FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?

Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.

Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?

Pasti, Ieu gumantung kana urutan qty.Larger Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.

Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?

Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% adat clearance.

Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?

Simkuring boga Reship Service.You bisa meunang barang anjeun tanpa masalah nanaon.

Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?

Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.

Jenis istilah pamayaran anu anjeun nampi?

Pikeun pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.

Kumaha ngahubungan kami?

Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?

Yakin, urang nawiskeun sampel bébas, anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang.

Kumaha carana sangkan pesenan?

Mangga ngirim panalungtikan ka kami, lajeng urang bakal ngalakukeun tawaran.Mayar via Western Union, Moneygram, Rekening Bank jeung Bitcoin.Teras we bakal ngatur pengiriman barang.Saatos pangiriman kami bakal nawiskeun tracking No.

Naha pengiriman barang 100% Garansi?

Leres, kami nawiskeun 100% Jaminan Pengiriman.Upami aya bungkusan anu dicandak, kami bakal ngirimkeun deui.

Kumaha pangiriman?

Parsél bakal dikirim kaluar dina 3 poé gawé sanggeus mayar.Biasana kami nganggo EMS, ePacket, Fedex, DHL, TNT sareng AS Domestik campuran pengiriman sareng saterasna.

Dupi aya diskon?

Sumuhun.Hargana tiasa nego.Ngan kirimkeun kami barang anu anjeun peryogikeun sareng jumlahna.Kami bakal nerapkeun harga pangsaéna sareng nawiskeun diskon pikeun anjeun.

Naon kuantitas pesenan Minimum?

Biasana MOQ nyaéta 100g.Tapi gumantung kana barang sareng sarat anjeun kami ogé tiasa ngalakukeun 10g, 20g, 30g atanapi 50g.