Pharmaceutical Intermediate Methenolone Asétat Raw Steroid Primobolan A Bubuk CAS 434-05-9

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Methenolone asétat
Ngaran séjén:Primobolan
KASUS:434-05-9
Penampilan:Bubuk Bodas
Pamakéan:Binaraga
Métode pengiriman barang:EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, jsb
Cahaya luhur:Boldenone Undecylenate Bubuk, Stéroid Tumuwuh Otot


Rincian produk

Tag produk

Methenolone Acetate (Primobolan A)Abstrak

Methenolone asétat ilaharna dipaké ku jalma anu hayang tetep éstrogén jeung androgenic efek samping patali ka minimum.Primobolan ogé pilihan populér pikeun motong siklus alatan sipat anabolik hampang na nu bisa jadi pangalusna cocog pikeun sustaining jaringan otot dina dieting pre-eusi ketat.

Cairan subcutaneous kaleuleuwihan ogé moal jadi perhatian alatan primobolan keur stéroid non-aromatising.Sanyawa ogé bisa ditambahkeun kana siklus bulking ka heighten alam anabolik tina siklus whilst ngaminimalkeun nambahkeun kana sakabéh éstrogén jeung androgenic efek samping.Efek samping androgenic patali biasana ngan dipasrahkeun ka individu sénsitip, atawa jalma anu milih nyandak nu leuwih gede. dosages produk.Primobolan sering dianggap salaku stéroid anu aman dibandingkeun sareng produk anu sanés, sareng éta mangrupikeun produk anu dipilarian pisan anu ngagambarkeun hargana.

Methenolone Acetate (Primobolan A)JEUNG

Tés Standar Hasilna
Katerangan Bubuk Kristal Bodas Atawa Méh Bodas Bubuk Kristal Bodas
Titik lebur 139ºC~ 145ºC 139,5ºC~ 142,5ºC
Leungitna Dina Drying ≤0,50% 0,32%
Rotasi husus +55°~ +58° +57,2°
Assay 97~102% 98,55%
kacindekan Spésifikasi saluyu sareng Standar Perusahaan.

Methenolone Acetate (Primobolan A)Aplikasi

Primobolan (methenolone asétat), sagala hal anu sarua, mangrupa ubar stéroid lisan alus teuing.Beda sareng kalolobaan stéroid lisan anu sanés, Primobolan henteu 17-alkylated sareng henteu ngagaduhan masalah karacunan ati.

Primobolan mangrupakeun sanyawa basa alus dina tumpukan sarta bisa ngahasilkeun hasil ngan rada handap ti nandrolone sarta pangalusna dipaké dina tumpukan motong.Kusabab Primobolan henteu aromatize, teu aya gunana pikeun Clomid atanapi Nolvadex.


Primobolan Depot nyaéta versi injectable tina methenolone stéroid.Éta sanyawa anu sami sareng anu aya dina Primobolan Oral (methenolone asétat), duanana diproduksi ku Schering.Dina versi injectable ieu, hiji éster enanthate ditambahkeun kana stéroid, nu ngajadikeun pikeun release slow sarta bertahap tina situs suntik.Panjang aktivitasna sahingga bakal rada sarupa enanthate, kalawan tingkat getih sésana elevated salila kurang leuwih dua minggu.

Methenolone sorangan mangrupakeun anabolik akting panjang, mibanda sipat androgenic pisan low.Ieu pangaruh anabolik oge rada hampang, potency na dianggap rada kurang ti DecaDurabolin (nandrolone decanoate) dina milligram pikeun milligram basis.Ku sabab kitu, Primobolan paling sering dianggo nalika motong siklus nalika paningkatan massa sanés tujuan utama.Sababaraha atlit ulah resep ngagabungkeun hiji anabolik hampang kawas "Primo" kalawan bulking ubar kayaning Dianabol, Anadrol, kumaha oge, presumably mun nurunkeun dosage androgén sakabéh jeung ngaleutikan efek samping uncomfortable.Nalika milih antara versi Primobolan, injectable langkung dipikaresep tibatan lisan, sabab langkung efektif biaya.

muscular-bodybuilder-exercising-with-barbell_144962-9351

Methenolone Acetate (Primobolan A)Paké Jeung Dosis

Methenolone asétat mangrupikeun ubar anu sayogi pikeun administrasi lisan salaku tablet.Penting pikeun nuturkeun dosis persis sakumaha anu ditunjuk atanapi ditunjuk ku tukang ubar.Henteu disarankeun nyandak dosis methenolone asétat anu langkung ageung tibatan anu dituduhkeun supados henteu ningkatkeun kamungkinan ngembangkeun efek samping.Pikeun nyandak kauntungan tina terapi methenolone asétat, penting pikeun nuturkeun diet anu luhur protéin sareng kalori.Kanggo inpormasi khusus, hubungi dokter atanapi naroskeun ka tukang ubar.

Pikeun kéngingkeun resep dosis anu pas pikeun kaayaan anjeun sareng pangaruh anu dipikahoyong, disarankeun konsultasi ka dokter.Jumlah tablet anu kedah diinum unggal dinten, panjang waktos antara dosis, sareng jumlah dosis gumantung kana pasien.

UrangPanas Ngajual Stéroid Bubuk

1 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
3 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
4 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (Equipoise) CAS: 13103-34-9
19 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosteron CAS: 481-29-8
Stéroid lisan
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
Anti éstrogén
32 Tamoxifen Citrate (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphene Citrate (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifene Citrate (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39   CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Cocok) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
pesona
43 Ostarine (MK-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarin (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (LGD-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (MK-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Ningkatkeun Sex
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53   CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafil Hydrochloride CAS: 431579-34-9
57 Hidroklorida CAS: 431579-34-9
58 Yohimbine Hydrochloride CAS: 65-19-0

 

Nandrolone, Trenbolone, Boldenone, Gambar Methenolone Series

Nandrolone、Trenbolone 、Boldenone、Methenolone2

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

FAQ

Q1: Naha Kualitas Produk anjeun Disatujuan ku Lab Pihak Katilu?
A: Leres, sadaya produk anu diuji sacara ketat ku QC kami, dikonfirmasi ku QA sareng disatujuan ku lab pihak katilu di Cina, AS, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Perancis jsb. urang.
Q2: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, departemén QC urang bakal ngalakukeun ujian ketat produk ékspor urang ku HPLC, UV, GC,
TLC sareng saterasna pikeun ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata, disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q3: Naha anjeun Nampa Urutan Sampel?
A: Sumuhun, urang bisa nampa urutan leutik ti 10g, 100g na 1kg pikeun kualitas evaluasi Anjeun barang urang.
Q4: Dupi aya diskon?
A: Sumuhun, pikeun kuantitas nu leuwih gede, urang salawasna ngarojong kalawan harga hadé pikeun gawé babarengan urang salajengna.
Q5: Naha anjeun nampi kartu kiridit bisnis VISA?
A: Hapunten kami henteu nampi kartu kiridit VISA, tapi kami hoyong nampi transfer bank, Western Union, Paypal atanapi Bitcoin.
Q6: Sabaraha lami barang dugi ka?
Éta gumantung kana lokasi anjeun,
Pikeun pesenan leutik, punten ngarepkeun 5-7 dinten ku DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS sareng saterasna.
Pikeun urutan massa, mangga ngidinan 5-8 poé ku Air atawa 20-35 poé ku Laut.
Q7: Dupi anjeun ngagaduhan kawijakan reshipment?
Tangtosna, urang gaduh jasa saatos-jualan anu saé sareng kabijakan kiriman ulang upami bungkusan éta leungit.
Asosiasi panjang kami sareng klien kami parantos kéngingkeun kauntungan anu saé, kami salawasna jaga pisan dina bungkusan produk kami.Klién kami bakal ngonfirmasi ieu kusabab aranjeunna bajoang pikeun mendakanana tanpa bantosan.
Tapi sanajan usaha pangalusna urang, masih mungkin bakal nangkep sajumlah leutik bungkusan.Dina kaayaan ieu kami janji reship bébas pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang saling.
Q8: Dupi abdi tiasa meunang sampel?
A: Tangtu.Kanggo sabagéan ageung produk, kami tiasa nyayogikeun anjeun conto gratis pikeun nguji kualitasna, sedengkeun biaya pengiriman kedah ditanggung ku anjeun.
Kami parantos ngawangun téknologi sareng tim manajemén anu gawé bareng sareng sababaraha Labs luar negeri sadayana nyarioskeun pisan ngeunaan pengiriman barang sareng barang anu aman.
punten ulah ragu ngahubungan kami.

 


  • saméméhna:
  • Teras: