Methenolone Asétat Pangwangun Otot Ramping Anabolik Atah Stéroid Hormon Primobolan A Bubuk CAS 434-05-9

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Methenolone asétat
Ngaran séjén:Primobolan
KASUS:4956-37-0
Penampilan:Bubuk Bodas
Pamakéan:Binaraga
Métode pengiriman barang:EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, jsb
Cahaya luhur:Stéroid Anabolik Farmasi, Kimia Fine Farmasi


Rincian produk

Tag produk

Methenolone asétat (Primobolan asétat)Spésifikasi

Ngaran Produk Methenolone asétat
Spésifikasi Produk 97.0~103.0% Mandi Produksi 20150312
KASUS 434-05-9 Tanggal Produksi 2015-03-12
Spésifikasi standar perusahaan hirup rak 2017-03-11
kuantitas 100 kg Tanggal Analisis 2015-03-12
Hasil Pikeun Analisis
Item analisis Spésifikasi Hasilna
Katerangan Bubuk Kristal Bodas Bubuk Bodas
Idéntifikasi Positip Positip
Assay 97.0~103.0% 98,30%
Titik lebur 203~208°C 204,7°C
Leungitna Dina Drying 0,5% max 0,33%
Rotasi husus +15°~ +20° +17,5°
Sésa Dina Ignition 0,2% max 0,09%
Selenium (salaku Se) 30PPm max <30PPm
Zat Patali 2,0% max 0,80%
kacindekan Spésifikasi saluyu sareng standar perusahaan.

 

Methenolone asétat (Primobolan asétat)Abstrak

Methenolone asétat mangrupikeun ubar anu sayogi pikeun administrasi lisan salaku tablet.Penting pikeun nuturkeun dosis persis sakumaha anu ditunjuk atanapi ditunjuk ku tukang ubar.Henteu disarankeun nyandak dosis methenolone asétat anu langkung ageung tibatan anu dituduhkeun supados henteu ningkatkeun kamungkinan ngembangkeun efek samping.Pikeun nyandak kauntungan tina terapi methenolone asétat, penting pikeun nuturkeun diet anu luhur protéin sareng kalori.Kanggo inpormasi khusus, hubungi dokter atanapi naroskeun ka tukang ubar.

Pikeun kéngingkeun resep dosis anu pas pikeun kaayaan anjeun sareng pangaruh anu dipikahoyong, disarankeun konsultasi ka dokter.Jumlah tablet anu kedah diinum unggal dinten, panjang waktos antara dosis, sareng jumlah dosis gumantung kana pasien.

Methenolone asétat (Primobolan asétat)Dosage

Dosis pikeun lalaki aya dina kisaran 75-150mg sapopoé.A anabolik hampang kayaning Primobolan mindeng dipaké ditéang jeung stéroid séjén pikeun éfék optimal, jadi sababaraha pamaké manggihan dosis rada handap éféktif nalika stacking.

Diantara awéwé, Primobolan mangrupakeun salah sahiji stéroid nu pang populerna di pamakéan.Dina dosis 50-75mg sadinten, gejala virilisasi jarang pisan.Hiji tangtu moal bakal nyangka jumlah tremendous massa otot jeung ubar ieu, jeung gantina kudu ngaharepkeun slow sarta ajeg (kualitas) kanaékan.Sababaraha awéwé milih salajengna nambahkeun-di anabolics séjén kayaning Winstrol, dina usaha pikeun ngaronjatkeun efektivitas wangunan otot tina siklus a.Sanaos duanana sanyawa ieu lumayan lumayan pikeun awéwé, hiji kedah pastikeun henteu ngagunakeun dosis akumulasi anu luhur teuing.

Nandrolone, Trenbolone, Boldenone, Gambar Methenolone Series

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone1

Methenolone asétat (Primobolan asétat)Resep Masak

Primobolan Depot 100mg/ml @ 100mg/ml
25 gram Methenolone enanthate
176,25 ml Minyak Siki Anggur
5 ml bénzil alkohol = 2%
50 ml bénzil bénzoat = 20%

Methenolone asétat (Primobolan asétat)Fungsi & Sifat

Methenolone mangrupakeun turunan dihydrotestosterone (DHT) atawa leuwih husus wangun structurally dirobah tina DHT.Hiji beungkeut ganda dina karbon hiji jeung dua ditambahkeun kana hormon DHT, anu dina gilirannana greatly ngaronjatkeun sifat anabolik hormon urang.Éta ogé mawa gugus 1-métil tambahan anu ngajaga tina karusakan hépatik.Penambahan éster Asétat salajengna ngajaga tina métabolisme hépatik.

Salaku hiji stéroid lisan, Primobolan mangrupakeun salah sahiji hijina stéroid lisan nu lain C17-alfa alkylated (C17-aa) stéroid.Kurangna struktur C17-aa standar, ieu ogé hartosna Primobolan lisan henteu toksik pikeun ati.Sanajan kitu, bari ieu téh bonus, paling bakal manggihan Primobolan lisan janten relatif hampang atawa malah stéroid minggu dibandingkeun loba batur dina kapasitas enhancing kinerja.Lalaki moal ngalaman tingkat sarua aktivitas anabolik dibandingkeun loba stéroid anabolik.Ulah kasalahan, Primobolan boga tempatna dina kapasitas kinerja, tapi paling lalaki bakal manggihan versi Depot janten panggero hadé.Sedengkeun pikeun awéwé, alam hampang ieu sabagian naon ngajadikeun eta pilihan hebat.

Hormon Methenolone mawa sababaraha sipat anu sami sareng seueur stéroid anabolik anu sanés.Hormon ieu bakal ningkatkeun sintésis protéin (dugi ka gelar) sareng tiasa gaduh pangaruh sedeng dina ningkatkeun jumlah sél getih beureum.Sanajan kitu, stéroid nu mawa tilu Tret penting nu ngabedakeun eta leuwih ti nanaon sejenna.Primobolan bakal nyirorot ningkatkeun ingetan nitrogén.Ieu mastikeun kaayaan katabolik dihindari sareng ogé saé pikeun ngawangun jaringan ramping.Sanajan kitu, sakumaha disebutkeun stéroid ieu moal pak dina loba ukuran, tetep dina pikiran.Hormon ogé parantos kabuktian gaduh pangirut anu kuat pisan pikeun reséptor androgén.Beungkeutan anu kuat ka reséptor androgén parantos dikaitkeun kana lipolisis langsung.Kaseueuran stéroid anabolik ningkatkeun laju métabolik, tapi Primo sapertos anu sering dipikanyaho sigana ngadukung leungitna gajih langsung.Nalika urang nganggap ieu sareng paningkatan dramatis dina ingetan nitrogén, urang tiasa ngawitan ningali ieu bakal janten stéroid anabolik anu kuat pikeun fase motong.

Tret penting ahir Primobolan nyaeta na mangaruhan sistim imun.Hormon Methenolone parantos nunjukkeun sacara signifikan ningkatkeun sistem imun.Malah, éta geus hasil dipaké dina ngubaran jalma kalawan AIDS.Pikeun jalma sapertos kitu, anjeunna henteu ngan ukur nampi dorongan imun tapi panyalindungan langsung tina panyakit anu ngaleungitkeun otot.dorongan imun sarua ieu bakal greatly nguntungkeun kinerja enhancing atlit salila fase motong.

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

Jasa Kami

Jasa Kami
Pangiriman Gancang Pangiriman dina 24 jam saatos nampi pamayaran anjeun
Kualitas Kualitas tiasa dijanjikeun.Jual panas ka sakuliah dunya
Sarat pamayaran T / T Transfer Bank, Western Union, Paypal, Bitcoin jeung MoneyGram Sadia
Sampel Sampel sadia iraha wae
Nyukcruk pesenan anjeun iraha waé Ngawartosan kaayaan anyar pesenan anjeun iraha waé
Bungkusan bungkusan profésional kalayan bahan profésional

Puseur R&D

研发中心3

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

FAQ

Q1: Naha Kualitas Produk anjeun Disatujuan ku Lab Pihak Katilu?
A: Sumuhun, Sadaya produk urang anu mastikeun diuji ku QC urang, dikonfirmasi ku QA tur disatujuan ku lab pihak katilu di Cina, AS, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Perancis jsb Jadi Anjeun bakal assured kalawan Quality Good lamun anjeun pilih urang.

Q2: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, departemén QC urang bakal ngalakukeun ujian ketat produk ékspor urang ku HPLC, UV, GC, TLC jeung saterusna dina raraga ngurangan masalah kualitas ka deukeut enol.Lamun aya masalah kualitas nyata disababkeun ku kami, kami bakal ngirim Anjeun barang haratis pikeun ngagantian atawa ngabalikeun duit leungitna anjeun.

Q3: Kumaha cooperate kalawan kami?
Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun gawé babarengan ngaliwatan informasi kontak ramatloka, atawa kontak jeung salesman di parusahaan urang.Kami bakal nyambungkeun anjeun ngeunaan detil khusus via email.

Q4: Naha anjeun Nampa Urutan Sampel?
A: Leres, kami nampi pesenan alit tina 1g, 100g sareng 1kg pikeun kualitas evaluasi barang urang.

Q5: Dupi aya diskon?
A: Sumuhun, sakumaha keur konsumén heubeul jeung kuantitas badag, urang salawasna ngarojong kalawan diskon hébat sarta reuwas.

Q6: Naha anjeun nampi kartu kiridit bisnis VISA?
A: Hapunten kami henteu nampi kartu kiridit VISA,
Kami hoyong nampi T / T, Moneygram, Western Union.

Q7: Sabaraha lami dugi ka barang dugi?
A: Éta gumantung kana lokasi anjeun,
Pikeun pesenan leutik, mangga nyangka 5-7 poé ku DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Pikeun urutan masal, mangga ngawenangkeun 5-8 poé ku Air, 20-35 poé ku Laut.

Q8: Dupi anjeun ngagaduhan kawijakan reshipment?
urang gaduh jasa saatos-diobral anu saé sareng kabijakan kiriman deui upami bungkusan éta leungit.
Asosiasi panjang kami sareng klien kami parantos kéngingkeun kauntungan anu saé
Kami salawasna ngurus upmost dina bungkusan produk urang
klien kami bakal mastikeun ieu malah maranéhna bajoang pikeun manggihan aranjeunna tanpa pitulung di kali.
Tapi sanajan usaha pangalusna urang masih mungkin bakal nangkep sajumlah leutik bungkusan.
Dina kaayaan ieu kami janji reship bébas pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang

Q9: Kumaha neruskeun urutan?
Hayu atuh nyaho barang, kuantitas jeung tujuan contruy wihch mantuan kuring méré Anjeun harga katuhu
Punten wartosan kuring barang anu anjeun milarian, kuantitas sareng nagara tujuan.Saatos Anjeun mastikeun sakabeh rinci urutan, mayar duit 100% sateuacanna tur masihan kami alamat pengiriman barang.Kami ngatur kiriman pertama kali saatos nampi pamayaran sareng nawiskeun anjeun nomer pelacak pikeun barang anjeun, sareng kami bakal nyayogikeun jasa saatos penjualan saatos anjeun nampi bungkusan.

Produk Patali Kami

NO. Ngaran Produk KASUS
1 YK-11 CAS: 431579-34-9
2 Rad140 CAS: 1182367-47-0
3 IEUH CAS: 2627-69-2
4 MK-677 CAS: 841205-47-8
5 MK-2866 CAS: 841205-47-8
6 LGD-4033 CAS: 1165910-22-4
7 SR9009 CAS: 1379686-30-2
9 Sunifiram CAS: 314728-85-3
10 GW501516 CAS: 841205-47-8
11 Andarine S-4 CAS: 401900-40-1
12 Dianabol CAS: 72-63-9
13 Clomifene Citrate CAS: 50-41-9
14 Tamoxifen Citrate CAS: 54965-24-1
15 Toremifene Citrate CAS: 89778-27-8
16 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
17 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
18 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
19 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
20 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
21 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
22 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
23 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
24 Sustanon 250 N/A
25 Turinabol CAS: 855-19-6
26 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
27 Stanolone CAS: 521-18-6
28 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
29 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
30 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
31 Nandrolone laurate CAS: 26490-31-3
32 Nandrolone propionate CAS: 7207-92-3
33 Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
34 Nandrolone Undecanoate CAS: 862-89-5
35 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
36 Boldenone Cypionate CAS: 106505-90-2
37 Boldenone Undecylenate CAS: 13103-34-9
38 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
39 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
40 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
41 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
42 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
43 Trenbolone Enanthate N/A
44 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
45 Epiandrosteron CAS: 481-29-8

  • saméméhna:
  • Teras: