Tiasa Dianabol (Methandrostenolone) ngahontal gain otot kaduga jeung pangaruh leungitna gajih?

Dianabol ngagambarkeun salah sahiji nu pang populerna jeung salah sahiji stéroid anabolik pangpentingna sadaya waktu.Tanpa patarosan, ieu mangrupikeun stéroid lisan anu paling populér anu kantos pencét pasar sareng salah sahiji stéroid anu paling populér dina bentuk naon waé.Bari ampir sok kapanggih salaku tablet lisan, Dianabol bisa kapanggih salaku solusi injectable, tapi tablet ngagambarkeun jalur primér administrasi.Naha stéroid ieu penting pisan?Dina sababaraha cara eta ngalahirkeun umur ningkat kinerja modern.Ieu sanes stéroid anabolik munggaran dipaké pikeun tujuan éta, éta bakal milik téstostéron, tapi Dianabol bakal muka panto ka gelombang anyar pamakéan stéroid nu geus tumuwuh saluareun naon ekspektasi saha.

Dianabol ngagambarkeun salah sahiji hijina stéroid anabolik nu dikembangkeun pikeun budi Tujuan ningkatna kinerja.Sanyawa éta ngalaksanakeun kagunaan terapeutik anu didaptarkeun dina hiji waktos, tapi pagelaran mangrupikeun alesan anu leres stéroid ieu dibéré kahirupan.Ngaliwatan 1940-an jeung 50-an Uni Soviét geus mimiti ngadominasi kaulinan Olimpiade, sarta pamakéan téstostéron ku loba atlit na ninggalkeun sakuliah dunya katinggaleun jauh.Salila ieu, tim Olimpiade AS Dr. John Ziegler bakal diajar ngeunaan pamakéan stéroid USSR, sarta gancang bakal mantuan dina mastikeun atlit na bakal cocog up.Dina 1958, kalayan bantuan Dr Ziegler, Ciba Pharmaceuticals bakal ngaleupaskeun bets mimiti Methandrostenolone handapeun ngaran dagang Dianabol.Sanyawa ieu dirancang dina usaha pikeun ngajaga sipat anabolik téstostéron jeung kirang androgenicity dina akting gancang, métode kuat.Sigana sapeuting stéroid éta suksés pisan, masihan seueur atlit AS kaunggulan anu béda pikeun saingan Soviétna.

Sanggeus lahirna, Dianabol bakal gancang manggihan jalan na kana ampir unggal olahraga kalapa imaginable.Kalayan téstostéron éksogén, ieu bakal ngalahirkeun umur prestasi anu henteu sapertos anu kantos ditingali ku dunya.Stéroid ogé bakal gancang jadi pokok dina bodybuilding kalapa dimana eta geus tetep favorit nepi ka poé ieu.Sanajan kitu, teu lila sanggeus release na nu FDA AS bakal ngawitan nempatkeun loba tekanan dina Ciba dina usaha nyorong parusahaan ka daptar kauntungan médis sabenerna stéroid nu.FDA bakal nyatujuan pamakéanana pikeun pengobatan osteoporosis di awéwé post-menopausal ogé dwarfism-kakurangan hipofisis, tapi dimungkinkeun ieu ditarik dina awal 1980s.Deui FDA bakal tekanan Ciba pikeun émbaran leuwih lengkep, tapi dina 1983 dina tekanan ningkatna Ciba bakal ngaeureunkeun tab Dianabol.Sababaraha taun ti harita, FDA bakal narik sadaya merek Methandrostenolone tina rak.Saprak waktu éta Dianabol teu acan jum'atan dijieun di Amérika Serikat, tapi masih dijieun beurat sakuliah dunya.

Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)11

Fungsi & Sifat Dianabol:
D-Anabol 25Methandrostenolone mangrupakeun téstostéron diturunkeun anabolik stéroid androgenic.Sacara resmi, éta mangrupikeun bentuk anu dirobih sacara struktural tina téstostéron androgen jalu primér.Dianabol teh hormon téstostéron jeung beungkeut ganda ditambahkeun dina karbon hiji jeung dua posisi.Parobahan saeutik ieu ngurangan sipat androgenic hormon.Ogé mawa hiji gugus métil ditambahkeun dina posisi karbon 17th anu ngamungkinkeun hormon salamet ingestion lisan, sacara resmi ngagolongkeun Dianabol salaku stéroid alkylated C17-alfa.Catetan penting, injectable Dianabol ogé C17-alfa alkylated.Hasil ahir méré urang hiji stéroid anabolik kalawan rating androgenic of 40-60 kalawan pangirut mengikat leuwih handap kana reséptor androgén dibandingkeun téstostéron.Nanging, éta ogé bakal ngabagi hubungan anu langkung lemah pikeun protéin beungkeutan sérum, anu nyababkeun stéroid anabolik anu kuat pisan.Upami aya mamang, ieu mangrupikeun stéroid anabolik anu kuat pisan anu gaduh sipat anabolik anu kuat.

Dina dasar fungsional, Dianabol mangrupakeun salah sahiji stéroid anabolik gampang ngartos.Stéroid ieu sakitu legana bakal nyadiakeun kauntungan anabolik na ku enhancing sintésis protéin, ingetan nitrogén jeung glikogénolisis.Sintésis protéin ngagambarkeun laju sél ngawangun protéin, blok wangunan otot.Ingetan nitrogén, ieu penting sabab sakabeh jaringan otot diwangun ku 16% nitrogén.Beuki nitrogén kami nahan, beuki anabolik kami tetep.Sabalikna, kakurangan nitrogén nyababkeun kaayaan katabolik atanapi musnah otot.Teras we nuju ditinggalkeun ku glikogénolisis, nu nujul kana hubungan jeung konversi antara glikogén jeung glukosa.Ngaliwatan glikogénolisis ditingkatkeun, urang bisa ngamangpaatkeun total konsumsi karbohidrat urang.Bari ku sababaraha cara Tret ieu cukup basajan, aranjeunna cukup kuat sangkan Dianabol a stéroid anabolik estu kuat.

Tret penting séjén tina Dianabol jeung sugan salah sahiji pangpentingna sadaya nyaeta hubungan eta babagi kalawan stéroid anabolik lianna.Dbol sakumaha mindeng disebut teu naon kukituna kami labél salaku stéroid dasar.Ieu sanes hiji stéroid anabolik urang ngawangun hiji siklus sabudeureun, tapi rada hiji urang tambahkeun kana tumpukan well-rencanana.Dianabol mibanda kamampuhan pikeun nyieun sinergi unbelievable nalika conjoined kalawan stéroid anabolik lianna.Salaku conto, anjeun tiasa nambihan 100mg Trenbolone, Masteron atanapi Equipoise per dinten (dosis sareng stéroid ngan ukur dianggo salaku conto, sanés saran anu saleresna) sareng hasil anu anjeun pikahoyong tina 50mg per dinten Trenbolone, Masteron atanapi Equipoise sapanjang. samping 50mg of Dianabol per poé bakal jadi jauh leuwih dramatis.Anjeun bakal boga jumlah idéntik tina total miligram stéroid anabolik sareng atanapi tanpa Dianabol, tapi Dianabol ditambahkeun bakal nyadiakeun enhancement gede.

muscle-growth-1024x683

Pangaruh Dianabol:
Balukar tina Dianabol bisa dijumlahkeun salaku lakonan gancang jeung dramatis.Kanyataanna, éta leuwih ti mungkin pikeun individu mangtaun saloba 20lbs massa dina ukur sababaraha minggu pamakéan Dianabol.Total dosing bakal maénkeun peran hiji, sakumaha bakal total konsumsi caloric, tapi gain 20lbs pisan realistis.Hal ieu ngajadikeun Dianabol a Premier kaluar-musim bulking stéroid, sarta yén bakal tujuan paling umum na pamakéan.Salila fase pamakean ieu, individu ogé kedah ngarepkeun kakuatanana ningkat sacara signifikan.Dbol sabenerna salah sahiji kakuatan pangalusna ngaronjatkeun stéroid dina pasaran jeung babarengan jeung massa bisa ngahasilkeun hasil ieu gancang.

Balukar tina Dianabol ogé greatly ngaapresiasi ku loba atlit;kumaha oge, teu sakumaha biasa sakumaha eta sakali dina bunderan enhancement athletic.Kusabab kamungkinan kanaékan gancang dina massa, loba atlit bakal milih pikeun stéroid kawas Anavar atanapi Winstrol, tapi umumna gumantung kana tujuan pamakéan.Alatan kanaékan gancang sarta diucapkeun dina kakuatan, nu bisa narjamahkeun kana leuwih kakuatan sarta speed, ieu bisa jadi enhancer athletic padet.Individu ogé kudu ngalaman tingkat recovery ditingkatkeun jeung daya tahan.Lamun datang ka gain beurat, hal anu penting pikeun inget yen ieu sakitu legana bakal revolve sabudeureun total asupan caloric.Bari stéroid nu bisa ngamajukeun jumlah loba pisan massa, Anjeun kudu eupan awak cukup kalori pikeun ngahontal tungtung ieu.Kami moal nyebat ieu stéroid anu ningkatkeun athletic pangsaéna kusabab pilihan anu sanés, tapi upami kakuatan mangrupikeun hiji-hijina perhatian anu leres, éta tiasa janten pilihan anu santun.

Teras we nuju ditinggalkeun jeung siklus motong, sarta anjeun moal manggihan Dianabol dina rencana sapertos teuing mindeng.Sababaraha bodybuilders kalapa bakal make eta mimiti dina fase motong guna ngajaga fullness, sarta eta bakal nyadiakeun panyalindungan jaringan lean;kumaha oge, aya pilihan hadé.Hiji masalah jeung pamakéan siklus motong tiasa tingkat ingetan cai stéroid ieu bisa nyadiakeun, nu ilaharna hal panungtungan rék nalika motong.ingetan misalna bisa dikawasa, sarta kamampuhan pikeun stéroid ieu ngajaga kakuatan bisa ngaapresiasi, tapi aya pilihan hadé.

Balukar samping tina Dianabol:
Aya sababaraha kamungkinan efek samping tina pamakéan Dianabol.Ieu sanes stéroid anabolik paling bahaya sadaya waktos, tapi bisa mawa host masalah poténsial.A jalu sawawa cageur bisa ngatur efek samping tina Dianabol, tapi anjeun kudu ngarti aranjeunna sarta kumaha carana merangan aranjeunna pikeun narik ieu kaluar.Dina raraga ngahontal supplementation suksés, kami geus ngarecah efek samping mungkin tina Dianabol kana kategori patali maranéhanana babarengan jeung sakabeh nu peryogi kauninga:

Kualitas Estrogenic of Dianabol
Dianabol mangrupakeun stéroid anabolik estrogenic rélatif kuat alatan tingkat sedeng aktivitas aromatase eta mawa.Bari aktivitas aromatase na ngan sedeng, konversi ieu sabenerna ngabalukarkeun Methandrostenolone bisa dirobah jadi methylestradiol tinimbang estradiol, nu jauh leuwih kuat batan estradiol.Ieu bisa nyieun efek samping kawas gynecomastia na ingetan cai pisan mungkin kalawan stéroid ieu;kanyataanna, aranjeunna bisa muncul sahingga bisa hirup kalawan sapeuting.ingetan cai beurat ogé bisa ngamajukeun darah tinggi, nu Dianabol nyaeta notorious pikeun ngabalukarkeun.Épék sapertos kitu tiasa dikontrol, sareng upami aya tekanan darah tinggi, ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah usaha pikeun mastikeun henteu janten masalah.

Dina raraga merangan efek samping estrogenic of Dianabol, anti estrogens ilaharna dianjurkeun nalika supplementing kalawan stéroid ieu.Anjeun gaduh dua pilihan dina anti éstrogén, Selective Estrogen Receptor Modulators (SERM's) sapertos Nolvadex (Tamoxifen Citrate) sareng Aromatase Inhibitors (AI's) sapertos Femara (Letrozole).SERM tiasa cekap pikeun sababaraha lalaki sareng kedah janten pilihan kahiji anjeun upami aranjeunna tiasa ngalaksanakeun padamelan.Nanging, AI bakal langkung efektif sabab bakal langsung ngahambat aromatisasi sareng ngirangan tingkat éstrogén sérum.Hanjakalna, AI sacara négatip tiasa mangaruhan koléstérol, sapertos Dianabol, sareng nalika dihijikeun ieu tiasa ngabuktikeun berpotensi masalah.Upami AI dianggo, manajemén koléstérol bakal janten prioritas, sareng éta tiasa waé.Sanajan kitu, SERM urang, bari teu salawasna éféktif sabenerna bakal ngamajukeun kadar kolesterol healthier alatan aktivitas estrogenic maranéhanana kawas dina ati.

fitnessbliss-bodybuilding2

Kualitas Androgenic of Dianabol
Dianabol sanes stéroid pisan androgenic, androgenicity na geus Sacara stuktur ngurangan, tapi efek samping androgenic masih mungkin.efek samping misalna tina pamakéan Dianabol kaasup jarawat, bulu leungitna gancangan dina maranéhanana predisposed mun baldness pola jalu jeung tumuwuhna bulu awak.Paling lalaki teu kudu boga masalah jeung épék misalna, respon bakal diktator final, tapi paling bakal tetep jelas.Sanajan odds aya dina kahadean anjeun, épék sapertos anu dibawa on ku Methandrostenolone keur métabolismena ku énzim 5-alfa réduktase.Ieu énzim sarua jawab réduksi téstostéron mun dihydrotestosterone, tapi konversi sakabéh dieu bakal ngahasilkeun jumlah pisan low of dihydromethandrostenolone.Ieu ngabejaan urang 5-alfa réduktase sambetan kawas Finasteride nu mindeng dipaké pikeun merangan efek samping androgenic bakal boga pisan saeutik lamun sagala mangaruhan kana Dianabol.

Sanajan androgenicity na ngurangan, Dianabol bisa ngamajukeun gejala virilization di awéwé.Gejala sapertos kalebet pertumbuhan rambut awak, panyebaran pita sora sareng pembesaran klitoris.Ieu mungkin keur sababaraha awéwé ngagunakeun stéroid ieu tanpa gejala virilization kalawan dosis pisan low, tapi odds henteu nguntungkeun.Kaseueuran sadaya awéwé kedah milih stéroid anabolik kalayan kirang narjamahkeun kagiatan androgenic pikeun nyumponan kabutuhanana.

Balukar Cardiovascular of Dianabol
Dianabol tiasa gaduh pangaruh négatip anu diucapkan dina koléstérol.Ieu kalebet suprési koléstérol HDL sareng paningkatan koléstérol LDL, sareng parobihan total tiasa signifikan.Kamungkinan tingkat koléstérol total tetep dina kisaran anu séhat, tapi ogé kamungkinan bacaan total anu séhat ieu nyasabkeun upami HDL diteken pisan.Ngatur kolesterol salila pamakéan Dianabol bakal kacida pentingna.Pamakéan stéroid ieu terus-terusan sapertos seueur stéroid anabolik tiasa berpotensi nyababkeun akumulasi plak dina arteri lembur.Éta ogé penting pisan pikeun émut yén galur tambahan anu mungkin pisan dina koléstérol anu ditimbulkeun ku ngagunakeun AI nalika nambihan Dianabol salaku réduksi éstrogén total bakal gaduh pangaruh négatip.Sakali deui, pangropéa koléstérol bakal penting pisan.

Salaku dibahas, Dianabol ogé bisa maénkeun peran négatip on tekanan getih, nu bisa dikawasa ku ngadalikeun ingetan cai di hal nu ilahar.Nalika datang ka masalah tekanan darah sareng koléstérol, konci anu paling penting pikeun suksés nyaéta gaya hirup anjeun.Anjeun teu kedah suplement kalawan stéroid ieu lamun geus kakurangan tina darah tinggi atawa kolesterol.Upami anjeun cukup séhat pikeun dianggo, anjeun kedah mastikeun gaya hirup anjeun kondusif pikeun pangropéa.Ieu kedah kalebet diet séhat anu beunghar asam lemak omega, seueur kagiatan kardiovaskular sareng ngahindarkeun kagiatan naon waé anu ngadorong sabalikna, tungtung négatip.Pangropéa sareng kontrol éstrogén anu leres ogé penting sabab éstrogén maénkeun peran penting dina ngokolakeun koléstérol.Sumuhun, éta leuwih ti mungkin mun suplement kalawan Dianabol tanpa darah tinggi jeung kolesterol, tapi anjeun kudu nempatkeun dina usaha.

Téstostéron suprési kalawan Dianabol
Kabéh stéroid anabolik ngurangan produksi téstostéron alam.Sedengkeun laju total suprési beda-beda ti hiji stéroid ka hareup, kalawan Dianabol eta pisan diucapkan.Ku sabab kitu, paling lalaki didorong pikeun ngawengku sababaraha bentuk téstostéron exogenous kalawan pamakéan Dianabol maranéhanana.Gagalna kalebet téstostéron éksogén, henteu paduli genetika atanapi gosip anu anjeun kantos nguping bakal ngakibatkeun kaayaan téstostéron anu rendah.Kaayaan sapertos kitu hadir sareng seueur gejala anu mungkin sareng teu damang pisan.Sanaos gejala henteu nunjukkeun atanapi paling saé sedeng, kaayaan tingkat rendah bakal tetep teu damang.Upami anjeun kalebet téstostéron éksogén, masalah ieu direngsekeun sabab awak bakal ngagaduhan téstostéron anu diperyogikeun.

Sakali pamakéan Dianabol geus réngsé sarta sakabeh hormon stéroid exogenous geus diberesihan sistem Anjeun, recovery téstostéron alam bakal dimimitian deui.recovery alam nganggap euweuh kaayaan téstostéron low prior.Ogé nganggap euweuh karuksakan ieu dipigawé pikeun Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) alatan pamakéan stéroid anabolik bener.Bari recovery alam bakal dimimitian ku sorangan, éta bakal slow.Ku sabab kitu, paling didorong pikeun nerapkeun Post Cycle Therapy (PCT) rencana sanggeus pamakéan stéroid anabolik.Rencana sapertos kitu biasana kalebet Nolvadex sareng Clomid SERM, sareng sering HCG tambahan.Ieu bakal greatly nyepetkeun prosés recovery, kitu ogé efisiensi sakabéh.Éta moal mulangkeun tingkat téstostéron alami anjeun ka normal nyalira, upami ieu mangrupikeun hal anu anjeun parantos nyarios éta mitos.Nanging, éta bakal mastikeun yén anjeun gaduh téstostéron anu cukup pikeun fungsi awak anu leres bari tingkat anjeun terus ningkat sacara alami.Total recovery masih bakal nyandak sababaraha bulan, tapi ieu bakal ngurangan total waktu handap nyirorot tur mastikeun recovery lemes.

src=http___n1.itc.cn_img8_wb_sohulife_2020_05_01_158829863081517479.JPEG&refer=http___n1.itc

Hepatotoxicity of Dianabol
Dianabol mangrupakeun stéroid anabolik alkylated C17-alfa, sarta salaku hasilna, mawa alam hepatotoxic.Laju hépatotoxicity bisa greatly rupa-rupa ti hiji stéroid C17-aa ka hareup, sarta bari Dbol jauh ti paling toksik, urang teu bisa nelepon deui hampang.Sanajan kitu, total karacunan na teu kudu ngakibatkeun karuksakan ati lamun pamakéan tanggung jawab dituturkeun jeung ati éta cageur mimiti kalawan.Nalika dianggo, nilai énzim ati bakal ningkat, tapi penting pikeun émut kanaékan nilai henteu sami sareng karusakan tapi setrés sareng poténsi karusakan.Pikeun ngahindarkeun karusakan, panggunaan kedah dugi ka 6 minggu tina total panggunaan.Aya ogé kudu sahenteuna 6 minggu euweuh pamakéan C17-aa saméméh dimimitian kursus anyar.Nanging, seuseueurna moal ngamimitian kursus énggal dugi ka siklus salajengna.

Dina raraga nyadiakeun panyalindungan, saluareun durasi pamakéan rekomendasi aya sababaraha titik tinimbangan.Lamun maké stéroid C17-aa kawas Dianabol, éta penting pisan nu ulah konsumsi alkohol kaleuwihan, sakumaha kaleuwihan bakal ngamajukeun stress ati tremendous.Kanyataanna, Ngahindarkeun sagala alkohol teu mangrupakeun ide goréng.Lamun éta teu pikaresepeun, tetep dina pikiran alkohol sugan zat paling anti kinerja urang bisa nempatkeun dina awak urang, sarta total Tujuan Anjeun pamakéan Dianabol nyaéta ningkatna kinerja.

Saluareun alkohol, anjeun ogé kedah ngahindarkeun sadaya pangobatan (OTC) nalika mungkin.Loba pangobatan OTC mawa natures hépatik kuat, sarta dina sababaraha kasus, jauh leuwih dibaca ti loba stéroid anabolik.Pamakéan kedah dugi ka nalika peryogi pisan.Sakali sagala pamakéan stéroid C17-aa geus datangna ka tungtung, suplemén detoxifiers ati ogé dianjurkeun.

Administrasi Dianabol:
Baku dosis Dianabol bakal rupa-rupa tremendously gumantung kana pangalaman jeung kahayang individu.Sanajan rumor internét jeung mitos, tablet Dbol kualitas bakal ngahasilkeun hasil kasohor kalawan sakumaha saeutik sakumaha 15mg per poé.Sanajan kitu, paling bakal jauh leuwih wareg jeung 20-25mg per poé dosing.Émut, unggal waktos urang ningkatkeun dosis, ieu ningkatkeun kamungkinan efek samping négatip sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung hese dikontrol.Upami pangalaman positip dinikmati dina kisaran 20-25mg, 30-35mg per dinten tiasa dicoba upami hoyong.50mg per poé bakal lengkah saterusna nepi, sarta éta dosis Dianabol badag, tapi manageable pikeun pamaké stéroid anabolik ngalaman.Nanging, seueur anu henteu peryogi dosis sapertos kitu.Dosis anu langkung luhur henteu jarang di sababaraha kalangan hardcore, anjeun tiasa kalayan gampang mendakan anu nyandak dugi ka 100mg per dinten, tapi dosis sapertos kitu henteu tiasa disarankeun.Dosis alam ieu bakal ngahasilkeun efek samping sareng parah pikeun kaséhatan anjeun.Sanaos anjeun tiasa ngontrol efek samping visual kalayan dosis sapertos kitu, épék internal tiasa janten carita anu béda pisan.

Dianabol mawa satengah hirup 3-5 jam, sarta loba mindeng nyarankeun bengkahna dosis poean kana 2-3 dosis leutik per poé dina usaha pikeun ngajaga tingkat puncak getih.Sanajan kitu, sanajan kalawan 3 dosis sarua per poé, anjeun masih bakal ngalaman highs na low dina tingkat getih.Salajengna, tingkat puncak maksimum getih bakal leuwih handap ti éta bisa geus lamun total dosing dicokot sakaligus.Ku cara nyandak total dosis poean sakaligus, ieu bakal masihan anjeun tingkat puncak anu langkung luhur anu anjeun tiasa waktos sakitar latihan anjeun sareng maksimalkeun dina waktos waktos anu penting saatos latihan.Paduli nu metoda anjeun milih, anjeun bakal manggihan Dianabol pikeun ngahasilkeun hasil hébat.

Catetan ahir dina administrasi Dianabol nyaéta nalika nyandak eta salila siklus a.Titik anu paling umum dianggo nyaéta salaku kick-start kana siklus gaining massa kaluar-musim anyar.Ieu bakal masihan individu gains saum sareng kasohor mimiti on bari stéroid injectable laun ngawangun dina sistem maranéhanana.Jenis pamakean ieu ogé bakal nyababkeun paningkatan beurat anu paling dramatis.Pilihan anu sanésna nyaéta pertengahan siklus salami periode anu sering disebut salaku busting dataran.Salila siklus wae anjeun bakal pencét témbok jeung gains bakal ngalambatkeun atawa datangna ka halt screeching.Ngawanohkeun Dianabol salila fase ieu bakal ningali anjeun megatkeun ngaliwatan dataran atawa titik nempel, sarta kamajuan anjeun bakal neruskeun.Alatan hepatotoxicity of Dbol, sarta alatan kanyataan yén paling siklus bakal tumiba dina rentang 8-12 minggu, paling ngan bakal make Dianabol pikeun salah sahiji tujuan maranéhanana salila siklus tunggal.Sanajan kitu, dina siklus bodybuilding hardcore nu mindeng manjangkeun ogé kaliwat 12 tanda minggu, éta bakal mungkin pikeun nerapkeun duanana fase pamakéan kalawan C17-aa ngarecah perlu.Paduli tipe pamakéan, dosis atawa jadwal timing Anjeun pake, anjeun bakal manggihan Dianabol tumpukan ogé kalayan sagala stéroid anabolik.Tapi teu kudu dipaké kalawan stéroid anabolik C17-aa sejen.

Kasadiaan Dianabol:
Dianabol mangrupakeun salah sahiji stéroid anabolik paling lega sadia di bumi.Anjeun moal manggihan supplier stéroid nu teu mawa produk ieu.Ieu ngawengku sakabéh suppliers stéroid online, sarta kudu ngawengku sagala dealer gym lokal.Salaku bonus tambahan, ieu mangrupikeun salah sahiji stéroid anu paling murah di bumi.Paménta anu luhur, tapi kitu ogé suplai jeung kompetisi, sarta ieu ngajaga harga handap.Kanyataanna, anjeun bisa kalayan gampang meuli 1,000 5mg British Dispensary Anabol tablet, salah sahiji merek paling umum jeung kasohor di bumi pikeun jadi saeutik salaku $100.merek populér séjén kaasup Rusia Dbol METAHAPOCTEHOROH ku Akrikhin (Akpnxnh), Naposim ku Terapia na Anahexia ku Jinan Pharmaceuticals.Anjeun oge bakal manggihan loba labs bawah tanah mawa dosis tinggi Dianabol capsules.Kalolobaan tablet Dbol bakal normal kapanggih dina 5mg na 10mg kakuatan, tapi capsules anu umum dina kakuatan 25-50mg.Hanjakal, bari aya sababaraha capsules alus, loba di antarana sampah.Nempel sareng tablet biasana mangrupikeun cara anu pangsaéna, sareng éta henteu kedah hargana.

Hiji catetan ahir ngeunaan kasadiaan Dianabol, bari aya jumlah loba pisan Dbol kualitas luhur, counterfeits ulah aya.Panaliti supplier anjeun penting sateuacan ngagaleuh.Panaliti ieu ogé kedah kalebet ngagali sadaya inpormasi ngeunaan merek Dbol anu anjeun pikahoyong sateuacan mésér.

bodybuilding_PNG57

Meuli Dianabol Online - Perhatosan:
Meuli Dianabol online nyaeta Cara panggampangna pikeun meuli stéroid, sarta ku jauh paling affordable.Bari dealer gym téh merenah, di hal nu ilahar harga na bakal leuwih luhur.Paling dealers gym nu meuli Dianabol online sorangan lajeng ngalirkeun eta on ka anjeun.Bari purchasing online geus ilahar, éta ogé hadir kalawan masalah poténsial.Anjeun tiasa ditipu, anjeun tiasa ngagaleuh produk kelas rendah atanapi anjeun tiasa nampi palsu palsu.Hal ieu ngajadikeun panalungtikan supplier anjeun mimitina deui imperatif.Sanajan kitu, aya hiji deui perhatian anu jauh leuwih gede tur moal robah paduli sabaraha panalungtikan anjeun ngalakukeun.Di tempat kawas Amérika Serikat, meuli Dianabol online nyaéta ngalawan hukum jeung palanggaran hukum féderal.Dina stéroid anabolik AS digolongkeun kana Jadwal III zat dikawasa.Anjeun kedah gaduh resép pikeun mésér sacara sah sareng gaduh stéroid anabolik, sareng resép ngan bakal dipasihkeun dumasar kana kabutuhan médis anu sah.Malah lamun cocog keur resép a, Anjeun moal nampa hiji keur Dianabol.

Hukum ngeunaan stéroid anabolik tiasa bénten pisan gumantung kana nagara anu dimaksud.Aya sababaraha nagara anu sami ketat ka AS tapi AS kirang langkung ketat.Dina waktu nu sarua, aya loba nagara nu jauh leuwih lenient lamun datang ka stéroid anabolik.Sanajan kitu, lolobana nagara bakal frown on purchasing online.Paduli dimana anjeun cicing, pamahaman hukum éta pertains dimana anjeun cicing penting.Tapi upami anjeun milari anabolik kualitas luhur sareng anjeun hoyong ngajamin kasalametan hukum anjeun, anjeun disarankeun nganjang ka sponsor di dieu di https://www.steroidpowder-hjtc.com/.Sponsor di dieu di https://www.steroidpowder-hjtc.com/ sacara sah tiasa masihan anjeun anabolik kualitas luhur tanpa resep atanapi peryogi perhatian hukum.

Ulasan Dianabol:
D-Anabol 25Dianabol téh saukur stéroid hebat pisan, aya bener no way séjén pikeun nyimpen eta.Éta stéroid anabolik anu saderhana pisan, dasar pisan, tapi sapertos seueur hal dina kahirupan, sakapeung dasar tiasa luar biasa.Lamun Anjeun keur pilari gains gancang dina ukuran nu masihan anjeun katingal lengkep, ieu stéroid pikeun anjeun.Lamun nuju nyangkut dina rut sarta kamajuan anjeun geus pencét témbok a, deui ieu stéroid pikeun anjeun.Aya stéroid anu tiasa ngahasilkeun hasil akting gancang anu sami.The anadrol stéroid Anadrol (Oxymetholone) ieu paling ilahar dibandingkeun Dianabol dina hal ieu;kumaha oge, poténsi -na pikeun efek samping négatip leuwih gede ti Dianabol.Loba ngajawab yén Anadrol téh kuat, tapi loba mindeng ngagunakeun dosis Anadrol loba nu leuwih luhur ti Dbol.Sababaraha data geus ngusulkeun yén dina milligram pikeun milligram basis, Dianabol sabenerna stéroid kuat.

Paduli tingkat total na kakuatan, nu sadayana bakal satuju nyaeta luhur, tempat Dianabol dina sajarah stéroid anabolik mangrupa salah sahiji penting.Atlit sok narékahan pikeun janten anu pangsaéna, sareng ningkatkeun prestasi sok janten ngungudag.Injecting ekstrak testicular kana dahar testicles sato atah sorangan geus kabeh geus bagian tina olahraga;dimungkinkeun saprak olahraga aya.Sanajan kitu, eta bakal Dianabol nu bakal mawa mudik umur modern tina enhancement kinerja sarta realisasi naon pamakéan stéroid anabolik bisa ngalakukeun dina kapasitas kinerja.Oddly cukup, pikeun dekade maranéhanana anu geus ngarojong larangan stéroid geus touted euweuh buktina Dianabol sabenerna ngaronjatkeun kinerja.Nyatana, aya tulisan resmi anu ngadamel klaim ieu.Saha waé anu parantos nganggo stéroid terang kumaha konyol ieu, sareng upami henteu éta moal janten salah sahiji stéroid anabolik anu paling ditéang di dunya langkung ti 50 taun.

Profil Dianabol:

[17a-métil-17b-hidroksi-1,4-androstadien-3-hiji]
Beurat molekular: 300,44
Rumus: C20H28O2
Titik lebur: N/A
Pabrikan: Ciba (aslina)
dosis éféktif: 15-50mgs per poé
Kahirupan aktip: 5 jam
Waktos deteksi: dugi ka 6 minggu
Anabolik / Babandingan Androgenic (rentang): 90-210: 40-60

Personal fitness trainer holding tape measure isolated over gray background. Closeup of muscular man measuring his waist. Doing perfect six pack abs.

Daur Dianabol
Tanya sagala enhancer kinerja ngalaman tur paling bakal ngabejaan Anjeun siklus Dianabol alus téh teuas ngéléhkeun.Salah sahiji stéroid anabolik munggaran kantos dijieun tur salah sahiji ti saeutik dijieun pikeun tujuan enhancement kinerja, pikeun ogé leuwih satengah abad atlit sakabeh tipe geus dilaksanakeun hiji siklus Dianabol kana rutin maranéhanana.Tanpa sual loba popularitas stéroid ieu resides dina jajaran bodybuilding kalapa jeung kakuatan ngangkat;Barina ogé, éta pikeun atlit kakuatan Olimpiade munggaran dijieun tur wildly populér sadaya ngaliwatan Golden Age of bodybuilding.Salah sahiji stéroid anabolik pangalusna mutlak pikeun pilling on massa sarta ngaronjatkeun kakuatan, hormon Methandrostenolone teu ukur mibanda Tret ieu tapi nyadiakeun aranjeunna dina laju gancang.Kumaha alus ieu stéroid lisan leutik, kumaha kuat?Anjeun bisa jadi wawuh jeung stéroid populér Anadrol jeung di loba kalangan eta dianggap stéroid lisan Premier pikeun ukuran jeung kakuatan.Sedengkeun Anadrol nyaéta stéroid kualitas, dina milligram pikeun milligram basis Dianabol blows eta kaluar tina cai dina-istilah kakuatan jeung kakuatan;éta jauh leuwih kuat dina dasar per milligram.Janten kumaha urang ngagunakeunana pikeun maksimalkeun kauntungan anu aya di jerona?Hayu urang nyandak katingal di kumaha rencana hiji siklus Dianabol.
Siklus Dianabol Pareum Musim:
Tanpa sual paling anu suplement jeung hormon Methandrostenolone bakal ngalakukeun kitu basa aranjeunna keur aya dina modeu kaluar-musim maranéhanana;saukur hartina, aranjeunna nyobian tumuwuh badag sarta jadi kuat.Anu pangheulana, leres, stéroid ieu tiasa dianggo nyalira sareng henteu, éta henteu kedah.Dbol, sakumaha ilaharna dipikawanoh bakal ngurangan produksi téstostéron alam anjeun sarta téstostéron exogenous disarankan pikeun dikaluarkeun.Pikeun siklus Dianabol kaluar-musim urang umumna boga dua pilihan sarta kadangkala di kalangan elit langkung hardcore kombinasi duanana dipaké;dua pilihan kaasup tajongan dimimitian jeung dataran busting.

Kick Starting: Kick dimimitian mangrupikeun titik anu paling umum dina panggunaan Dbol sareng ngan ukur ngarujuk kana awal siklus tumpuk total dina rasa priming.Dina kanyataanana, bari "priming" mindeng istilah dipaké bener paling ngagunakeun dieu saukur kusabab maranéhna geus hayang pisan ningali gains datangna gancang A siklus Dianabol pikeun tujuan ieu umumna bakal lepas kira 6 minggu jeung 4 minggu umumna keur minimum jeung 8 minggu. keur maksimum.Sakali pamakéan Methandrostenolone geus réngsé total siklus bakal neruskeun tanpa Dianabol keur hadir tapi ku waktu ieu leuwih stéroid foundational aya alusna kana sistem atlit sahingga pikeun progression neruskeun.
Plateau Busting: Plateau busting nujul kana hiji titik salila hiji siklus stéroid anabolik di-mana individu geus stagnated, gains nu euweuh datang na ieu tiasa pisan frustrating.Ieu bisa lumangsung iraha wae salila siklus hiji tapi biasana dimimitian pikeun nembongkeun keur paling sabudeureun tanda 8-10 minggu salaku awak mimiti adaptasi jeung parobahan anu diperlukeun.Ieu dimana siklus Dianabol bener bisa jadi mangpaat;bari éta mangpaat dina awal siklus hiji meureun malah leuwih efisien dieu.Sakali hormon anyar diwanohkeun tur sakumaha anu kasebut jadi kuat sarta akting gancang dataran ieu busted sarta progression dimimitian deui.A siklus Dianabol has alam ieu jarang bakal balik kaliwat 6 minggu sarta mindeng ngan 4 minggu.
Aya sababaraha anu bakal kick ngamimitian tur ngagunakeun stéroid ieu salaku buster dataran tapi ieu teu hal urang umumna nyarankeun.Leres pisan, éta bakal dianggo tapi hiji siklus Dianabol tiasa rada toksik mun ati jeung eta disarankeun pamakéan diteundeun pondok tur ringkes sakumaha ngajaga kaséhatan ati optimal.

Motong Siklus Dianabol:
D-Anabol 25Ieu téh mitos umum nu plagues loba papan pesen jeung teu leuwih ti hiji mitos;mitos nyebutkeun Dianabol ngajadikeun anjeun meunang gajih.Memang bener, hormon Methandrostenolone teu aromatize jeung ku pangaruh ieu bisa ngabalukarkeun loba ingetan cai jeung lamun bulking paling jarang perhatian sorangan jeung cai saeutik.Hayu urang nalungtik;ingetan cai atawa bloat teu gajih, na ingetan cai polos tur basajan.Salajengna, loba anu bloat parah nalika ngalaksanakeun hiji siklus Dianabol otomatis ngalepatkeun anyar kapanggih bloat solely on Dbol lamun leuwih kali ti teu penjahat badag nyaeta aranjeunna overeating, utamana ngeunaan karbohidrat.Tungtungna, upami ingetan cai saleresna mangrupikeun masalah anu goréng pikeun anjeun sareng éta bakal langkung jelas dina sababaraha anu sanés, inhibitor aromatase anu saé bakal ngaleungitkeun perhatian.Pondokna, lamun anjeun dahar leres, teu isina raray anjeun kawas sapi gajih na supplementing responsibly, ingetan cai masif moal jadi masalah jeung sagala nu teu lumangsung pasti moal awak-gajih;tapi tiasa dianggo nalika motong?

Tanpa sual ngaronjatkeun ukuran jeung kakuatan ieu stéroid alam primér tapi kawas loba stéroid eta bisa ngawula ka tujuan sekundér apt pikeun tujuan séjén.Nalika individu dieting hiji siklus Dianabol alus bisa rojong dina ngajaga tingkat kakuatan sabab ilaharna leupaskeun nalika dina deficit kalori;salajengna, kawas paling hormon anabolik Dbol bakal ngawétkeun jaringan lean.Pikeun binaragawan kalapa stéroid ieu leres-leres tiasa dianggo nalika diet tapi kami henteu nyarankeun éta dina tungtung buntut kusabab faktor aromatase anu luhur.Memang bener, hormon Methandrostenolone sugan sanes stéroid anabolik pangalusna pikeun tujuan dieting tapi lamun éta naon geus sadia eta bakal leuwih ti meunang pakasaban rengse jeung warta alus keur anjeun stéroid ieu umumna murah tur lega sadia.

R-C (6)

Dianabol Harita
ulasan Dianabol alus, anjeun bet, aranjeunna geus kaluar aya tapi lamun eta pertains ka stéroid anabolik kumaha anjeun terang lamun nuju meunang bebeneran?Teu aya mamang ngeunaan éta, nalika anjeun ningali ulasan Dianabol anjeun peryogi mantra Fox News anu lami tina "Adil & Saimbang" atanapi sakumaha Bill O'Reilly nempatkeun éta "The No Spin Zone."Barina ogé, loba ulasan Dianabol sarta ieu lumaku pikeun sakabéh stéroid anabolik dibahas mindeng bisa jadi sarat jeung émosi yén alesan jeung logika leungit dina sawala lamun maranéhanana kungsi hadir pisan.Nalika anjeun milarian sareng resep kana sagala hal dina kahirupan patut ngadidik diri ngeunaan anjeun bakal kedah ngalakukeun sababaraha ngagali sareng PR sakedik tapi kami tiasa masihan anjeun sakedik lembar curang.Quality unbiased Dianabol ulasan bakal ngawengku sababaraha hal ogé bolos sababaraha batur;nyaho kumaha carana némbongan maranéhanana sarta anjeun bakal jadi ogé dina jalan anjeun pikeun ngarti salah sahiji stéroid androgenic anabolik pang populerna sepanjang waktos.sababaraha
A Kedah pikeun Ulasan Dianabol:
Salah sahiji rébuan ulasan dianabol bakal kaasup informasi di handap ieu dina hiji tingkat atawa sejen tur bari sababaraha bisa jadi leuwih lengkep aranjeunna kedah noél dina unggal masalah saméméh nyatakeun pamadegan atawa relaying carita na rekening nanaon;item ieu ngawengku:

A Sawala ringkes hormon Dianabol Methandrostenolone;naon eta, ti mana asalna naon alam na, jsb.
Naha jalma suplement kalawan Dianabol;unggal stéroid boga tujuan jeung Tret unik tur lamun review hiji lumps aranjeunna sakabehna ieu mindeng tanda inaccuracy katuhu kaluar bat nu.
Naon efek samping tina Methandrostenolone?
Sisi-Pangaruh kumisan, kumaha hiji individu ngamaksimalkeun pamakéan;naon kauntungan sarta kumaha aranjeunna dimeunangkeun?
Dina waktos anu sami, nalika urang nalungtik ulasan Dianabol upami urang mendakan aranjeunna kalebet opat titik bullet di luhur aranjeunna kedah dilakukeun ku cara anu khusus.Salaku conto, upami efek samping dinyatakeun tiasa dikuatkeun ku nunjukkeun kumaha pangaruh sapertos kitu aya;mun teu bisa mah sia.Dupi eta downplay kauntungan sanajan bukti atra, éta lump mangpaat stéroid ieu kana hiji ukuran fits sadayana?Lamun kitu, deui, éta sia.

D-anabol 25
Spésifikasi ulasan Dianabol:
Sateuacan Anjeun ngawitan pilarian Anjeun kana ulasan Dianabol ngidinan buka payun sareng masihan anjeun pitulung leuwih saeutik;sababaraha fakta dasar teuas ngeunaan hormon Methandrostenolone:

Dianabol mangrupakeun ngaran dagang keur anabolik stéroid androgenic Methandrostenolone tur sakumaha ilaharna nujul ka sadaya Methandrostenolone ku ngaran dagang paling umum na.
Dianabol mangrupikeun stéroid anabolik lisan C17-aa sareng sapertos kitu nunjukkeun tingkat karacunan ati.Kaseueuran sipat hépatikna dina awak sabagian ageung gumantung kana dosis sareng gumantung kana kaséhatan ati individu, tapi dina kalolobaan lalaki, nilai énzim bakal normal deui upami aya tanggung jawab.
Dianabol ieu ogé-cocog pikeun massa jeung kakuatan sarta moal ngalakukeun loba dina hal hardening physique a.
Dianabol ngabogaan satengah hirup kira 5 jam jeung dosis kudu poean nyebarkeun kaluar merata unggal poé pikeun ngajaga tingkat stabil.
Dianabol téh ngan mildly androgenic sarta kacida anabolik.
Dbol, sakumaha ieu paling ilahar dipikawanoh bakal aromatize.
Ginekomastia, ingetan cai, darah tinggi sareng koléstérol anu teu leres sadayana tiasa waé tapi unggal kaayaan gampang dihindari kalayan tanggung jawab.
Sedengkeun Dianabol hépatik teu jadi toksik kana ati salaku konsumsi alkohol sapopoé.
Dianabol dijieun pikeun tujuan ningkatna kinerja ku dokter Tim Olimpiade AS John Zeigler sarta dibawa ka kami ku Ciba Pharmaceuticals.
supplementation Dianabol geus pernah geus ngabalukarkeun maot di individu mana wae.
The Daging tina Dianabol ulasan:
Ayeuna anjeun terang naon anu kedah dipilarian sareng di luhur bakal ngabantosan anjeun ngaliwat sampah;ngartos bakal aya seueur sampah.Nalika anjeun mendakan ulasan Dianabol anu nyumponan kriteria di dieu, teras sareng ngan ukur anjeun tiasa nyandak pendapat tina pamariksaan anu pantes sareng pantes tinimbangan;paduli naon pamadegan bisa jadi.Hanjakal, di dunya anabolik stéroid pamikiran logis saperti ieu geus lila pisan disimpen di tempat sampah;Seueur anu milih histeria ngan saukur kusabab kami parantos dikondisikeun pikeun histeria salami lami ngeunaan ningkatkeun kinerja.Sanaos ieu leres sareng seueur topik anu sanés dina kahirupan ogé sareng masalah sapertos kitu parantos aya dina manusa ti mimiti jaman, nalika urang ngartos bebeneran dasar tina stéroid anabolik tangtu urang tiasa kalayan gampang dugi ka dasar bebeneran sakali sareng salamina. .

案例合辑2

Beuli Dianabol
Pikeun tujuan kaluar-musim bulking langkung atlit kinerja mésér Dianabol leuwih ti sagala stéroid anabolik lisan lianna.Alesan jadi loba jalma meuli Dianabol anu cukup basajan;gawéna kacida alusna, gawéna gancang, éta gampang dikawasa, éta pisan mirah tur kacida sadia.Lamun éta teu cukup warta alus éta meunang malah hadé;stéroid anabolik ilaharna dipalsukan tapi stéroid ieu dipalsukan saeutik kirang sering salaku bubuk ti mana eta diturunkeun cukup murah.Ieu lain hartosna counterfeits teu aya, aranjeunna paling pasti ngalakukeun tapi probabiliti jauh leuwih dina kahadean anjeun dibandingkeun stéroid kayaning Anavar atanapi Primobolan.Pondokna, lamun Anjeun keur pilari kanaékan gancang dina ukuran jeung kakuatan, lamun milih meuli Dianabol odds anu niatna sareng anjeun dina meunang naon kahayang.

Bentuk - Kakuatan:
Dianabol nyaéta ngaran dagang pikeun stéroid anabolik Methandrostenolone na kawas kitu téh C17-aa stéroid anabolik lisan.Sanajan kitu, bentuk cair tina hormon Methandrostenolone geus sadia, paling ilahar disebut Reforvit-B tapi geus lila fallen kaluar popularitas alatan isu Saniter.Jalma anu meuli Dianabol dina formulir tablet lisan dimaksudkeun na paling ilahar manggihan eta datang dina formulir tablet 5mg-10mg;Ieu kudu jadi teu heran, sanggeus kabeh, nu Pél Methandrostenolone pang populerna sadaya waktos, Anabol, dijieun ku British Dispensary asalna di ngan fashion éta.Upami anjeun mésér Dianabol tina garis Anabol anjeun bakal mendakan tab 5mg janten pink sareng tab 10mg janten konéng tapi duanana sami dina hal hormon aktif anu aya dina jero sareng tiasa masihan hasil anu sami.Bari 5mg na 10mg tabs pisan umum hormon Methandrostenolone bener bisa datang dina sagala formulir dosing.Many people purchase Dianabol tabs that are 20mg komo 50mg, utamana lamun urang tempo labél bawah tanah.

Mésér Dianabol sareng Téstostéron:
D-Anabol 25Leres, anjeun tiasa suplement jeung hormon Methandrostenolone ku sorangan;éta moal maéhan anjeun;kumaha oge, ieu teu hal kami nyarankeun pisan.Methandrostenolone bakal ngurangan produksi téstostéron alam sarta bari eta bisa jadi teu ngalakukeun kitu ka darajat sababaraha stéroid anabolik séjén cukup suprési aya pikeun ngajamin sababaraha tingkat terapi téstostéron exogenous.Jalma anu mésér Dianabol didesek mésér téstostéron anu cukup pikeun marengan éta pikeun mastikeun awakna cekap tina hormon dumasar androgén penting ieu dina sistemna.Dina kanyataanana ieu kudu ditempo salaku warta alus salaku hormon Methandrostenolone jeung hormon téstostéron lamun tumpuk babarengan geus kabuktian jadi salah sahiji tumpukan paling éféktif pikeun inducing tumuwuhna ukuran jeung kakuatan.Aya ukuran séjén anjeun tiasa nyandak mun anjeun mésér Dianabol nu bisa nyadiakeun cukup téstostéron lian ti terapi téstostéron langsung tapi injecting téstostéron exogenous bakal salawasna jadi paling éféktif jeung éfisién.

Mésér Dianabol & Lalajo Diri Tumuwuh:
Jalma anu suplement jeung hormon Methandrostenolone, teu ilahar ningali kanaékan ukuran 20-30lbs dina mere minggu tapi teu cukup magic loba yakin eta janten tur bebeneran ieu manglaku ka sadaya stéroid anabolik.Sawaktos Anjeun meuli Dianabol lamun tumuwuhna fokus Anjeun Anjeun kudu eupan tumuwuhna ieu kalawan cukup kalori pikeun minuhan kabutuhan Anjeun;hukum gizi teu robah saukur kusabab hiji stéroid anabolik diwanohkeun.Mun anjeun dahar diet kalori pisan low sarta supplementing kalawan Dianabol odds anjeun gaining sagala beurat signifikan pisan langsing.Lamun geus disebutkeun sakali geus disebutkeun sarébu kali;Pamanggih stéroid anabolik nyaéta nyandak naon anu anjeun laksanakeun leres tapi ka ayeuna ngan saukur ngalakukeun éta langkung saé.Upami anjeun tiasa ngartos sareng ngalaksanakeun cara mikir ieu, leres pisan, anjeun bakal tumbuh sapertos jukut.


waktos pos: Nov-18-2021