AndarineS4 ​​dipikanyaho pikeun ngabantosan ningkatkeun kakuatan sareng ngamungkinkeun individu angkat beurat anu langkung beurat.

Andarine, umumna katelah S4, mangrupikeun Modulator Reséptor Androgén Selektif (SARM) anu dikembangkeun ku GTx.Kawas sakabeh SARM urang S4 dikembangkeun dina pengobatan kasakit wasting otot kalayan perlakuan hypertrophy prostatic benign ogé keur tinggi dina daptar mungkin kauntungan perlakuan.Andarine henteu sakumaha kuat sakumaha sababaraha SARM séjén dina watesan pangaruh anabolik nu ngabalukarkeun promosi nambahan jaringan otot lean, tapi sigana boga mangpaat séjén nu bisa ngabuktikeun jadi kacida berharga.Janten SARM anu épéktip, sapertos sabagéan ageung SARM, éta rélatif éfék samping ramah sareng seueur pangguna anu ngajantenkeun pilihan anu langkung umum pikeun ningkatkeun kinerja atlit.
Andarine (S4) Fungsi jeung Sifat
Anadarine (S4) mangrupikeun SARM, khususna ubar anu ngabeungkeut pageuh kana reséptor androgén.Teu kawas hiji stéroid androgenic anabolik, S4 museurkeun ukur dina tulang jeung otot situs kawas sanyawa androgenic lianna nu bisa mangaruhan organ séks sékundér.Ku ngariung kana reséptor androgén, S4 ngarobah éksprési gén, kukituna ngaronjatkeun anabolisme ngaliwatan ngaronjat sintésis protéin.Sanajan sanyawa kacida mujarab, dibandingkeun jeung pangirut na mengikat éta kira sapertilu ti téstostéron.

Andarine S4(GTx-007)2

Uji 600x

Andarine (S4), kawas loba androgens, teu ngarobah kana dihydrotestosterone (DHT) jeung teu aromatize.Aromatisasi nujul kana konversi téstostéron kana éstrogén.Hal ieu ngajadikeun S4 bit leuwih pikaresepeun dina dasar fungsi dibandingkeun sanyawa androgenic lianna salaku DHT négatip na Estradiol épék teu bisa lumangsung kalawan sanyawa ieu.Kanyataanna, S4 geus ditémbongkeun pikeun meungpeuk DHT ti ngariung ka situs reséptor prostat.

S4 didasarkeun tina template anu sami sacara molekular sarengubarBicalutamide, hiji anti androgén.Nanging, teu sapertos Bicalutamide, éfék négatif parah tina obat éta henteu aya sareng Andarine - sedengkeun citakan anu sami sanés ubar anu sami.

R-C (19)

Pangaruh Andarine (S4)
Balukar tina Andarine (S4) bisa rupa-rupa ti bulking ka motong sarta total transformasi awak;kumaha oge, bulking (otot / gains massa) bakal weakest tina tilu wewengkon.S4 teu dipikawanoh pikeun packing on loba jaringan otot lean, tapi gains lean bisa jeung kudu dilakukeun nyadiakeun cukup kalori hadir babarengan jeung stimulasi muscular (latihan).Pikeun atlit off-musim anu hoyong leres-leres ngepak ukuran, ieu sanés produk anu aranjeunna badé ngadasarkeun rencanana sanaos éta tiasa janten tambahan anu padet pikeun rencana, ngan saukur sanés barang mandiri.Andarine dipikanyaho pikeun ngabantosan ningkatkeun kakuatan.Ngaronjatkeun kakuatan tiasa janten kauntungan nalika nyobian tumuwuh sabab ngamungkinkeun individu angkat beurat anu langkung beurat.Nanging, kakuatan sareng ukuran henteu salawasna pas sareng henteu tiasa dianggo salaku ukuran nalika nyobian tumuwuh.Hal ieu kacida mungkin mangtaun saeutik mun euweuh beurat tur masih ningkatkeun kakuatan sanajan euweuh kanaékan ukuranana.

Motong bakal dimana Andarine (S4) bener nangtung kaluar jeung sababaraha alesan.Tujuan utama tina sagala rencana motong nyaéta pikeun leungit gajih awak.Dina raraga leungit gajih awak hiji kudu ngaduruk leuwih kalori ti anjeunna meakeun, nu bakal nempatkeun jaringan otot lean dina resiko.Suplemén S4 tiasa nyayogikeun sarana pikeun ngajagi jaringan otot nalika kakurangan kalori.Langkung seueur jaringan anu dilestarikan, langkung kuat métabolisme bakal terus kaduruk.Lamun jaringan leungit, métabolisme bisa ngalambatkeun nyieun leungitna gajih leuwih hésé.Sababaraha data ogé parantos nunjukkeun S4 langsung ningkatkeun lipolisis (leungitna gajih) sanaos henteu écés kumaha pentingna pangaruh ieu.Sarua mangpaatna pikeun rencana motong, Andarine geus ditémbongkeun nambahan karasa jeung harti nyata dina physique lean.Hardening jeung kakuatan épék SARM ieu geus mindeng dibandingkeun stéroid anabolik Winstrol (Stanozolol).Salaku hiji bonus tambahan, kalawan kakuatan ngaronjatkeun Tret of S4, bari kakuatan bisa jadi teu nambahan nalika motong, lamun ngagunakeun SARM ieu anjeun bisa jadi kacida alusna manggihan anjeun ngajaga leuwih pisan kakuatan anjeun nu bakal geus sabagean gede.

Pikeun peminat kabugaran unggal dinten, ieu tiasa janten salah sahiji SARM pangsaéna dina pasaran.Teu mungkin pikeun meunangkeun jumlah masif otot sarta shred up kalawan produk nanaon.Upami anjeun hoyong ka ekstrim dina dua arah, anjeun kedah milih hiji arah dina hiji waktos.Tapi upami anjeun milari langkung seueur transformasi, henteu kedah ageung ageung atanapi robek kana tulang tapi langkung seueur kana awak pantai kalayan paningkatan prestasi atlit, ieu mangrupikeun salah sahiji SARM anu langkung saé.Kusabab sipat ramah efek samping, éta ogé salah sahiji anu langkung pikaresepeun.

客户反馈合辑1

Balukar Sampingan Andarine (S4)
Efek samping tina Andarine (S4) henteu éksténsif tapi sababaraha épék négatip mungkin.Pangaruh samping anu paling ngaganggu tina S4 nyaéta gangguan visi.Ieu sanes hal anu bakal lumangsung kalawan sakabeh pamaké, tapi tina sagala efek samping tina Andarine éta salah sahiji leuwih umum.Visi kabur, khususna peuting sareng warna konéng tina panon sadayana mungkin ku SARM ieu.Nanging, épék sapertos kitu kedah dileungitkeun ampir langsung (sababaraha dinten) saatos panggunaan dileungitkeun.

[1] Éstrogénik:
efek samping estrogenic of Andarine (S4) teu kudu lumangsung sakumaha SARM teu aromatize (konversi téstostéron kana éstrogén).Gynecomastia (enlargement payudara jalu), ingetan cai atawa darah tinggi alatan ingetan cai parna teu kudu lumangsung kalawan SARM ieu.Sanajan kitu, sababaraha data geus ditémbongkeun nu SARM ngamajukeun slight kanaékan tingkat estradiol sérum, sanajan teu cukup signifikan pikeun nyieun efek samping estrogenic pakait sareng sababaraha stéroid anabolik.

[2] Androgénik:
Sakuduna euweuh efek samping androgenic of Andarine (S4).Kaleungitan rambut, jarawat sareng gejala virilization di awéwé (promosi sipat maskulin) mustahil kalayan pangobatan ieu.Sanajan S4 teu ngabeungkeut reséptor androgén, éta ngan ngaktifkeun dina tulang jeung otot wewengkon target teu batur pakait sareng isu androgenic.

[3] Kardiovaskular:
Teu aya efek samping kardiovaskuler tina konsekuensi anu kacatet kusabab pamakean S4.

[4] Suprési téstostéron:
Efek samping tina Andarine (S4) bakal kaasup suprési produksi téstostéron alam.Laju suprési moal jadi signifikan sakumaha kalawan stéroid anabolik, tapi bisa jadi leuwih signifikan ti kalawan SARM urang lianna.Sabaraha suprési aya bakal gumantung kana dosis sareng faktor genetik.Post Cycle Therapy (PCT) tiasa atanapi henteu diperyogikeun.Lamun dipaké kalawan stéroid anabolik eta pasti bakal diperlukeun.

[5] Hépatotoksisitas:
Efek samping tina Andarine (S4) teu kaasup salah sahiji sipat toksik ati.S4 sanes anggota kelas C17-alpha alkylated (C17-aa).Galur ati atanapi setrés henteu mungkin.

Natural-Bodybuilding

Administrasi Andarine
Andarine (S4) dicandak sacara lisan, biasana dina bentuk cair sanaos kapsul ogé sayogi.Rentang dosing umum S4 nyaéta 50-75mg per poé dicokot merata sapopoe.S4 mawa satengah-umur kira-kira opat jam.Hasilna tiasa ditingali dina sakedik opat minggu, tapi seuseueurna bakal mendakan genep minggu janten pigura waktos minimum pikeun hasil anu santun ditingali kalayan 8-10 minggu anu cukup umum.Andarine tiasa ditumpuk sareng SARM anu sanés, kalayan stéroid anabolik, péptida atanapi ampir sagala pangobatan dumasar kana kinerja.Sababaraha bakal milih nyandak eta di antara siklus stéroid sabab nyobian hayu tingkat téstostéron cageur;kumaha oge, catetan aranjeunna moal cageur lamun SARM ieu dimaénkeun.

src=http___m.jieju.cn_userfiles_6362778385739292806783302.JPG&refer=http___m.jieju

Kasadiaan Andarine (S4)
S4 sugan SARM paling ilahar kapanggih dina pasaran.Seueur perusahaan suplai panalungtikan atanapi perusahaan kimia panalungtikan anu ngajual SARM.Sababaraha suppliers stéroid ogé bakal mawa SARM tapi ieu teu sakumaha biasa.Mésér SARM sacara téknis sacara ilegal pikeun dilakukeun kecuali pikeun tujuan panalungtikan.

50774761-bodybuilding-motivation-quotes-womenwallpapers-body-fitness-bodybuilding-motivation-blog-1280x800-8

Beuli Andarine Online
Anjeun tiasa ngagaleuh Andarine online tina seueur suplai panalungtikan sareng perusahaan kimia panalungtikan.Ngagaleuh online henteu ngan ukur anu paling umum tapi hiji-hijina pilihan pikeun kalolobaan individu.Pausahaan panaliti tiasa ngajual SARM sareng barang-barang sanés anu teu dikadalikeun kusabab daérah abu dina hukum.Lolong sapertos kitu ngajantenkeun ngagaleuh sah di AS tapi éta mangrupikeun garis anu ipis sareng tiasa janten masalah upami penegak hukum leres-leres hoyong ngajantenkeun éta.Sateuacan anjeun mésér Andarine online atanapi SARM naon waé, anjeun kedah gaduh pamahaman anu lengkep ngeunaan hukum di nagara anjeun.

laboratory-2

Ulasan Andarine
Andarine (S4) mangrupikeun SARM anu padet upami pangguna ngartos tujuanana.Pikeun gains dina ukuran éta lain pilihan alus tapi pikeun atlit motong atawa hiji pilari nambahan kakuatan éta tinimbangan giat tur worthwhile.Nanging, kusabab kamungkinan masalah visi nalika dianggo, ieu tiasa janten salah sahiji SARM anu langkung pikaresepeun pikeun dianggo.Kumaha kamungkinan atanapi sabaraha parah masalah sapertos kitu gumantung pisan sacara genetik.


waktos pos: Dec-19-2021