Drostanolone Enanthate Bubuk DE Hukum Masteron E Stéroid Pikeun Otot Gaince CasNO.303-42-4

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Drostanolone Enanthate
Nomer CAS:472-61-145
Katerangan:Bubuk Kristal Bodas
Pangiriman:Dina 24 Jam
Kawijakan:Kirim deui Kabijakan
Kamurnian:99%
Pangiriman:HKEMS, EMS, Fedex, DHL, EUB
Cahaya luhur:DE Hukum Masteron Stéroid, Drostanolone Enanthate


Rincian produk

Tag produk

Drostanolone EnanthateRincian gancang

1. Ngaran produk: Drostanolone Enanthate (Dromostanolone Enanthate)
2. CAS No.: 472-61-145
3. Rumus molekul: C27H34O3
4. Standar: Perusahaan Standar
5. Uji: 99%
6. Penampilan: bubuk kristalin bodas
7. Standar: Perusahaan Standar
8. Packing: 1kg / kantong aluminium foil
9. Min.kuantitas urutan: 10g
10. pamayaran: Moneygram, Western Union, T / T.
11. Pangiriman: EMS, DHL, FedEx

Drostanolone Enanthate Cook Resep

① 200mg/ml - 250ml
50 gram Drostanolone enanthate (37.5ml)
5ml BA (2%)
50ml BB (20%)
Minyak 157,5 ml

② 100mg/ml - 250ml
25 gram Drostanolone enanthate (20ml)
5ml BA (2%)
50ml BB (20%)
Minyak 175 ml

人物合辑男女

Drostanolone EnanthateJEUNG

ITEM UJI SPESIFIKASI HASIL
Katerangan Bubuk kristalin bodas atanapi ampir bodas  
Assay 98% mnt 98,30%
Rotasi husus +20°~+30° +27,84°
Leungitna Dina Drying 0,5% max 0,16%
Titik lebur 50~58°C 53~56,5°C
kacindekan Spésifikasi saluyu sareng standar Perusahaan

 

Drostanolone EnanthateKaterangan

Drostanolone enanthate mangrupa éster of drostanolone.Drostanolone dituduhkeun dina awéwé postmenopausal kalawan kanker payudara kumat, dina terapi hormon digabungkeun.Drostanolone ngabalukarkeun ingetan nitrogén, kalium, jeung fosfor;Ngaronjatkeun anabolisme protéin;Sareng ngirangan katabolisme asam amino.

Aktivitas antitumor of drostanolone muncul patali ngurangan atawa inhibisi kalapa tina reséptor prolactin atawa reséptor éstrogén atawa produksi.

Drostanolone enanthate 200 USP suntik nyadiakeun drostanolone enanthate, a stéroid androgenic potent nu boga ciri sarupa dihydrotestosterone.Drostanolone henteu mampuh aromization sahingga teu ngarobah kana éstrogén.Aktivitas anabolik sareng androgenic duanana drostanolone langkung ageung tibatan métil téstostéron.Ésterifikasi gugus 17-béta-hidroksil ningkatkeun durasi aksi drostanolone.Éster Drostanolone dina minyak nyuntik intramuscularly kaserep lalaunan tina fase lipid, sahingga Drostanolone enanthate 200 bisa dikaluarkeun dina interval unggal 1-2 minggu.

Drostanolone enanthate 200 ngandung drostanolone enanthate dina leyuran 10ml pikeun suntik (200mg drostanolone enanthate / ml).

Drostanolone enanthate 200 mangrupakeun solusi oily yellowish pikeun suntik intramuscular.

Drostanolone EnanthateAplikasi

Materon Enanthate nyaéta rumus 200 mg dina stéroid akting gancang dumasar-minyak injectable.Produk ieu ngandung Drostanolone Enanthate nu mangrupakeun turunan langsung tina dihydrotestosterone.Produk ngahasilkeun éfék anabolik sedeng jeung éfék androgenic pisan kuat.Ieu ngandung harti yén otot bisa ningkat dina karasa jeung dénsitas maranéhanana ku kituna hiji atlit bisa ningali upgrades kinerja badag.Produkna dianggo pikeun ngajaga kasaimbangan nitrogén anu positif dina awak sareng ngamajukeun sintésis protéin anu saé.Sagala kasempetan pikeun ingetan cai dileungitkeun jeung nginum obat ieu pisan kuat tur gancang clearing tina getih jeung kauntungan anu lepas leuwih perioda panjang. Awéwé kedah nyandak sakitar 50 dugi ka 150 mg unggal minggu.

Keunggulan Kami

harga pangalusna. Kualitas luhur henteu hartosna mahal.Produk anu kami tawarkeun didamel di China, janten langkung mirah tibatan Genotropin atanapi Humatrope anu diproduksi di Éropa sareng Amérika Serikat kusabab biaya manufaktur anu rendah di Cina.Kalolobaan konsumén urang bodybuilders jeung maranéhna teu kudu méakkeun 500-800 $ pikeun 100 IU of Genotropin, anjeun bakal meunang kualitas sarua 2-3 kali leuwih murah.
Kaayaan neundeun. Dihasilkeun nganggo téknologi liofilisasi (freeze-drying) sareng vials dipak vakum - éta sababna produk urang tiasa disimpen di luar kulkas tanpa aya karusakan kana produk.
sertifikasi GMP. GMP mangrupikeun sistem sertifikasi ubar anu paling dipercaya.
pangiriman express. Sakumaha anjeun terang, produk ieu mangrupikeun zat anu rapuh sareng kedah dikirimkeun gancang.Urang make rupa express pikeun nganteurkeun ka panto anjeun dina 3-7 workdays pas urang tiasa.
GRATIS Ongkos Kirim dina 10+ kit. Upami anjeun mesen 10 barang sareng seueur deui, pesenan anjeun bakal dikirim gratis.
Urang kapal sakuliah dunya.
Bungkusan anu wijaksana pisan. Urang pak pisan wijaksana tur pernah nyebut eusi farmasi di jero.Ku sabab kitu, nepi ka ayeuna urang geus ampir ZERO seizures delivering nepi ka ayeuna.
Bébas reship dina kasus rebutan.Sanaos kami ngagaduhan tingkat pangiriman anu suksés pisan - 100% ka AS sareng Inggris sareng 98% ka Éropa, kami bakal ngintunkeun deui pakét anjeun gratis upami direbut ku adat.
diskon bulk jeung istilah husus pikeun reseller. Upami anjeun hoyong resell atanapi mésér bulk, urang tiasa masihan anjeun diskon geulis nice, PLS ngahubungan Doris pikeun leuwih rinci.
Konsultasi gratis. Naha anjeun parantos janten palanggan kami atanapi henteu acan, anjeun tiasa naroskeun konsultasi sareng kéngingkeun naséhat komprehensif ngeunaan produk.
rojongan customer alus teuing. Ieu mangrupikeun hal anu paling kami banggakeun: anjeun tiasa ngahubungi kami ti 8 AM dugi ka 10 PM (waktos Cina) sareng salami waktos ieu ngajawab unggal e-mail dina rata-rata 20 menit.Pariksa ayeuna - HUBUNGI KAMI upami anjeun gaduh patarosan.

 

Puseur R&D

研发中心2

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 

Produk Patali Kami

dina hiji

Ngaran

CAS No.

1

séri téstostéron

 

2

Téstostéron enanthate

315-37-7

3

Téstostéron asétat

1045-69-8

4

Téstostéron propionat

57-85-2

5

Téstostéron cypionate

58-20-8

6

Téstostéron phenylpropionate

1255-49-8

7

Téstostéron isocaproate

15262-86-9

8

Téstostéron decanoate

5721-91-5

9

Téstostéron Sustanon 250

Kacaturkeun

10

Téstostéron undecanoate

5949-44-0

11

Métil téstostéron

58-18-4

12

Turinabol

855-19-6

13

Turinabol lisan

2446-23-3

14

Stanolone (androstanolone)

521-18-6

15

Mesterolone (Proviron)

1424-00-6

16

Fluoxymesterone (Halotestin)

76-43-7

17

NANDROLONE runtuyan

 

18

Mestanolone

521-11-9

19

Nandrolone Decanoate (DECA)

360-70-3

20

Nandrolone Cypionate

601-63-8

21

Nandrolone Phenypropionate (Durabolin)

62-90-8

22

Nandrolone

434-22-0

23

TRENBOLONE runtuyan

 

24

Trenbolone asétat (Finaplix H / Revalor-H)

10161-34-9

25

Trenbolone Enanthate (parabolan)

10161-33-8

26

Métribolone (Methyltrienolone)

965-93-5

27

Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate

23454-33-3

28

BOLDENONE séri

 

29

Boldenone

846-48-0

30

Boldenone Undecylenate (Equipoise)

13103-34-9

31

Boldenone propionate

 

32

Boldenone cypionate

 

33

Boldenone asétat

 

34

DROSTANOLONE runtuyan

 

35

Drostanolone propionate (Masteron)

521-12-0

36

Drostanolone Enanthate

472-61-1

37

Bubuk Superdrol (métil-drostanolone)

3381-88-2

38

DHEA séri

 

40

Dehydroepiandrosterone (DHEA)

53-43-0

43

SERI METHENOLONE (Primobolan)

 

44

Methenolone Enanthate

303-42-4

45

Methenolone asétat / Primobolan

434-05-9

46

Stéroid lisan

 

47

Oxymetholone (Anadrol)

434-07-1

48

Oxandrolone (Anavar)

53-39-4

49

Stanozolol (Winstrol)

10418-03-8

50

Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)

72-63-9

51

Anti éstrogén

 

52

Tamoxifen Citrate (Nolvadex)

54965-24-1

53

clomiphene sitrat

50-41-9

54

Toremifene sitrat

89778-27-8

55

Exemestane (Aromasin)

107868-30-4

56

Anastrozole (Arimidex)

120511-73-1

57

Letrazole (Femara)

112809-51-5

59

Androstenedione

63-05-8

61

PENGEMBANGAN JALAKI

 

62

Cialis (Tadalafil)

171596-29-5

63

Sildenafil / Viagra

139755-83-2

64

Sildenafil Citrate

 

65

Vardenafil

224785-91-5


  • saméméhna:
  • Teras: