Téstostéron Enanthate Otot Gedong CAS 315-37-7 Téstostéron Bubuk Atah Jeung Pangiriman Gancang Jeung Kasalametan

Katerangan pondok:

Rincian produk:

kualitas:250 mg/ml
Tipe:disuntik
Kategori:Stéroid anabolik
Pangleyur:bénzil alkohol & bénzil bénzoat
Pamawa:Minyak Biji Anggur USP
Ngaran umum:Testoxyl, Testosterona, Testodex, Enantat, Testoviron, Cidotestone, Testobilin, Enanthate, Test E, TestaPlex E, Enantrex, Enantbolic, Testofort, Testonova, Androfil, Nuvir, Asset-250, Menocare, Delatestryl, Cidotestone, Testobolin, Testobolin


Rincian produk

Tag produk

Resep

Téstostéron Enanthate 250mg/mL langkung resep suntik
Resep 250mg/mL umum pikeun 100mL N

anu BB
25 gram Téstostéron Étanat bubuk (18.75mL)
5ml BA (5%)
Minyak 76,25 ml

Biasa 250mg/mL Resep pikeun 100mL No BB #2
25 gram Téstostéron Étanat bubuk (18.75mL)
3 ml BA (3%)
Minyak 78,25 ml

Resep 250mg / mL umum pikeun 100mL
25 gram Téstostéron Étanat bubuk (18.75mL)
2ml BA (2%)
10ml BB (10%)
Minyak 69,25 ml

 

Resep 300mg / mL umum pikeun 100mL
30 gram Téstostéron Étanat bubuk (22.5mL)
2ml BA (2%)
15ml BB (15%)
Minyak 60,5 ml

Resep 400mg / mL umum pikeun 100mL
40 gram Téstostéron Étanat bubuk (30mL)
2ml BA (2%)
20ml BB (20%)
Minyak 48 ml

 

Test Enanthate Pedaran

Téstostéron Enanthate mangrupa stéroid injectable nu formulir paling ilahar dipaké téstostéron ku duanana atlit jeung bodybuilders alike.The Peta sarupa téstostéron cypionate sarta mibanda épék androgenic sarta anabolik kuat.Leyuran minyak ieu promotes tumuwuhna otot, bodyweight na appetite.Testosteron enanthate pisan kuat sarta mawa tingkat kacida luhurna tina toléransi diantara paling lalaki dewasa.Salaku agén terapi, pamakéan Téstostéron Enanthate radikal bisa transformasi hirup anjeun.

Test Enanthate nyaéta hormon stéroid ti androgén sarta kapanggih dina mamalia jeung vertebrata séjén, test Enanthate utamana disékrésikeun dina tés mail jeung ovarium bikangna, sanajan jumlah leutik ogé disékrésikeun ku kelenjar adrénal, test Enanthate prinsipna. hormon séks jalu jeung stéroid anabolik.

Test enanthate ieu abused ku sababaraha atlit jeung pembina awak.Versi enanthate of testoster-hiji mangrupakeun salah sahiji pangalusna kinerja enhancing ubar pikeun ngamajukeun tumuwuhna otot, leungitna gajih, stamina, kamampuhan pikeun nanganan workouts sengit, sarta recovery sanggeus tatu.Test enanthate ieu admired ku atlit profésional, utamana atlit kakuatan sarta weightlifters profésional sarta bodybuilders, sabab mantuan dina ngaronjatkeun tingkat harti otot, sintésis protéin, sarta ingetan nitrogén sagigireun keur bébas tina efek samping, iwal abused atawa tina kelas low.Stéroid ogé dipaké salaku bagian tina terapi gaganti téstostéron pikeun ngubaran lalaki hypogonadal atawa merangsang pubertas di lalaki dipilih taliti kalawan pubertas jelas nyangsang.

Uji Aplikasi Enanthate

Téstostéron enanthate umumna dipaké pikeun ngaronjatkeun beurat otot ku bodybuilders.Also Téstostéron enanthate mangrupakeun formulir paling ilahar dipake tina téstostéron.Sanajan éta pohara kuat pikeun meunangkeun otot jeung kakuatan, dina waktos anu sareng éta murah tur diala.Téstostéron enanthate mangrupakeun stéroid éster tunggal langgeng panjang.Panjangna 7 karbon.Lamun nyokot kuantitas hiji stéroid ésterified, beurat total mangrupakeun kombinasi duanana beurat éster jeung steroid.Therefore, téstostéron enanthate ieu pikaresep leuwih ti cypionate na sustanon.Upami anjeun pangguna pertama kali kami nyarankeun anjeun nyandak enanthate atanapi cypionate. Kusabab, ésterna langkung panjang tibatan propionat ku cara ieu, anjeun bakal ngaleutikan jumlah suntikan.Téstostéron enanthate aromatizes rada leuwih ti sustanon, malah jadi Anjeun kudu make anti éstrogén jeung nu kayaning nolvadex na clomid pikeun nyegah lumangsung gynocomastia.

 

custom-print-canvas-fabric-poster-fitness-female-pushups-workout-TSY69-wall-decor-room-decoration-home-decor

Test Enanthate Dosage

Dosis umumna nyaéta 250 mg ka 750 mg saminggu.
Perhatosan: Tingkatna cukup cekap, sareng kedah nyayogikeun pangguna gancang kakuatan sareng beurat awak.Luhur tingkat ieu efek samping estrogenic moal ragu jadi leuwih dibaca, jigana kaluar timbangan sagala otot anyar massana.

Kumaha carana ngadamel Test E 250 Minyak

Lengkah 1: Pasang bubuk Test E kana beaker
Lengkah 2: Pasang BA kana beaker
Lengkah 3: Pasang BB kana beaker
Lengkah 4: Pasang beaker dina manaskeun, suhu kira 80 ºC.Paké rod kaca pikeun aduk cair nepi ka bubuk larut kana cairan sagemblengna, mangka bakal cairan konéng transparan.
Lengkah 5: Cokot beaker turun tina manaskeun, antosan dugi cairan konéng transparan tiis
Lengkah 6: Pasang EO kana beaker nu, Paké rod kaca aduk cair nepi ka cairan konéng transparan deui.
Lengkah 7: Nyaring cair ku saringan steril atanapi mesin nyaring

Kumaha carana nyegah nyeri Test E sateuacan nyuntik?

1. Éncér sanyawa jeung minyak motong steril pikeun meunangkeun mg / ml dina <=200 pikeun éster panjang jeung <=100 pikeun éster pondok.
2. Ulah ganggu ku b-12, cai na dumasar-diserep jadi gancang bakal boga saeutik atawa euweuh dampak.
3. Gently haneut minyak pikeun ngaronjatkeun viskositas.Anjeun tiasa nempatkeun vial dina tilelep kamar mandi sarta ngantep cai panas ngalir ngaliwatan vial salila 2 menit, sarta ngocok ogé.Ieu bakal nurunkeun viskositas minyak ogé ngagampangkeun narik kana jarum suntik.
4. Nyuntik lalaunan pisan pikeun ngurangan kapindahan fascia otot, nyandak 30 detik per ml.Anggo pin 25g pikeun nyuntik ku kituna anjeun maksa anjeun gerak lalaunan.
5. Tambahkeun 20% Benzyl Benzoate ku volume ka propionate na esetrs phenylpropionate.
6. Paké jarum 23g pikeun nyegah tekanan kaluaran tinggi ti jarum leutik.
7. Nyuntik remen w / volume kirang, <3ml pikeun otot badag sarta <2ml pikeun otot leutik.
8. Mastikeun yén suntik téh jero intra-muscular tur pinuh ngaliwatan sagala gajih subcutaneous
9. Anjeun oge bisa nambahkeun: 100mg Benadryl hiji jam saméméh suntik;800mg ibuprofen sajam sateuacan suntikan.

Daptar Minyak Stéroid suntik

Bubuk Hormon Stéroid:

 

Téstostéron Series Runtuyan Methenolone
Ngaran Produk CAS.No Ngaran Produk CAS.No
Téstostéron Enanthate 315-37-7 Methenolone Enanthate 303-42-4
Téstostéron 58-22-0 Methenolone asétat 434-05-9
Téstostéron Asétat 1045-69-8 Stéroid lisan
Téstostéron propionate 57-85-2 Ngaran Produk CAS.No
Téstostéron Cypionate 58-20-8 Oxymetholone (Anadrol) 434-07-1
Téstostéron Phenylpropionate 1255-49-8 Oxandrolone (Anavar, Oxandrin) 53-39-4
Téstostéron Isocaproate 15262-86-9 Stanozolol (winstrol) 10418-03-8
Téstostéron Decanoate 5721-91-5 Methandienone (Dianabol) 72-63-9
Téstostéron Undecanoate 5949-44-0 SARMS
Sustanon 250   Ngaran Produk CAS.No
Nandrolone Series Cardarine (GW-501516) 317318-70-0
Ngaran Produk CAS.No Andarin (S4) 401900-40-1
Nandrolone 434-22-0 Ligandrol (LGD-4033) 1165910-22-4
Nandrolone Decanoate 360-70-3 Ibutamoren (MK-677) 159752-10-0
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8 RAD140 118237-47-0
Trenbolone Series SR9009 1379686-30-2
Ngaran Produk CAS.No YK11 431579-34-9
Trenbolone 10161-33-8 Ostarine (MK-2866) 841205-47-8
Trenbolone asétat 10161-34-9 Ningkatkeun Sex
Trenbolone Enanthate 10161-33-8 Ngaran Produk CAS.No
Boldenone Series Tadalafil (Cialis) 171596-29-5
Ngaran Produk CAS.No Sildenafil sitrat 171599-83-0
Boldenone 846-48-0 Vardenafil 224789-15-5
Boldenone undecylenate 13103-34-9 hidroklorida 119356-77-3
DEHA Dutasteride (Avodart) 164656-23-9
Ngaran Produk CAS.No Finasteride 98319-26-7
Epiandrosteron 481-29-8 Yohimbine HCl (Ekstrak) 65-19-0
Dehidroisoandrosteron (DHEA) 53-43-0 Nyeri Killer
Dehydroisoandrosterone 3-asétat 853-23-6 Ngaran Produk CAS.No
7-Keto-dehydroepiandrosterone 566-19-8 Phenacetin 62-44-2
Drostanolone Series Bénzocaine 1994/9/7
Ngaran Produk CAS.No Lidocaine HCL 23239-88-5
Drostanolone propionate 521-12-0 Paracetamol 103-90-2
Drostanolone Enanthate 472-61-1 Dimethocaine 136-47-0
Métasteron 3381-88-2 Diklonin HCL 854056-07-6

 

Stéroid lisan sareng suntikan panas

 

Methandienone (Dianabol) suntik 50 mg/ml
Trenbolone Enanthate 200 mg/ml
Oxymetholone (Anadrol) suntik 50 mg/ml
Téstostéron Cypionate 250 mg/ml
Téstostéron propionate 100 mg/ml
Trenbolone asétat 100 mg/ml
Nandrolone Decanoate 250 mg/ml
Drostanolone propionate (Masteron) 100 mg/ml
Téstostéron Enanthate 250 mg/ml
Tés400 TMT300
Uji Campuran 500 Tumpukan Massa 500
Uji Campuran 300 Andro Test 450
Sustan 300 Testovircn
Supertest 450 Ripex225
Tilu Tés 300 FMJ 300
Tilu Tés 180 Campuran motong 175
Tilu Barudak 300 Anomas 400
Rip Blend 375 TMT Campuran 250
Andropen275 Pentadex300

   

Bungkusan & Pangiriman

bungkusan:10ml/botol,10vial/kotak (Aluminium foil tas), 10vial/kotak (Aluminium foil tas)

Panyimpenan:Disimpen dina tiis tur garing wadahna well-tutup.Jauhkeun tina Uap sareng cahaya/panas anu kuat.

Pangiriman:Biasana within3-5 poé gawé sanggeus mayar pinuh.

Balanja:EMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX, BY AIR, BY SEA, DHL Express, FedEx and EMS for quantity less than 50KG, usually called as DDU service; Sea shipping for quantity over 500KG;Jeung pengiriman barang hawa geus sadia pikeun 50KG luhur; Pikeun produk nilai luhur, mangga pilih pengiriman barang hawa jeung DHL express pikeun safe.The pakét téh kabéh privasi jeung kaamanan, angkutan gancang jeung aman, aya nomer waybill bisa ngalacak gerakan barang.

Testosterone2

FAQ

Q1: Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
A: Sampel gratis sayogi, tapi biaya angkutan barang bakal aya dina akun anjeun sareng biayana bakal uih deui ka anjeun atanapi ngirangan pesenan anjeun ka hareup.
Q2: Dupi anjeun masihan kuring harga diskon?
A: Pasti, Ieu gumantung kana qty.Larger urutan Anjeun bisa ngarasakeun harga langkung mirah.
Q3:Nalika anjeun ngirim pesenan kuring?
A: Biasana dina 2 dugi ka 3 dinten saatos ngonfirmasi pamayaran anjeun, sabab kami peryogi waktos pikeun ngatur Siluman Bungkusan pikeun 100% ngabersihan adat.
Q4:Dupi anjeun ngajamin kuring bisa meunang barang kuring tanpa masalah custom?
Leres, Urang gaduh Reship Service.You tiasa kéngingkeun barang anjeun tanpa masalah.
Q5: Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
A: Anu mimiti, kadali kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka enol.Upami aya masalah kualitas nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngirim anjeun barang gratis pikeun ngagantian atanapi ngabalikeun duit karugian anjeun.
Q6: Jenis istilah pembayaran anjeun nampi?
A: Kanggo pesenan naon waé, anjeun tiasa mayar ku Paypal, Bitcoin, T/T, Western Union atanapi Money Gram.
Q7: Kumaha ngahubungan kami?
A: Kami nganggo email, whatsapp, wickr kuring, wechat, jsb.janten pls bébas ngahubungan kuring upami anjeun ngagaduhan kabutuhan.

 


  • saméméhna:
  • Teras: