Masteron E Bubuk CAS 472-61-145 Éféktif Anabolik Bodybuilding Stéroid Suplemén Drostanolone Enanthate

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Drostanolone Enanthate
Nomer CAS:472-61-145
Katerangan:Bubuk Kristal Bodas
Pangiriman:Dina 24 Jam
Kawijakan:Kirim deui Kabijakan
Kamurnian:99%
Pangiriman:HKEMS, EMS, Fedex, DHL, EUB
Cahaya luhur:methenolone enanthate, stéroid binaraga


Rincian produk

Tag produk

Masteron ERincian gancang

Ngaran:Drostanolone Enanthate
Sinonim: Dromostanolone Enanthate
CAS: 472-61-145
Uji: 99% mnt
Bungkusan: kantong foil atanapi tin.
Standar: Standar Perusahaan
Panyimpenan: Shading, pelestarian dipasrahkeun
Karakter: bubuk kristalin bodas
Pamakéan: bahan farmasi, hormon stéroid, Anabolin.
Salaku hormon jalu jeung hormon anabolik.
Rumus molekul: C23H36O3
Beurat molekular: 360

Masteron EGancangKaterangan

Drostanolone Enanthate teh stéroid anabolik anu slow akting, tapi tindakan pikeun periode nu leuwih lila.Kanyataanna, Drostanolone Enanthate hadir kalawan éster, Enanthate napel, sarta Enanthate tanggung jawab leuwih laun, tapi sékrési leuwih panjang hormon.Ieu imah Masteron Enanthate nawarkeun eta an tepi leuwih versi Propionate of Masteron, nu gancang jeung gancang akting stéroid anabolik.Pikeun span hirup gancang sarta shot na, Drostanolone Propionate diperlukeun pikeun jadi nyuntik waktos na sakali deui, tapi teu idéntik jeung Drostanolone Enanthate, nu biasana nyaéta panggero pikeun jadi nyuntik dua kali per minggu.

Masteron tangtosna tiasa dianggo nalika motong fase pelatihan ogé.A siklus ubar ieu digabungkeun jeung Winstrol, Primobolan atanapi Oxandrolone kedah nyadiakeun ingetan otot hébat sarta leungitna gajih, salila periode nu tiasa pisan katabolik tanpa stéroid.Mangpaat tambihan yén teu aya stéroid ieu aromatize, sareng ku kituna henteu aya hariwang tambahan ngeunaan cai anu teu dihoyongkeun sareng ingetan lemak.

Nandrolone, Trenbolone, Boldenone, Gambar Methenolone Series

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone合辑3

Masteron EGancangAplikasi

Drostanolone enanthate mangrupa éster of drostanolone.Drostanolone dituduhkeun dina awéwé postmenopausal kalawan kanker payudara kumat, dina terapi hormon digabungkeun.Drostanolone ngabalukarkeun ingetan nitrogén, kalium, jeung fosfor;ningkatkeun anabolisme protéin;sareng ngirangan katabolisme asam amino.
Aktivitas antitumor of drostanolone muncul patali ngurangan atawa inhibisi kalapa tina reséptor prolactin atawa reséptor éstrogén atawa produksi.

Drostanolone enanthate 200 USP suntik nyadiakeun drostanolone enanthate, a stéroid androgenic potent nu boga ciri sarupa dihydrotestosterone.Drostanolone henteu mampuh aromization sahingga teu ngarobah kana éstrogén.Aktivitas anabolik sareng androgenic duanana drostanolone langkung ageung tibatan métil téstostéron.Ésterifikasi gugus 17-béta-hidroksil ningkatkeun durasi aksi drostanolone.Éster Drostanolone dina minyak nyuntik intramuscularly kaserep lalaunan tina fase lipid, sahingga Drostanolone enanthate 200 bisa dikaluarkeun dina interval unggal 1-2 minggu.

Masteron EGancangspésifikasi

Tés Standar Analisis Hasilna
Katerangan Bubuk Kristal Bodas Atawa Méh Bodas Bubuk Kristal Bodas
Titik lebur 63ºC—69ºC 65ºC—68ºC
Rotasi husus '+ 20º— + 30º +25,6°
Leungitna Dina Drying ≤0,5% 0,0032
Sésa Dina Ignition ≤0,1% 0.0002
Assay ≥97% 0.987
kacindekan Janten saluyu sareng Standar Perusahaan

 

Naha Pilih Kami?

1. Kualitas : urang nungkulan stéroid produk relevan leuwih 10 taun, sarta boga loba konsumén stabil ti sakuliah dunya.Sadayana nyaksian kualitas produk urang.
2. Paket: pakét béda pikeun hasil adat béda dina laju luhur clearance adat.
3. Pangiriman: Perkara teu dimana anjeun ti, pangiriman aman bakal réngsé dina 7 poé gawé.
4. Jaminan: Kawijakan reship bakal ditingalikeun ka anjeun sateuacan pesenan anjeun.Beuki Anjeun meuli, beuki diskon anjeun bakal ngarasakeun.

Mesin ngagawekeun Toko

生产车间合辑—生产2

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

FAQ

Q1: Naha Kualitas Produk anjeun Disatujuan ku Lab Pihak Katilu?
A: Leres, sadaya produk anu diuji sacara ketat ku QC kami, dikonfirmasi ku QA sareng disatujuan ku lab pihak katilu di Cina, AS, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Perancis jsb. urang.
Q2: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, departemén QC urang bakal ngalakukeun ujian ketat produk ékspor urang ku HPLC, UV, GC,
TLC sareng saterasna pikeun ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata, disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q3: Naha anjeun Nampa Urutan Sampel?
A: Sumuhun, urang bisa nampa urutan leutik ti 10g, 100g na 1kg pikeun kualitas evaluasi Anjeun barang urang.
Q4: Dupi aya diskon?
A: Sumuhun, pikeun kuantitas nu leuwih gede, urang salawasna ngarojong kalawan harga hadé pikeun gawé babarengan urang salajengna.
Q5: Naha anjeun nampi kartu kiridit bisnis VISA?
A: Hapunten kami henteu nampi kartu kiridit VISA, tapi kami hoyong nampi transfer bank, Western Union, Paypal atanapi Bitcoin.
Q6: Sabaraha lami barang dugi ka?
Éta gumantung kana lokasi anjeun,
Pikeun pesenan leutik, punten ngarepkeun 5-7 dinten ku DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS sareng saterasna.
Pikeun urutan massa, mangga ngidinan 5-8 poé ku Air atawa 20-35 poé ku Laut.
Q7: Dupi anjeun ngagaduhan kawijakan reshipment?
Tangtosna, urang gaduh jasa saatos-jualan anu saé sareng kabijakan kiriman ulang upami bungkusan éta leungit.
Asosiasi panjang kami sareng klien kami parantos kéngingkeun kauntungan anu saé, kami salawasna jaga pisan dina bungkusan produk kami.Klién kami bakal ngonfirmasi ieu kusabab aranjeunna bajoang pikeun mendakanana tanpa bantosan.
Tapi sanajan usaha pangalusna urang, masih mungkin bakal nangkep sajumlah leutik bungkusan.Dina kaayaan ieu kami janji reship bébas pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang saling.
Q8: Dupi abdi tiasa meunang sampel?
A: Tangtu.Kanggo sabagéan ageung produk, kami tiasa nyayogikeun anjeun conto gratis pikeun nguji kualitasna, sedengkeun biaya pengiriman kedah ditanggung ku anjeun.
Kami parantos ngawangun téknologi sareng tim manajemén anu gawé bareng sareng sababaraha Labs luar negeri sadayana nyarioskeun pisan ngeunaan pengiriman barang sareng barang anu aman.
punten ulah ragu ngahubungan kami.

 


  • saméméhna:
  • Teras: