Injectable Minyak Liquid Boldenone Undecylenate 600mg / ml pikeun Bodybuilding Bu Equipoise 600

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Boldenone Undecylenate
sinonim:Equipoise: EQ
KASUS:13103-34-9
MF:C30H44O3
MW:452.67
EINECS:236-024-5
Suhu Panyimpenan:Zat Dikadalikeun, -20 ° C Freezer
Penampilan:Minyak Konéng
Cahaya luhur:drostanolone propionate masteron, bubuk undecylenate boldenone


Rincian produk

Tag produk

BU600 (Boldenone Undecylenate, Equipoise) Rincian

Ngaran produk: Boldenone undecylenate
Sinonim: Equipoise
CAS: 13103-34-9
MF: C30H44O3
MW: 452,67
EINECS: 236-024-5
Temp gudang: Zat dikawasa, -20 ° C Freezer
Penampilan: Minyak Konéng

 

BU600 (Boldenone Undecylenate, Equipoise) Pamakéan

Bahan Farmasi, Hormon Stéroid, Anabolin.
épék anabolik ngawengku tumuwuhna massa otot jeung kakuatan, ngaronjat dénsitas tulang jeung kakuatan, sarta stimulasi tumuwuhna linier jeung maturation tulang.
Pangaruh androgenik kalebet maturasi organ séks, khususna formasi skrotum dina fétus, sareng saatos lahir (biasana dina pubertas) sora anu jero, tumuwuhna janggot sareng rambut axillary.Loba di antarana digolongkeun kana kategori ciri kelamin sékundér jalu.

Réngsé Minyak Gambar

Boldenone、Oral steroid、Testosterone、Trenbolone

BU600(Boldenone Undecylenate,Equipoise)Fungsi jeung saran

1.It tindakan pikeun ngalambatkeun aromatization (konversi kana éstrogén).Ieu salah sahiji ti saeutik sanyawa injectable nu bisa hasil dipaké ku atlit awewe jeung bodybuilders.
2. Lamun anjeun tempo pamakéan Equipoise, Anjeun kudu mertimbangkeun ngagunakeun eta pikeun teu kurang ti 12 minggu.Equipoise, sapertos Deca, ogé tiasa dideteksi dina sistem anjeun kanggo waktos anu lami
3.Dosis Equipoise dina 600mgs / minggu.Kalolobaan jalma Kuring nanya ngeunaan pangalaman Equipoise maranéhanana jeung Equipoise seemed pikir nu ngagunakeun leuwih 600mgs / minggu dihasilkeun euweuh hasil tambahan, tapi luncat tina 400mgs / minggu ka 600mgs / minggu dihasilkeun gains tambahan noticeable, sahingga ieu warranted.

Puseur R&D

研发中心

Produk Patali Kami

Stéroid (Bubuk Atah & Minyak Semi-réngsé)
Téstostéron Series
Téstostéron Base
Téstostéron Asétat
Téstostéron Cypionate
Téstostéron Enanthate
Téstostéron Decanoate
Téstostéron propionate
Téstostéron Isocaproate
Téstostéron Undecanoate
Téstostéron Phenylpropionate
1- Téstostéron
1- Téstostéron Cypionate
Sustanon 250
Turinabol
Turinabol lisan
Mesterolone (Proviron)
Métiltéstostéron (M-1-T)
Trestolone
Trestolone asétat (Ment)
Trestolone Decanoate
Fluoxymesterone (Halotestin)
 
Nandrolone Series
Nandrolone Base
Nandrolone Decanoate (DECA)
Nandrolone Phenylpropionate (NPP)
Stanolone
Mestanolone
 
Trenbolone Series
Trenbolone Base
Trenbolone asétat (Finaplix)
Trenbolone Enanthate
Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate
Métribolone (Methyltrienolone)
 
Boldenone Series
Boldenone Base
Boldenone Undecylenate (Equipoise)
Boldenone asétat
Boldenone Cypionate
 
Drostanolone Series
Drostanolone propionate (Masteron)
Drostanolone Enanthate
 
Runtuyan Methenolone
Methenolone Acetate (Primobolan)
Methenolone Enanthate
 
Lisan-Stéroid Series
Oxandrolone (Anavar)
Methasteron (Superdrol)
Oxymetholone (Anadrol)
Metandienone (Dianabol)
Stanozolol (Winstrol)
 
Anti Éstrogén Series
Tamoxifen Citrate (Nolvadex)
Clomifene Citrate (Clomid)
Letrozole (Femara)
Toremifene Citrate (Fareston)
Exemestane (Aromasin)
Anastrozole (Arimidex)
Dutasteride (Avodart)
Finasteride (Proscar)
Formestane (Lentaron)
Cabergoline (Cocok)
Raloxifene Hydrochloride
Pramipexole
 
Pangleyur & Minyak Carrier
Guaiacol
Minyak Biji Anggur (GSO)
Bénzil Alkohol (BA)
Bénzil bénzoat (BB)
Étil Oleate (EO)
 
 
 
SARM (bubuk atah)
Ostarine (MK-2866)
Andarin (S4)
Cardarine (GW-501516)
S-23
Ligandrol (LGD-4033)
Ibutamoren (MK-677)
SR9009
RAD140
YK-11
 
 
 
Prohormone (bubuk atah)
Trenavar (Estra-4,9,11-triene-3,17-dione)
Estra-4,9-diene-3,17-dione (TRAIN)
Métilstenbolone
Epistane (Methylepitiostanol)
Epiandrosteron asétat
Epiandrosteron
Hexadrone (6-chloro-androst-4-ene-3-hiji--17b-ol)
ATD (1,4,6-Androstatriena-3,17-dione)
6-Bro (6-Bromoandrostenedione)
DHEA (Dehydroepiandrosterone)
1-DHEA (1-Androstene-3b-ol, 17-hiji)
4-DHEA (4-Androstene-3b-ol, 17-hiji)
7-keto DHEA
7-keto DHEA asétat
4-Androstene-3,6,17-trione
Adrenosteron (androst-4-ene-3,11,17-trione)
Mebolazin (Dimethazine)
Halodrol (4-chloro-17a-methyl-androst-1,4-diena-3,17b-diol)
Métoksidiénon
Androstenedione
 
 
 
Ningkatkeun Seks (Bubuk Atah)
Sildenafil Sitrat ()
Tadalafil (Cialis)
 
HCL
Vardenafil
Vardenafil HCL
Yohimbine HCL
Avanafil
 
 
 
Péptida (Dina Vials & Siap Digunakeun)
MGF (2 mg)
PEG MGF (2 mg)
DSIP (2 mg)
TB500 (2mg)
oksitosin (2 mg)
Hexarelin (2 mg)
Triptorelin (2 mg)
Ipamorelin (2 mg)
Sermorelin (2 mg)
Gonadorelin (2mg / 10mg)
Tésamorelin (2 mg)
BPC 157 (2mg)
AOD-9604 (2mg)
HGH 176-191 (2mg)
CJC-1295 (2mg)
CJC-1295 DAC (2mg)
GHRP-2 (5mg / 10mg)
GHRP-6 (5mg / 10mg)
Selank (5mg)
Epitalon (10 mg)
PT-141 (10mg)
Melanotan I (10mg)
Melanotan II (10 mg)
 
 
 
Anestétik Lokal (Bubuk Atah)
Bénzocaine
Bénzocaine HCL
Bupivakain HCL
Levobupivacaine HCL
Lidocaine
Lidocaine HCL
Pramoxine HCL
Prilocaine
Procaine
Procaine HCL
Propitocaine HCL
Ropivakain HCL
Tetracaine
Tetracaine HCL
 
 
 
Produk Hot-Sale séjén (Bubuk Atah)
T3 (Liothyronine Sodium)
T4 (L-Tiroksin)
DNP (2,4-Dinitrophenol)
DXM (Dextromethorphan Hydrobromide)
DMAA (1,3-Dimethylpentylamine HCL)
TUDCA (Tauroursodeoxycholic Acid)
GBL (Y-Butyrolactone)
1,4-Butanediol
L-karnitin
Minoxidil
Melatonin
Tretinoin
Flibanserin
Sunifiram
Prégabalin
Phenacetin
Paracetamol
Levamisole HCL
Pirfenidone
Epinefrin
Pregnenolone

 

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Keunggulan Kami

1. Leuwih ti 5years Beunghar pangalaman: parusahaan urang téh produksi profésional ngarah pabrik di Cina di wewengkon farmasi salila sababaraha taun.
2. pakét wijaksana: The packing cocog Anjeun pangalusna bakal dipilih pikeun meuntas adat aman.ogé gudang urang gaduh leuwih ti 1ratuss métode packing, Atawa lamun boga cara idéal sorangan, éta bisa ogé dibawa kana tinimbangan.
3. kualitas luhur.kualitas luhur dijamin, sakali masalah kapanggih, iket bakal reshipped pikeun anjeun .jeung sababaraha produk lianna haratis.
4. Kaamanan Pangiriman: Pengiriman barang ku express (FedEx, UPS, DHL, EMS), ku air.The forwarder paling profésional bakal recommanded pikeun anjeun.
5. Pangiriman gancang: urang hare stock, sangkan bisa nganteurkeun urutan anjeun dina 4hours nalika informasi pamayaran ieu dikonfirmasi.
6. Palayanan kualitas: kami bakal masihan anjeun jasa saatos jual anu haneut, upami aya patarosan kami bakal ngabales anjeun sakaligus.
7. harga kalapa: diskon badag dina harga pasar, plz sambungkeun kuring, kado geus siap pikeun anjeun

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 


  • saméméhna:
  • Teras: