Kualitas luhur Nandrolone Decanoate / Deca / Durabolin / Durabol Otot Gedong CAS 360-70-3

Katerangan pondok:

spésifikasi produk:

Nandrolone Decanoate Bubuk
landian:Deca-Durabolin; 19-Nortestoterone decanoate
Nomer CAS:360-70-3
Beurat molekular:428.65
Rumus molekul:C28H44O3
Penampilan:bubuk bodas hampang, teu bau.Pelestarian refrigerasi
Assay:99% mnt
Kamurnian:98%
pesenan minimum:10g
Kamampuhan suplai:600-800KG / bulan


Rincian produk

Tag produk

Nandrolone Decanoate Pedaran

Nandrolone decanoate mangrupa nurun injectable tina stéroid anabolik.Nandrolone decanoate mintonkeun atribut anabolik rélatif kuat.téstostéron dissimilar, kumaha oge, Nandrolone decanoate aksi jaringan-wangunan dihadiran ku fasilitas androgenic lemah.Atribut modest of nandrolone decanoate geus dijieun diantara paling pop stéroid injectable di global, kacida pikaresep ku atlit pikeun kakuatan na ngamajukeun kakuatan penting jeung nambahan massa otot lean tanpa efek samping androgenic atanapi estrogenic kuat.

Balukar

Pangaruh dina Lalaki:

Lalaki anu ngagunakeun Nandrolone bisa ngamekarkeun efek samping ngarugikeun kayaning erections sering na nyeri, henteu mampuh pikeun ngahontal hiji cacakan, ngaronjat atawa turun drive kelamin, masalah téstis, baldness, lowered count spérma, masalah kasuburan jeung enlargement prostat ngarah kana halangan cikiih.Pasén anu aya bewara ieu efek samping tina Nandrolone kedah neangan perhatian médis saharita.

 Pangaruh dina Awéwé:

Nandrolone ngandung téstostéron hormon jalu, nu ngabalukarkeun awéwé dimekarkeun fitur jalu-kawas kayaning deepening sora, ngaronjat bulu raray jeung bulu awak, enlargement tina klitoris jeung ngaronjat massa otot.Sababaraha awéwé ogé bisa ngamekarkeun irregularities enstrual, masalah kasuburan jeung ngaronjat atawa turun libido.Sababaraha fitur jalu bisa jadi teu bisa balik sanajan penderita eureun nyokot Nandrolone.

1-18336_girl-fitness-exercise-weight-bodybuilding-wallpaper-fitness-girls

Aplikasi

Stéroid Hormon Nandrolone Decanoate / Deca-Durabolin / 19-Nortestoterone decanoate / bubuk DECA / No CAS: 360-70-3Paké sanggeus dioperasi pikeun kasakit wasting kronis, kasakit tangtu, sarta lemah ipis, infirm, osteoporosis, dysplasia orok, anemia aplastic, jsb.Deca Durabolin (nandrolone) nyaéta sanyawa kanyataan ieu relatif hampang ngeunaan efek samping ngarugikeun pikeun kulit sirah jeung kulit.Pikeun alesan yén énzim 5-alfa réduktase tindakan pikeun ngagentos kakuatan nandrolone, whilst kontras a hébat loba stéroid séjén anu unaffected ku énzim ieu, sarta téstostéron ?? s potency nyatana ngaronjat ngeunaan eta.

Produk Patali Kami

dina hiji

Ngaran

CAS No.

1

séri téstostéron

 

2

Téstostéron enanthate

315-37-7

3

Téstostéron asétat

1045-69-8

4

Téstostéron propionat

57-85-2

5

Téstostéron cypionate

58-20-8

6

Téstostéron phenylpropionate

1255-49-8

7

Téstostéron isocaproate

15262-86-9

8

Téstostéron decanoate

5721-91-5

9

Téstostéron Sustanon 250

Kacaturkeun

10

Téstostéron undecanoate

5949-44-0

11

Métil téstostéron

58-18-4

12

Turinabol

855-19-6

13

Turinabol lisan

2446-23-3

14

Stanolone (androstanolone)

521-18-6

15

Mesterolone (Proviron)

1424-00-6

16

Fluoxymesterone (Halotestin)

76-43-7

17

NANDROLONE runtuyan

 

18

Mestanolone

521-11-9

19

Nandrolone Decanoate (DECA)

360-70-3

20

Nandrolone Cypionate

601-63-8

21

Nandrolone Phenypropionate (Durabolin)

62-90-8

22

Nandrolone

434-22-0

23

TRENBOLONE runtuyan

 

24

Trenbolone asétat (Finaplix H / Revalor-H)

10161-34-9

25

Trenbolone Enanthate (parabolan)

10161-33-8

26

Métribolone (Methyltrienolone)

965-93-5

27

Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate

23454-33-3

28

BOLDENONE séri

 

29

Boldenone

846-48-0

30

Boldenone Undecylenate (Equipoise)

13103-34-9

31

Boldenone propionate

 

32

Boldenone cypionate

 

33

Boldenone asétat

 

34

DROSTANOLONE runtuyan

 

35

Drostanolone propionate (Masteron)

521-12-0

36

Drostanolone Enanthate

472-61-1

37

Bubuk Superdrol (métil-drostanolone)

3381-88-2

38

DHEA séri

 

40

Dehydroepiandrosterone (DHEA)

53-43-0

43

SERI METHENOLONE (Primobolan)

 

44

Methenolone Enanthate

303-42-4

45

Methenolone asétat / Primobolan

434-05-9

46

Stéroid lisan

 

47

Oxymetholone (Anadrol)

434-07-1

48

Oxandrolone (Anavar)

53-39-4

49

Stanozolol (Winstrol)

10418-03-8

50

Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)

72-63-9

51

Anti éstrogén

 

52

Tamoxifen Citrate (Nolvadex)

54965-24-1

53

clomiphene sitrat

50-41-9

54

Toremifene sitrat

89778-27-8

55

Exemestane (Aromasin)

107868-30-4

56

Anastrozole (Arimidex)

120511-73-1

57

Letrazole (Femara)

112809-51-5

59

Androstenedione

63-05-8

61

PENGEMBANGAN JALAKI

 

62

Cialis (Tadalafil)

171596-29-5

63

Sildenafil / Viagra

139755-83-2

64

Sildenafil Citrate

 

65

Vardenafil

224785-91-5

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Alesan Pikeun Milih Kami

1) Kualitas Unggul Jeung Harga Kalapa:
Perusahaan kami mangrupikeun produsén farmasi anu kasohor kalayan pangalaman langkung ti 15 taun di Cina sareng sadaya bubuk anu nyayogikeun langsung ti pabrik urang.

2) Pangiriman Gancang, Aman sareng Nyamar:

Tim packing anu dilatih sareng disiplin sareng stok anu cekap mastikeun bungkusan tiasa dikirimkeun ka panangan anjeun gancang sareng aman ku DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, jsb.

3) Pangalaman Dina Ékspor:
Simkuring gaduh klien sakuliah dunya.Produk geus diékspor ka Jerman, Norwégia, Polandia, Finlandia, Spanyol, Inggris, Perancis, Rusia, AS, Brazil, Mexico, Australia, Jepang, Korea, Thailand, Indonesia, Uruguay jeung loba nagara séjén.Laju pas custom ≥99%

4) Syarat Pembayaran Fleksibel:
T/T, Western Union, Duit Gram, Bitcoin.Bakal salawasna aya istilah nu convient ka anjeun.

5) Service Palanggan Warmhearted Jeung Service Saatos-Dijual:
Poto parsél sareng nomer tracking bakal dikirim ka anjeun saatos disiapkeun.Sakur patarosan anjeun bakal direngsekeun pas mungkin.

Nandrolone, Trenbolone, Boldenone, Gambar Methenolone Series

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone2

Kumaha nempatkeun pesenan

1. Pls ngabejaan ka kuring item nu dipikaresep di na urutan Qty, kami bakal nawiskeun Anjeun harga alus.Atanapi anjeun nyarioskeun tujuan anjeun (ngaleungitkeun beurat atanapi ngawangun otot, jsb) kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun.
2. Pls ngabejaan ka kuring alamat pengiriman barang anjeun ku kituna urang bisa ngabejaan Anjeun biaya pengiriman barang sarta leuwih rinci pangiriman.
3.Then kami bakal ngirim Anjeun inpo pembayaran mun anjeun mastikeun urutan Anjeun.
4. pesenan anjeun bakal dikirim ka shipper langsung saatos mayar anjeun.Jeung shipper bakal dikirim kaluar dina 24 jam.Anjeun bakal nampi Tracking NO.dina 2 poé.
5. Asup pikeun pakét Anjeun.
6. Mangga hayu atuh nyaho eupan balik anjeun, ku kituna urang bisa ngawula anjeun hadé.

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 

Produk Patali Kami

NO. Ngaran Produk KASUS
1 YK-11 CAS: 431579-34-9
2 Rad140 CAS: 1182367-47-0
3 IEUH CAS: 2627-69-2
4 MK-677 CAS: 841205-47-8
5 MK-2866 CAS: 841205-47-8
6 LGD-4033 CAS: 1165910-22-4
7 SR9009 CAS: 1379686-30-2
9 Sunifiram CAS: 314728-85-3
10 GW501516 CAS: 841205-47-8
11 Andarine S-4 CAS: 401900-40-1
12 Dianabol CAS: 72-63-9
13 Clomifene Citrate CAS: 50-41-9
14 Tamoxifen Citrate CAS: 54965-24-1
15 Toremifene Citrate CAS: 89778-27-8
16 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
17 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
18 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
19 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
20 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
21 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
22 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
23 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
24 Sustanon 250 N/A
25 Turinabol CAS: 855-19-6
26 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
27 Stanolone CAS: 521-18-6
28 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
29 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
30 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
31 Nandrolone laurate CAS: 26490-31-3
32 Nandrolone propionate CAS: 7207-92-3
33 Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
34 Nandrolone Undecanoate CAS: 862-89-5
35 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
36 Boldenone Cypionate CAS: 106505-90-2
37 Boldenone Undecylenate CAS: 13103-34-9
38 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
39 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
40 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
41 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
42 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
43 Trenbolone Enanthate N/A
44 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
45 Epiandrosteron CAS: 481-29-8

  • saméméhna:
  • Teras: