Sarms Raw Bubuk Rad140 Speed ​​androgen Reséptor Modulator Sarms 99% Purity

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:RAD140
Ngaran séjén:Testolone
MF:C20H16ClN5O2
MW:393.826
Penampilan:Bubuk Kristal Bodas
Aplikasi:Nyegah Otot Wasting
Cahaya luhur:suplemén binaraga sarms, stéroid sarms


Rincian produk

Tag produk

RAD140 pamakéan / aplikasi

RAD140 mangrupakeun SARM lisan kacida mujarab (Selective Androgén Receptor Modulator) ayeuna keur ditalungtik pikeun duanana anabolik jeung épék neuroprotective.Éta aya dina kelas ligan reséptor androgén (AR) anu jaringan selektif, dikembangkeun pikeun ngubaran wasting otot anu aya hubunganana sareng kanker, panyakit akut sareng kronis sareng leungitna otot anu aya hubunganana sareng umur.Panaliti panganyarna ngeunaan RAD140 nunjukkeun selektivitas jaringan ramping anu unggul, sareng ngirangan efek samping androgenic upami dibandingkeun sareng sanyawa SARM anu bersaing.

sanyawa ieu nyadiakeun keur ditalungtik pikeun neuroprotection ogé;hiji aksi neural penting androgens endogenous anu relevan pikeun kaséhatan neural sarta resilience kana kasakit neurodegenerative, sarta jadi éféktif jadi téstostéron dina ngurangan maot sél ngainduksi ku hinaan apoptotic.Gampang dosis SARM lisan nu naek massa lean bari sésana jaringan selektif dina panalungtikan ayeuna Nilai ditambahkeun pikeun panalungtikan mibanda sipat neuroprotective diucapkan Myotrophic na neuroregeneration sanyawa panalungtikan.
SARM RAD140 modulator reséptor androgén selektif paling anabolik aya.

JEUNG

produk RAD-140 CAS No. 1182367-47-0
kuantitas 2 kg Amanat 2016-09-02
Standar tés Standar kualitas internal Tanggal kadaluarsa 2 taun
Barang spésifikasi Hasilna
Penampilan Bubuk bodas Bubuk bodas
(HPLC) Assay ≥99,0% 99,4%
Leungitna dina Drying ≤1,0% 0,5%
Kacindekan: Produk minuhan spésifikasi In-house.
Diterbitkeun ku: Ruhui Zhu Dipariksa ku:Qing Miao Analis: Zixuan Liu

 

Kumaha RAD 140 SARM Gawé?

Numutkeun perusahaan farmasi basis Cambridge Radius, anu potent, oral bioavailable sarta nonsteroidal RAD 140 SARM dirancang sangkan reséptor hormonal dina jaringan awak meta cara nu sarua sakumaha lamun aranjeunna nuju meunang dosis alus tina téstostéron, setelan. pareum épék anu sami sapertos anjeun nguping nganggo prohormon sareng stéroid anabolik dikurangan efek samping anu teu dihoyongkeun.
Leuwih ti éta, studi klinis ogé némbongkeun yén RAD 140 SARM ogé boga sababaraha kauntungan sejenna, nu urang bakal ngabahas leuwih tuntas dina momen.

wallpapersden.com_weightlifting-6k_1920x1200

RAD140 kauntungan

Mirip sareng gaduh siklus stéroid anabolik sareng prohormone, anjeun bakal ngagaduhan mangpaat ieu nalika anjeun nganggo RAD 140 SARM:
Ningkatkeun kagancangan, stamina sareng daya tahan salami latihan inténsitas tinggi
Tumpukan jaringan otot anu langkung gancang anu ngabantosan anjeun ngahontal langkung seueur kauntungan dina waktos anu langkung pondok

Kumaha cara nyandak RAD 140?

Aya pancén euweuh efek samping androgenic mun RAD140 jadi upami hoyong, awéwé bisa make eta dina bodybuilding tanpa sieun virilization, tapi teu acan nunjukkeun sakumaha aman pikeun pamakéan boh nalika kakandungan atawa breastfeeding.

RAD 140 tiasa dicandak dina 20 atanapi bahkan 30mg sadinten gumantung kana naon anu anjeun peryogikeun.Sakumaha didadarkeun di saméméhna, éta sagemblengna mungkin pikeun anjeun nyandak kirang ti ieu tapi beuki anjeun ngalakukeun, beuki hasilna anjeun bakal paling dipikaresep ningali.Alesan naha anjeun tiasa nyandak dosis nepi ka 30mg sabab tamba boga satengah hirup pisan pondok tur éta hartina anjeun bisa nyandak eta unggal poé tunggal.Sanaos kitu, nalika anjeun ningali siklus anjeun, anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 12 minggu.SARM ieu biasana sayogi dina bentuk cair sareng ku sabab kitu, anjeun panginten badé nyelapkeun kana sungut anjeun atanapi ngudag éta kalayan sakedik jus.Tangtosna, anjeun henteu kedah nyimpen éta dina sungut anjeun atanapi bahkan handapeun létah anjeun sareng anjeun henteu kedah nganggo sublingual dina kaayaan naon waé.

Alesan Pikeun Milih Kami

1) Kualitas Unggul Jeung Harga Kalapa:
Perusahaan kami mangrupikeun produsén farmasi anu kasohor kalayan pangalaman langkung ti 15 taun di Cina sareng sadaya bubuk anu nyayogikeun langsung ti pabrik urang.

2) Pangiriman Gancang, Aman sareng Nyamar:

Tim packing anu dilatih sareng disiplin sareng stok anu cekap mastikeun bungkusan tiasa dikirimkeun ka panangan anjeun gancang sareng aman ku DHL, TNT, FedEx, HKEMS, UPS, jsb.

3) Pangalaman Dina Ékspor:
Simkuring gaduh klien sakuliah dunya.Produk geus diékspor ka Jerman, Norwégia, Polandia, Finlandia, Spanyol, Inggris, Perancis, Rusia, AS, Brazil, Mexico, Australia, Jepang, Korea, Thailand, Indonesia, Uruguay jeung loba nagara séjén.Laju pas custom ≥99%

4) Syarat Pembayaran Fleksibel:
T/T, Western Union, Duit Gram, Bitcoin.Bakal salawasna aya istilah nu convient ka anjeun.

5) Service Palanggan Warmhearted Jeung Service Saatos-Dijual:
Poto parsél sareng nomer tracking bakal dikirim ka anjeun saatos disiapkeun.Sakur patarosan anjeun bakal direngsekeun pas mungkin.

Profil Perusahaan

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. nyaéta perusahaan pilot bahan baku farmasi di china.Jeung pabrik téh profésional anyar-typeSupplier of Pharmaceutical Packaginga & Stéroid Bahan Baku .It urang pabrik diadegkeun dina Juli 2008 ku grup mancanagara PhD jeung professional komérsial ngalaman di Hubei, Cina.Biocar komitmen pikeun muncul salaku pamimpin manufaktur, pamasaran sareng jasa CMO Bahan Farmasi Aktif, Panganteur sareng Ekstrak Herb pikeun Perusahaan Élmu kahirupan global. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu caket sareng stabil sareng langkung ti 450 pabrik kalayan jangka panjang sareng supplier konsisten di India. misi China.Our nyaeta mawa produk ka pasar dina cara paling éféktif & éfisién dina watesan nilai tinggi na quality.Our ékspor ngahontal leuwih ti 108 nagara ngaliwatan cabang, subsidiaries sarta jaringan distribusi sumebar ka sakuliah Éropah, Amérika Kalér, Asia, ,Amérika Kidul sareng MEA. Fokus kami nyaéta pikeun nambihan nilai kana industri farmasi global ku jalan janten mitra anu tiasa dipercaya.

公司合辑

Produk patali

Ngaran Produk

CAS No.

Ngaran Produk

CAS No.

Sarms

Ostarine / MK-2866

841205-47-8

MK-677

159752-10-0

Cardarine / GW-501516

317318-70-0

Andarin / S4

401900-40-1

Ligandrol / LGD-4033

1165910-22-4

RAD140

118237-47-0

SR9009

1379686-30-2

SR9011

1379686-29-9

YK11

431579-34-9

GW0742

317318-84-6

Ieuh

2627-69-2

S-23

1010396-29-8

PRL-8-53

51352-87-5

RU58841

1270138-41-4

NSI-189

1270138-40-3

ACP105

899821-23-9

NSI-189 fosfat

1270138-41-4

AC 262536

870888-46-3

Nootropik

Sunifiram

314728-85-3

Coluracetam

135463-81-9

Fasoracetam

110958-19-5

Noopept

157115-85-0

Adrafinils

63547-13-7

Unifiram

272786-64-8

Carphedon

77472-70-9

Pramiracetam

68497-62-1

Anestétik / Pain Killer

Basa Tetracaine

94-24-6

Prilocaine hidroklorida

1786-81-8

Tetracaine hidroklorida

136-47-0

Proparacaine hidroklorida

5875-06-9

Lidocaine hidroklorida

73-78-9

Pramoxine hydrochloride

637-58-1

Linocaine Base

137-58-6

Procainamide hidroklorida

614-39-1

Benzocaine hidroklorida

23239-88-5

Ropivakain hidroklorida

98717-15-8

Bénzocaine Base

94-09-7

Artikain hidroklorida

23964-57-0

Procaine

59-46-1

Bupivacaine

2180-92-9

Procaine hidroklorida

1951/5/8

Mepivacaine hydrochloride / Carbocaine

1722-62-9

Prilocaine

721-50-6

dibucaine hydrochloride

61-12-1

Panganteur Pharmaceutical lianna

Flibanserin/Bimt 17/
Bimt-17-BS / Girosa

167933-07-5

Flibanserin HCl

147359-76-0

7,8-dihydroxyflavones / 7,8-DHF

38183-03-8

4'-Dimethylamino 7,8-Dihydroxyflavone

1205548-00-0

1-Chloro-3,5-di-O-toluoyl-2-deoxy-D-ribofuranose

3601-89-6

P1301

1345680-97-8

Triciribine

35943-35-2

2,3-diklorokuinoksalin

2213-63-0

2-Kloropropiofenon

6084-17-9

Pirespa

53179-13-8

Hot Sale Produk

MGF

2 mg/botol

5 mg/botol

PEG-MGF

2 mg/botol

CJC-1295 kalawan DAC

2 mg/botol

CJC-1295 tanpa DAC

2 mg/botol

PT141

10 mg/botol

MT-1

10 mg/botol

MT-2

10 mg/botol

GHRP-2

5 mg/botol

10 mg/botol

GHRP-6

5 mg/botol

10 mg/botol

Ipamorelin

2 mg/botol

5 mg/botol

Hexarelin

2 mg/botol

Sermorelin

2 mg/botol

Oksitosin

2 mg/botol

TB500

2 mg/botol

5 mg/botol

Pentadecapeptide BPC 157

2 mg/botol

sempalan 176-191

2 mg/botol

5 mg/botol

Triptorelin

2 mg/botol

Tesamorelin

2 mg/botol

Gonadorelin

2 mg/botol

10 mg/botol

DSIP

2 mg/botol

Selank

5 mg/botol

IGF-1LR3

0,1 mg / vial

1 mg/botol

ACE 031

1 mg / vial (95%)

1mg / vial (85%)

GDF-8

1 mg / vial (95%)

1mg / vial (85%)

 


  • saméméhna:
  • Teras: