Sarm Métabolik Modulator Gw501516 Otot Massa Stéroid Bubuk Bodas 317318-70-0

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:GW501516
Ngaran séjén:GSK-516;Cardarine
KASUS:317318-70-0
Penampilan:Bubuk Bodas
Pamakéan:Kakuatan Otot
Métode pengiriman barang:EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, jsb


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

GW501516 (ogé katelah GW-501,516, GW1516, GSK-516) mangrupikeun agonis reséptor PPAR& anu diciptakeun dina kolaborasi antara Ligand Pharmaceuticals sareng GlaxoSmithKline dina taun 1990-an, diasupkeun kana pamekaran klinis salaku calon ubar pikeun panyakit métabolik sareng kardiovaskular. , sarta ieu ditinggalkeun di 2007 sabab nguji sato némbongkeun yén ubar ngabalukarkeun kanker ngamekarkeun gancang dina sababaraha organ.

Dina 2007 ieu panalungtikan diterbitkeun némbongkeun yén dosis luhur GW501516 dibikeun ka mencit nyirorot ningkat kinerja fisik maranéhanana;karya ieu loba dibahas dina média populér, sarta ngarah ka pasar hideung pikeun calon ubar jeung nyiksa na ku atlit salaku agén doping.

GW ngan bakal nambahan positip kana siklus anjeun dina unggal aspék sabalikna ieu choices négatip lianna. GW ogé bisa dianggo keajaiban nalika Nyiapkeun pikeun kompetisi a.Ku ngasupkeun GW kana siklus préparasi, anjeun ngidinan diri pikeun maksimalkeun pungsi kabersihan gains anjeun ku ngalebur jauh gajih kalawan pamakéan na. Kauntungan sejen unggulan GW nyaéta kamampuhna pikeun merangan dampak negatif nu tren bisa boga on kinerja cardio hiji jalma. Ku nambahkeun GW kana persamaan, Anjeun masih bakal bisa ngalakukeun cardio on siklus atrenbolone tanpa sakabéh dampak negatif.GW tiasa dijalankeun dugi ka 12 minggu sareng kedah dijalankeun antara 10-20 mg sadinten. Cara optimal pikeun dosis GW nyaéta nyandak hiji dosis isuk-isuk sareng dosis sarimbag anu sanés 12 jam engké. Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun nyandak GW. saméméh workout Anjeun.GW tiasa leres-leres damel sihir ku sababaraha cara sareng kedah dilaksanakeun dina unggal siklus anu anjeun jalankeun.

Pamakéan

Éta parantos ditalungtik salaku pangobatan poténsial pikeun obesitas, diabetes, dyslipidemia sareng panyakit kardiovaskular.GW501516 tiasa dianggo ku atlit salaku ubar anu ningkatkeun kinerja ergogenic. pamakéan utama GW-501516 nyaéta pikeun rojong dina leungitna gajih.GW-501516 geus ditémbongkeun ka ngalembereh jauh gajih dina Pace gancang.

JEUNG

Ngaran Produk GW501516 CAS NO. 317318-70-0
Angkatan No BDL171009 kuantitas 1500 gram
Tanggal manufaktur 2017.10.09 Rumus molekular C21H18F3NO3S2
Tanggal tés 2017.10.10 Beurat molekular 453,50
Uji dumasar kana standar perusahaan
Item tea Komponén Spésifikasi Hasilna
Penampilan Bubuk bodas Lulus Lulus
1HNMR Konfirmasi kana struktur Lulus Lulus
Assay (HPLC) Kasucian ≥98,0% 98,3%
Panyimpenan: Ngawétkeun dina wadahna katutup ogé, nyimpen dina tempat tiis tur garing, sarta tetep jauh ti lampu kuat sarta heat.When produk disimpen dina kaayaan luhur, tanggal retest nyaeta 2years ti tanggal pabrik.
Kacindekan: Bahanna saluyu sareng standar di bumi.

 

Kumaha Gawéna?

GW-501516 mangrupakeun agonist selektif kalawan pangirut tinggi na eta pisan potent.Rupa-rupa panilitian ngeunaan reséptor PPAR ieu dina beurit lab nunjukkeun yén éta ngatur rupa-rupa protéin anu dianggo ku awak pikeun énergi.Beurit kalayan gajih tinggi sareng métabolisme rendah dibéré produk sareng aranjeunna tiasa ngirangan beurat sareng ningkatkeun tingkat énergi sadayana.

strong-athletic-woman-fitness-model-posing-back-muscles_91014-931

Prosés pesenan

Jieun pesenan

Punten jelaskeun produk naon sareng jumlah naon anu anjeun peryogikeun

cutatan

Harga sareng spésifikasi rinci bakal ditawarkeun pikeun anjeun mertimbangkeun sareng mastikeun

Cara pamayaran

Transfer Bank, Western Union, Duit Gram sareng Bitcoin

Cara pangiriman

Sadaya Modeu Express (EMS, DHL, TNT, FedEx, UPS, jsb.)

Alamat Pangiriman

Nyadiakeun inpormasi alamat tujuan anu Sah sareng Bener anjeun (upami tiasa nganggo kode pos, nomer telepon).

Bungkusan

Pilih cara anu pangsaéna dumasar kana kuantitas sareng gelar kaamanan (Super wijaksana, profésional sareng ngalaman)

Waktos prosés

Dina 8 jam sanggeus narima pembayaran

Gambar bungkusan

Poto bungkusan bakal ditawarkeun pikeun ngabedakeun barang

Nomer palacak

Ditawarkeun sakali dileupaskeun

waktos pangiriman

3-7 poé gawé (Door-to-Door)

jasa saatos-diobral

24/7 Online pikeun masalah naon waé

 

Produk patali

Ngaran Produk

CAS No.

Ngaran Produk

CAS No.

Sarms

Ostarine / MK-2866

841205-47-8

MK-677

159752-10-0

Cardarine / GW-501516

317318-70-0

Andarin / S4

401900-40-1

Ligandrol / LGD-4033

1165910-22-4

RAD140

118237-47-0

SR9009

1379686-30-2

SR9011

1379686-29-9

YK11

431579-34-9

GW0742

317318-84-6

Ieuh

2627-69-2

S-23

1010396-29-8

PRL-8-53

51352-87-5

RU58841

1270138-41-4

NSI-189

1270138-40-3

ACP105

899821-23-9

NSI-189 fosfat

1270138-41-4

AC 262536

870888-46-3

Nootropik

Sunifiram

314728-85-3

Coluracetam

135463-81-9

Fasoracetam

110958-19-5

Noopept

157115-85-0

Adrafinils

63547-13-7

Unifiram

272786-64-8

Carphedon

77472-70-9

Pramiracetam

68497-62-1

Anestétik / Pain Killer

Basa Tetracaine

94-24-6

Prilocaine hidroklorida

1786-81-8

Tetracaine hidroklorida

136-47-0

Proparacaine hidroklorida

5875-06-9

Lidocaine hidroklorida

73-78-9

Pramoxine hydrochloride

637-58-1

Linocaine Base

137-58-6

Procainamide hidroklorida

614-39-1

Benzocaine hidroklorida

23239-88-5

Ropivakain hidroklorida

98717-15-8

Bénzocaine Base

94-09-7

Artikain hidroklorida

23964-57-0

Procaine

59-46-1

Bupivacaine

2180-92-9

Procaine hidroklorida

1951/5/8

Mepivacaine hydrochloride / Carbocaine

1722-62-9

Prilocaine

721-50-6

dibucaine hydrochloride

61-12-1

Panganteur Pharmaceutical lianna

Flibanserin/Bimt 17/
Bimt-17-BS / Girosa

167933-07-5

Flibanserin HCl

147359-76-0

7,8-dihydroxyflavones / 7,8-DHF

38183-03-8

4'-Dimethylamino 7,8-Dihydroxyflavone

1205548-00-0

1-Chloro-3,5-di-O-toluoyl-2-deoxy-D-ribofuranose

3601-89-6

P1301

1345680-97-8

Triciribine

35943-35-2

2,3-diklorokuinoksalin

2213-63-0

2-Kloropropiofenon

6084-17-9

Pirespa

53179-13-8

Conto Urang

案例合辑

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

Keunggulan Kami

Kaunggulan kami / 7 alesan nyaéta saperti kieu:

1

pangalaman euyeub

Pausahaan kami mangrupikeun panyadia profésional profésional di daérah farmasi sareng kimia salami mangtaun-taun.

2

Bungkusan anu cocog

Bungkusan anu paling cocog pikeun anjeun bakal dipilih pikeun nyebrang adat kalayan aman.Atanapi upami anjeun gaduh jalan idéal anjeun nyalira, éta ogé tiasa dipertimbangkeun

3

Kualitas luhur

Kualitas luhur dijamin, produk diuji sateuacan kiriman.

4

pengiriman barang aman

Pengiriman barang ku forwarder profésional Kaamanan EMS / DHL / TNT / FedEx / UPS, AusPost,

Royal Mail express, jsb. Door to door service.

5

pangiriman gancang

Kami gaduh saham, janten kami tiasa nganteurkeun gancang saatos pamayaran ditampi.

6

Palayanan kualitas

jasa aftersale haneut geus disadiakeun, lamun aya patarosan urang

bakal ngawalon anjeun dina 8 jam.

7

harga kalapa

Diskon bakal dipasihkeun nalika anjeun ngadamel pesenan ageung.harga VIP pikeun pesenan salajengna.

 


  • saméméhna:
  • Teras: