Nandrolone Decanoate Bodas Bubuk Atah Deca300 Anabolik Mestanolone Pikeun Otot Wangunan CasNO.360-70-3 / DECA

Katerangan pondok:

Rincian:

Ngaran Produk:Nandrolone Decanoate
sinonim:Barudak
KASUS:360-70-3
MF:C28H44O3
MW:428.65
EINECS:206-639-3
Mp:33-37°C
Alfa:32°
Suhu Panyimpenan:2-8°C
Kaleyuran 45% (w/v) aq 2-hydroxypropyl-β-cyclodextrin:0,8 mg/mL
Penampilan:bubuk bodas nepi ka konéng lampu


Rincian produk

Tag produk

Nandrolone Decanoate Pedaran

Nandrolone decanoate mangrupa nurun injectable tina stéroid anabolik.Nandrolone decanoate mintonkeun atribut anabolik rélatif kuat.téstostéron dissimilar, kumaha oge, Nandrolone decanoate aksi jaringan-wangunan dihadiran ku fasilitas androgenic lemah.Atribut modest of nandrolone decanoate geus dijieun diantara paling pop stéroid injectable di global, kacida pikaresep ku atlit pikeun kakuatan na ngamajukeun kakuatan penting jeung nambahan massa otot lean tanpa efek samping androgenic atanapi estrogenic kuat.

Nandrolone Decanoate Aplikasi

Nandrolone decanoate téh lega disposable di marketplaces ubar manusa jeung Pangajaran sarta Palatihan Atikan.Nandrolone decanoate mangrupakeun nurun dirobah tina nandrolone.Stéroid ésterified diusulkeun pikeun manjangkeun jandela pangaruh terapi saatos administrasi, diidinan pikeun docket suntik périodik anu langkung handap dibandingkeun suntikan stéroid gratis (unsterified).Nandrolone decanoate nawarkeun luhur getol di release nandrolone 24-48 jam marengan suntik intramuscular jero, nu terus turun ka deukeut titik dasar ngeunaan 2 minggu engké.Satengah-umur deca sakitar 6 dinten, tapi peryogi sakitar 21 dinten kanggo dikaluarkeun tina sistem anjeun.Dosis pikeun lalaki sakitar 400-600mg per minggu.

Profil Perusahaan

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. nyaéta perusahaan pilot bahan baku farmasi di china.Jeung pabrik téh profésional anyar-typeSupplier of Pharmaceutical Packaginga & Stéroid Bahan Baku .It urang pabrik diadegkeun dina Juli 2008 ku grup mancanagara PhD jeung professional komérsial ngalaman di Hubei, Cina.Biocar komitmen pikeun muncul salaku pamimpin manufaktur, pamasaran sareng jasa CMO Bahan Farmasi Aktif, Panganteur sareng Ekstrak Herb pikeun Perusahaan Élmu kahirupan global. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu caket sareng stabil sareng langkung ti 450 pabrik kalayan jangka panjang sareng supplier konsisten di India. misi China.Our nyaeta mawa produk ka pasar dina cara paling éféktif & éfisién dina watesan nilai tinggi na quality.Our ékspor ngahontal leuwih ti 108 nagara ngaliwatan cabang, subsidiaries sarta jaringan distribusi sumebar ka sakuliah Éropah, Amérika Kalér, Asia, ,Amérika Kidul sareng MEA. Fokus kami nyaéta pikeun nambihan nilai kana industri farmasi global ku jalan janten mitra anu tiasa dipercaya.

公司照片

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Puseur R&D

研发中心

Produk patali

Ngaran Produk

CAS No.

Ngaran Produk

CAS No.

Sarms

Ostarine / MK-2866

841205-47-8

MK-677

159752-10-0

Cardarine / GW-501516

317318-70-0

Andarin / S4

401900-40-1

Ligandrol / LGD-4033

1165910-22-4

RAD140

118237-47-0

SR9009

1379686-30-2

SR9011

1379686-29-9

YK11

431579-34-9

GW0742

317318-84-6

Ieuh

2627-69-2

S-23

1010396-29-8

PRL-8-53

51352-87-5

RU58841

1270138-41-4

NSI-189

1270138-40-3

ACP105

899821-23-9

NSI-189 fosfat

1270138-41-4

AC 262536

870888-46-3

Nootropik

Sunifiram

314728-85-3

Coluracetam

135463-81-9

Fasoracetam

110958-19-5

Noopept

157115-85-0

Adrafinils

63547-13-7

Unifiram

272786-64-8

Carphedon

77472-70-9

Pramiracetam

68497-62-1

Anestétik / Pain Killer

Basa Tetracaine

94-24-6

Prilocaine hidroklorida

1786-81-8

Tetracaine hidroklorida

136-47-0

Proparacaine hidroklorida

5875-06-9

Lidocaine hidroklorida

73-78-9

Pramoxine hydrochloride

637-58-1

Linocaine Base

137-58-6

Procainamide hidroklorida

614-39-1

Benzocaine hidroklorida

23239-88-5

Ropivakain hidroklorida

98717-15-8

Bénzocaine Base

94-09-7

Artikain hidroklorida

23964-57-0

Procaine

59-46-1

Bupivacaine

2180-92-9

Procaine hidroklorida

1951/5/8

Mepivacaine hydrochloride / Carbocaine

1722-62-9

Prilocaine

721-50-6

dibucaine hydrochloride

61-12-1

Panganteur Pharmaceutical lianna

Flibanserin/Bimt 17/
Bimt-17-BS / Girosa

167933-07-5

Flibanserin HCl

147359-76-0

7,8-dihydroxyflavones / 7,8-DHF

38183-03-8

4'-Dimethylamino 7,8-Dihydroxyflavone

1205548-00-0

1-Chloro-3,5-di-O-toluoyl-2-deoxy-D-ribofuranose

3601-89-6

P1301

1345680-97-8

Triciribine

35943-35-2

2,3-diklorokuinoksalin

2213-63-0

2-Kloropropiofenon

6084-17-9

Pirespa

53179-13-8

Hot Sale Produk

MGF

2 mg/botol

5 mg/botol

PEG-MGF

2 mg/botol

CJC-1295 kalawan DAC

2 mg/botol

CJC-1295 tanpa DAC

2 mg/botol

PT141

10 mg/botol

MT-1

10 mg/botol

MT-2

10 mg/botol

GHRP-2

5 mg/botol

10 mg/botol

GHRP-6

5 mg/botol

10 mg/botol

Ipamorelin

2 mg/botol

5 mg/botol

Hexarelin

2 mg/botol

Sermorelin

2 mg/botol

Oksitosin

2 mg/botol

TB500

2 mg/botol

5 mg/botol

Pentadecapeptide BPC 157

2 mg/botol

sempalan 176-191

2 mg/botol

5 mg/botol

Triptorelin

2 mg/botol

Tesamorelin

2 mg/botol

Gonadorelin

2 mg/botol

10 mg/botol

DSIP

2 mg/botol

Selank

5 mg/botol

IGF-1LR3

0,1 mg / vial

1 mg/botol

ACE 031

1 mg / vial (95%)

1mg / vial (85%)

GDF-8

1 mg / vial (95%)

1mg / vial (85%)

 

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 


  • saméméhna:
  • Teras: