Kalayan Equipoise (Boldenone Undecylenate) anjeun tiasa gancang ningkatkeun otot anjeun.

Boldenone Undecylenate mangrupakeun téstostéron diturunkeun anabolik stéroid androgenic nu pangalusna dipikawanoh ku ngaran dagang Equipoise dibikeun ka eta ku Squibb dina 1970 urang.Nalika Equipoise sacara resmi digolongkeun salaku stéroid anabolik kelas hewan, bets mimiti Boldenone diwanohkeun dina pasar farmasi kelas manusa ku Ciba dina awal 1950-an dina nami merek Parenabol.Boldenone kelas manusa bakal ningali sababaraha kasuksésan dina ubar manusa ngaliwatan 1960-an jeung 70-an tapi pamustunganana bakal discontinued ku tungtung dasawarsa.Saprak waktu éta, stéroid ngan geus sadia ngaliwatan ubar hewan jeung labs bawah tanah jeung ngaran Equipoise dominating pasar.Fort Dodge Animal Health ayeuna gaduh nami Equipoise.

Test 600x Pikeun sababaraha dekade, eta geus dianggap yén Equipoise éta pisan sarupa Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate).Anggapan ieu sabagian dumasar kana koméntar almarhum Dan Duchaine anu dilakukeun ngeunaan stéroid.Sanajan kitu, dua sanyawa teu sarupa dina sagala cara;kanyataanna, Duchaine bakal recant pernyataan, tapi pernyataan awal geus cukup pikeun ngajaga gosip hirup.Upami Equipoise ngabagi naon waé anu sami sareng hormon stéroid anabolik anu sanés, éta téstostéron, tapi EQ sapertos anu biasa dikenal nyaéta unik sorangan.Catetan penting ngeunaan béda dina dua hormon stéroid ieu;Nandrolone mawa alam progestin kuat, bari Boldenone mawa euweuh ciri progestin.

Boldenone Undecylenate4

Fungsi & Sifat Equipoise:
Equipoise (Boldenone Undecylenate) mangrupikeun bentuk téstostéron anu dirobih sacara struktural.Ieu parobahan saeutik pisan dina beungkeut ganda ditambahkeun dina posisi karbon hiji jeung dua.Beungkeut ganda ieu pisan ngurangan androgenicity hormon, kitu ogé sipat éstrogén.Ieu lajeng napel kana éster Undecylenate kacida gedéna atawa panjang, nu jawab ngadalikeun sékrési hormon sakali dikaluarkeun kana awak.Éster Undecylenate ngamungkinkeun sékrési puncak dina Boldenone sakitar 3-4 dinten saatos suntikan, kalayan sékrési kontinyu anu laun tina hormon anu nuturkeun salami 21 dinten.

Kusabab parobihan strukturna, Equipoise ngan ukur aromatizes sakitar 50% tingkat téstostéron.Épék samping éstrogenik mungkin, tapi kamungkinanna langkung dipikaresep pikeun individu dibandingkeun téstostéron.Teu sakumaha kuatna hiji pembina massa sakumaha téstostéron, malah teu nutup, tapi aktivitas estrogenic ngurangan kedah ngidinan individu pikeun nyieun gains cleaner ngaliwatan supplementation.

Equipoise ngabagi seueur kamiripan ngeunaan sipat paningkatan langsung sareng téstostéron.Sipat umum anu dibagi kalebet kamampuan pikeun ningkatkeun sintésis protéin, ingetan nitrogén dina otot, ngahambat hormon glukokortikoid sareng ningkatkeun kaluaran IGF-1.Equipoise ogé dipikanyaho pikeun ningkatkeun jumlah sél getih beureum, sipat anu dibagikeun ku kalolobaan stéroid anabolik.Nanging, masalah anu janten perhatian parantos kacatet ngeunaan sabaraha Equipoise tiasa ningkatkeun jumlah sél getih beureum.Tapi data anu sayogi condong ngadukung ieu ngan ukur janten perhatian sareng panggunaan dosis anu luhur pisan pikeun waktos anu lami pisan.Ku sababaraha cara, kanaékan sél getih beureum anu disayogikeun ku Equipoise tiasa gancang sareng gancang, tapi henteu tiasa nampilkeun kaunggulan atanapi kalemahan anu signifikan dibandingkeun kalolobaan stéroid anabolik nalika dianggo sacara tanggung jawab.Tanpa patarosan, paningkatan sedeng dina produksi sél bakal nguntungkeun pikeun kalolobaan atlit.

Pangaruh Equipoise:
Balukar tina Equipoise cukup lugas.Ieu umumna well-bisa ditolerir anabolik stéroid nu presents aktivitas anabolik kasohor di paling pamaké dina fashion beresih jeung malah.Luar tina pamakéan ningkatna kinerja, Boldenone tuh ngarasakeun sababaraha kasuksésan salaku stéroid kelas manusa pikeun hiji waktu.Stéroid miboga sababaraha kasuksésan dina nyampurkeun kasakit otot wasting sarta osteoporosis, tapi pamustunganana bakal masihan jalan ka pilihan steroidal séjén.Salaku stéroid dokter hewan, Equipoise kasohor pikeun dianggo dina kuda, ku kituna nami "Equipoise" sareng kamiripan sareng kecap "Equestrian."EQ mindeng dibikeun ka kuda dina usaha pikeun ngaronjatkeun beurat awak lean, nu sabagian alatan kamampuhan stéroid pikeun ngaronjatkeun napsu.Napsu anu ningkat kacatet diantara seueur atlit anu ningkatkeun kinerja anu nganggo Equipoise, tapi sigana henteu mangaruhan sadayana anu sami.Loba anu ngagunakeun stéroid anabolik ngalaporkeun euweuh kanaékan napsu, éta condong jadi kacida individualistic, tapi bisa jadi mangpaat pikeun maranéhanana berjuang pikeun meakeun kalori diperlukeun.

Salaku stéroid bulking kaluar-musim, Equipoise bisa nambahkeun gains massa lean kualitas, tapi maranéhna moal datangna sapeuting, sarta bakal kakurangan tina loba stéroid anabolik.Stéroid kawas Deca Durabolin bakal ngahasilkeun hasil massa tebih gede, sakumaha bakal stéroid kawas Anadrol na Dianabol;kumaha oge, dua dimungkinkeun mindeng dibarengan ku jumlah badag ingetan cai.Sababaraha atlit geus kitu, dilaporkeun gains kaluar-musim kuat nalika Equipoise ditambahkeun kana total tumpukan kaluar-musim tinimbang dipaké salaku stéroid basa.Lamun suprési napsu mangrupa masalah, stéroid ieu bisa kacida alusna mantuan Anjeun meakeun kaleuwihan kalori diperlukeun pikeun tumuwuh kaluar-musim.Tangtu, bari eta bisa jadi teu jadi stéroid wangunan massa tremendous, pikeun sabagian bisa ngahasilkeun sagala massa aranjeunna hoyong.Teu sadaya jelema anu ngagunakeun stéroid anabolik keur néangan gains gede pisan dina ukuranana.

Equipoise ogé kacatet pikeun ngamajukeun paningkatan kakuatan.Paningkatan kakuatan tiasa pisan mangpaat pikeun rencana massa kaluar-musim, tapi meureun leuwih mangpaat pikeun ningkatna kinerja athletic.Hanjakalna, waktos deteksi anu panjang pisan bakal ngalarang seueur atlit nganggo EQ.Total waktos deteksi tiasa manjang ka lima bulan.Sanajan kitu, stéroid nu pasti nyadiakeun loba kaunggulan ka atlit, teu ngan dina kanaékan kakuatan tapi ngaronjat kasohor dina daya tahan otot.Pamulihan ogé kedah ditingkatkeun.Henteu paduli tujuan pamakean anu dipikahoyong, sadaya anu nambihan Equipoise bakal nikmati kauntungan anu aya hubunganana ieu.

Equipoise ogé bisa dipaké salaku stéroid motong;kanyataanna, ieu bisa jadi titik paling mangpaat pamakéan.Stéroid anabolik Ieu mangrupa protectant unggulan massa otot lean.Dina raraga leungit gajih awak, Anjeun kudu ngaduruk leuwih kalori ti nu meakeun, Anjeun kudu dina deficit caloric, sarta ieu bakal tahan leres nganggo atanapi tanpa pamakéan stéroid anabolik.Hanjakalna, deficit kalori nempatkeun jaringan otot lean urang dina resiko sabab awak mindeng bakal nyandak naon diperlukeun guna minuhan tungtutan énergi na ti jaringan lean urang.dieting ditangtoskeun bisa greatly ngajaga massa otot lean urang, tapi ngan bisa jadi jauh.Tanpa bubuka hiji stéroid anabolik, sababaraha massa otot antukna na inevitably leungit.EQ bakal greatly ngajaga anjeun tina leungitna ieu dina jaringan lean, sarta eta oge geus ditémbongkeun ka gaduh sababaraha épék udar pisan nice on physique nu.épék sapertos bakal greatly ditingkatkeun lamun digabungkeun jeung stéroid non-aromatizing kawas Masteron (Drostanolone) atanapi Trenbolone.Sanajan kitu, dina mangsa paling rencana motong tina alam bodybuilding kalapa, bari EQ ilahar dipake eta biasana ngan dipaké dina frontend tina siklus motong.Biasana bakal dileungitkeun salami satengah akhir rencana kusabab kamungkinan kagiatan éstrogén.Bari total aktivitas estrogenic kedah low, salila fase ieu supplementation sagala na sagala aktivitas estrogenic normalna dihindari atawa sahenteuna minimalkeun ka titik panghandapna mungkin.

Efek samping tina Equipoise:
Equipoise mangrupakeun stéroid anabolik umumna well-bisa ditolerir keur paling lalaki, sarta mindeng pisan well-bisa ditolerir ku loba awéwé lamun dosis low diterapkeun.Efek samping tina pamakéan Equipoise pasti mungkin, tapi paling sawawa cageur kudu manggihan stéroid anabolik ieu pisan manageable.Pikeun ngabantosan anjeun ngartos efek samping anu mungkin tina pamakean Equipoise sareng manajeménna, kami parantos ngarobih kana kategori khususna sareng sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun.

[1] Éstrogénik:
Hormon Boldenone teu aromatize beurat, tapi aromatized mun éstrogén mangkaning.Ieu alatan interaksi hormon téstostéron urang jeung énzim aromatase.tingkat luhur éstrogén bisa ngabuktikeun masalah dina promosi maranéhanana gynecomastia, kaleuwihan ingetan cai jeung darah tinggi lamun ingetan cai jadi parna.Alatan tingkat sedeng aktivitas aromatizing, paling lalaki kudu manggihan efek samping patali pisan gampang pikeun ngadalikeun.Dosis sedeng kedah tiasa diurus, tapi seueur anu mendakan dosis tinggi anu peryogi perhatian tambahan.

Dina raraga merangan efek samping estrogenic of Equipoise, hiji nginum obat anti éstrogén kadang diperlukeun.Henteu sadayana bakal peryogi anti éstrogén nalika nganggo stéroid ieu, tapi éta salawasna mangrupakeun ide nu sae pikeun sahenteuna gaduh hiji on leungeun.Pangobatan anti éstrogén anu anjeun tiasa pilih kalebet Modulator Reseptor Éstrogén Selektif (SERM) sapertos Nolvadex (Tamoxifen Citrate) sareng Inhibitor Aromatase (AI) sapertos Arimidex (Anastrozole).AI bakal ngabuktikeun paling efektif sabab ngahambat prosés aromatase sareng nurunkeun tingkat éstrogén sérum total.Hanjakalna, aranjeunna tiasa gaduh dampak negatif kana koléstérol, anu langkung ningkat ku panggunaan stéroid aromatizing.SERM urang henteu sakumaha éféktif, tapi aranjeunna mindeng cukup keur loba lalaki.SERM urang moal ngahambat prosés aromatase tina lumangsungna, tapi meungkeut dina reséptor éstrogén nyegah hormon sorangan ngariung.Salaku bonus tambahan, SERM tiasa leres-leres ningkatkeun kadar kolesterol kusabab promosi kagiatan éstrogén dina ati.SERM kedah janten pilihan kahiji anjeun kusabab poténsi masalah koléstérol AI upami aranjeunna tiasa ngalaksanakeun padamelan.

[2] Androgénik:
Equipoise bisa ngahasilkeun efek samping androgenic kayaning jarawat, gancangan bulu leungitna di maranéhanana predisposed ka botak pola jalu jeung tumuwuhna bulu awak.Tapi, androgenicity sakabéh stéroid ieu greatly ngurangan alatan alam struktural nu nyiptakeun EQ dina beungkeut ganda na di karbon hiji jeung dua posisi.efek samping sapertos Equipoise masih mungkin, tapi maranéhna bakal kuat numbu ka predisposition genetik, tapi paling bakal manggihan bangbarung anu cukup luhur.

Nalika merangan kamungkinan efek samping androgenic tina Equipoise, penting pikeun dicatet yén éta dibawa ku stéroid anu dimetabolisme ku énzim 5-alfa réduktase.Métabolisme ieu bakal ngurangan Boldenone ka androgén pisan potent di dihydroboldenone, jauh leuwih potent ti dihydrotestosterone (DHT);kumaha oge, total aktivitas dihydroboldenone geus kabuktian pisan low di manusa.Anjeun salajengna bakal manggihan sipat androgenic of Boldenone moal nyata kapangaruhan ku 5-alfa réduktase sambetan kawas Finasteride nu mindeng dipaké pikeun merangan réduksi ka DHT.

Alatan sipat androgenic of Equipoise, awéwé bisa berpotensi ngalaman gejala virilization.Gejala virilization bisa ngawengku tumuwuhna bulu awak, deepening sahiji pita sora na enlargement klitoris.Tapi, androgenicity low bakal nyieun stéroid ieu mungkin ngagunakeun pikeun sababaraha awéwé tanpa gejala sapertos.Dina waktu nu sarua, sipat akting pisan slow tina sanyawa bisa nyieun hésé pikeun ngadalikeun ngeunaan kadar getih, sarta stéroid alternatif bisa jadi pikaresep.Tanpa sual, sensitipitas individu bakal ngarahkeunnana pisan.Upami Equipoise dianggo sareng gejala virilisasi mimiti nunjukkeun, pamakean kedah dileungitkeun langsung saatos awalna sareng aranjeunna bakal luntur.Upami gejala mimiti muncul sareng teu dipaliré, gejalana tiasa janten teu tiasa malik.

[3] Kardiovaskular:
Galur kardiovaskular relatif anu dibawa ku Equipoise kedah langkung seueur tibatan stéroid anabolik, khususna anu sifatna lisan.Boldenone ngagaduhan kamampuan mangaruhan négatip rasio koléstérol, khususna dina kamampuanna pikeun ngirangan tingkat HDL.Nanging, éta henteu kedah sifatna ekstrim, sareng kedah aya dina lingkungan kontrol pikeun kalolobaan déwasa anu séhat.Tangtosna, ngenalkeun AI pikeun merangan épék éstrogén bakal berpotensi ningkatkeun profil lipid anu teu leres, sareng kedah dipertimbangkeun nalika ngarencanakeun manajemén kolesterol anjeun.

Sakabeh jalma anu suplement kalawan Equipoise sakumaha kalayan sagala stéroid anabolik kedah tetep panon nutup kana kadar kolesterol maranéhanana, sarta kedah mastikeun aranjeunna cukup séhat pikeun pamakéan saméméh supplementation dimimitian.Gaya hirup anu ramah koléstérol bakal penting pisan sareng kedah ngajagi kalolobaan anu nganggo Equipoise.Pastikeun diet anjeun ramah koléstérol sareng kalebet seueur asam lemak omega.Incorporating seueur kagiatan kardiovaskular ogé disarankeun pisan.

[4] Téstostéron:
Kawas sakabeh stéroid anabolik, Equipoise bakal ngurangan produksi téstostéron alam.Laju suprési beda-beda ti hiji stéroid ka hareup, sarta bari EQ sanes stéroid paling suppressive bakal ngahasilkeun réduksi signifikan dina total tingkat téstostéron sérum.Ku sabab kitu, kalolobaan lalaki kedah ngalebetkeun téstostéron éksogén dina total tumpukan nalika nganggo EQ.Bentuk téstostéron henteu penting.Anu penting nyaéta awak anjeun nampi téstostéron anu diperyogikeun pikeun nyegah kaayaan téstostéron rendah.Hiji kaayaan téstostéron low tiasa pisan masalah, éta mawa sababaraha gejala mungkin tur pisan damang.Lamun téstostéron dipaké salaku stéroid basa dina siklus anjeun, suprési moal jadi perhatian.Nanging, upami téstostéron henteu ngawakilan dasar, anjeun kedah mastikeun yén anjeun nerapkeun dosis terapi penggantian téstostéron minimum dumasar kana sanyawa téstostéron anu anjeun pilih.

Sakali pamakéan Equipoise geus datangna ka tungtung sarta sakabeh hormon stéroid exogenous geus diberesihan sistem Anjeun, produksi téstostéron alam bakal dimimitian deui.Produksi revived bakal lumangsung sorangan, tapi rencana Post Cycle Therapy (PCT) mindeng dianjurkeun.Rencana PCT bakal merangsang produksi téstostéron alami sareng ngamajukeun pamulihan anu langkung éfisién.Éta moal mawa tingkat téstostéron anjeun deui ka tempatna sateuacan nganggo stéroid anabolik, tapi bakal masihan kauntungan.PCT anu direncanakeun saé bakal mastikeun yén anjeun gaduh téstostéron anu cukup pikeun fungsi awak anu leres bari tingkat anjeun terus ningkat sacara alami.Éta ogé kedah sacara signifikan ngirangan total waktos pikeun pamulihan téstostéron pinuh;kumaha oge, total recovery masih butuh sababaraha bulan sanggeus PCT.

Catetan penting dina recovery téstostéron alam jeung pamakéan Equipoise, kitu ogé stéroid anabolik sacara umum.Pamulihan alam nganggap teu aya tingkat téstostéron anu rendah sateuacanna.Ogé nganggap karuksakan parna teu dipigawé pikeun Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) alatan prakték supplementation stéroid anabolik bener.Pikeun maranéhanana anu kaasup EQ dina siklus maranéhanana, rencana PCT Anjeun kudu dimimitian kira 2 minggu sanggeus suntik stéroid panungtungan anjeun, asumsina siklus réngsé kalawan Equipoise.Loba bakal manggihan dimimitian pamakéan HCG sapuluh poé sanggeus suntik final jadi jalur pangalusna nuturkeun, bari nuturkeun pamakéan HCG kalawan terapi SERM.Alternatipna, sababaraha bisa milih pikeun ngeureunkeun pamakéan Equipoise maranéhna saméméh kacindekan total siklus hiji, mungkas siklus kalawan ukur stéroid basa éster leutik tur ngaktifkeun maranéhna pikeun ngamimitian rencana PCT maranéhna loba sooner.

[5] Hépatotoksisitas:
Boldenone sanes stéroid anabolik hépatotoksik sareng moal aya setrés atanapi karusakan ati.

Administrasi Equipoise:
Dosis standar Equipoise biasana bakal tumiba dina kisaran 200-400mg per minggu.Kaseueuran lalaki bakal mendakan 400mg tiasa ditolerir pisan sareng umumna jumlah minimal EQ anu aranjeunna hoyong dianggo.Seueur ogé bakal mendakan 600mg per minggu pikeun ditolerir pisan kalayan efek samping anu gampang pisan dikontrol.Nanging, dosis sapertos kitu bakal ningkatkeun poténsi éstrogén.Kusabab aktivitas stéroid anu panjang, kalolobaan lalaki tiasa kalayan gampang nampi hiji suntikan per minggu, tapi ngabagi dosis mingguan kana 2-3 suntikan anu langkung alit bakal ngirangan volume suntikan.Saterusna, sababaraha geus dilaporkeun efek samping malah leuwih gampang pikeun ngadalikeun jeung jadwal suntik leuwih leutik leuwih sering sanajan hiji satengah hirup pisan lila.

Henteu paduli jumlah dosis, Equipoise kedah dianggo sahenteuna sahenteuna 8 minggu.Ieu durasi pisan umum pamakéan dina siklus motong.Loba rencana motong bakal dimimitian ku 8 minggu Equipoise kalawan tambahan 4-8 minggu tanpa hormon opting pikeun agén non-aromatizing.Salila période pamakean off-musim, 8 minggu deui janten minimum, tapi kalolobaanana bakal mendakan 12 minggu janten langkung éfisién.Bulking atanapi motong, anjeun bakal mendakan Equipoise janten stéroid anabolik anu serbaguna anu tumpukan saé sareng sadaya stéroid anabolik.

Pikeun panggunaan awéwé, 50mg Equipoise per minggu mangrupikeun dosis standar.Virilization tiasa dihindari ku dosis ieu tapi bakal gumantung pisan kana sensitipitas.Sababaraha awéwé bisa bisa tolerate 75-100mg per minggu, tapi teu kedah nyobian dosis misalna hiji dugi aranjeunna geus jadi nyaman jeung 50mg per minggu.Seuseueurna awéwé ogé bakal mendakan siklus 6 minggu Equipoise janten sajauh anu dipikahoyong, kalayan kadang-kadang 8 minggu dijalankeun ku jalma anu toleran hormon ogé.

Muscle-Growth

Kasadiaan Equipoise:
Equipoise seueur sayogi di pasar hewan sareng pasar hideung.Brand Equipoise sabenerna ku Fort Dodge Animal Health ilaharna kapanggih di pasar hideung, sarta ampir unggal lab bawah tanah di bumi manufactures versi sorangan Boldenone Undecylenate.Hanjakal, lamun datang ka hormon Boldenone, sarta ieu ngawengku brand Equipoise, urang boga salah sahiji stéroid anabolik paling ilahar counterfeited dina pasaran.Kanyataanna, bari mustahil pikeun ngabuktikeun hiji asumsi yén leuwih geus dipaké palsu atawa kualitas low EQ ti kualitas luhur asumsi meureun moal off base.Dina-dosing sanyawa ieu masalah masif, sakumaha anu labél a EQ vial tapi sabenerna ngandung téstostéron basa éster badag.

merek well-dipikawanoh kaasup Equipoise ku Fort Dodge Animal Health, sanajan ilahar counterfeited.Ganabol mangrupakeun merek populér sejen kaluar tina Columbia, tapi ogé kacida counterfeited.Alpha Pharma ogé manufactures produk dina ngaran Boldebolin;ieu sanyawa Boldenone kawilang anyar.Deui, Anjeun salajengna bakal manggihan paling sadaya labs jero taneuh mawa stéroid, tapi anjeun kudu ati pisan lamun datang ka meuli guna mastikeun hiji produk kualitas.

Mésér Equipoise Online - Perhatosan:
Mésér Equipoise online mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun mésér hormon Boldenone, sareng tanpa patarosan ieu dimana anjeun bakal mendakan harga anu paling murah.Nanging, jinis pameseran ieu hadir sareng seueur résiko poténsial.Anu ngagaleuh Equipoise sacara online bakal résiko mésér tiruan, produk anu katépa ku baktéri ti supplier anu teu sopan sareng résiko langsung ditipu.Salajengna, upami anjeun mésér Equipoise online aya kasempetan anu saé anjeun bakal ngalanggar hukum;Kanyataanna, di tempat-tempat sapertos AS henteu aya patarosan ieu mangrupikeun palanggaran hukum.hukum stéroid anabolik bisa greatly rupa-rupa ti hiji nagara ka hareup.AS ngalaksanakeun undang-undang anu ketat sakumaha anu tiasa, sareng sanaos seueur nagara anu langkung toleran, kalolobaanana nyengir dina pameseran online.Lamun Anjeun keur pilari anabolics kualitas luhur tanpa resiko légal, Anjeun wanti nganjang ka sponsor didieu di https://www.steroidpowder-hjtc.com/.Anjeun moal peryogi resép pikeun mésér suplemén anabolik ieu, sareng moal nempatkeun diri anjeun dina resiko hukum.

ulasan Equipoise:
Equipoise mangrupikeun stéroid anabolik anu serbaguna anu tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan.Kami moal nyauran éta stéroid anabolik anu paling berharga atanapi kuat sepanjang waktos, tapi dina sababaraha kalangan éta nampi reputasi anu goréng.Ieu sabagéan kusabab jumlahna ageung Equipoise palsu dina pasaran.Éta ogé alatan loba mindeng expecting kauntungan tina stéroid nu teu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun.Upami anjeun ngarepkeun kanaékan massa anu ageung kusabab pamakean stéroid ieu, anjeun bakal kuciwa.Sanajan kitu, sababaraha ngahubungkeun kualitas stéroid ngan dina dasar kamampuhna pikeun ngamajukeun massa, sarta inevitably aranjeunna masihan EQ ngaran goréng.promotion Massa teu hijina cara stéroid anabolik anu bisa judged;hanjakalna, cara ieu pamikiran geus plagued loba papan pesen stéroid keur rada sometime na greatly ruksak atikan stéroid anabolik.Equipoise tiasa janten tambahan anu saé pikeun siklus anu direncanakeun saé, tapi anjeun kedah ngartos naon anu tiasa disayogikeun sareng kumaha éta tiasa nguntungkeun anjeun pikeun maksimalkeunana.

Propil Equipoise:
(Basa Boldenone + Éster Asam Undeclyenoic
[1,4-androstadiene-3-hiji,1 7b-ol]
[1-dehidrotéstostéron]
Beurat Molekul (basa): 286.4132
Beurat molekular (éster): 186,2936
Rumus (basa): C19H26O2
Produsén: Rupa-rupa
Dosis éféktif (Lalaki): 200-600mgs / minggu
Dosis éféktif (Awéwé): 50-100mgs / minggu
Kahirupan aktip: 15 poé
Waktu deteksi: Nepi ka 5 bulan
Babandingan anabolik / Androgenic: 100:50

包装运输合辑4

Equipoise Stéroid
The Equipoise stéroid nyaéta salah sahiji anu pang populer di kalangan enhancers kinerja kalawan kamiripan kuat pikeun téstostéron.Ieu sering kasalahan umum pikeun ngabandingkeun stéroid Equipoise ka populér Nandrolone Deca-Durabolin tapi "EQ" sakumaha ilaharna dipikawanoh teu sarupa di alam atawa aksi sarta mawa euweuh aksi timbal balik revolving sabudeureun progesteron sakumaha Deca manten.Stéroid Equipoise kumaha ogé mangrupikeun stéroid anabolik anu serbaguna sareng tiasa cocog pikeun ampir sadaya siklus sareng sakumaha biasana ditolerir saé tetep luhur dina daptar paporit.

Asal-usul Stéroid Equipoise:
Equipoise atanapi Boldenone Undecleynate sakumaha anu dipikanyaho sacara kimia nyaéta stéroid anu dikembangkeun pikeun dianggo dina kuda ku kituna nami dagang populér dihubungkeun sareng equestrian.Sering disebut stéroid kuda, stéroid Equipoise mangrupikeun stéroid kelas hewan sareng henteu diproduksi dina bentuk kelas manusa tradisional.Sakali dikembangkeun stéroid ieu kabukti pohara efisien pikeun kuda dina nyadiakeun aranjeunna massa lean jeung kakuatan sarta naon alus pikeun kuda kabukti sagampil alus keur lalaki.Asalna ide éta nyiptakeun stéroid jinis Dianabol anu langkung laun tapi anu dikembangkeun nyaéta stéroid anu langkung seueur téstostéron anu aya hubunganana sareng anu sanés.

Keunggulan Equipoise Steroid:
Salaku stéroid serbaguna stéroid Equipoise greatly ngaronjatkeun ingetan nitrogén jeung sintésis protéin;a tret dibagikeun ku loba stéroid anabolik tapi pasti mawa Tret séjén pantes catetan.Stéroid Equipoise dilengkepan saé pikeun ningkatkeun sékrési éritropoétin langkung seueur tibatan seueur hormon anu gaduh sipat kinerja.Ieu mangrupikeun catetan anu pikaresepeun sareng penting sabab érythropoietin mangrupikeun hormon anu tanggung jawab pikeun kaluaran sareng produksi sél getih beureum sareng ieu hartosna jumlah sél getih beureum urang ningkat sacara dramatis.

D-anabol 25
Ngan hampang androgenic acan decently anabolik stéroid Equipoise mawa hiji tret poténsi nu loba enhancers kinerja manggihan dipikaresep husus sarta éta stimulasi napsu.Loba enhancers kinerja suplement kalawan stéroid anabolik ieu salila kaluar-musim maranéhanana guna dahar kalori diperlukeun diperlukeun per poé tumuwuh nu disebutkeun bakal jadi teu mungkin mun meakeun.Leres, leres pisan, stéroid Equipoise ogé maénkeun peran anu positif kana fungsi métabolik total urang ngamungkinkeun pikeun fisik anu langkung pikaresepeun sanajan kaleuwihan kalori.Ieu sanés lisénsi tuang tapi individu anu nambihan stéroid bakal tiasa ngonsumsi sareng ngolah jumlah kalori anu langkung ageung tibatan anjeunna tanpa EQ.

Nalika nganggo Equipoise Stéroid:
Sakumaha anu dinyatakeun yén stéroid Equipoise cocog pikeun siklus naon waé.Pikeun siklus bulking EQ bakal ngahasilkeun nice malah gains tapi hiji teu kudu nyangka buildups masif dina ukuran alatan stéroid acan lolobana massa diala sanajan lalaunan ngawangun bakal jaringan lean sakumaha stéroid ieu teu aromatize beurat.Lalaki anu suplement sareng EQ ogé mendakan dorongan kakuatan janten sipat anu disambut pisan sabab ieu ngabantosan aranjeunna dina latihan luar usum.Bari bulking mangrupakeun pamakéan rupa stéroid Equipoise sugan pangalusna dilayanan salila siklus motong asumsina anjeun bisa ngadalikeun stimulasi napsu;Ieu kudu dicatet yén stimulasi napsu bakal mangaruhan dulur béda.Salila siklus motong, EQ cocog pisan pikeun ngawétkeun jaringan ramping dina diet anu dibatesan kalori sareng deui pangaruh ningkatkeun kakuatanna tiasa mangpaat pisan.Bari ieu Tret rupa mana stéroid Equipoise bener shines aya dina kumaha eta mangaruhan kaayaan individu ku nyadiakeun penampilan leuwih vascular harder.Dina naon waé, henteu paduli tujuanana, pikeun kasombongan atanapi prestasi atlit EQ mangrupikeun pilihan anu saé.

beneath-strength

Mésér Equipoise (Boldenone Undecylenate)
Seueur atlit tina sagala lapisan kahirupan ngagaleuh Equipoise salaku bagian tina tumpukan stéroid anabolik, sabab stéroid ieu cocog pikeun kauntungan anu luar biasa.Dimekarkeun salaku stéroid dimaksudkeun pikeun pamakéan dina kuda, sakumaha dibuktikeun ku ngaran eta mawa, loba di dunya bodybuilding geura-giru manggihan yén maranéhna bisa meuli Equipoise jeung Fedi ganjaran tinggi.Ieu prakték pisan umum di dunya bodybuilding salaku loba stéroid hewan mindeng manggihan tempat di konsumsi manusa alatan pamakéan bodybuilding sarta geura-giru sanggeus manggihan jalan kana leungeun sadaya atlit kusabab kasuksésan éta.Jalma anu meuli Equipoise bakal manggihan eta kacida anabolik sarta bari teu pisan potent dina hal promosi ukuranana, éta bisa ngamajukeun gains ukuranana lamun tumpuk jeung stéroid séjén tapi bakal pangalusna dipikawanoh pikeun gains dina kakuatan sarta pamakéan salila siklus motong.

Mésér Equipoise & Tumuwuh:
Beuli Equipoise & Tumuwuh: Sanajan nyalira teu stéroid bulking hébat bakal ngahasilkeun gains ajeg slow tapi paling bakal manggihan gains janten pangalusna nalika aranjeunna mésér Equipoise sarta stéroid séjén salaku bagian tina tumpukan a.Hiji alesan stéroid ieu bisa nginjeumkeun ka gaining atribut dina ukuranana nembongan greatly ngaronjatkeun napsu di sababaraha pamaké;kumaha oge, ieu bakal ngabuktikeun jadi pisan individualistic sakumaha keur sababaraha alesan stéroid ieu teu kaciri mibanda kualitas ieu dina sakabéh anu ngagunakeun éta.Nanging, upami anjeun mendakan éta dina anjeun éta mangrupikeun warta anu saé pikeun kamekaran sabab sakumaha paribasa, tuang langkung seueur-tumuwuh deui.

Mésér Equipoise & Cut:
Bari sababaraha bakal manggihan hésé diet sarta ngagunakeun stéroid ieu alatan stimulasi napsu mungkin jalma anu meuli Equipoise pikeun siklus motong bakal manggihan eta janten stéroid leuwih ti tampi pikeun tujuan ieu.Jalma anu meuli Equipoise pikeun siklus motong bakal manggihan aranjeunna langkung vascular ti tanpa, mibanda katingal grainier ogé bisa ngajaga massa otot leuwih ti lamun stéroid nu wasnt dipaké pisan.Salaku bonus hiji, éstrogén umum patali efek samping jarang pisan jeung stéroid ieu, isu kayaning Gynecomastia, ingetan cai jeung jerawat ampir unheard of jeung lamun dipaké salaku bagian tina siklus motong ieu hartina urang ngan nyieun hiji physique pleasing tinimbang hiji. riddled kalawan masalah unsightly.Ieu kudu dicatet, deui, stimulasi napsu bakal nyieun hésé pikeun sababaraha ngagunakeun stéroid ieu salila diet tapi leuwih kali ti moal ieu bisa dikawasa lamun diet ditangtoskeun jeung ngawengku lemak cageur.

Mésér Equipoise & Téstostéron:
Lamun urang meuli Equipoise urang merta kudu meuli sababaraha jenis téstostéron;sagala bentuk bakal jalan.Equipoise bakal ngahambat produksi téstostéron alami anjeun sareng kagagalan suplement téstostéron éksogén bakal ngakibatkeun sababaraha efek samping anu teu pikaresepeun, khususna disfungsi seksual.Ieu brings kami ka catetan metot, naon deui urang kudu meuli?Equipoise sareng téstostéron nyalira mangrupikeun siklus anu saé sareng seueur jalma nyingkahan rupa-rupa Nandrolones sapertos Deca-Durabolin nalika aranjeunna mésér Equipoise dina anggapan yén aranjeunna ampir sami;euweuh bisa jadi salajengna ti bebeneran.Anjeun tiasa sacara gampil ngagunakeun duanana stéroid babarengan dina tumpukan sarua salaku pisan alam maranéhanana sarta lampah dina awak anu unik pikeun sorangan.

Uji 600x
Mésér Equipoise Sah:
Gumantung kana dimana anjeun cicing hukum ngeunaan purchasing stéroid bakal rupa-rupa.Di nagara-nagara sapertos Amérika Serikat éta haram mésér stéroid dina pasar hideung sareng tanpa resép atanapi ti produsén hukum anu sah.Ku sabab kitu penting pisan anjeun ngartos hukum anu aya hubunganana sareng dimana anjeun cicing.Anjeun kacida disarankan pikeun nalungtik spanduk di luhur sabab bakal nginjeumkeun ka anjeun kamampuhan pikeun meuli aman jeung hukum anabolik hormon anu powerfully éféktif jeung efisien.


waktos pos: Nov-18-2021