Drostanolone Propionate Bubuk Anabolik Masteron Stéroid Profesional DPP Pikeun Kakuatan Awak Masteron P CasNO.521-12-0

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Penampilan:Bubuk Kristal Bodas
kecap konci:Drostanolone propionate
landian:Masteron CAS: 521-12-0
Cara pengiriman barang:FEDEX, TNT, DHL, UPS, HK EMS
Waktos pangiriman:Dina 24 Jam Saatos Pembayaran
Nagara:Bubuk
Paket:Kantong Foil
Cahaya luhur:bubuk stéroid anabolik, methenolone enanthate


Rincian produk

Tag produk

Drostanolone propionate (Masteron P)Rincian gancang

Durasi tindakan: 2-2 dinten
Klasifikasi: Stéroid anabolik
Aktivitas anabolik: 25-40% téstostéron.
Aktivitas androgenik: 62-130% téstostéron.
Tipe - suntik • Dosis: Lalaki 300-500mg / minggu, Awéwé 25-50mg / minggu
Jerawat: enya
Panahanan cai: Euweuh
Darah tinggi: Sakapeung
Hepatotoksisitas: Rendah pisan
Aromatisasi: Euweuh
DHT (dihydrotestosterone) konvérsi: Euweuh
Turunkeun fungsi HPTA (produksi téstostéron): Sumuhun Anggo sareng Dosis Zentec Masteron Propionate (150 mg / ml)
épék: Stéroid éféktif ngaronjatkeun kakuatan, tapi nahan beurat aslina awak, ku pangaruh ngaduruk gajih kuat.

Drostanolone propionate (Masteron P)Balukar

Tanpa patarosan, épék Masteron bakal ditingalikeun ku cara anu paling éfisién salami siklus motong.Nanging, supados épékna leres-leres dihargaan, individu kedah lean pisan.Ieu sababna hormon bakal paling sering dipendakan dina ahir siklus persiapan kontes binaraga salaku individu kedahna cukup lean dina tahap ieu.Masteron nu ditambahkeun bakal nulungan anjeunna leungit nu bit panungtungan tina gajih anu mindeng hangs on pikeun kahirupan dear di ahir siklus a.Ogé bakal mastikeun physique na muncul salaku teuas sakumaha bisa.Tangtosna, pangaruh anti-estrogenik ngan saukur ningkatkeun tampilan umum ieu.Pikeun maranéhanana anu teu kalapa bodybuilder lean, kasebut nyaéta dimungkinkeun yén épék Masteron bisa jadi teu sadayana noticeable.Individu anu sahandapeun 10% gajih awakna kudu bisa perhatikeun sababaraha hasil sarta ngahasilkeun harder, dryer katingal, tapi leuwih ti 10% jeung épék bisa jadi teu sadayana anu diucapkeun.

Salaku androgen anu kuat, Masteron tiasa nguntungkeun atlit milarian dorongan kakuatan.Ieu tiasa janten stéroid anu mangpaat pisan pikeun atlit anu nuturkeun diet anu dibatesan kalori dina upaya ngajaga beurat awak khusus anu dipikabutuh pikeun ngudagna.Individu bisa kalayan gampang ngarasakeun kanaékan sedeng dina kakuatan sarta perbaikan slight dina recovery sarta daya tahan otot tanpa gain beurat awak nu teu dihoyongkeun.

Eupan Balik Klién

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone

Drostanolone propionate (Masteron P)Aplikasi

Masteron mangrupikeun salah sahiji stéroid anu gaduh sakedik mistik di tukangeunana sabab biasana biasana overrated ogé underrated gumantung kana bunderan dimana anjeun ngarambat.Salah sahiji stéroid leuwih ilahar counterfeited sabudeureun;mun anjeun mibanda Masteron legit formulir paling umum bakal napel dina éster Propionate kalawan versi éster Enanthate ogé sadia. Masteron-Propionate nyaeta undoubtedly salah sahiji stéroid bodybuilding pang populerna sadaya waktos;Nalika urang ningal persiapan kontes ieu tiasa ditingali pisan gampang tapi sakumaha anu bakal urang tingali sakedap éta henteu seueur dianggo pikeun bungkusan ukuranana.Salajengna, kawas loba stéroid anabolik aya tujuan médis kuat luar tina enhancement kinerja tapi deui, tujuan Masteron-Propionate dina widang médis mangrupa alus saeutik béda ti paling stéroid anabolik lianna.

Drostanolone propionate (Masteron P)JEUNG

Tés Standar Analisis Hasilna
Katerangan Bubuk Kristal Bodas Atawa Méh Bodas Bubuk Kristal Bodas
Titik lebur 124ºC-128ºC 125ºC-127ºC
Rotasi husus + 26º- + 32º +27,5°
Leungitna Dina Drying ≤0,5% 0,20%
Sésa Dina Ignition ≤0,1% 0,02%
Assay ≥97% 98,5%
kacindekan Janten saluyu sareng Standar Perusahaan

 

Mesin ngagawekeun Toko

生产车间合辑—生产3

Drostanolone Propionate (Masteron P) Siklus & Dosis

Salaku Masteron-Propionate mangrupa kontes bodybuilding unggulan stéroid anabolik mayoritas anu suplement bakal ngalakukeun kitu dina mangsa ieu jeung umumna nuju satengah dimungkinkeun tina prep kontes basa aranjeunna keur aya lean;ngelingan, nu leaner anjeun geus leuwih dibaca mangpaat bakal.Salaku stéroid anabolik dumasar Propionate aya satengah hirup pondok pisan pakait sareng Masteron-Propionate tur janten éféktif urang kudu administer eta dina hiji dasar unggal poé lianna.

Seuseueurna bakal mendakan 50mg unggal dinten sanés janten dosis minimal upami épék anu dipikahoyong bakal dicandak 100 mg unggal dinten sanésjadi jauh leuwih optimal.Leres, anjeun tiasa nganggo langkung ti ieu tapi anjeun jarang mendakan saha waé anu nganggo langkung ti600mg-700mg per minggusarta leuwih sering ti teu dosis sapertos anu overkill.Pikeun maranéhanana anu milih ngagunakeun Masteron-Propionate anjeun bakal manggihan eta tumpukan ogé kalawan paling stéroid anabolik jeung tumpukan umum mindeng ngawengku item kayaning Trenbolone, Téstostéron jeung Winstrol.

Produk Patali Urang lianna

Bahan Baku Jual Panas Séjén Patali
Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
Téstostéron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Téstostéron Sustanon 250 Null
Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS: 10161-33-8
Trenbolone Hex CAS: 23454-33-3
Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-145
Boldenone Undecylenate (Equipoise) CAS: 13103-34-9
Nandrolone Decanoate CAS: 360-70-3
Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
Anavar CAS: 53-39-4
Dianabol CAS: 72-63-9
Winstrol CAS: 10418-03-8
Anadrol CAS: 434-07-1
Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
Methenolone asétat CAS: 434-05-9
Turinabol CAS: 855-19-6

 

Kumaha nempatkeun pesenan

1. Pls ngabejaan ka kuring item nu dipikaresep di na urutan Qty, kami bakal nawiskeun Anjeun harga alus.Atanapi anjeun nyarioskeun tujuan anjeun (ngaleungitkeun beurat atanapi ngawangun otot, jsb) kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun.
2. Pls ngabejaan ka kuring alamat pengiriman barang anjeun ku kituna urang bisa ngabejaan Anjeun biaya pengiriman barang sarta leuwih rinci pangiriman.
3.Then kami bakal ngirim Anjeun inpo pembayaran mun anjeun mastikeun urutan Anjeun.
4. pesenan anjeun bakal dikirim ka shipper langsung saatos mayar anjeun.Jeung shipper bakal dikirim kaluar dina 24 jam.Anjeun bakal nampi Tracking NO.dina 2 poé.
5. Asup pikeun pakét Anjeun.
6. Mangga hayu atuh nyaho eupan balik anjeun, ku kituna urang bisa ngawula anjeun hadé.

Keunggulan Kami

1.Pikeun produk diékspor urang tiasa nawiskeun bijil COA sareng PI resmi.
2.We mangrupakeun produsén kalawan lab sorangan jeung pabrik, bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.
3.Products bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi, jalma jasa tetep 7x24h kanggo anjeun ngahubungi.
4.Pangiriman aman tur wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun, sapertos DHL / UPS / TNT / FedEx / SF-express.
5.Customs lulus jeung laju wareg ≥99%.
6.For produk diobral panas kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.
7.Products purity nyaeta test ku departemén kualitas urang mastikeun saméméh ngirim, sarta anjeun bisa askthe organisasi nguji katilu datang sarta mariksa, kayaning (SGS / CTI / ITS), ngan sanggeus konfirmasi kami bakal kami ngirim kaluar ka anjeun.
8.We gaduh kurir béda ka nagara béda.
9.We gaduh klien di sakuliah dunya.

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?
A: Yakin, kami nawiskeun sampel bébas, anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang.
 
Q2: Kumaha carana sangkan pesenan?
A: Mangga ngirim panalungtikan ka kami, teras urang bakal ngalakukeun tawaran.Mayar via Western Union, Moneygram, Rekening Bank jeung Bitcoin.Teras we bakal ngatur pengiriman barang.Saatos pangiriman kami bakal nawiskeun tracking No..

Q3: Dupi pengiriman barang 100% Garansi?
A: Leres, kami nawiskeun 100% Jaminan Pengiriman.Upami aya bungkusan anu dicandak, kami bakal ngirimkeun deui.

Q4: Kumaha pangiriman?
A: Parsél bakal dikirim kaluar dina 3 poé gawé sanggeus mayar.Biasana kami nganggo EMS, ePacket, Fedex, DHL, TNT sareng AS Domestik campuran pengiriman sareng saterasna.
 
Q5: Dupi aya diskon?
A: Leres.Hargana tiasa nego.Ngan kirimkeun kami barang anu anjeun peryogikeun sareng jumlahna.Kami bakal nerapkeun harga pangsaéna sareng nawiskeun diskon pikeun anjeun.
 
Q6: Naon kuantitas pesenan Minimum?
A: Biasana MOQ nyaéta 100g.Tapi gumantung kana barang sareng sarat anjeun kami ogé tiasa ngalakukeun 10g, 20g, 30g atanapi 50g.


  • saméméhna:
  • Teras: