Bubuk atah Methenolone asétat CAS 434-05-9 Stéroid pikeun Otot Gain Ulang Orde sareng Pangiriman Gancang ka Brazil Aman

Katerangan pondok:

Rincian gancang:

Primobolan 434-05-9 Nandrolone Bubuk Hipofisis Hormon Pertumbuhan Methenolone Asétat
Nomer CAS:434-05-9
EINECS:207-097-0
MF:C22H32O3
MW:344.4877
Penampilan:Bubuk kristalin bodas atanapi pareum-bodas
Assay:99%


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Primobolan Depot nyaéta versi injectable tina methenolone stéroid.Éta sanyawa anu sami sareng anu aya dina Primobolan Oral (methenolone asétat), duanana diproduksi ku Schering.Dina versi injectable ieu, hiji éster enanthate ditambahkeun kana stéroid, nu ngajadikeun pikeun release slow sarta bertahap tina situs suntik.

panjangna aktivitas sahingga bakal jadi rada sarupa jeung Téstostéron enanthate, kalawan tingkat getih sésana elevated salila kurang leuwih dua minggu.Methenolone sorangan mangrupakeun anabolik akting panjang, mibanda sipat androgenic pisan low.

Dosis Methenolone Asétat

Methenolone asétat nyaéta versi injectable tina stéroid methenolone powders.The dosis éféktif Primobolan (Methenolone asétat) dina tipe suntik nyaeta 200-300 mg mingguan.Upami anjeun hoyong nyandak ubar ieu sacara lisan, 50-150 mg sadinten mangrupikeun ukuran anu diarahkeun.Pikeun lalaki, 50-100 mg / dinten mangrupikeun ukuran anu akurat sareng aktual ku sungut, sedengkeun pikeun awéwé, 10-25 mg / dinten mangrupikeun kuantitas anu pangsaéna.Lamun kudu administrate aranjeunna salaku injections, dosis luhur pikeun Primobolan (Methenolone Acetate) suntik nyaeta 350-600 mg / minggu pikeun lalaki.Awéwé kudu make 100 mg mingguan nginum obat ieu.Primobolan (Methenolone Acetate) hirup aktip anu tiasa disuntik caket sapuluh-fortheen dinten, sedengkeun kahirupan dinamis ubar ieu dina bentuk pil kira-kira 4-6 jam.Waktu kapanggihna nyaéta opat-lima minggu.

R-C (11)

Alesan Pikeun Milih Kami

1) Kualitas Unggul Jeung Harga Kalapa:
Perusahaan kami mangrupikeun produsén farmasi anu kasohor kalayan pangalaman langkung ti 15 taun di Cina sareng sadaya bubuk anu nyayogikeun langsung ti pabrik urang.

2) Pangiriman Gancang, Aman sareng Nyamar:

Tim packing anu dilatih sareng disiplin sareng stok anu cekap mastikeun bungkusan tiasa dikirimkeun ka panangan anjeun gancang sareng aman ku DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, jsb.

3) Pangalaman Dina Ékspor:
Simkuring gaduh klien sakuliah dunya.Produk geus diékspor ka Jerman, Norwégia, Polandia, Finlandia, Spanyol, Inggris, Perancis, Rusia, AS, Brazil, Mexico, Australia, Jepang, Korea, Thailand, Indonesia, Uruguay jeung loba nagara séjén.Laju pas custom ≥99%

4) Syarat Pembayaran Fleksibel:
T/T, Western Union, Duit Gram, Bitcoin.Bakal salawasna aya istilah nu convient ka anjeun.

5) Service Palanggan Warmhearted Jeung Service Saatos-Dijual:
Poto parsél sareng nomer tracking bakal dikirim ka anjeun saatos disiapkeun.Sakur patarosan anjeun bakal direngsekeun pas mungkin.

Keunggulan Kami

1.Pikeun produk diékspor urang tiasa nawiskeun bijil COA sareng PI resmi.
2.We mangrupakeun produsén kalawan lab sorangan jeung pabrik, bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.
3.Products bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi, jalma jasa tetep 7x24h kanggo anjeun ngahubungi.
4.Pangiriman aman tur wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun, sapertos DHL / UPS / TNT / FedEx / SF-express.
5.Customs lulus jeung laju wareg ≥99%.
6.For produk diobral panas kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.
7.Products purity nyaeta test ku departemén kualitas urang mastikeun saméméh ngirim, sarta anjeun bisa askthe organisasi nguji katilu datang sarta mariksa, kayaning (SGS / CTI / ITS), ngan sanggeus konfirmasi kami bakal kami ngirim kaluar ka anjeun.
8.We gaduh kurir béda ka nagara béda.
9.We gaduh klien di sakuliah dunya.

Mesin ngagawekeun Toko

生产车间合辑—设备3

Produk Patali Kami

Daptar produk:

Téstostéron Series Bubuk
Téstostéron (CAS: 58-22-0)
Téstostéron Cypionate (CAS: 58-20-8)
Téstostéron Enanthate (CAS: 315-37-7)
Téstostéron Propionate (CAS: 57-85-2)
Téstostéron Decanoate (CAS: 5721-91-5)
Téstostéron Asétat (CAS: 1045-69-8)
Téstostéron Phenylpropionate (CAS: 1255-49-8)
Téstostéron Isocaproate (CAS: 15262-86-9)
Téstostéron Undecanoate (CAS: 5949-44-0)
Sustanon250 (Campur Téstostéron)
4-Chlorotestosteron asétat(Turinabol)(CAS: 855-19-6)
4-Chlorodehydromethyltestosteron (turinabol lisan) (CAS: 2446-23-3)

Otot Stéroid bubuk
Oxandrolone (Anava *) (CAS: 53-39-4)
Oxymetholon (Anadro *) (CAS: 434-07-1)
Stanozol (Winstro *) (CAS: 10418-03-8)
Metandienone (Danabol) (CAS: 72-63-9)
Trenbolon asétat (Revalor-H)(CAS: 10161-34-9)
Trenbolon Enanthate
Trenbolon cyclohexylmethylcarbonate (CAS: 23454-33-3)
Drostanolon Enanthate
Drostanolone Propionate (CAS: 521-12-0)
Methenolone enanthate (CAS: 303-42-4)
Methenolone Acetate (CAS: 434-05-9)

Boldenon Series Bubuk
Boldenone (CAS: 846-48-0)
Boldenone asétat (CAS: 2363-59-9)
Boldenone propionate
Boldenone Undecylenate (CAS: 13103-34-9)
Boldenon Cypionate (CAS: 106505-90-2)

Nandrolon Series Bubuk
Nandrolone (CAS: 434-22-0)
Nandrolon Decanoate (CAS: 360-70-3)
Nandrolon Undecylate(CAS: 862-89-5)
Nandrolon Phenylpropionate (CAS: 62-90-8)
Nandrolon Cypionate (CAS: 601-63-8)

Séri péptida
GHRP-6 5mg
GHRP-2 5mg
CJC-1295 (DAC) 2mg
CJC-1295 w / o DAC 2mg

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

FAQ

Q1: Naha Kualitas Produk anjeun Disatujuan ku Lab Pihak Katilu?
A: Leres, sadaya produk anu diuji sacara ketat ku QC kami, dikonfirmasi ku QA sareng disatujuan ku lab pihak katilu di Cina, AS, Kanada, Jerman, Inggris, Italia, Perancis jsb. urang.
Q2: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, departemén QC urang bakal ngalakukeun ujian ketat produk ékspor urang ku HPLC, UV, GC,
TLC sareng saterasna pikeun ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata, disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q3: Naha anjeun Nampa Urutan Sampel?
A: Sumuhun, urang bisa nampa urutan leutik ti 10g, 100g na 1kg pikeun kualitas evaluasi Anjeun barang urang.
Q4: Dupi aya diskon?
A: Sumuhun, pikeun kuantitas nu leuwih gede, urang salawasna ngarojong kalawan harga hadé pikeun gawé babarengan urang salajengna.
Q5: Naha anjeun nampi kartu kiridit bisnis VISA?
A: Hapunten kami henteu nampi kartu kiridit VISA, tapi kami hoyong nampi transfer bank, Western Union, Paypal atanapi Bitcoin.
Q6: Sabaraha lami barang dugi ka?
Éta gumantung kana lokasi anjeun,
Pikeun pesenan leutik, punten ngarepkeun 5-7 dinten ku DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS sareng saterasna.
Pikeun urutan massa, mangga ngidinan 5-8 poé ku Air atawa 20-35 poé ku Laut.
Q7: Dupi anjeun ngagaduhan kawijakan reshipment?
Tangtosna, urang gaduh jasa saatos-jualan anu saé sareng kabijakan kiriman ulang upami bungkusan éta leungit.
Asosiasi panjang kami sareng klien kami parantos kéngingkeun kauntungan anu saé, kami salawasna jaga pisan dina bungkusan produk kami.Klién kami bakal ngonfirmasi ieu kusabab aranjeunna bajoang pikeun mendakanana tanpa bantosan.
Tapi sanajan usaha pangalusna urang, masih mungkin bakal nangkep sajumlah leutik bungkusan.Dina kaayaan ieu kami janji reship bébas pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang saling.
Q8: Dupi abdi tiasa meunang sampel?
A: Tangtu.Kanggo sabagéan ageung produk, kami tiasa nyayogikeun anjeun conto gratis pikeun nguji kualitasna, sedengkeun biaya pengiriman kedah ditanggung ku anjeun.
Kami parantos ngawangun téknologi sareng tim manajemén anu gawé bareng sareng sababaraha Labs luar negeri sadayana nyarioskeun pisan ngeunaan pengiriman barang sareng barang anu aman.
punten ulah ragu ngahubungan kami.

 


  • saméméhna:
  • Teras: