Methenolone Asétat Bubuk GMP Lisan Otot Gain Stéroid Tablet Primobolan A CAS 434-05-9

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Methenolone asétat
Nomer CAS:434-05-9
Katerangan:Bubuk Kristal Bodas
Pangiriman:5-7 poé
Kawijakan:Kirim deui Kabijakan
Kamurnian:99%
Ngaran séjén:Primobolan
Cahaya luhur:injections leungitna beurat, stéroid lisan légal


Rincian produk

Tag produk

Methenolone asétatPropil

Methenolone asétat némbongkeun sipat anabolik sedeng bari sipat androgenic anu geulis low.Anjeun bisa meuli methenolone asétat lamun Anjeun keur pilari hiji ngawangun bertahap massa otot sakumaha stéroid ieu teu ngahasilkeun kakuatan sarta otot gains gancang tur dramatis.Methenolone asétat disarankeun pisan pikeun pamula sabab éta pohara mantuan dina fase motong.Nanging, éta henteu cocog pikeun tujuan bulking.Atlit sareng pembina awak kedah mésér metheolone asétat sabab éta mangrupikeun pembakar lemak anu saé sareng ngamajukeun massa otot lean.Sanajan kitu euweuh bukti teuas yén stéroid ieu mangrupa burner gajih éféktif.Methenolone asétat henteu ogé ngahasilkeun gains kakuatan gancang tapi sakumaha teu aromatize sarta teu mibanda aktivitas éstrogén ngabahayakeun kawas Gynocomastia, ingetan cai jeung déposisi gajih pakait sareng eta, eta leuwih sering dipake tinimbang ku beginners.Salaku disebutkeun tadi, methenolone asétat promotes massa otot lean;ieu sabab ngaronjatkeun ingetan nitrogén dina otot;sipat mangpaat pikeun ngawangun otot.Anjeun kedah mésér methenolone asétat upami anjeun hoyong gain otot kualitas luhur anu anjeun tiasa nahan sanajan anjeun ngeureunkeun nyandak stéroid ieu.

Methenolone asétat ngahasilkeun hasil alus teuing;dosage nu dianjurkeun pikeun lalaki nyaeta 100 mun 300 mgs per minggu pikeun lalaki bari awéwé kedah nyandak ngan 30 mgs per minggu.Dina raraga ngawatesan efek samping, methenolone asétat kedah ngan dicokot pikeun 6 mun 8 minggu.Methenolone asétat ngabogaan satengah hirup santun tur tetep aktip dina awak salila lima poé.Hiji kalemahan methenolone asétat téh nya éta tetep dina awak pikeun lila sarta bisa gampang dideteksi salila tés dope.

Kumaha MeuliMethenolone asétatOnline

Methenolone asétat asalna salaku Primobolan;éta saméméhna dijieun ku Schering AG;firma farmasi AS.Éta ogé sayogi salaku Primobol sareng diproduksi ku British Dragon, perusahaan Thailand.Datang dina pak 30 tablet jeung potency unggal tablet nyaéta 50 mg.Ayeuna yén methenolone asétat henteu diproduksi di AS deui, éta parantos sesah pisan mésér methenolone asétat bahkan di pasar hideung.

Di pasar hideung, metenolone asétat anu sayogi diproduksi sacara ilegal di laboratorium bawah tanah di Asia, Eropa sareng Amérika Kidul.Kamurnian ubar anu disiapkeun dina laboratorium bawah tanah sering dipertanyakeun.Anjeun tiasa nyanghareupan seueur masalah upami anjeun mésér methenolone asétat di pasar hideung.Firstly éta sinfully mahal jeung Bréh loba produk methenolone asétat palsu ngiderkeun dina pasar hideung.

Apoték online mangrupikeun pilihan anu langkung saé upami anjeun badé mésér methenolone asétat.Apotek online ngajaga privasi anjeun.Apotik online anu dipercaya henteu ngurus produk palsu.Hiji kecap tina caution sanajan;Hindarkeun apoték online anu nawiskeun diskon anu luar biasa sabab aya kamungkinan kuat apotek ieu janten scammers.Upami anjeun hoyong mésér methenolone asétat online, pilih apoték anu gaduh ulasan palanggan anu saé.

Mesin ngagawekeun Toko

生产车间合辑—设备3

Naha milih kami?

Urang ngahususkeun dina manufaktur sarta exporting bubuk atah hormon stéroid anabolik kaasup Téstostéron Enanthate, Téstostéron Propionate, Trenbolone asétat, Oxandrolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Boldenone Undecylenate, Dromostanolone Propionate, Methenolone on Enanthate.kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang jeung pangalusna pre-diobral sarta layanan sanggeus-diobral téh jangji urang ka konsumén.

Jalur produksi;departemén R & D;lab Téknis;jurusan pamasaran;Departemen Keuangan;departemén layanan palanggan.

Urang sadaya pagawe adhering kana filosofi bisnis "kualitas firforging payun", kami geus ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sarta stabil kalayan loba usaha di pasar domestik jeung luar negeri.Kalawan produk unggulan sarta jasa consummate, sakabéh anggota staf kami tulus ngabagéakeun babaturan nganjang kami pikeun badami jeung gawé babarengan pikeun nyieun hiji isukan hadé.

Naha milih kami?

Urang ngahususkeun dina manufaktur sarta exporting bubuk atah hormon stéroid anabolik kaasup Téstostéron Enanthate, Téstostéron Propionate, Trenbolone asétat, Oxandrolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Boldenone Undecylenate, Dromostanolone Propionate, Methenolone on Enanthate.kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang jeung pangalusna pre-diobral sarta layanan sanggeus-diobral téh jangji urang ka konsumén.

Jalur produksi;departemén R & D;lab Téknis;jurusan pamasaran;Departemen Keuangan;departemén layanan palanggan.

Urang sadaya pagawe adhering kana filosofi bisnis "kualitas firforging payun", kami geus ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sarta stabil kalayan loba usaha di pasar domestik jeung luar negeri.Kalawan produk unggulan sarta jasa consummate, sakabéh anggota staf kami tulus ngabagéakeun babaturan nganjang kami pikeun badami jeung gawé babarengan pikeun nyieun hiji isukan hadé.

Minggu Téstostéron

 

Cypionate

Trenbolone

 

Hexa

Cardarine

 

GW-501516

Aromasin N2 Pangawal
1 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
2 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
3 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
4 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
5 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
6 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
7 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
8 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
9 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
10 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED
11 500 mg / EW 400 mg / EW 20 mg / ED 12,5 mg / ED 7 kap / ED

 

Puseur R&D

研发中心3

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Kumaha nempatkeun pesenan

1. Pls ngabejaan ka kuring item nu dipikaresep di na urutan Qty, kami bakal nawiskeun Anjeun harga alus.Atanapi anjeun nyarioskeun tujuan anjeun (ngaleungitkeun beurat atanapi ngawangun otot, jsb) kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun.
2. Pls ngabejaan ka kuring alamat pengiriman barang anjeun ku kituna urang bisa ngabejaan Anjeun biaya pengiriman barang sarta leuwih rinci pangiriman.
3.Then kami bakal ngirim Anjeun inpo pembayaran mun anjeun mastikeun urutan Anjeun.
4. pesenan anjeun bakal dikirim ka shipper langsung saatos mayar anjeun.Jeung shipper bakal dikirim kaluar dina 24 jam.Anjeun bakal nampi Tracking NO.dina 2 poé.
5. Asup pikeun pakét Anjeun.
6. Mangga hayu atuh nyaho eupan balik anjeun, ku kituna urang bisa ngawula anjeun hadé.

FAQ

Q1: Naha Kualitas Produk anjeun Disatujuan ku Lab Pihak Katilu?
A: Leres, sadaya produk anu diuji sacara ketat ku QC kami, dikonfirmasi ku QA sareng disatujuan ku lab pihak katilu di Cina, AS, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Perancis jsb. urang.
Q2: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, departemén QC urang bakal ngalakukeun ujian ketat produk ékspor urang ku HPLC, UV, GC,
TLC sareng saterasna pikeun ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata, disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q3: Naha anjeun Nampa Urutan Sampel?
A: Sumuhun, urang bisa nampa urutan leutik ti 10g, 100g na 1kg pikeun kualitas evaluasi Anjeun barang urang.
Q4: Dupi aya diskon?
A: Sumuhun, pikeun kuantitas nu leuwih gede, urang salawasna ngarojong kalawan harga hadé pikeun gawé babarengan urang salajengna.
Q5: Naha anjeun nampi kartu kiridit bisnis VISA?
A: Hapunten kami henteu nampi kartu kiridit VISA, tapi kami hoyong nampi transfer bank, Western Union, Paypal atanapi Bitcoin.
Q6: Sabaraha lami barang dugi ka?
Éta gumantung kana lokasi anjeun,
Pikeun pesenan leutik, punten ngarepkeun 5-7 dinten ku DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS sareng saterasna.
Pikeun urutan massa, mangga ngidinan 5-8 poé ku Air atawa 20-35 poé ku Laut.
Q7: Dupi anjeun ngagaduhan kawijakan reshipment?
Tangtosna, urang gaduh jasa saatos-jualan anu saé sareng kabijakan kiriman ulang upami bungkusan éta leungit.
Asosiasi panjang kami sareng klien kami parantos kéngingkeun kauntungan anu saé, kami salawasna jaga pisan dina bungkusan produk kami.Klién kami bakal ngonfirmasi ieu kusabab aranjeunna bajoang pikeun mendakanana tanpa bantosan.
Tapi sanajan usaha pangalusna urang, masih mungkin bakal nangkep sajumlah leutik bungkusan.Dina kaayaan ieu kami janji reship bébas pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang saling.
Q8: Dupi abdi tiasa meunang sampel?
A: Tangtu.Kanggo sabagéan ageung produk, kami tiasa nyayogikeun anjeun conto gratis pikeun nguji kualitasna, sedengkeun biaya pengiriman kedah ditanggung ku anjeun.
Kami parantos ngawangun téknologi sareng tim manajemén anu gawé bareng sareng sababaraha Labs luar negeri sadayana nyarioskeun pisan ngeunaan pengiriman barang sareng barang anu aman.
punten ulah ragu ngahubungan kami.

 

Réngsé Tablet

ID Barang Kapasitas
1 Clenbuterol 40mcg * 100/botol
2 Clomid (Clomiphene) 50mg * 100/botol
3 Letrozle(Femara) 2,5mg * 100/botol
4 Halotestin (Fluoxymesterone) 10mg * 100/botol
5 Dianabol (Methandrostenolone) 10mg * 100/botol
6 Dianabol (Methandrostenolone) 20mg * 100/botol
7 Dianabol (Methandrostenolone) 50mg * 100/botol
8 Proviron (Mesterolone) 10mg * 100/botol
9 Proviron (Mesterolone) 25mg * 100/botol
10 Primobolan (Methenolone Acetate) 10mg * 100/botol
11 Primobolan (Methenolone Acetate) 25mg * 100/botol
12 Primobolan (Methenolone Acetate) 50mg * 100/botol
13 Superdrol (Methasteron) 10mg * 100/botol
14 T3 (Liothytonine Sodium) 25mcg * 100/botol
15 T3 (Liothytonine Sodium) 40mcg * 100/botol
16 T4 40mcg * 100/botol
17 Anavar (Oxandrolone) 10mg * 100/botol
18 Anavar (Oxandrolone) 25mg * 100/botol
19 Anavar (Oxandrolone) 50mg * 100/botol
20 Anadrol (Oxymetholone) 50mg * 100/botol
21 Winstrol (Stanozolol) 10mg * 100/botol
22 Winstrol (Stanozolol) 20mg * 100/botol
23 Winstrol (Stanozolol) 50mg * 100/botol
24 Turinabol (Chlordehydromethyltestosterone) 10mg * 100/botol
25 Turinabol (Chlordehydromethyltestosterone) 25mg * 100/botol
26 Nolvadex (Tamoxifen) 10mg * 100/botol
27 Nolvadex (Tamoxifen) 20mg * 100/botol
28 Aromasin (Exemestane) 25mg * 100/botol
29 Arimidex (Anastrozole) 1mg * 100/botol
30 Viagra (Sildenafil) 100mg * 100/botol
31 Cialis (Tadanafil) 20mg * 100/botol

  • saméméhna:
  • Teras: