaringan otot sareng ngamajukeun gain gajih.

5).Trenbolone-asétat greatly ngaronjatkeun efisiensi gizi atawa efisiensi feed.Kalawan Trenbolone-asétat hadir anjeun sabenerna ningkatkeun gizi dahar, maranéhna jadi leuwih berharga, anjeun meunang leuwih ti aranjeunna.

Resep Cook Trenbolone Asétat:

10 gram bubuk Trenbolone Asétat (7.5mL)

2ml BA (2%)
20ml BB (20%)
Minyak 70,5 ml

Ogé bakal tahan:

10 gram bubuk Trenbolone Asétat (7.5mL)
2ml BA (2%)
15ml BB (15%)
Minyak 75,5 ml

Eta sadayana gumantung kana kumaha ipis anjeun moal minyak.Tren nahan ogé kalawan low ko-pangleyur (BB) konsentrasi.
Biasa 100mg / mL Resep pikeun 100mL NO BB

10 gram bubuk Trenbolone Asétat (7.5mL)
5ml BA (5%)
Minyak 87,5 ml

200mg / ml Resep pikeun 100mL EO, No Minyak.

20 gram bubuk Trenbolone Asétat (15mL)
2ml BA (2%)
25ml BB (25%)
58 ml EO
1000ml (Paling badag bubuk ngaleyurkeun)

Trenbolone asétat Bubuk: 391,5 gram
Benzyl Alkohol: 78,6 ml
Bénzil bénzoat: 626,4 ml

80mg/ml @ 250ml

20 gram bubuk Trenbolone Asétat (15mL)
5ml BA (2%)
50ml BB (20%)
Minyak 180 ml

 

Karéta ADosages rujukan

Warta: Téstostéron propionat 100-150mg eod, 6-8weeks
Trenbolone asétat 75-100mg eod, 6-8 minggu, PCT 4 poé sanggeus suntik prop panungtungan.
panengah: Téstostéron enanthate 750mg per minggu, minggu 1-12
Trenbolone enanthate 400mg per minggu, minggu 1-12
Winstrol 50mg ed minggu, 8-14
Primobolan 600mg per minggu, minggu 1-10
Téstostéron propionat 200mg eod minggu 1-12
Trenbolone enanthate 400mg per minggu, minggu 1-10
Maju: Primobolan 600mg per minggu, minggu 1-10
Trenbolone enanthate 400mg per minggu, minggu 1-10
Téstostéron enanthate 1000mg per minggu, minggu 1-12
Trenbolone enanthate 500-700mg per minggu, minggu 1-12
Anavar 80-100mg ed, minggu 1-14
Maju pisan / pra-kontes: Téstostéron propionat 100-200mg ed
Trenbolone asétat 75-100mg ed
Masteron 400-600mg per minggu
Winstrol 50mg ed
Primobolan 600mg per minggu
Halotestin 10-20 mg éd

Kauntungannana urang

1. Beunghar pangalaman.
Perusahaan kami mangrupikeun pabrik ngarah produksi profésional di Cina di daérah farmasi mangtaun-taun.
Wewengkon pangiriman produk kami: AS, Inggris, Kanada, Australia, Brazil, Rusia, Portugal, Latvia, Swiss, Islandia, Ukraina, Jérman, Perancis, Walanda, Bélgia, Peru, Swédia, Selandia Anyar, Républik Céko, Lituania, Irlandia , Tunisia, Mexico, Yunani, Puerto Rico, Thailand, Israel jeung saterusna, sarta kami geus meunang eupan balik pohara alus ti konsumén urang, urang geus ngadegkeun hubungan ramah panjang.

2. pakét wijaksana.
Bungkusan anu paling cocog pikeun anjeun bakal dipilih pikeun nyebrang adat kalayan aman.Atanapi upami anjeun gaduh jalan idéal anjeun nyalira, éta ogé tiasa dipertimbangkeun.

3. kualitas luhur.
Dijamin kualitas luhur, saatos aya masalah, pakét bakal dikirimkeun deui pikeun anjeun

4. Pangiriman Kaamanan.
Pengiriman barang ku express (FedEx, UPS, DHL, EMS), ku hawa.The forwarder paling profésional bakal
Dianjurkeun pikeun anjeun.

5. Pangiriman Gancang.
Kami gaduh stok, ku kituna urang tiasa ngirim gancang dina dinten nalika nampi pamayaran.

6. Haneut sanggeus jasa diobral pikeun anjeun.
Sakur patarosan anjeun bakal direngsekeun pikeun anu munggaran pas mungkin.Nurut kana prinsip
Palanggan munggaran dmana.Kami bakal nyayogikeun jasa anu pangsaéna sareng paling ikhlas sabisa-bisa.

7. kualitas luhur, harga pangalusna, layanan-kelas munggaran, laju pangiriman suksés tinggi.
Diskon bakal dipasihkeun nalika anjeun ngadamel pesenan ageung.

Mesin ngagawekeun Toko

生产车间合辑—生产3

Produk Patali Kami

dina hiji

Ngaran

CAS No.

1

séri téstostéron

 

2

Téstostéron enanthate

315-37-7

3

Téstostéron asétat

1045-69-8

4

Téstostéron propionat

57-85-2

5

Téstostéron cypionate

58-20-8

6

Téstostéron phenylpropionate

1255-49-8

7

Téstostéron isocaproate

15262-86-9

8

Téstostéron decanoate

5721-91-5

9

Téstostéron Sustanon 250

Kacaturkeun

10

Téstostéron undecanoate

5949-44-0

11

Métil téstostéron

58-18-4

12

Turinabol

855-19-6

13

Turinabol lisan

2446-23-3

14

Stanolone (androstanolone)

521-18-6

15

Mesterolone (Proviron)

1424-00-6

16

Fluoxymesterone (Halotestin)

76-43-7

17

NANDROLONE runtuyan

 

18

Mestanolone

521-11-9

19

Nandrolone Decanoate (DECA)

360-70-3

20

Nandrolone Cypionate

601-63-8

21

Nandrolone Phenypropionate (Durabolin)

62-90-8

22

Nandrolone

434-22-0

23

TRENBOLONE runtuyan

 

24

Trenbolone asétat (Finaplix H / Revalor-H)

10161-34-9

25

Trenbolone Enanthate (parabolan)

10161-33-8

26

Métribolone (Methyltrienolone)

965-93-5

27

Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate

23454-33-3

28

BOLDENONE séri

 

29

Boldenone

846-48-0

30

Boldenone Undecylenate (Equipoise)

13103-34-9

31

Boldenone propionate

 

32

Boldenone cypionate

 

33

Boldenone asétat

 

34

DROSTANOLONE runtuyan

 

35

Drostanolone propionate (Masteron)

521-12-0

36

Drostanolone Enanthate

472-61-1

37

Bubuk Superdrol (métil-drostanolone)

3381-88-2

38

DHEA séri

 

40

Dehydroepiandrosterone (DHEA)

53-43-0

43

SERI METHENOLONE (Primobolan)

 

44

Methenolone Enanthate

303-42-4

45

Methenolone asétat / Primobolan

434-05-9

46

Stéroid lisan

 

47

Oxymetholone (Anadrol)

434-07-1

48

Oxandrolone (Anavar)

53-39-4

49

Stanozolol (Winstrol)

10418-03-8

50

Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)

72-63-9

51

Anti éstrogén

 

52

Tamoxifen Citrate (Nolvadex)

54965-24-1

53

clomiphene sitrat

50-41-9

54

Toremifene sitrat

89778-27-8

55

Exemestane (Aromasin)

107868-30-4

56

Anastrozole (Arimidex)

120511-73-1

57

Letrazole (Femara)

112809-51-5

59

Androstenedione

63-05-8

61

PENGEMBANGAN JALAKI

 

62

Cialis (Tadalafil)

171596-29-5

63

Sildenafil / Viagra

139755-83-2

64

Sildenafil Citrate

 

65

Vardenafil

224785-91-5

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?
A: Yakin, kami nawiskeun sampel bébas, anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang.
 
Q2: Kumaha carana sangkan pesenan?
A: Mangga ngirim panalungtikan ka kami, teras urang bakal ngalakukeun tawaran.Mayar via Western Union, Moneygram, Rekening Bank jeung Bitcoin.Teras we bakal ngatur pengiriman barang.Saatos pangiriman kami bakal nawiskeun tracking No..

Q3: Dupi pengiriman barang 100% Garansi?
A: Leres, kami nawiskeun 100% Jaminan Pengiriman.Upami aya bungkusan anu dicandak, kami bakal ngirimkeun deui.

Q4: Kumaha pangiriman?
A: Parsél bakal dikirim kaluar dina 3 poé gawé sanggeus mayar.Biasana kami nganggo EMS, ePacket, Fedex, DHL, TNT sareng AS Domestik campuran pengiriman sareng saterasna.
 
Q5: Dupi aya diskon?
A: Leres.Hargana tiasa nego.Ngan kirimkeun kami barang anu anjeun peryogikeun sareng jumlahna.Kami bakal nerapkeun harga pangsaéna sareng nawiskeun diskon pikeun anjeun.
 
Q6: Naon kuantitas pesenan Minimum?
A: Biasana MOQ nyaéta 100g.Tapi gumantung kana barang sareng sarat anjeun kami ogé tiasa ngalakukeun 10g, 20g, 30g atanapi 50g.


  • saméméhna:
  • Teras: