Drostanolone Propionate Bubuk 99% Purity DP Masteron Stéroid Pikeun Otot Gain CasNO.521-12-0

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Drostanolone propionate
Penampilan:Bubuk Bodas
MOQ:10g
Pasar Ékspor:AS, Inggris, Perancis, Spanyol, Thailand, Brazil…
Kawijakan:Kawijakan Reshipping
fungsi:Pikeun Otot Badag, Leungit Gajih Gancang
Kamurnian:99%
Cahaya luhur:Drostanolone Propionate DP Masteron Stéroid, Drostanolone Propionate Bubuk


Rincian produk

Tag produk

Drostanolone Propionate Pedaran

Ngaran Produk Dromostanolone propionate
CAS No. 521-12-0
sinonim Masteron;Drostanolone
Formula Molekul C23H36O3
Beurat Molekul 360.530 g · mol − 1
Struktur 99% Purity DP Masteron Steroid Drostanolone Propionate For Muscle Gain 0
Kasucian 98% Min
Pamakéan Keuntungan otot
Karakter bubuk kristalin bodas
Kelas Kelas Farmasi
Standar USP, CP
Métode pangiriman EMS, DHL, TNT, FedEx

Drostanolone Propionate jéntré

Masteron (Dromostanolone propionate) pasti mangrupa préparasi injectable ngandung stéroid drostanolone propionate.Drostanolone biasana turunan dihydrotestosterone, utamana 2alpha-methyldihydrotestosterone.Kusabab ieu, struktur stéroid ieu kanyataan yén anabolik sedeng / androgén potent nu moal aromatize kana éstrogén.ingetan cai jeung gynecomastia kituna teu perhatian jeung sanyawa ieu;sakumaha teu heran ditangtoskeun dieu éstrogén biasana palaku.Masteron (Dromostanolone propionate) panginten tiasa nunjukkeun kagiatan antiestrogenik dina awak, bersaing sareng substrat sanés pikeun ngabeungkeut aromatase.Ieu bakal ngurangan harga konversi stéroid séjén, Masteron (Dromostanolone propionate) akting jero ragam idéntik utamana kusabab stéroid lisan Proviron.

Éster propionat anu dianggo sareng sanyawa ieu bakal manjangkeun kagiatanana ngan ukur sababaraha dinten.Kalayan pangaruh anu gancang, suntikan hoyong diulang sahenteuna sahenteuna unggal tilu atanapi opat dinten salaku téknik pikeun ngajaga jumlah hormon anu tetep dina getih.Factoring ieu kalawan kakuatan low na (50mg / ml), guys bakal mindeng nyuntik 2ml ampul lengkep Masteron (saratus mg) unggal dua atawa tilu poé.The dosage mingguan akibatna lemahna dina kumpulan 200350mg, tingkat leuwih gede ti nyukupan pikeun acquire ganjaran hebat.Urang ogé sacara serius kedah nyebatkeun yén sanaos sababaraha awéwé ngaku ngagunakeun barang ieu sateuacan acara, éta saé pisan dina waktos anu sami androgenic pikeun ngajengkeun.Gejala virilization bisa hasil swiftly kalawan pamakéan na, ngahasilkeun Masteron hiji item incredibly picilakaeun ékspérimén kalawan.Upami dicoba, dosisna kedah dibatesan henteu langkung ageung ti 25 dugi ka 50mg unggal minggu.Atlét awéwé tiasa dilayanan tambahan ku ngalegaan jumlah dinten dina ngalibetkeun suntikan pikeun ngeureunkeun akumulasi stéroid dina awak.Dina hal ieu, Masteron tiasa tiasa dikaluarkeun gancang-gancang unggal 7 dinten.
musc12

Drostanolone propionateFungsion

Anjeun bakal mendakan dua épék anu dipikahoyong tina Téstostéron:
fisik / atlit ningkat kinerja sakabéh (daya tahan, kakuatan, regenerasi gancang)
ningkat fisik (numpuk otot, leungitna gajih)

Sésana épék téstostéron anu dipikahoyong anu tiasa dipraktékkeun ku jalma liwat siklus stéroid, ngandung:
ningkatkeun sintésis kolagén sareng eusi mineral tulang.Kolagén bakal jadi bahan wangunan basis protéin pikeun jaringan konéktif sakuliah awak (ligamén, tendons, kartilage, sendi, jeung tulang).

ngaronjat harga diri
sora nu leuwih jero (lalaki).
darkening jeung thickening bulu awak
ningkatkeun tingkat hormon IGF-1 sareng MGF (anu ogé ningkatkeun otot pasar)
ningkat hémoglobin (jumlah sél getih beureum)
pangaruh anti-katabolik dina jaringan otot ku cara akting salaku anti-glukokortikoid

Alesan Pikeun Milih Kami

1) Kualitas Unggul Jeung Harga Kalapa:
Perusahaan kami mangrupikeun produsén farmasi anu kasohor kalayan pangalaman langkung ti 15 taun di Cina sareng sadaya bubuk anu nyayogikeun langsung ti pabrik urang.

2) Pangiriman Gancang, Aman sareng Nyamar:

Tim packing anu dilatih sareng disiplin sareng stok anu cekap mastikeun bungkusan tiasa dikirimkeun ka panangan anjeun gancang sareng aman ku DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, jsb.

3) Pangalaman Dina Ékspor:
Simkuring gaduh klien sakuliah dunya.Produk geus diékspor ka Jerman, Norwégia, Polandia, Finlandia, Spanyol, Inggris, Perancis, Rusia, AS, Brazil, Mexico, Australia, Jepang, Korea, Thailand, Indonesia, Uruguay jeung loba nagara séjén.Laju pas custom ≥99%

4) Syarat Pembayaran Fleksibel:
T/T, Western Union, Duit Gram, Bitcoin.Bakal salawasna aya istilah nu convient ka anjeun.

5) Service Palanggan Warmhearted Jeung Service Saatos-Dijual:
Poto parsél sareng nomer tracking bakal dikirim ka anjeun saatos disiapkeun.Sakur patarosan anjeun bakal direngsekeun pas mungkin.

Mesin ngagawekeun Toko

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?
A: Yakin, kami nawiskeun sampel bébas, anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang.
 
Q2: Kumaha carana sangkan pesenan?
A: Mangga ngirim panalungtikan ka kami, teras urang bakal ngalakukeun tawaran.Mayar via Western Union, Moneygram, Rekening Bank jeung Bitcoin.Teras we bakal ngatur pengiriman barang.Saatos pangiriman kami bakal nawiskeun tracking No..

Q3: Dupi pengiriman barang 100% Garansi?
A: Leres, kami nawiskeun 100% Jaminan Pengiriman.Upami aya bungkusan anu dicandak, kami bakal ngirimkeun deui.

Q4: Kumaha pangiriman?
A: Parsél bakal dikirim kaluar dina 3 poé gawé sanggeus mayar.Biasana kami nganggo EMS, ePacket, Fedex, DHL, TNT sareng AS Domestik campuran pengiriman sareng saterasna.
 
Q5: Dupi aya diskon?
A: Leres.Hargana tiasa nego.Ngan kirimkeun kami barang anu anjeun peryogikeun sareng jumlahna.Kami bakal nerapkeun harga pangsaéna sareng nawiskeun diskon pikeun anjeun.
 
Q6: Naon kuantitas pesenan Minimum?
A: Biasana MOQ nyaéta 100g.Tapi gumantung kana barang sareng sarat anjeun kami ogé tiasa ngalakukeun 10g, 20g, 30g atanapi 50g.

Hot Sale Produk

Hot Sale Produk
1 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
3 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
4 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (Equipoise) CAS: 13103-34-9
19 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosteron CAS: 481-29-8
Stéroid lisan
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
Anti éstrogén
32 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphene Citrate (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifene Citrate (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39   CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Cocok) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
pesona
43 Ostarine (MK-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarin (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (LGD-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (MK-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Ningkatkeun Sex
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53   CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafil Hydrochloride CAS: 431579-34-9
57 Hidroklorida CAS: 431579-34-9
58 Yohimbine Hydrochloride CAS: 65-19-0

 


  • saméméhna:
  • Teras: