SARMs Bubuk GW501516 (Cardarine) / GSK-516 CAS 317318-70-0 Pikeun Leungitna Lemak Sareng Ngaronjatkeun Daya Tahan

Katerangan pondok:

GW-0742
Ngaran Kimia:[4-[[[2-[3-fluoro-4-(trifluorométil)fenil]-4-métil-5-tiazolil]métil]tio]-2-métil fénoksi]-asam asétat
sinonim:GW610742 atanapi GW0742
Nomer CAS:317318-84-6
Rumus Kimia:C21H17F4NO3S2
Beurat Molekul:471.5
Kamurnian:Teu kurang ti 99,0% (HPLC)
Penampilan:Padet kristalin bodas
GW0742 Titik lebur:134,5- 135,5 °C
Panyimpenan:Simpen dina suhu kamar, disegel pageuh, jauh tina panas, cahaya sareng Uap.
Aplikasi:SARM anyar sarupa GW501516


Rincian produk

Tag produk

Abstrak

GW-501516
CAS: 317318-70-0
Ngaran séjén: Cardarine, Gw1516
MF: C21H18F3NO3S2
MW: 453,5
MP: 134-136°C
Penampilan: padet bodas
Kaleungitan Dina Drying: ≤0.5%
Assay: ≥98.0%
Sésa ignition: ≤0.1%
Logam beurat: ≤20PPm
Standar: Standar perusahaan
Pamakéan: Éta parantos ditalungtik salaku pangobatan poténsial pikeun obesitas, diabetes, dislipidemia sareng panyakit kardiovaskular.GW501516 bisa dipaké ku atlit salaku ergogenic kinerja enhancing drug.The pamakéan paling umum tina GW diwangun ku jumlah ekstrim tina ketahanan sarta recovery kanaékan.Pamakéan utama séjén tina GW-501516 nyaéta pikeun ngabantosan leungitna gajih.GW-501516 geus ditémbongkeun ka ngalembereh jauh gajih dina Pace gancang.

Sarm Métabolik Modulator Gw501516 Otot Massa Stéroid Bubuk Bodas 317318-70-0
Sarm Metabolic Modulator Gw501516 Muscle Mass Steroids White Powder 317318-70-0

Katerangan

GW501516 (ogé katelah GW-501,516, GW1516, GSK-516 sareng di pasar hideung salaku Endurobol) mangrupikeun agonis reséptor PPARδ anu diciptakeun dina kolaborasi antara Ligand Pharmaceuticals sareng GlaxoSmithKline dina taun 1990-an, diasupkeun kana pamekaran klinis. calon kasakit métabolik jeung kasakit cardiovascular, sarta ieu ditinggalkeun di 2007 sabab nguji sato némbongkeun yén ubar ngabalukarkeun kanker ngamekarkeun gancang dina sababaraha organ.

Dina 2007 ieu panalungtikan diterbitkeun némbongkeun yén dosis luhur GW501516 dibikeun ka mencit nyirorot ningkat kinerja fisik maranéhanana;karya ieu loba dibahas dina média populér, sarta ngarah ka pasar hideung pikeun calon ubar jeung nyiksa na ku atlit salaku agén doping.Badan Anti Doping Dunya (WADA) ngembangkeun tés pikeun GW501516 sareng bahan kimia anu aya hubunganana sareng nambihanana kana daptar anu dilarang dina 2009;eta geus ngaluarkeun warnings tambahan pikeun atlit nu GW501516 teu aman.

src=http___www.jfmima.com_uploads_allimg_190615_19532321Q_0.jpg&refer=http___www.jfmima

Pamakéan

Pamakéan Ubar ékspérimén anu dimaksud pikeun ngontrol lipid sareng ningkatkeun tingkat HDL, atanapi koléstérol anu saé, dina aliran getih.Sanyawa thiazolil-permeabel sél anu bertindak salaku afinitas anu kuat, agonis PPARd.Némbongkeun selectivity pikeun PPARd dibandingkeun

Pamakéan Ubar ékspérimén anu dimaksud pikeun ngontrol lipid sareng ningkatkeun tingkat HDL, atanapi koléstérol anu saé, dina aliran getih.Sanyawa thiazolil-permeabel sél anu tindakan minangka potent, afinitas tinggi, agonis PPARδ.Némbongkeun selectivity pikeun PPARδ dibandingkeun PPARα na PPARγ.Henteu ngaluarkeun kagiatan naon waé ngalawan reséptor nuklir atanapi non-nuklir sanés.Dilaporkeun ningkatkeun éfluks koléstérol sareng ekspresi ABAC1 dina makrofag, fibroblast, sareng sél peujit.

Jasa Kami

1. Kualitas Produk sareng Harga Alus
Urang nawiskeun produk kualitas luhur mutlak di ngaropéa atawa non-customized.If aya wae masalah kualitas, mangga ngahubungan kuring pas mungkin.
2. Fast & Pangiriman Aman
Umumna, pikeun produk kuantitas leutik, produk bakal dikirim ku kurir. Pikeun barang bulk, biasana anjeun bakal nampa produk dina 15 poé gawé. Laju ngaliwatan adat istiadat leuwih ti 90%.
3. Kawijakan Reshipping
Malah keur kaayaan awon nalika produk diblokir ku adat, urang tiasa reship produk tanpa mayar tambahan pikeun produk.
4.Téknis ngarojong
Lab kami tiasa ngaropea produk anu leres sareng ngadukung anjeun sareng spesialis top kami. Janten upami anjeun gaduh resep sareng peryogi bantosan ngan ukur wartosan kami. Kami tiasa ngadamel percobaan sareng kéngingkeun hasil anu saé

 

Kaunggulan Kompetitif

1 Kualitas Luhur Jeung Harga Kalapa:
1) Standar: Perusahaan Standar
2) Sadaya Purity≥98%
3) Urang Dupi Produsén Jeung Bisa Nyadiakeun Produk Kualitas Luhur Jeung Harga Pabrik.

2 Pangiriman Gancang sareng Aman:
1) Parsél tiasa dikirim kaluar dina 24 jam saatos mayar.Nomer nyukcruk Sadia
2) Pangiriman Aman Sareng Wijaksana.Rupa-rupa Métode Angkutan Pikeun Pilihan Anjeun.
3) Laju Lulus Bea Cukai ≥99%
4) Urang Boga Agén/Remailer/Distributor Sorangan Anu Bisa Ngabantosan Urang Ngirimkeun Produk Urang Gancang pisan Sareng Aman, Sareng Urang Boga Stok Di Aya Pikeun Mindahkeun.

3 Urang Boga Klién Sakuliah Dunya:
1) Palayanan Profesional Sareng Pangalaman Beunghar Ngajantenkeun Palanggan Ngarasa Betah, Stok Nyukupan Sareng Pangiriman Gancang Minuhan Kahayangna.
2) Umpan Balik Pasar Jeung Umpan Balik Barang Bakal Dihargaan, Nyumponan Sarat Palanggan Nyaéta Tanggung Jawab Urang.
3) Kualitas Tinggi, Harga Kompetitif, Pangiriman Gancang, Palayanan Kelas Kahiji Mangtaun Kapercayaan Sareng Puji Ti Pelanggan.

公司合辑

FAQ

Patarosan 1, Kumaha Anjeun Pek Urutan?

Paket Wijaksana, Bungkusan Cocog sareng Anjeun Pangsaéna Dipilih Pikeun Nyebrang

Bea Cukai Aman

Patarosan 2, Naon Métode Pangiriman Anjeun

Pangiriman Ku Express (FedEx, UPS, DHL, EMS, HKEMS, TNT), Sareng Murah Ku Pos Udara

Patarosan 3, Upami Pesenan Kuring Dirampas Ku Adat, Naon Anu Anjeun Naha?

Kirim deui Pulisi Upami Nomer Pelacak Henteu Ngamutahirkeun Online Atawa Dirampas Ku Adat

Patarosan 4, Naon Pamayaran Anjeun Ditampa

Pangmayaran Aman Sareng Gancang: Western Union, Duit Gram, T / T, Bitcoin

Patarosan 5, Dupi Anjeun Nyadiakeun Nomer Pelacak

Leres, Kami nyayogikeun Nomer Pelacak Pikeun Nuturkeun.Sacara umum, Sakali Kami Nyadiakeun Nomer Pelacak Ka Anjeun, Anjeun Bisa Ngalacak Inpormasi Parsél Dina 1-2 Dinten Usaha

Patarosan 6, Sabaraha Poé Anu Dibutuhkeun Ka Nagara Kuring Saatos Kuring Ngalakukeun Pangmayaran

Sacara umum, Panggancangna Jeung 3-5 Usaha, Slowest 5-7 Poé Usaha

Produk patali

Ngaran Produk

CAS No.

Ngaran Produk

CAS No.

Sarms

Ostarine / MK-2866

841205-47-8

MK-677

159752-10-0

Cardarine / GW-501516

317318-70-0

Andarin / S4

401900-40-1

Ligandrol / LGD-4033

1165910-22-4

RAD140

118237-47-0

SR9009

1379686-30-2

SR9011

1379686-29-9

YK11

431579-34-9

GW0742

317318-84-6

Ieuh

2627-69-2

S-23

1010396-29-8

PRL-8-53

51352-87-5

RU58841

1270138-41-4

NSI-189

1270138-40-3

ACP105

899821-23-9

NSI-189 fosfat

1270138-41-4

AC 262536

870888-46-3

Nootropik

Sunifiram

314728-85-3

Coluracetam

135463-81-9

Fasoracetam

110958-19-5

Noopept

157115-85-0

Adrafinils

63547-13-7

Unifiram

272786-64-8

Carphedon

77472-70-9

Pramiracetam

68497-62-1

Anestétik / Pain Killer

Basa Tetracaine

94-24-6

Prilocaine hidroklorida

1786-81-8

Tetracaine hidroklorida

136-47-0

Proparacaine hidroklorida

5875-06-9

Lidocaine hidroklorida

73-78-9

Pramoxine hydrochloride

637-58-1

Linocaine Base

137-58-6

Procainamide hidroklorida

614-39-1

Benzocaine hidroklorida

23239-88-5

Ropivakain hidroklorida

98717-15-8

Bénzocaine Base

94-09-7

Artikain hidroklorida

23964-57-0

Procaine

59-46-1

Bupivacaine

2180-92-9

Procaine hidroklorida

1951/5/8

Mepivacaine hydrochloride / Carbocaine

1722-62-9

Prilocaine

721-50-6

dibucaine hydrochloride

61-12-1

Panganteur Pharmaceutical lianna

Flibanserin/Bimt 17/
Bimt-17-BS / Girosa

167933-07-5

Flibanserin HCl

147359-76-0

7,8-dihydroxyflavones / 7,8-DHF

38183-03-8

4'-Dimethylamino 7,8-Dihydroxyflavone

1205548-00-0

1-Chloro-3,5-di-O-toluoyl-2-deoxy-D-ribofuranose

3601-89-6

P1301

1345680-97-8

Triciribine

35943-35-2

2,3-diklorokuinoksalin

2213-63-0

2-Kloropropiofenon

6084-17-9

Pirespa

53179-13-8


  • saméméhna:
  • Teras: