Oxandrolone / Anavar CAS: 53-39-4 Bubuk Anavar Pikeun Tumuwuh Otot

Katerangan pondok:

Inpormasi Dasar:

Ngaran Kimia:OXANDROLONE;Anavar;Oxandrin;Protivar;Vasorome;Lonavar
Formula Molekul:C19H30O3
Beurat Molekul:306.446 g / mol
KASUS:53-39-4
Penampilan:Bubuk bodas


Rincian produk

Tag produk

Oxandrolone bijil Analisis

ITEM UJI

SPESIFIKASI

HASIL

Katerangan

Bubuk kristalin bodas atanapi ampir bodas

bubuk kristaloid bodas

Idéntifikasi

Positip

Positip

Assay

97.0~100.5%

99,33%

Rotasi husus

-18° ~ -24°

-22,0°

Leungitna Dina Drying

1,0% max

0,13%

Najis volatil organik

minuhan sarat

Sasuai

Kotoran Biasa

2,0% max

<2,0%

Sésa pangleyur

minuhan sarat

Sasuai

Sésa Dina Ignition

0,2% max

0,05%

kacindekan

Spésifikasi saluyu sareng standar USP30

 

Katerangan

Oxandrolone mangrupakeun stéroid androgenic anabolik pisan populér tur dianggap salah sahiji friendliest dina watesan efek samping.Ieu mangrupikeun salah sahiji ti saeutik stéroid anabolik anu ngagaduhan tingkat kasuksésan anu luhur di antara awéwé, ku kituna sering disebut "The Girl Steroid."Tapi ieu mangrupikeun judul anu rada nyasabkeun sabab efektif pisan pikeun lalaki, éta ngan ukur janten salah sahiji ti saeutik awéwé anu tiasa dianggo tanpa masalah utama.
Oxandrolone oge salah sahiji stéroid anabolik paling underappreciated kusabab alam hampang, tapi kurangna pangajén sababaraha pamaké stéroid tahan téh alatan hiji ekspektasi boh ridiculous atawa ngan saukur meuli hiji produk goréng.Oxandrolone mangrupakeun salah sahiji stéroid paling ilahar counterfeited geus kungsi aya.

12-Mesomorph-Fitness-Plan

Émbaran pesenan

Bungkusan: Kemasan ketat
Express: EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, TNT, ETK, EUB
waktos pangiriman: Dina 24 jam

Kaunggulan Kompetitif kami

1. pangalaman euyeub: urang ngahususkeun dina widang ieu mangtaun-taun, stéroid kami geus diékspor ampir sakuliah dunya.Sapertos AS, Kanada, Inggris, Brazil, Jérman, Rusia, Australia, Yunani, Polandia, Bulgaria, Rumania, Walanda, Swédia, Ukraina, Latvia, Lituania, Irlandia, Austria, Iran, Turki, Mexico, nagara Wétan Tengah lianna, Éropa nagara, nagara Amérika sarta leuwih Wewengkon.
2. kualitas hébat: purity High jeung harga nguntungkeun.Kualitas anu saé mangrupikeun dasar kasuksésan urang.Sadaya produk urang enjoys purity tinggi.Ku kituna, éta bisa mastikeun paménta anjeun.Wilujeng sumping pesenan sampel, MOQ ngan 10 gram.
3. Aman tur gancang pangiriman: Kavling béda métode packing aman wijaksana, pangalaman dina milih express, 5 ~ 7 poé anjog, laju suksés 99%.
4. urutan Experiential sarta gawé babarengan: Di sagigireun powders atah, kami nawiskeun solusi hormon na Resep.Urang tiasa ngajarkeun anjeun atanapi ngabahas kumaha carana ngadamel solusi hormon dina situs.Sakur diskusi sareng patarosan wilujeng sumping!

Profil Perusahaan

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. nyaéta perusahaan pilot bahan baku farmasi di china.Jeung pabrik téh profésional anyar-typeSupplier of Pharmaceutical Packaginga & Stéroid Bahan Baku .It urang pabrik diadegkeun dina Juli 2008 ku grup mancanagara PhD jeung professional komérsial ngalaman di Hubei, Cina.Biocar komitmen pikeun muncul salaku pamimpin manufaktur, pamasaran sareng jasa CMO Bahan Farmasi Aktif, Panganteur sareng Ekstrak Herb pikeun Perusahaan Élmu kahirupan global. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu caket sareng stabil sareng langkung ti 450 pabrik kalayan jangka panjang sareng supplier konsisten di India. misi China.Our nyaeta mawa produk ka pasar dina cara paling éféktif & éfisién dina watesan nilai tinggi na quality.Our ékspor ngahontal leuwih ti 108 nagara ngaliwatan cabang, subsidiaries sarta jaringan distribusi sumebar ka sakuliah Éropah, Amérika Kalér, Asia, ,Amérika Kidul sareng MEA. Fokus kami nyaéta pikeun nambihan nilai kana industri farmasi global ku jalan janten mitra anu tiasa dipercaya.

公司合辑

Hot Sale Produk

Hot Sale Produk
1 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
3 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
4 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (Equipoise) CAS: 13103-34-9
19 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosteron CAS: 481-29-8
Stéroid lisan
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
Anti éstrogén
32 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphene Citrate (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifene Citrate (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39   CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Cocok) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
pesona
43 Ostarine (MK-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarin (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (LGD-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (MK-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Ningkatkeun Sex
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53   CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafil Hydrochloride CAS: 431579-34-9
57 Hidroklorida CAS: 431579-34-9
58 Yohimbine Hydrochloride CAS: 65-19-0

 

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Kumaha nempatkeun pesenan

1. Pls ngabejaan ka kuring item nu dipikaresep di na urutan Qty, kami bakal nawiskeun Anjeun harga alus.Atanapi anjeun nyarioskeun tujuan anjeun (ngaleungitkeun beurat atanapi ngawangun otot, jsb) kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun.
2. Pls ngabejaan ka kuring alamat pengiriman barang anjeun ku kituna urang bisa ngabejaan Anjeun biaya pengiriman barang sarta leuwih rinci pangiriman.
3.Then kami bakal ngirim Anjeun inpo pembayaran mun anjeun mastikeun urutan Anjeun.
4. pesenan anjeun bakal dikirim ka shipper langsung saatos mayar anjeun.Jeung shipper bakal dikirim kaluar dina 24 jam.Anjeun bakal nampi Tracking NO.dina 2 poé.
5. Asup pikeun pakét Anjeun.
6. Mangga hayu atuh nyaho eupan balik anjeun, ku kituna urang bisa ngawula anjeun hadé.


  • saméméhna:
  • Teras: