Drostanolone Enanthate DE Legal Stéroid Masteron E Bubuk Pikeun Otot Gaince CasNO.472-61-145

Katerangan pondok:

Rincian Gancang Drostanolone Enanthate:

Ngaran Produk:Drostanolone Enanthate
KASUS:472-61-145
landian:Masteron Enanthate;Dromostanolone Enanthate;
Rumus Molekul Drolban:C23H36O3
Beurat Molekul:360
Penampilan:Bubuk Kristal Bodas Atawa Méh Bodas


Rincian produk

Tag produk

NaonDrostanolone Enanthate (Masteron E)?

Eta sia mentioning efek samping nu atlit moal ngalaman ti ngagunakeun stéroid ieu.Aranjeunna teu kaancam masalah ati, ingetan cairan, nyeri dina ligamén jeung sendi, kolesterol tinggi na darah tinggi.Ogé, stéroid ieu moal ngabalukarkeun shrinkage testicular.Sanajan kitu, ieu lain hartosna anjeun kudu make dosis kaleuleuwihan stéroid ieu terus.Ngagunakeun dosis kaleuleuwihan ieu atawa stéroid naon baé bisa sarta ahirna bakal ngahasilkeun awal sababaraha atawa sababaraha efek samping négatip.Urang stress dina unggal salah sahiji artikel urang jeung blog atawa tulisan yén unggal individu mah béda jeung bakal ngabales béda ka sadaya stéroid.Éta pisan sababna naha urang salawasna nyebutkeun mimitian ku dosis low dugi anjeun terang tingkat kasabaran anjeun sorangan.Ieu strategi pangalusna pikeun merangan, ngaleutikan atawa ngaleungitkeun efek samping tina ngembangkeun.

Drostanolone Enanthate (Masteron E)Katerangan

Drostanolone enanthate mangrupa éster of drostanolone.Drostanolone dituduhkeun dina awéwé postmenopausal kalawan kanker payudara kumat, dina terapi hormon digabungkeun.Drostanolone ngabalukarkeun ingetan nitrogén, kalium, jeung fosfor;ningkatkeun anabolisme protéin;sareng ngirangan katabolisme asam amino.Drostanolone Enanthate teh stéroid anabolik anu slow akting, tapi tindakan pikeun periode nu leuwih lila.Kanyataanna, Drostanolone Enanthate hadir kalawan éster, Enanthate napel drostanolone, sarta Enanthate tanggung jawab laun, tapi sékrési leuwih panjang hormon.Ieu imah Drostanolone Enanthate nawarkeun eta an tepi leuwih versi Propionate of Masteron, nu gancang jeung gancang akting stéroid anabolik.Pikeun jangka hirup gancang sareng ditémbak, Masteron Propionate diperyogikeun waktos nyuntik sareng sakali deui, tapi éta henteu sami sareng Drostanolone Enanthate, anu biasana nyuntik dua kali saminggu.

Drostanolone Enanthate (Masteron E)Aplikasi

Drostanolone Enanthate meureun salah sahiji stéroid paling metot dipaké ku atlit, Masteron citakan umum dina siklus anabolik tinggi.Masteron datangna dina dua bentuk - Drostanolone Propionate na Drostanolone Enanthate.Dosis anu disarankeun pikeun propionat, anu mangrupikeun versi akting anu langkung gancang, sakitar 50-150mg / ml.Versi ieu kedah disuntik unggal dinten, sareng dosis anu disarankeun versi Enanthate nyaéta 200mg / ml.

Nandrolone, Trenbolone, Boldenone, Gambar Methenolone Series

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone合辑3

Drostanolone Enanthate (Masteron E)Resep Masak

Drostanolone enanthate 100mg / ml - 250ml

25 gram Drostanolone enanthate (20ml)

5ml BA (2%)

50ml BB (20%)

Minyak 175 ml

Kumaha ngagunakeunDrostanolone Enanthate (Masteron E)?

Masteron Enanthate sanes a stéroid alus bari dina siklus massa-gaining atawa dicokot solo.Aya loba stéroid séjén pikeun tujuan ieu.Lamun tumpuk jeung téstostéron jeung trenbolone bari dina siklus motong, jeung atlit ngabogaan physique hébat geus, masteron nyaeta Heboh.stéroid Ieu jalan keajaiban lamun anjeun boga physique lean.Éta sababna anjeun sering ngadangu jalma nyarios masteron mangrupikeun steriod kosmetik.Janten, upami hiji jalma mutuskeun pikeun ngajalankeun siklus Masteron tanpa pangalaman stéroid anu sanés, ngan ukur latihan sakedik sareng diet anu goréng, anjeunna moal nampi nanaon tina sanyawa ieu.Kantun nempatkeun, éta bakal jadi runtah lengkep.

Dosis mingguan anu épéktip tina 200 dugi ka 600 mg.Dosis rata-rata nyaéta 350 mg.Tapi mertimbangkeun ieu, pamaké stéroid leuwih ngalaman paling dipikaresep bakal ngajalankeun dosis leuwih luhur batan 600mg per minggu.Nangtukeun jumlah diperlukeun ubar kudu dipigawé dina hiji basis individu jeung gumantung kana beurat atlet, tingkat latihan, pangalaman jeung pamakéan stéroid jeung ayana stéroid séjén bari ngajalankeun siklus nu.

Kusabab satengah umur ubar dugi ka 6 dinten, suntikan paling sering dilakukeun dua kali saminggu.Anjeun oge bisa nambahkeun éster pondok - injecting sakali sapoé atawa 100mg unggal poé lianna.Dina hal ieu, dosis dasar éster panjang diréduksi.Anjeun tiasa ngagabungkeun ubar sareng métana, oxandrolone sareng turinabol.Pilihan stéroid lisan gumantung kana tujuan siklus, kaséhatan sakabéh atlit jeung anggaran.

Jasa Kami

Jasa Kami
Pangiriman Gancang Pangiriman dina 24 jam saatos nampi pamayaran anjeun
Kualitas Kualitas tiasa dijanjikeun.Jual panas ka sakuliah dunya
Sarat pamayaran T / T Transfer Bank, Western Union, Paypal, Bitcoin jeung MoneyGram Sadia
Sampel Sampel sadia iraha wae
Nyukcruk pesenan anjeun iraha waé Ngawartosan kaayaan anyar pesenan anjeun iraha waé
Bungkusan bungkusan profésional kalayan bahan profésional

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

Bungkusan & Pangiriman

1. Ku Express

------ Cocog jeung handapeun 50kg, Fast: 3-7 poé.
Biaya tinggi;Jasa panto ka panto.Gampang pikeun nyokot barang.
2. Ku Air 
------ Cocog jeung leuwih ti 50 kg, Fast: 3-7 poé,
Biaya tinggi, bandara ka bandara.calo profésional diperlukeun.
3. Ku laut
------ Cocog jeung leuwih ti 500kg.Lalaunan: 5-45 dinten,
Biaya murah.Port ka Port, calo profésional diperlukeun.

包装运输合辑7

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

FAQ

Q1: Naha Kualitas Produk anjeun Disatujuan ku Lab Pihak Katilu?
A: Leres, sadaya produk anu diuji sacara ketat ku QC kami, dikonfirmasi ku QA sareng disatujuan ku lab pihak katilu di Cina, AS, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Perancis jsb. urang.
Q2: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, departemén QC urang bakal ngalakukeun ujian ketat produk ékspor urang ku HPLC, UV, GC,
TLC sareng saterasna pikeun ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata, disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q3: Naha anjeun Nampa Urutan Sampel?
A: Sumuhun, urang bisa nampa urutan leutik ti 10g, 100g na 1kg pikeun kualitas evaluasi Anjeun barang urang.
Q4: Dupi aya diskon?
A: Sumuhun, pikeun kuantitas nu leuwih gede, urang salawasna ngarojong kalawan harga hadé pikeun gawé babarengan urang salajengna.
Q5: Naha anjeun nampi kartu kiridit bisnis VISA?
A: Hapunten kami henteu nampi kartu kiridit VISA, tapi kami hoyong nampi transfer bank, Western Union, Paypal atanapi Bitcoin.
Q6: Sabaraha lami barang dugi ka?
Éta gumantung kana lokasi anjeun,
Pikeun pesenan leutik, punten ngarepkeun 5-7 dinten ku DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS sareng saterasna.
Pikeun urutan massa, mangga ngidinan 5-8 poé ku Air atawa 20-35 poé ku Laut.
Q7: Dupi anjeun ngagaduhan kawijakan reshipment?
Tangtosna, urang gaduh jasa saatos-jualan anu saé sareng kabijakan kiriman ulang upami bungkusan éta leungit.
Asosiasi panjang kami sareng klien kami parantos kéngingkeun kauntungan anu saé, kami salawasna jaga pisan dina bungkusan produk kami.Klién kami bakal ngonfirmasi ieu kusabab aranjeunna bajoang pikeun mendakanana tanpa bantosan.
Tapi sanajan usaha pangalusna urang, masih mungkin bakal nangkep sajumlah leutik bungkusan.Dina kaayaan ieu kami janji reship bébas pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang saling.
Q8: Dupi abdi tiasa meunang sampel?
A: Tangtu.Kanggo sabagéan ageung produk, kami tiasa nyayogikeun anjeun conto gratis pikeun nguji kualitasna, sedengkeun biaya pengiriman kedah ditanggung ku anjeun.
Kami parantos ngawangun téknologi sareng tim manajemén anu gawé bareng sareng sababaraha Labs luar negeri sadayana nyarioskeun pisan ngeunaan pengiriman barang sareng barang anu aman.
punten ulah ragu ngahubungan kami.

 

Hot Sale Produk

Hot Sale Produk
1 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
3 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
4 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (Equipoise) CAS: 13103-34-9
19 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosteron CAS: 481-29-8
Stéroid lisan
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
Anti éstrogén
32 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphene Citrate (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifene Citrate (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39   CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Cocok) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
pesona
43 Ostarine (MK-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarin (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (LGD-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (MK-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Ningkatkeun Sex
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53   CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafil Hydrochloride CAS: 431579-34-9
57 Hidroklorida CAS: 431579-34-9
58 Yohimbine Hydrochloride CAS: 65-19-0

 


  • saméméhna:
  • Teras: