Stéroid nyata Trenbolone Enanthate Bubuk pikeun Gym Fitness Bodybuilding parabolan sareng Pengiriman Doméstik EU

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Trenbolone Enanthate
Ngaran séjén:Tren Enan
Kamurnian:99,31%
Standar:USP33
Penampilan:Lampu Konéng Atawa Poék Konéng Bubuk
Uji titik lebur:mumpuni
Cahaya luhur:bubuk trenbolone enanthate, tren bodybuilding suplement


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Parabolan

ITEM UJI SPESIFIKASI HASIL
Katerangan bubuk kristalin konéng atawa ampir bodas bubuk konéng lampu
Idéntifikasi IR Positip
Assay 97.0~103.0% 99,37%
Titik lebur 70~80°C 70.5~76.5°C
Rotasi husus +22~ +26° +23,09°
Leungitna Dina Drying 0,5% max 0,25%
Sésa Dina Ignition 0,1% max 0,05%
Logam beurat 20PPm max <20PPm
Najis volatil organik minuhan sarat. Sasuai
Zat Patali Najis Tunggal: 1,0% max <1,0%
Kotoran Total Kotoran: 2,0% max <2,0%
kacindekan Spésifikasi saluyu sareng standar perusahaan.

ParabolanMangpaat

Trenbolone Enanthate cukup serbaguna dina watesan kamampuhan miboga pamakéan.Éta sacara harfiah tiasa dianggo pikeun tujuan naon waé: bulking, gaining massa lean, motong (leungitna gajih), gaining kakuatan, sareng tujuan anu sanésna langkung khusus pikeun olahraga anu béda.Dina panon loba, hormon Trenbolone dianggap pamungkas dina motong siklus;Éta henteu heran kalayan paningkatan métabolik anu kuat sareng sipat ngaduruk lemak.Sedengkeun maranéhanana anu mangpaat tremendous, dimana Trenbolone Enanthate sabenerna shines aya dina kamampuhna pikeun greatly ngawétkeun jaringan otot lean;panginten langkung saé tibatan stéroid anabolik di bumi.

Trenbolone enanthate mangrupakeun stéroid dipaké ku veterinarians on tatanén pikeun ngaronjatkeun pertumbuhan otot jeung napsu.sanyawa Trenbolone boga pangirut mengikat keur reséptor androgén lima kali saluhur nu téstostéron.

Eupan Balik Klién

客户反馈合辑

Leuwih lila Satengah-hirup ti Trenbolone asétat

Trenbolone Enanthate ilaharna garapan dina siklus panjang alatan leuwih panjang satengah hirup sarta aktivitas laun dina awak.

Kusabab éster Enanthate panjang, pamaké bakal has nyuntik Trenbolone Enanthate kira dua kali per minggu, kalawan unggal administrasi dipisah merata eta.Salaku conto, suntikan dinten Minggu sareng suntikan dinten Rebo cekap.Lamun hiji individu anu ngamangpaatkeun 400mg / minggu Trenbolone Enanthate, 200mg bakal nyuntik dina Minggu jeung 200mg handap bakal nyuntik Rebo.

Ieu kudu dilakukeun sampurna jelas, kumaha oge, yén éster affixed kana hormon (Asetat, Enanthate, atawa Hex) saukur ngawula ka ngarobah laju sékrési jeung satengah hirup tamba - aranjeunna henteu ngarobah kakuatan, potency, atawa pharmacodynamics. tina hormon nu éster ieu affixed ka.Trenbolone asétat expresses a 3 poé satengah hirup, Trenbolone Enanthate expresses a 7 - 10 poé satengah hirup, sarta Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate (Parabolan) expresses a 14 poé satengah hirup.

Resep pikeun ngarobah bubuk Parabolan kana suntik minyak

Biasa 100mg / ml Resep pikeun 100ml
10 gram bubuk Trenbolone Etanate (7.5ml)
2ml BA (2%)
10ml BB (10%)
Minyak 80,5 ml

Puseur R&D

研发中心

KEUNGGULAN KAMI

1, kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Standar USP
2) Sadaya Purity≥99%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2, Pangiriman gancang sareng aman
1) parsél bisa dikirim kaluar dina 24 jam sanggeus mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lulus adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3, Urang boga klien sakuliah dunya.
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén urang tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?
A: Yakin, kami nawiskeun sampel bébas, anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang.
 
Q2: Kumaha carana sangkan pesenan?
A: Mangga ngirim panalungtikan ka kami, teras urang bakal ngalakukeun tawaran.Mayar via Western Union, Moneygram, Rekening Bank jeung Bitcoin.Teras we bakal ngatur pengiriman barang.Saatos pangiriman kami bakal nawiskeun tracking No..

Q3: Dupi pengiriman barang 100% Garansi?
A: Leres, kami nawiskeun 100% Jaminan Pengiriman.Upami aya bungkusan anu dicandak, kami bakal ngirimkeun deui.

Q4: Kumaha pangiriman?
A: Parsél bakal dikirim kaluar dina 3 poé gawé sanggeus mayar.Biasana kami nganggo EMS, ePacket, Fedex, DHL, TNT sareng AS Domestik campuran pengiriman sareng saterasna.
 
Q5: Dupi aya diskon?
A: Leres.Hargana tiasa nego.Ngan kirimkeun kami barang anu anjeun peryogikeun sareng jumlahna.Kami bakal nerapkeun harga pangsaéna sareng nawiskeun diskon pikeun anjeun.
 
Q6: Naon kuantitas pesenan Minimum?
A: Biasana MOQ nyaéta 100g.Tapi gumantung kana barang sareng sarat anjeun kami ogé tiasa ngalakukeun 10g, 20g, 30g atanapi 50g.


  • saméméhna:
  • Teras: