Drostanolone Propionate Sehat CasNO.521-12-0 Masteron P Stéroid Wangunan Otot Anabolik

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Drostanolone propionate
sinonim:Masteron
KASUS:521-12-0
MF:C23H36O3
MW:360.53
EINECS:208-303-1
Mp:114-120°C
Suhu Panyimpenan:Zat Dikadalikeun, -20 ° C Freezer


Rincian produk

Tag produk

Masteron p Pedaran

Dromostanolone propionate, ogé katelah drostanolone propionate sanggeus lila salaku ubar langka ayeuna ngarasakeun popularitas gede, sarta deservedly kitu.Dimana hiji teu hayang ngagunakeun jumlah badag injectable na wishes ngagunakeun boh euweuh trenbolone atawa ngan jumlah modest ubar éta, Masteron mindeng hiji pilihan idéal pikeun citakan dina tumpukan stéroid, atawa dina sababaraha kasus keur dipake salaku budi. injectable pikeun siklus stéroid.

 

Aplikasi Masteron p

Drostanolone propionate dipaké utamana ku atlit anu kudu nahan kakuatan bari kaleungitan massa.Mangpaat pikeun pelari sareng atlit anu kedah tetep dina kelas beurat anu tangtu.
Drostanolone propionate bisa ningkatkeun karasa jeung dénsitas otot, mere hiji individu penampilan leuwih lengkep nalika competing di panggung.
Drostanolone propionate bisa ngamajukeun ngaronjat kakuatan bari tetep gajih awakna sarua atawa malah nurunkeun eta, hal bisa mantuan pikeun nyegah leungitna otot bari dieting.

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone

Masteron p Aplikasi on Bodybuilding

Dromostanolone Propionate mangrupakeun anabolik kuat / stéroid androgenic diturunkeun tina DHT nu dirancang pikeun merangan bentuk tangtu kanker payudara.Hal ieu dipaké ku bodybuilders salaku bulking sarta agén motong, kitu ogé ubar ancillary pikeun merangan efek samping estrogenic kawas cai-ingetan.Toksisitasna kana ati pisan rendah, sanaos efek samping sapertos jarawat, rambut rontok sareng pembesaran sujud umumna.

Dromostanolone Propionate ogé dipaké utamana ku atlit anu kudu nahan kakuatan bari kaleungitan massa.Mangpaat pikeun pelari sareng atlit anu kedah tetep dina kelas beurat anu tangtu sareng éta tiasa ningkatkeun karasa sareng dénsitas otot, masihan hiji individu penampilan anu langkung lengkep nalika bersaing di panggung.] Tapi, tingkat gajih awak anu parantos rada rendah diperyogikeun pikeun eta mawa pangaruh pinuh.

Kecap tina Bodybuilder ngalaman

Dromostanolone Propionate (Masteron) mirip pisan sareng Enthanate tapi mangrupikeun stéroid Pra-Kontes akting anu langkung gancang kalayan anabolik anu luhur, sipat Androgenic!Nembak téh unggal poé séjén!Pangalusna tumpuk jeung Winstrol jeung Halotestin pikeun otot teuas garing nu ngarah kana minggu ahir kompetisi bodybuilding!

Drostanolone Propionate asteron

Drostanolone Propionate mangrupa stéroid androgenic anabolik nu munggaran pencét pasar sabudeureun 1970 handapeun ngaran dagang Masteron dijieun ku Syntex.Sanajan kitu, sanyawa ieu sabenerna dikembangkeun ku Syntex di 1959 babarengan jeung Oxymetholon (Anadro) tapi moal dileupaskeun dugi ogé sanggeus Anadrol.Syntex ogé bakal nyadiakeun sanyawa dina sababaraha ngaran merk séjén kayaning Masteril na Metormon antara séjén, kitu ogé Drolban handapeun lisénsi dibikeun ku Syntext ka Lilly.Sanajan kitu, Masteron geus tetep brand paling recognizable.

Bungkusan & Pangiriman

bungkusan:10ml/botol,10vial/kotak (Aluminium foil tas), 10vial/kotak (Aluminium foil tas)

Panyimpenan:Disimpen dina tiis tur garing wadahna well-tutup.Jauhkeun tina Uap sareng cahaya/panas anu kuat.

Pangiriman:Biasana within3-5 poé gawé sanggeus mayar pinuh.

Balanja:EMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, BY AIR, BY SEA, DHL Express, FedEx and EMS for quantity less than 50KG, usually called as DDU service; Sea shipping for quantity over 500KG;Jeung pengiriman barang hawa geus sadia pikeun 50KG luhur; Pikeun produk nilai luhur, mangga pilih pengiriman barang hawa jeung DHL express pikeun safe.The pakét téh kabéh privasi jeung kaamanan, angkutan gancang jeung aman, aya nomer waybill bisa ngalacak gerakan barang.

Paket & Pangiriman

* Urang boga cara husus bisa ngirim 50 gram ka 50kg produk dina hiji waktu.
* Urang tiasa nawiskeun bubuk lebur kana service.And cair ngirim cairan dina botol husus.
* Numutkeun pamundut anjeun sareng kuantitas anu anjeun mésér, kami gaduh sababaraha metode bungkusan pikeun pilihan anjeun.kaamanan sareng pangiriman gancang ka anjeun.
* Tim packing anu dilatih sareng disiplin.
* Gambar bungkusan sareng kode tacking disayogikeun dina 12 jam saatos nampi pamayaran
* jasa saatos-diobral alus teuing
* Urang nyadiakeun kawijakan reship Sakur patarosan atanapi masalah sanggeus narima produk, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Masalah bakal direngsekeun langsung

包装运输合辑6

Keunggulan Kami

Kaunggulan kami / 7 alesan nyaéta saperti kieu:

1

pangalaman euyeub

Pausahaan kami mangrupikeun panyadia profésional profésional di daérah farmasi sareng kimia salami mangtaun-taun.

2

Bungkusan anu cocog

Bungkusan anu paling cocog pikeun anjeun bakal dipilih pikeun nyebrang adat kalayan aman.Atanapi upami anjeun gaduh jalan idéal anjeun nyalira, éta ogé tiasa dipertimbangkeun

3

Kualitas luhur

Kualitas luhur dijamin, produk diuji sateuacan kiriman.

4

pengiriman barang aman

Pengiriman barang ku forwarder profésional Kaamanan EMS / DHL / TNT / FedEx / UPS, AusPost,

Royal Mail express, jsb. Door to door service.

5

pangiriman gancang

Kami gaduh saham, janten kami tiasa nganteurkeun gancang saatos pamayaran ditampi.

6

Palayanan kualitas

jasa aftersale haneut geus disadiakeun, lamun aya patarosan urang

bakal ngawalon anjeun dina 8 jam.

7

harga kalapa

Diskon bakal dipasihkeun nalika anjeun ngadamel pesenan ageung.harga VIP pikeun pesenan salajengna.

 

Hot Sale Produk

Hot Sale Produk
1 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
3 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
4 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (Equipoise) CAS: 13103-34-9
19 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosteron CAS: 481-29-8
Stéroid lisan
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
Anti éstrogén
32 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphene Citrate (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifene Citrate (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39   CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Cocok) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
pesona
43 Ostarine (MK-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarin (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (LGD-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (MK-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Ningkatkeun Sex
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53   CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafil Hydrochloride CAS: 431579-34-9
57 Hidroklorida CAS: 431579-34-9
58 Yohimbine Hydrochloride CAS: 65-19-0

 

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.


  • saméméhna:
  • Teras: