Drostanolone Enanthate CAS 472-61-145 Bulk Ngabuburit Drolban Masteron Stéroid Bubuk

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Drostanolone Enanthate
Nomer CAS:472-61-145
Katerangan:Bubuk Kristal Bodas
Pangiriman:Dina 24 Jam
Kawijakan:Kirim deui Kabijakan
Kamurnian:99%
Pangiriman:HKEMS, EMS, Fedex, DHL, EUB
Cahaya luhur:bubuk stéroid anabolik, stéroid bodybuilding


Rincian produk

Tag produk

Drostanolone Enanthate (Masteron E) Katerangan

Saméméh dipaké dina dunya bodybuilding, stéroid sakabéhna dipaké lolobana pikeun ngubaran penderita panyakit, sakumaha disebutkeun di luhur.Ngan dina mangsa 70an jeung kana 80an éta stéroid, utamana Masteron, dipaké pikeun tujuan rekreasi kayaning bodybuilding, atawa kaayaan non-ngancam kahirupan.Bagian tina alesan pikeun Drostanolone Propionate keur dilanjutkeun geus ngalakonan jeung biaya kuli manufaktur ubar di Amérika Serikat.Dina waktos éta dihentikan, harga tenaga kerja ningkat, sareng seueur perusahaan manufaktur nyandak tenaga kerja ka luar negeri dimana biaya manufaktur langkung handap.Janten bari Drostanolone Enanthate masih stéroid anu disatujuan FDA, éta henteu diproduksi di jero Amérika Serikat.Produksina tiasa dipendakan di nagara sapertos Cina sareng Indonesia.

Hasil Daur Drostanolone Enanthate

Drostanolone enanthate cycleIn kelas stéroid dipaké pikeun pamakéan rekreasi, Masteron Enanthate rada hampang.Sedengkeun hasil anjeun meunang ti nyokot Masteron anu signifikan, nu ngawengku ku teu diwatesan ka teuas, massa otot lean, teu salaku “hardcore” salaku Trenbolone.Duanana stéroid ieu bakal greatly ningkatkeun bodybuilders jaringan otot lean, Masteron, comparatively, teu eta cara kirang ngabahayakeun.Pikirkeun éta salaku vitamin sékrési anu laun sabalikna tina IV anu anjeun kéngingkeun saatos dioperasi.

Drostanolone Enanthate (Masteron E) Administrasi

Dosis Masteron standar pikeun lalaki dewasa biasana bakal tumiba dina kisaran 300-400mg per minggu.Biasana, ieu bakal hartosna suntikan 100mg unggal dinten sanés jumlahna 6-8 minggu.Ieu henteu hartosna 6-8 minggu ngagambarkeun total siklus, tapi ieu téh pigura waktos umum pikeun bagian Masteron tumpukan a.Sababaraha alternatipna tiasa milih ngabagi dosisna kana jadwal suntikan sapopoé, tapi unggal dinten sanés kedah cekap.Mun versi Drostanolone Enanthate kapanggih, 1-2 injections per minggu bakal dianggo, tapi versi sapertos anu rada langka.

Pikeun pengobatan kanker payudara awéwé, dosing baku nelepon pikeun 100mg tilu kali per minggu pikeun 8-12 minggu.Ieu biasana bakal ngakibatkeun gejala virilization anu tiasa sesah dibalikkeun.Nanging, teu aya anu tiasa nolak éta langkung saé tibatan kanker.Pikeun atlit awéwé, 50mg per minggu kedah langkung ti cukup pikeun total 4-6 minggu.Sababaraha awéwé bisa manggihan dosis ngadeukeutan ka 100mg per minggu bisa diyakinkeun lamun aranjeunna tolerate hormon ogé.Dosis rentang ieu kedah tiasa dikontrol pikeun kalolobaan awéwé, tapi sensitipitas individu kedah diémutan.Dosis anu saluhureun 100mg per tanda minggu atanapi langkung ti 4-6 minggu pamakean bakal langkung dipikaresep ngahasilkeun gejala virilization dina sababaraha tingkat.

R-C (13)

Drostanolone Enanthate (Masteron E) Spésifikasi

Tés Standar Analisis Hasilna
Katerangan Bubuk Kristal Bodas Atawa Méh Bodas Bubuk Kristal Bodas
Titik lebur 63 ℃ - 69 ℃ 65 ℃ - 68 ℃
Rotasi husus + 20º— + 30º +25,6°
Leungitna Dina Drying ≤0,5% 0,32%
Sésa Dina Ignition ≤0,1% 0,02%
Assay ≥97% 99,7%
kacindekan Janten saluyu sareng Standar Perusahaan

 

 

99% Drostanolone Content Legal Raw Steroid Powders Assay 98.7% , Enterprise Standard

Conto Urang

案例合辑2

Keunggulan Kami

Kaunggulan kami / 7 alesan nyaéta saperti kieu:

1

pangalaman euyeub

Pausahaan kami mangrupikeun panyadia profésional profésional di daérah farmasi sareng kimia salami mangtaun-taun.

2

Bungkusan anu cocog

Bungkusan anu paling cocog pikeun anjeun bakal dipilih pikeun nyebrang adat kalayan aman.Atanapi upami anjeun gaduh jalan idéal anjeun nyalira, éta ogé tiasa dipertimbangkeun

3

Kualitas luhur

Kualitas luhur dijamin, produk diuji sateuacan kiriman.

4

pengiriman barang aman

Pengiriman barang ku forwarder profésional Kaamanan EMS / DHL / TNT / FedEx / UPS, AusPost,

Royal Mail express, jsb. Door to door service.

5

pangiriman gancang

Kami gaduh saham, janten kami tiasa nganteurkeun gancang saatos pamayaran ditampi.

6

Palayanan kualitas

jasa aftersale haneut geus disadiakeun, lamun aya patarosan urang

bakal ngawalon anjeun dina 8 jam.

7

harga kalapa

Diskon bakal dipasihkeun nalika anjeun ngadamel pesenan ageung.harga VIP pikeun pesenan salajengna.

 

Kumaha nempatkeun pesenan

1. Pls ngabejaan ka kuring item nu dipikaresep di na urutan Qty, kami bakal nawiskeun Anjeun harga alus.Atanapi anjeun nyarioskeun tujuan anjeun (ngaleungitkeun beurat atanapi ngawangun otot, jsb) kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun.
2. Pls ngabejaan ka kuring alamat pengiriman barang anjeun ku kituna urang bisa ngabejaan Anjeun biaya pengiriman barang sarta leuwih rinci pangiriman.
3.Then kami bakal ngirim Anjeun inpo pembayaran mun anjeun mastikeun urutan Anjeun.
4. pesenan anjeun bakal dikirim ka shipper langsung saatos mayar anjeun.Jeung shipper bakal dikirim kaluar dina 24 jam.Anjeun bakal nampi Tracking NO.dina 2 poé.
5. Asup pikeun pakét Anjeun.
6. Mangga hayu atuh nyaho eupan balik anjeun, ku kituna urang bisa ngawula anjeun hadé.

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 

Minyak bérés (10ml/botol)

ID Barang Kapasitas
1 Téstostéron Cypionate 250 mg/ml
2 Téstostéron Enanthate (TE250) 250 mg/ml
3 Téstostéron Enanthate (TE300) 300 mg/ml
4 Téstostéron Undecanoate (TU250) 250 mg/ml
5 Téstostéron propionate 100 mg/ml
6 Téstostéron propionate 200 mg/ml
7 Téstostéron propionate 250 mg/ml
8 Téstostéron Sustanon (TS) 100 mg/ml
9 Téstostéron Base (Test Base) 100 mg/ml
10 SU-400 (TP, TIS, TPP, TDECA) 400 mg/ml
11 Sustanon 250 (TP, TIS, TPP, TDECA) 250 mg/ml
12 Téstostéron Blend300(TE,TP) 300 mg/ml
13 Testo-600 (TA, TPP, TC) 600mg/ml
14 TRA100 (Karéta Asétat) 100 mg/ml
15 TRE100 (Tren Enanthate) 100 mg/ml
16 TRE200 (Tren Enanthate) 200 mg/ml
17 TRX100 (Tren Hex Karbonat) 100 mg/ml
18 Trenmix200 (ANTARA, TILU) 200 mg/ml
19 TRB50 (Karéta Dasar) 50 mg/ml
20 Tren Gantung (Trenbolone Gantung) 100 mg/ml
21 Blend300(TRA,DP,TP) 300 mg/ml
22 Blend375 (TRE, DE, TE) 375mg/ml
23 Adun500 (TRE, DE) 500mg/ml
24 Methenolone Enanthate (Primobolan Enanthate) 100 mg/ml
25 Methenolone Enanthate (Primobolan Enanthate) 200 mg/ml
26 DECA200 (Nandrolone Decanoate) 200 mg/ml
27 DECA300 (Nandrolone Decanoate) 300 mg/ml
28 NANDROMIX-300 (NPP, BARUDAK) 300 mg/ml
29 NPP100 (Nandrolone Phenypropionate) 100 mg/ml
30 NPP200 (Nandrolone Phenypropionate) 200 mg/ml
31 Dasar Minyak Stanozolol 50 mg/ml
32 Dasar Minyak Stanozolol 100 mg/ml
33 Stanozolol gantung 50 mg/ml
34 Stanozolol gantung 100 mg/ml
35 BU200(Boldenone Undecylenate,Equipoise) 200 mg/ml
36 BU300(Boldenone Undecylenate,Equipoise) 300 mg/ml
37 BU600(Boldenone Undecylenate,Equipoise) 600mg/ml
38 Maseron 100 (Drostanolone Propionate,DP) 100 mg/ml
39 MAST200 (Drostanolone Enanthate, DE) 200 mg/ml
40 Dianabol 50 (Methandrostenolone) 50 mg/ml
41 DHB (1-téstostéron Cypionate) 100 mg/ml
42 MENT50 (Trestolone asétat) 50 mg/ml
43 Stanolone (DHT) 50 mg/ml
44 Stanolone (DHT) 100 mg/ml
45 Superdrol 50 (Methyldrostanolone) 50 mg/ml
46 Superdrol 100 (Methydrostanolone) 100 mg/ml
47 Métribolone 5 mg/ml

  • saméméhna:
  • Teras: