Masteron (Drostanolone propionate) kudu dipake dina moderation pikeun maranéhanana anu boga inténsitas latihan tinggi.

Drostanolone Propionate mangrupa stéroid androgenic anabolik nu munggaran pencét pasar sabudeureun 1970 handapeun ngaran dagang Masteron dijieun ku Syntex.Sanajan kitu, sanyawa ieu sabenerna dikembangkeun ku Syntex di 1959 babarengan jeung Oxymetholone (Anadrol) tapi moal dileupaskeun dugi ogé sanggeus Anadrol.Syntex ogé bakal nyadiakeun sanyawa dina sababaraha ngaran merk séjén kayaning Masteril na Metormon antara séjén, kitu ogé Drolban handapeun lisénsi dibikeun ku Syntext ka Lilly.Sanajan kitu, Masteron geus tetep brand paling recognizable.

Test 600x Salaku agén terapi, Masteron ngarasakeun dua dekade sukses dina merangan kanker payudara inoperable canggih di awéwé postmenopausal.Éta ogé bakal janten stéroid motong anu populer di kalangan binaragawan, dimana Masteron ayeuna paling sering dipendakan.Sanajan kitu, merek Masteron aslina geus euweuh;kanyataanna, ampir unggal merek farmasi di bumi parantos dileungitkeun.Sanyawa ieu masih disatujuan ku FDA AS, tapi jarang dianggo dina pengobatan kanker payudara deui pikeun milih pilihan anu sanés.Stéroid ieu, kumaha oge, masih tremendously populér di siklus bodybuilding kalapa sarta mindeng dianggap penting pikeun persiapan kontes.

Drostanolone Enanthate (Masteron E)11

Fungsi & Ciri Masteron:
Drostanolone Propionate mangrupakeun dihydrotestosterone (DHT) diturunkeun stéroid anabolik.Husus, Masteron nyaéta hormon DHT anu sacara stuktur dirobah ku nambahkeun gugus métil dina posisi karbon 2, Ieu ngajaga hormon tina ngarecahna métabolik ku énzim 3-hydroxysteroid dehidrogenase, nu kapanggih dina otot rangka.Ogé greatly ngaronjatkeun sipat anabolik hormon urang.Parobahan struktural basajan Ieu sagala nu diperlukeun pikeun nyieun Drostanolone, sarta ti dieu leutik / pondok éster Propionate napel guna ngadalikeun waktos release hormon urang.Drostanolone Enanthate ogé bisa kapanggih ngaliwatan sababaraha labs jero taneuh, nu teu kudu jadi nyuntik sakumaha remen, tapi rada langka dibandingkeun versi Propionate.Mayoritas sadaya Masteron dina pasaran bakal Drostanolone Propionate.

Dina dasar fungsional, Masteron kasohor janten hiji-hijina stéroid anabolik anu gaduh sipat anti-estrogenik anu kuat.Henteu ngan teu stéroid ieu mawa euweuh aktivitas estrogenic, tapi sabenerna bisa meta salaku hiji anti éstrogén dina awak.Éta pisan sababna naha eta geus éféktif dina pengobatan kanker payudara.Kanyataanna, kombinasi Masteron na Nolvadex (Tamoxifen Citrate) geus ditémbongkeun janten jauh leuwih éféktif batan kémoterapi dina pengobatan kanker payudara inoperable di awéwé postmenopausal.Ieu ogé ngajadikeun hiji stéroid populér diantara bodybuilders sabab sabenerna bisa nyaram kabutuhan hiji anti éstrogén lamun dipaké dina siklus katuhu.Ieu ogé bakal ngabuktikeun nguntungkeun salila fase motong alatan éfék hardening bisa nyadiakeun.

Masteron mawa rélatif low anabolik sarta ratings androgenic;kumaha oge, ratings ieu rada nyasabkeun.Penting pikeun émut DHT, dasar Masteron, lima kali langkung androgenik tibatan téstostéron sareng pangirut anu langkung kuat ka reséptor androgén.Ieu deui promotes katingal harder sarta ogé bisa ningkatkeun leungitna gajih.Kaseueuran sadaya stéroid anabolik ogé kacatet pikeun ningkatkeun laju métabolik, tapi androgen anu kuat gaduh kacenderungan langsung ngamajukeun lipolisis.

Salaku hiji anabolik, Masteron teu well-dipikawanoh pikeun promosi gains dina massa otot lean.Teu kungsi dipaké pikeun wasting otot dina rasa terapi na bakal ampir sok kapanggih dina motong rencana diantara atlit kinerja.Bisa kitu, ngamajukeun boosts signifikan dina kakuatan, nu bisa ngabuktikeun mangpaat pikeun atlit anu bisa jadi teu merta pilari massa atah.

ryan-terry-ab-workout-thumb

Pangaruh Masteron:
Tanpa patarosan, épék Masteron bakal ditingalikeun ku cara anu paling éfisién salami siklus motong.Nanging, supados épékna leres-leres dihargaan, individu kedah lean pisan.Ieu sababna hormon bakal paling sering dipendakan dina ahir siklus persiapan kontes binaraga salaku individu kedahna cukup lean dina tahap ieu.The ditambahkeun Masteron bakal nulungan anjeunna leungit nu bit panungtungan tina gajih anu mindeng hangs on pikeun kahirupan dear di ahir siklus a.Ogé bakal mastikeun physique na muncul salaku teuas sakumaha bisa.Tangtosna, pangaruh anti-estrogenik ngan saukur ningkatkeun tampilan umum ieu.Pikeun maranéhanana anu teu kalapa bodybuilder lean, kasebut nyaéta dimungkinkeun yén épék Masteron bisa jadi teu kabeh noticeable.Individu anu sahandapeun 10% gajih awakna kudu bisa perhatikeun sababaraha hasil sarta ngahasilkeun harder, katingal dryer, tapi leuwih ti 10% jeung épék bisa jadi teu sadayana anu diucapkeun.

Salaku androgen anu kuat, Masteron tiasa nguntungkeun atlit milarian dorongan kakuatan.Ieu tiasa janten stéroid anu mangpaat pisan pikeun atlit anu nuturkeun diet anu dibatesan kalori dina upaya ngajaga beurat awak khusus anu dipikabutuh pikeun ngudagna.Individu bisa kalayan gampang ngarasakeun kanaékan sedeng dina kakuatan sarta perbaikan slight dina recovery sarta daya tahan otot tanpa gain beurat awak nu teu dihoyongkeun.

Salaku agén bulking, efek tina Masteron bakal ngabuktikeun jadi rada minggu.Ieu mungkin hormon bisa nyadiakeun gains dina massa sarupa Primobolan Depot, nu moal jadi nu kuat boh, lamun total dosis éta cukup luhur.Sanajan kitu, gain relatif dina ukuran bakal pisan sedeng jeung loba stéroid anabolik keur jauh leuwih cocog pikeun periode supplementation steroidal ieu.Aya jalma anu hoyong ngalebetkeun Masteron dina rencana bulking pikeun épék anti-estrogenik sareng leungitna gajih.Anu terakhir bakal mastikeun aranjeunna ngajaga gajih awakna diminimalkeun salami fase bulking di luar usum, tapi ieu sanés alesan anu cukup pikeun ngagunakeunana dina fase ieu.Lemak awak kedah dikontrol tanpa éta.Sedengkeun pikeun épék anti-estrogenik, siklus kaluar-musim biasana diwangun ku jumlah badag aktivitas aromatase alatan dosis tinggi téstostéron.aktivitas progesteron oge ilahar tinggi ditambah sanyawa Nandrolone sarta mungkin Trenbolone.Mertimbangkeun tambahan Anadrol atanapi Dianabol sarta aktivitas estrogenic ieu bisa jadi pisan diucapkan.Hanjakal, bari possessing épék anti estrogenic, Masteron moal cukup kuat pikeun merangan tingkat ieu aktivitas estrogenic.

Hc1757dd1ec3b44ea842100e66ef6ca34N

Efek samping tina Masteron:
Ku sababaraha cara, Masteron mangrupikeun stéroid anabolik anu ramah éfék samping.Efek samping tina Masteron pamakéan paling pasti aya, tapi paling lalaki bakal manggihan stéroid ieu kacida lumayan.Sedengkeun pikeun bikang, gejala virilization tiasa kuat kalawan stéroid ieu, tapi urang ogé bakal manggihan maranéhna bisa diurus ku rencana katuhu.Pikeun ngartos efek samping tina Masteron, kami parantos ngarobih kana kategori anu misah sareng sadaya anu anjeun kedah terang.

[1] Éstrogénik:
Masteron teu aromatize sarta teu mawa sagala alam progestin nyieun efek samping estrogenic teu mungkin jeung stéroid ieu.Ieu ngandung harti gynecomastia jeung ingetan cai moal jadi perhatian.Éta ogé hartosna tekanan darah tinggi anu kadang disababkeun ku kaleuwihan ingetan cai moal janten perhatian.Anti éstrogén henteu diperyogikeun kusabab pamakean stéroid ieu;sakumaha dibahas eta bisa boga épék anti estrogenic sorangan.Nanging, gumantung kana siklus / tumpukan khusus anu dilaksanakeun, anti éstrogén tiasa diperyogikeun.

[2] Androgénik:
Efek samping tina Masteron bisa ngawengku pamadegan hiji alam androgenic.efek samping Androgenic bisa ngawengku jarawat, bulu leungitna gancangan dina maranéhanana predisposed mun baldness pola jalu jeung tumuwuhna bulu awak.Thankfully hormon ieu mawa tingkat sedeng tina total aktivitas androgenic sanajan keur turunan langsung tina androgen DHT potent.Sanajan kitu, sensitipitas individu bakal maénkeun peran kuat, stéroid ieu well-dipikawanoh pikeun greatly enhancing pola baldness jalu di lalaki sénsitip jauh leuwih loba tibatan loba stéroid anabolik.

Catetan penting;hormon Drostanolone teu métabolismena ku énzim 5-alfa réduktase.Ieu énzim jawab ngurangan téstostéron pikeun dihydrotestosterone.Dina kasus Masteron, éta geus DHT;teu aya pangurangan.Kusabab teu aya réduksi, teu aya métabolisme sareng teu aya anu ngahambat.Ieu ngandung harti sifat androgenic of Masteron moal kuat kapangaruhan ku 5-alfa réduktase inhibitor kayaning Finasteride.

Alatan sipat androgenic anak, Masteron bisa ngahasilkeun gejala virilization di awéwé.Gejala virilization bisa ngawengku tumuwuhna bulu awak, deepening sahiji pita sora na enlargement klitoris.Gejala virilization geus well-catetan dina rencana perlakuan kanker payudara, tapi ieu biasana alatan dosis tinggi perlu dipaké pikeun ngubaran kaayaan kitu.Dina kapasitas kinerja, kudu mungkin ngagunakeun stéroid ieu tanpa gejala patali jeung dosis low.Sanajan kitu, bari respon individu bakal ngarahkeunnana rada bit, ieu moal jadi stéroid dianjurkeun primér pikeun atlit awéwé.Upami dianggo sareng gejala anu aya hubunganana mimiti nunjukkeun, lirénkeun pamakean langsung sareng aranjeunna bakal luntur.Upami gejala teu dipaliré, kamungkinan pisan aranjeunna tiasa disetél sareng janten teu tiasa malik.

[3] Kardiovaskular:
Masteron tiasa gaduh pangaruh anu signifikan dina koléstérol.Ieu tiasa nyababkeun kanaékan koléstérol LDL, ogé panurunan dina koléstérol HDL kalayan tekenan anu kuat kana anu terakhir.Pangaruh total dina koléstérol moal kuat sapertos anu sering dipendakan dina seueur stéroid lisan, khususna stéroid alkilasi C17-alfa.Tapi, total mangaruhan kana manajemén koléstérol bakal langkung kuat tibatan dibandingkeun sanyawa Nandrolone atanapi hormon téstostéron.Ieu oge mungkin yen Masteron bisa boga dampak négatif slight dina tekanan getih, tapi ieu bakal jadi non-masalah keur sabagéan ageung.

Kusabab épék koléstérol Drostanolone, manajemén koléstérol janten penting pisan sareng stéroid ieu.Jauh leuwih penting batan jeung siklus téstostéron dasar atawa tumpukan kaasup dasar 19-atawa.Upami anjeun parantos kakurangan tina koléstérol luhur anjeun henteu kedah nganggo stéroid anabolik ieu.Upami anjeun cekap séhat pikeun dianggo, ngajaga gaya hirup anu ramah koléstérol penting pisan.Henteu ngan ukur ieu hartosna diet anu séhat, tapi kedah janten anu kalebet seueur asam lemak oméga, dugi ka lemak jenuh ogé gula sederhana.Seueur kagiatan kardiovaskular ogé disarankeun.

[4] Téstostéron:
Masteron nyata bakal ngurangan produksi téstostéron alam sahingga terapi téstostéron exogenous penting nalika ngagunakeun stéroid ieu.Gagalna kalebet téstostéron éksogén bakal nyababkeun kalolobaan lalaki kana kaayaan téstostéron rendah, anu henteu ngan ukur aya sababaraha gejala anu mungkin tapi ogé teu damang.

Salaku lolobana bakal ngagunakeun Masteron dina siklus motong, éta pisan umum teu hayang ngagunakeun loba téstostéron alatan tingkat luhur aktivitas estrogenic bisa nyadiakeun.Upami ieu hal, anjeun bakal manggihan dosis low of 100-200mg per minggu téstostéron jadi cukup pikeun merangan suprési sarta méré Anjeun téstostéron diperlukeun.

Sakali Masteron dieureunkeun sarta sakabeh hormon stéroid exogenous geus diberesihan sistem Anjeun, produksi téstostéron alam bakal dimimitian deui.Tingkat samemehna moal balik deui ka normal dina peuting, ieu bakal butuh sababaraha bulan.Kusabab pamulihan anu laun, rencana Post Cycle Therapy (PCT) sering disarankeun.Ieu bakal nyepetkeun recovery greatly;kumaha oge, eta moal mawa tingkat anjeun deui ka puncak maranéhanana, ieu masih bakal butuh waktu.Rencana PCT bakal mastikeun yén anjeun gaduh téstostéron anu cukup pikeun fungsi awak anu leres bari tingkat anjeun terus ningkat sacara alami sareng sacara signifikan ngirangan total waktos pamulihan.Pamulihan alam ieu nganggap teu aya kaayaan téstostéron anu rendah sateuacanna.Ogé nganggap euweuh karuksakan ieu dipigawé pikeun Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) ngaliwatan prakték supplementation bener.

[5] Hépatotoksisitas:
Masteron sanes stéroid androgenic anabolik hepatotoxic sareng moal aya setrés atanapi karusakan ati.

68618369_ml-1024x684

Administrasi Masteron:

Dosis Masteron standar pikeun lalaki dewasa biasana bakal tumiba dina kisaran 300-400mg per minggu.Biasana, ieu bakal hartosna suntikan 100mg unggal dinten sanés jumlahna 6-8 minggu.Ieu henteu hartosna 6-8 minggu ngagambarkeun total siklus, tapi ieu téh pigura waktos umum pikeun bagian Masteron tumpukan a.Sababaraha alternatipna tiasa milih ngabagi dosisna kana jadwal suntikan sapopoé, tapi unggal dinten sanés kedah cekap.Mun versi Drostanolone Enanthate kapanggih, 1-2 injections per minggu bakal dianggo, tapi versi sapertos anu rada langka.

Pikeun pengobatan kanker payudara awéwé, dosing baku nelepon pikeun 100mg tilu kali per minggu pikeun 8-12 minggu.Ieu biasana bakal ngakibatkeun gejala virilization anu tiasa sesah dibalikkeun.Nanging, teu aya anu tiasa nolak éta langkung saé tibatan kanker.Pikeun atlit awéwé, 50mg per minggu kedah langkung ti cukup pikeun total 4-6 minggu.Sababaraha awéwé bisa manggihan dosis ngadeukeutan ka 100mg per minggu bisa diyakinkeun lamun aranjeunna tolerate hormon ogé.Dosis rentang ieu kedah tiasa dikontrol pikeun kalolobaan awéwé, tapi sensitipitas individu kedah diémutan.Dosis anu saluhureun 100mg per tanda minggu atanapi langkung ti 4-6 minggu pamakean bakal langkung dipikaresep ngahasilkeun gejala virilization dina sababaraha tingkat.

Kasadiaan Masteron:
Merek Masteron asli Drostanolone Propionate henteu deui diproduksi.Saha waé anu ngaku gaduh Syntex Masteron nyayogikeun produk palsu.Teu aya deui perusahaan farmasi AS anu ngahasilkeun Drostanolone dina bentuk naon waé, sareng éta langka pisan di pasar dunya.Sanajan kitu, sanyawa hormonal ieu loba sadia di pasar hideung.Merek Mastabolin ku Alpha Pharma kedah aya pasokan anu ageung di kalolobaan pasar.Laboratorium bawah tanah sapertos Geneza, Biomex, QD Labs sareng Generic Labs mangrupikeun panyalur ageung sanyawa éta.Nalika ngurus lab bawah tanah, penting pisan yén anjeun milarian lab sareng supplier anu dimaksud sateuacan ngagaleuh.Henteu paduli lab anu ditaroskeun, anjeun kedah mendakan Masteron lumayan murah di pasar ayeuna.Ieu bonus sakumaha teu lila pisan ieu stéroid anabolik cukup mahal.

Mésér Masteron Online - Perhatosan:
Upami anjeun mutuskeun mésér Masteron online, anjeun bakal mendakan ieu mangrupikeun cara anu paling gampang sareng paling murah pikeun mésér produk.Aya sigana teu kaétang suppliers badag stéroid anabolik online, tapi hanjakalna, aranjeunna henteu sadayana dijieun sarua.Ditipu tina artos anjeun, ngagaleuh produk dosis rendah atanapi palsu atanapi anu kacemar mangrupikeun kamungkinan.Hal ieu ngajadikeun nalungtik supplier Anjeun saluareun imperatif.Ngan kusabab aya anu nawiskeun anjeun ngajual Masteron sanés hartosna anjeun kedah mésér.Aya sababaraha suppliers kualitas online, tapi ngarti meureun aya leuwih suppliers kelas low ti henteu.

Upami anjeun mésér Masteron online, aya ogé résiko hukum anu teu tiasa dipaliré.Di Amérika Serikat stéroid androgenic anabolik digolongkeun kana Jadwal III zat dikawasa.Upami anjeun ngagaleuh Masteron online atanapi ngalangkungan transaksi anu muka, anjeun bakal ngalanggar hukum, sareng éta tiasa nyababkeun akibat anu pikasieuneun.Hukum stéroid nagara varying bisa greatly béda, sababaraha nu sarupa ketat ka AS bari batur jauh leuwih lenient;kumaha oge, paling frown beurat on purchases online.Ku sabab kitu, lamun Anjeun keur pilari anabolics kualitas luhur tanpa sieun konsékuansi légal, anjeun wanti nganjang ka sponsor didieu di https://www.steroidpowder-hjtc.com/.Sponsor di dieu di https://www.steroidpowder-hjtc.com/ tiasa nyayogikeun anjeun anabolik sah anu kualitasna luhur tanpa resep atanapi sieun dibales ku hukum.

Ulasan Masteron:
Dina sababaraha bunderan kinerja enhancing, Masteron ditempo salaku stéroid anabolik rélatif lemah.Ieu sakitu legana alatan stéroid ngabogaan kamampuhan promosi massa low, sarta loba condong equate stéroid kualitas pikeun ciri promotion massa maranéhanana.Sababaraha ogé condong poho yén bari stéroid bisa jadi hiji kualitas, éta moal nampilkeun kauntungan kasohor iwal anjeun pisan lean.Ieu condong ngakibatkeun loba boga persepsi skewed of Masteron alatan pamikiran bener ieu.Ieu mangrupikeun stéroid anabolik anu berharga, tapi anjeun kedah ngartos tujuan pamakean sareng kauntungan anu tiasa disayogikeun upami ganjaran mangpaat sapertos kitu bakal ditampi.Ngartos yén promosi massa atah sanes tungtung sadayana janten kamajuan;ngartos tujuan total pamakéan stéroid sarta nalika ngagunakeun eta sarta anjeun bakal manggihan Masteron janten stéroid anabolik pohara berharga.

Propil Masteron:
(Drostanolone propionate)
[17beta-Hidroksi-2alfa-métil-5alfa-androstan-3-hiji propionat]
Beurat molekular: 360,5356
Rumus: C23H36O3
Titik lebur: N/A
Produsén: Syntex (aslina), Rupa-rupa Underground Labs
Dosis Éféktif (lalaki): 350mgs / minggu (* 100mgs Unggal dinten séjén) ka 500mgs / minggu
Dosis éféktif (awéwé): 50-100mg / minggu
Kahirupan aktip: 2-3 poé
waktos deteksi: 3 minggu
Anabolik / Babandingan Androgenic: 62:25
Rujukan Masteron:
Marin P, Oden B, sarta Bjorntorp P. Asimilasi jeung mobilisasi tina trigliserida dina subcutaneous beuteung na jaringan adiposa femoral di vivo di lalaki: épék androgens.J Clin Éndokrinol Métab 80: 239-243, 1995
Rebuffe-Scrive M, Marin P, sarta Bjorntpor P. Pangaruh téstostéron dina jaringan adiposa beuteung di lalaki.Int J Obes 15: 791-795, 1991.
Xu XF, De Pergola G, sarta Bjorntorp P.Testosteron naek lipolysis jeung Jumlah béta-adrenoceptors di adipocytes beurit jalu.Éndokrinologi 128: 379-382, 1991.
Eur J Kangker Clin Oncol.1983 Séptémber;19(9):1231-7.
Kanker Res.1982 Nov;42(11):4408-12.
Gan No Rinsho. 1986 Apr; 32 (4): 345-8. Jepang.
Khirurgiia (Sofia).1987; 40 (6): 80-6.basa Bulgaria.
Henteu Hop.1982 Sep 23; 58 (34): 1919-23.
J Clin Éndokrinol Métab.1965 Apr;25:476-9.

R-D-Department

Dosis Masteron
Dosis Masteron mangrupikeun salah sahiji topik anu paling didebatkeun ngeunaan hormon di antara pangguna stéroid anabolik.Seueur anu ngaku yén dosis anu luhur pisan kedah dianggo pikeun ngaleungitkeun naon waé, sedengkeun anu sanésna ngaku sakedik tiasa jauh dina tumpukan anu leres.Ieu ngakibatkeun urang kana patarosan penting, saha katuhu?Sabaraha luhur dosis Masteron urang kedah kanggo stéroid ieu janten waktos urang?Sabenerna, duanana argumen bener.Kalayan kombinasi stéroid anabolik anu pas, dosis Masteron anu cukup rendah tiasa ngahasilkeun hasil.Sanajan kitu, dosis luhur stéroid ieu tiasa ngadamel bédana badag.Tapi pikeun seueur lalaki, masalah anu aranjeunna gaduh, alesan aranjeunna peryogi dosis Masteron anu luhur pisan nyaéta produk anu aranjeunna anggo.Loba ngaku boga supplier hebat, tapi urang bisa disebutkeun kalawan kapastian mutlak lolobana anjeun henteu.Aya seueur produk kelas rendah, kualitas rendah sareng sahandapeun dosis, sareng seueur deui.Sanajan kitu, lamun manggihan hiji merk kualitas, sarta anjeun bisa kalayan sababaraha digging leres, urang bisa némbongkeun Anjeun dosis Masteron katuhu pikeun anjeun.

Dosis Dasar Masteron:
Dosis Masteron Base bakal tumiba dina 200-300mg per rentang minggu.Ieu mangrupikeun dosis anu rendah pisan sareng kedah ditolerir ku seueur lalaki.Eta moal ngahasilkeun naon wed nelepon hasil kuat, tapi bisa ningkatkeun tumpukan katuhu.Individu ngagunakeun Trenbolone jeung sugan Anavar atanapi Winstrol bisa manggihan dosis low of Masteron pikeun ningkatkeun pidangan rencana-Na.Anjeunna ogé tiasa nganggo dosis téstostéron anu rendah (bentuk naon waé) sareng dosis dasar Masteron tiasa cekap pikeun nyayogikeun panyalindungan anti-estrogenik anu diperyogikeun.

Dosis Masteron Standar:
Dosis Masteron standar biasana 300-400mg per minggu atanapi rata-rata 350mg per minggu.Ieu kahontal ku administering 100mg unggal poé lianna.Dosis Masteron sapertos kitu bakal ngamajukeun karasa sareng kagaringan sacara signifikan dina siklus motong.Loba manggihan ieu ogé rentang gede pikeun ngaronjatkeun kakuatan.Pikeun atlit, anu non-physique dipikiran atlit, Masteron dosis dina 300-400mg per rentang minggu tiasa ngalakukeun keajaiban.

Dosis Masteron Tinggi:
Dosis Masteron tinggi biasana dimimitian dina 200mg unggal dinten sanés atanapi 600-800mg per minggu.Téhnisna 150mg unggal poé séjén bakal dianggap luhur, tapi loba ngalaporkeun Masteron dosis of 600-800mg per minggu janten tempat stéroid ieu sabenerna shines.Hanjakal, dosis Masteron alam ieu tiasa pisan kasar dina kolesterol.Dosis Masteron sapertos kitu ogé tiasa ngaganggu efek samping androgenic tina sanyawa dina individu anu sénsitip.Sanajan kitu, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadalikeun dosis misalna, tapi bakal butuh sababaraha usaha jeung pangalaman.Anjeun teu kedah dimimitian ku dosis Masteron tinggi.Éta ogé penting pikeun ngakuan yén anjeun moal pernah peryogi aranjeunna.

Dosis Masteron awéwé:
Awéwé bisa suplement jeung hormon Drostanolone.Kami henteu tiasa nyauran éta stéroid anabolik paling awéwé anu ramah, tapi seueur awéwé condong ngadukung dosis rendah anu lumayan.Ngarojong dosis low hartina ngalakukeun kitu tanpa virilization.Dosis Masteron awéwé standar bakal 50-100mg per minggu.50mg per minggu mangrupikeun anu paling diperyogikeun.Kanaékan di luhur 50mg bakal ningkatkeun résiko virilization, tapi seueur awéwé tiasa toléran dugi ka 100mg per minggu.Anjeun panginten kedah ékspérimén pikeun milarian dosis anu sampurna pikeun anjeun.

Dosis Masteron Catetan Penting:
Di handap ieu kami parantos daptar sababaraha catetan penting anu kedah ngabantosan anjeun ngarencanakeun dosis Masteron sareng total panggunaan.

Sadaya dosis Masteron anu dibahas dumasar kana Drostanolone Propionate, bentuk anu paling sering dianggo sareng sayogi.Drostanolone Enanthate sayogi, tapi henteu biasa.Dosis Drostanolone Enanthate kedah sami sareng versi Propionate, tapi total dosis kedahna rada luhur pikeun kéngingkeun hasil anu sami sareng éster Enanthate nyandak langkung seueur massa dina sanyawa ti Propionate.Nanging, kalolobaanana bakal langkung milih versi Propionate sabab biasana kualitasna langkung luhur.
Henteu paduli dosis Masteron anjeun, hormon ieu kedah disuntik unggal dinten sanés.Milarian total dosis anjeun sareng bagikeun kana jadwal anu langkung alit unggal dinten anu masihan anjeun dosis mingguan rata-rata anjeun.Ieu lumaku pikeun duanana lalaki jeung awéwé.
Awéwé anu ngagunakeun stéroid ieu Masteron dosis luhur 100mg per minggu bakal sadayana tapi assure sababaraha tingkat virilization.
Awéwé anu ngagunakeun stéroid ieu ngan kedah nganggo formulir Propionate.Lamun masalah timbul sarta pamakéan kudu dilanjutkeun, versi Propionate bakal dissipate gancang, versi Enanthate moal.Éta ogé langkung gampang pikeun ngajaga tingkat getih stabil kalayan versi Propionate.Paling awéwé condong ngarasakeun respon kuat ka Drostanolone Propionate dibandingkeun Drostanolone Enanthate.
Paduli dosis Masteron anjeun, stéroid ieu bisa dipaké pikeun 8-12 minggu aman tur éféktif, tapi loba lalaki manggihan 6 minggu di ahir hiji siklus motong janten cukup.Bikangna kudu ngawatesan pamakéan maranéhna pikeun 4-6 minggu max.

1394105

Siklus Masteron

A siklus Masteron tiasa pisan seru pikeun loba pamaké stéroid anabolik.Ilaharna siklus Masteron bakal dilaksanakeun salila fase motong, sarta di hal nu ilahar, di backend nalika kami di leanest urang.Ku ngagunakeun stéroid ieu salila fase ieu, individu bakal ngamekarkeun loba harder na dryer katingal.Siklus Masteron anu motong moal tiasa ngajantenkeun anjeun condong nyalira, anjeun tetep kedah diet, tapi éta tiasa ningkatkeun pisan tampilan anjeun.Nyatana, éta dianggap bagian anu penting pikeun persiapan kontes pikeun seueur binaragawan kalapa.Siklus Masteron ogé tiasa dilaksanakeun di luar fase motong.Aya sih euweuh alesan pikeun ngawengku stéroid ieu dina fase bulking tradisional.Upami anjeun milarian kamekaran anu ekstrim ieu sanés stéroid pikeun anjeun.Nanging, upami individu milarian kanaékan ukuran sedeng atanapi ngan ukur ngembangkeun tampilan anu langkung saé ieu tiasa janten pilihan.Siklus Masteron ogé tiasa mangpaat pisan pikeun sababaraha atlit kalapa.Hormon Drostanolone bakal ningkatkeun kakuatan individu.Ogé bakal ngalakukeun kitu tanpa nyadiakeun ingetan cai atawa mungkin massa nu teu dihoyongkeun jadi salami total asupan caloric teu meunang kaluar leungeun.Daya tahan otot sareng pamulihan ogé kedah ningkat.Perbaikan sapertos kitu henteu langkung saé sapertos sababaraha stéroid, tapi aranjeunna bakal penting.

Siklus Masteron Sedeng

A siklus Masteron sedeng sampurna pikeun rencana motong hampang atawa keur kaperluan enhancing kinerja athletic.Siklus Masteron sapertos kitu bakal ngahasilkeun hasil anu gumantung kana diet anjeun, tapi kalolobaan lalaki bakal mendakan rencana sapertos kitu tiasa ditolerir.Upami anjeun teu acan kantos nganggo stéroid ieu sareng anjeun milari dorongan anu sedeng, siklus Masteron di handap ieu tiasa pikeun anjeun:

Minggu Masteron Téstostéron Cypionate Anavar Arimidex
1 300 mg / minggu 200 mg / minggu 30-50mg / ed 0,5mg / 2-3x / minggu
2 300 mg / minggu 200 mg / minggu 30-50mg / ed 0,5mg / 2-3x / minggu
3 300 mg / minggu 200 mg / minggu 30-50mg / ed 0,5mg / 2-3x / minggu
4 300 mg / minggu 200 mg / minggu 30-50mg / ed 0,5mg / 2-3x / minggu
5 300 mg / minggu 200 mg / minggu 30-50mg / ed 0,5mg / 2-3x / minggu
6 300 mg / minggu 200 mg / minggu 30-50mg / ed 0,5mg / 2-3x / minggu
7 300 mg / minggu 200 mg / minggu 30-50mg / ed 0,5mg / 2-3x / minggu
8 300 mg / minggu 200 mg / minggu 30-50mg / ed 0,5mg / 2-3x / minggu

Catetan:Arimidex tiasa atanapi henteu diperyogikeun.

Siklus Masteron panengah:

Hiji siklus Masteron panengah bisa dipaké pikeun motong atawa kinerja athletic.Nanging, kalolobaan atlit henteu peryogi siklus Masteron sapertos kitu sareng bakal resep kana rencana sedeng anu didaptarkeun di luhur.Daur Masteron panengah sampurna pikeun sakabéh tingkat pangalaman pamakéan stéroid iwal keur pamaké stéroid munggaran waktu.Upami Anjeun gaduh pangalaman pamakéan stéroid, nganggo atanapi henteu sareng pangalaman Masteron, siklus Masteron handap bisa dilaksanakeun.

Minggu Téstostéron propionate Trenbolone asétat Masteron Winstrol Arimidex
1 100 mg/éd       0,5 mg / dinten
2 100 mg/éd       0,5 mg / dinten
3 100 mg/éd       0,5 mg / dinten
4 100 mg/éd       0,5 mg / dinten
5 100 mg/éd 100 mg/éd     0,5 mg / dinten
6 100 mg/éd 100 mg/éd     0,5 mg / dinten
7 100 mg/éd 100 mg/éd 100 mg/éd 50 mg / ed 0,5 mg / dinten
8 100 mg/éd 100 mg/éd 100 mg/éd 50 mg / ed 0,5 mg / dinten
9 100 mg/éd 100 mg/éd 100 mg/éd 50 mg / ed 0,5 mg / dinten
10 100 mg/éd 100 mg/éd 100 mg/éd 50 mg / ed 0,5 mg / dinten
11 100 mg/éd 100 mg/éd 100 mg/éd 50 mg / ed 0,5 mg / dinten
12 100 mg/éd 100 mg/éd 100 mg/éd 50 mg / ed 0,5 mg / dinten

Siklus Masteron Canggih:

Siklus Masteron canggih ngagambarkeun rencana anu leres-leres hardcore sareng umumna ditangtayungan pikeun binaragawan ngalaman.Ieu bakal rencana motong jangka panjang, tapi éta salah sahiji paling lalaki moal kudu.Kanyataanna, ieu rencana anu bakal jadi tanggung jawab pikeun lalaki anu teu boga pamahaman teleb ngeunaan stéroid anabolik.Pamahaman anu lengkep ieu henteu ngan ukur ngarujuk kana kumaha sanyawa sapertos kitu dianggo tapi kumaha awakna ngaréspon kana masing-masing.Anjeun bakal mendakan siklus Masteron di handap ieu janten mangpaat pisan pikeun binaragawan kalapa kalayan seueur waktos dina sela sareng anu hoyong bersaing dina tingkat anu luhur.

Minggu Téstostéron Enanthate Téstostéron propionate NPP Trenbolone asétat Masteron Winstrol HGH Arimidex
1 250 mg / dinten   200 mg / dinten       4iu / éd 1 mg/éd
2 250 mg / dinten   200 mg / dinten       4iu / éd 1 mg/éd
3 250 mg / dinten   200 mg / dinten       4iu / éd 1 mg/éd
4 250 mg / dinten   200 mg / dinten       4iu / éd 1 mg/éd
5 250 mg / dinten   200 mg / dinten       4iu / éd 1 mg/éd
6 250 mg / dinten   200 mg / dinten       4iu / éd 1 mg/éd
7 250 mg / dinten   200 mg / dinten       4iu / éd 1 mg/éd
8 250 mg / dinten   200 mg / dinten       4iu / éd 1 mg/éd
9   200 mg / ed   100 mg/éd 200 mg / dinten 50 mg / ed 4iu / éd 1 mg/éd
10   200 mg / ed   100 mg/éd 200 mg / dinten 50 mg / ed 4iu / éd 1 mg/éd
11   200 mg / ed   100 mg/éd 200 mg / dinten 50 mg / ed 4iu / éd 1 mg/éd
12   200 mg / ed   100 mg/éd 200 mg / dinten 50 mg / ed 4iu / éd 1 mg/éd
13   200 mg / ed   200 mg / dinten 200 mg / dinten 50 mg / ed 4iu / éd 1 mg/éd
14   200 mg / ed   200 mg / dinten 200 mg / dinten 50 mg / ed 4iu / éd 1 mg/éd
15   200 mg / ed   200 mg / dinten 200 mg / dinten 100 mg / ed   1 mg / éd
16   200 mg / ed   200 mg / dinten 200 mg / dinten 100 mg / ed   1 mg / éd

Catetan: Dosis téstostéron kedah diturunkeun gumantung kana réspon sareng kabutuhan. 

Catetan penting

Sadaya siklus Masteron anu dibahas ngan ukur conto.Masing-masing rencana panginten kedah disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan individu.Henteu aya siklus anu didaptarkeun tiasa disarankeun tapi ngan ukur conto kumaha sanyawa tiasa dijalankeun.Pastikeun anjeun cukup séhat pikeun panggunaan stéroid sareng konsultasi sareng dokter anjeun sateuacan ngamimitian program naon waé.


waktos pos: Nov-29-2021