Primobolan A Stéroid Hormon Bubuk Methenolone Asétat Bubuk CAS 434-05-9 Pikeun Tumuwuh Otot

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran séjén:Primobolan
MF:C22H32O3
MW:344.49
EINECS:207-097-0
MP:139ºC~ 145ºC
Penampilan:Bubuk Kristal Bodas
Cahaya luhur:Suplemén Bodybuilding Stéroid, Nandrolone Stéroid

Methenolone asétat / Primobolan CAS: 434-05-9


Rincian produk

Tag produk

Methenolone Acetate (Primobolan A, Primobolan Acetate)Pamakéan

Methenolone asétat nyaéta versi injectable tina powders methenolone stéroid.Éta sanyawa anu sami sareng anu aya dina Primobolan Oral (methenolone asétat), duanana diproduksi ku Schering.Dina versi injectable ieu, hiji éster enanthate ditambahkeun kana stéroid, nu ngajadikeun pikeun release slow sarta bertahap tina situs suntik.

Methenolone Acetate (Primobolan A, Primobolan Acetate)JEUNG

Ngaran Produk Methenolone asétat
Spésifikasi Produk 97.0~103.0% Mandi Produksi 20150312
KASUS 434-05-9 Tanggal Produksi 2015-03-12
Spésifikasi standar perusahaan hirup rak 2017-03-11
kuantitas 100 kg Tanggal Analisis 2015-03-12
Hasil Pikeun Analisis
Item analisis Spésifikasi Hasilna
Katerangan Bubuk Kristal Bodas Bubuk Bodas
Idéntifikasi Positip Positip
Assay 97.0~103.0% 98,30%
Titik lebur 203~208°C 204,7°C
Leungitna Dina Drying 0,5% max 0,33%
Rotasi husus +15°~ +20° +17,5°
Sésa Dina Ignition 0,2% max 0,09%
Selenium (salaku Se) 30PPm max <30PPm
Zat Patali 2,0% max 0,80%
kacindekan Spésifikasi saluyu sareng standar perusahaan.

 

Methenolone Acetate (Primobolan A, Primobolan Acetate)Aplikasi

Methenolone asétat ilaharna dipaké ku jalma anu hayang tetep éstrogén jeung androgenic efek samping patali ka minimum.Primobolan ogé pilihan populér pikeun motong siklus alatan sipat anabolik hampang na nu bisa jadi pangalusna cocog pikeun sustaining jaringan otot dina dieting pre-eusi ketat.

Cairan subcutaneous kaleuleuwihan ogé moal jadi perhatian alatan primobolan keur stéroid non-aromatising.Sanyawa ogé bisa ditambahkeun kana siklus bulking ka heighten alam anabolik tina siklus whilst ngaminimalkeun nambahkeun kana sakabéh éstrogén jeung androgenic efek samping.Efek samping androgenic patali biasana ngan dipasrahkeun ka individu sénsitip, atawa jalma anu milih nyandak nu leuwih gede. dosages produk.Primobolan sering dianggap salaku stéroid anu aman dibandingkeun sareng produk anu sanés, sareng éta mangrupikeun produk anu dipilarian pisan anu ngagambarkeun hargana.

Eupan Balik Klién

客户反馈合辑1

Methenolone Acetate (Primobolan A, Primobolan Acetate)Paké Jeung Dosis

Methenolone asétat mangrupikeun ubar anu sayogi pikeun administrasi lisan salaku tablet.Penting pikeun nuturkeun dosis persis sakumaha anu ditunjuk atanapi ditunjuk ku tukang ubar.Henteu disarankeun nyandak dosis methenolone asétat anu langkung ageung tibatan anu dituduhkeun supados henteu ningkatkeun kamungkinan ngembangkeun efek samping.Pikeun nyandak kauntungan tina terapi methenolone asétat, penting pikeun nuturkeun diet anu luhur protéin sareng kalori.Kanggo inpormasi khusus, hubungi dokter atanapi naroskeun ka tukang ubar.

Pikeun kéngingkeun resep dosis anu pas pikeun kaayaan anjeun sareng pangaruh anu dipikahoyong, disarankeun konsultasi ka dokter.Jumlah tablet anu kedah diinum unggal dinten, panjang waktos antara dosis, sareng jumlah dosis gumantung kana pasien.

Methenolone Acetate (Primobolan A, Primobolan Acetate)Paké Jeung Dosis

Methenolone asétat mangrupikeun ubar anu sayogi pikeun administrasi lisan salaku tablet.Penting pikeun nuturkeun dosis persis sakumaha anu ditunjuk atanapi ditunjuk ku tukang ubar.Henteu disarankeun nyandak dosis methenolone asétat anu langkung ageung tibatan anu dituduhkeun supados henteu ningkatkeun kamungkinan ngembangkeun efek samping.Pikeun nyandak kauntungan tina terapi methenolone asétat, penting pikeun nuturkeun diet anu luhur protéin sareng kalori.Kanggo inpormasi khusus, hubungi dokter atanapi naroskeun ka tukang ubar.

Pikeun kéngingkeun resep dosis anu pas pikeun kaayaan anjeun sareng pangaruh anu dipikahoyong, disarankeun konsultasi ka dokter.Jumlah tablet anu kedah diinum unggal dinten, panjang waktos antara dosis, sareng jumlah dosis gumantung kana pasien.

Jasa Kami

Jasa Kami
Pangiriman Gancang Pangiriman dina 24 jam saatos nampi pamayaran anjeun
Kualitas Kualitas tiasa dijanjikeun.Jual panas ka sakuliah dunya
Sarat pamayaran T / T Transfer Bank, Western Union, Paypal, Bitcoin jeung MoneyGram Sadia
Sampel Sampel sadia iraha wae
Nyukcruk pesenan anjeun iraha waé Ngawartosan kaayaan anyar pesenan anjeun iraha waé
Bungkusan bungkusan profésional kalayan bahan profésional

Kaunggulan urang

Bungkusan
Bungkusan profésional kalayan bahan profésional, sareng Kami bakal masihan klien sababaraha cara Packing pikeun milih saatos anjeun ngahubungi kuring liwat email kuring

Kualitas
Pausahaan urang mangrupakeun pabrik ngarah profésional di Cina di wewengkon farmasi, ach bets of powders stéroid kudu diuji ku QC urang (kontrol kualitas) departemén saméméh maranéhna diwenangkeun ngajual.

Pangiriman
Urang tiasa pak powders anjeun dina 48 jam sanggeus mayar anjeun, sarta gambar pakait tina parsél powders anjeun 'bakal dikirim ka anjeun.

Harga
Harga pangsaéna anu anjeun yakin bakal sugema, langkung seueur anjeun ngagaleuh, harga anu langkung kompetitif anjeun kéngingkeun.

pangmayaran
T / T sateuacanna, WU atanapi Duit Gram

Kami salah sahiji pabrik ngarah sarta eksportir di Cina.Urang ngahususkeun dina kimia rupa, rasa, aditif dahareun, antara farmasi.Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk urang nu dipikaresep di, mangga ngahubungan salaku tanpa ragu.

 

Kumaha nempatkeun pesenan

1. Pls ngabejaan ka kuring item nu dipikaresep di na urutan Qty, kami bakal nawiskeun Anjeun harga alus.Atanapi anjeun nyarioskeun tujuan anjeun (ngaleungitkeun beurat atanapi ngawangun otot, jsb) kami bakal nyarioskeun ka anjeun anu mana anu pangsaéna pikeun anjeun.
2. Pls ngabejaan ka kuring alamat pengiriman barang anjeun ku kituna urang bisa ngabejaan Anjeun biaya pengiriman barang sarta leuwih rinci pangiriman.
3.Then kami bakal ngirim Anjeun inpo pembayaran mun anjeun mastikeun urutan Anjeun.
4. pesenan anjeun bakal dikirim ka shipper langsung saatos mayar anjeun.Jeung shipper bakal dikirim kaluar dina 24 jam.Anjeun bakal nampi Tracking NO.dina 2 poé.
5. Asup pikeun pakét Anjeun.
6. Mangga hayu atuh nyaho eupan balik anjeun, ku kituna urang bisa ngawula anjeun hadé.

Conto Urang

案例合辑2

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?
A: Yakin, kami nawiskeun sampel bébas, anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang.
 
Q2: Kumaha carana sangkan pesenan?
A: Mangga ngirim panalungtikan ka kami, teras urang bakal ngalakukeun tawaran.Mayar via Western Union, Moneygram, Rekening Bank jeung Bitcoin.Teras we bakal ngatur pengiriman barang.Saatos pangiriman kami bakal nawiskeun tracking No..

Q3: Dupi pengiriman barang 100% Garansi?
A: Leres, kami nawiskeun 100% Jaminan Pengiriman.Upami aya bungkusan anu dicandak, kami bakal ngirimkeun deui.

Q4: Kumaha pangiriman?
A: Parsél bakal dikirim kaluar dina 3 poé gawé sanggeus mayar.Biasana kami nganggo EMS, ePacket, Fedex, DHL, TNT sareng AS Domestik campuran pengiriman sareng saterasna.
 
Q5: Dupi aya diskon?
A: Leres.Hargana tiasa nego.Ngan kirimkeun kami barang anu anjeun peryogikeun sareng jumlahna.Kami bakal nerapkeun harga pangsaéna sareng nawiskeun diskon pikeun anjeun.
 
Q6: Naon kuantitas pesenan Minimum?
A: Biasana MOQ nyaéta 100g.Tapi gumantung kana barang sareng sarat anjeun kami ogé tiasa ngalakukeun 10g, 20g, 30g atanapi 50g.

Produk patali

Ngaran Produk

CAS No.

Ngaran Produk

CAS No.

Sarms

Ostarine / MK-2866

841205-47-8

MK-677

159752-10-0

Cardarine / GW-501516

317318-70-0

Andarin / S4

401900-40-1

Ligandrol / LGD-4033

1165910-22-4

RAD140

118237-47-0

SR9009

1379686-30-2

SR9011

1379686-29-9

YK11

431579-34-9

GW0742

317318-84-6

Ieuh

2627-69-2

S-23

1010396-29-8

PRL-8-53

51352-87-5

RU58841

1270138-41-4

NSI-189

1270138-40-3

ACP105

899821-23-9

NSI-189 fosfat

1270138-41-4

AC 262536

870888-46-3

Nootropik

Sunifiram

314728-85-3

Coluracetam

135463-81-9

Fasoracetam

110958-19-5

Noopept

157115-85-0

Adrafinils

63547-13-7

Unifiram

272786-64-8

Carphedon

77472-70-9

Pramiracetam

68497-62-1

Anestétik / Pain Killer

Basa Tetracaine

94-24-6

Prilocaine hidroklorida

1786-81-8

Tetracaine hidroklorida

136-47-0

Proparacaine hidroklorida

5875-06-9

Lidocaine hidroklorida

73-78-9

Pramoxine hydrochloride

637-58-1

Linocaine Base

137-58-6

Procainamide hidroklorida

614-39-1

Benzocaine hidroklorida

23239-88-5

Ropivakain hidroklorida

98717-15-8

Bénzocaine Base

94-09-7

Artikain hidroklorida

23964-57-0

Procaine

59-46-1

Bupivacaine

2180-92-9

Procaine hidroklorida

1951/5/8

Mepivacaine hydrochloride / Carbocaine

1722-62-9

Prilocaine

721-50-6

dibucaine hydrochloride

61-12-1

Panganteur Pharmaceutical lianna

Flibanserin/Bimt 17/
Bimt-17-BS / Girosa

167933-07-5

Flibanserin HCl

147359-76-0

7,8-dihydroxyflavones / 7,8-DHF

38183-03-8

4'-Dimethylamino 7,8-Dihydroxyflavone

1205548-00-0

1-Chloro-3,5-di-O-toluoyl-2-deoxy-D-ribofuranose

3601-89-6

P1301

1345680-97-8

Triciribine

35943-35-2

2,3-diklorokuinoksalin

2213-63-0

2-Kloropropiofenon

6084-17-9

Pirespa

53179-13-8

Hot Sale Produk

MGF

2 mg/botol

5 mg/botol

PEG-MGF

2 mg/botol

CJC-1295 kalawan DAC

2 mg/botol

CJC-1295 tanpa DAC

2 mg/botol

PT141

10 mg/botol

MT-1

10 mg/botol

MT-2

10 mg/botol

GHRP-2

5 mg/botol

10 mg/botol

GHRP-6

5 mg/botol

10 mg/botol

Ipamorelin

2 mg/botol

5 mg/botol

Hexarelin

2 mg/botol

Sermorelin

2 mg/botol

Oksitosin

2 mg/botol

TB500

2 mg/botol

5 mg/botol

Pentadecapeptide BPC 157

2 mg/botol

sempalan 176-191

2 mg/botol

5 mg/botol

Triptorelin

2 mg/botol

Tesamorelin

2 mg/botol

Gonadorelin

2 mg/botol

10 mg/botol

DSIP

2 mg/botol

Selank

5 mg/botol

IGF-1LR3

0,1 mg / vial

1 mg/botol

ACE 031

1 mg / vial (95%)

1mg / vial (85%)

GDF-8

1 mg / vial (95%)

1mg / vial (85%)

 


  • saméméhna:
  • Teras: