Téstostéron Test C Raw Stéroid Bubuk Bodas Téstostéron Cypionate CAS 58-20-8 Pikeun Gedong Awak

Katerangan pondok:

Pedaran produk lengkep

Ngaran Produk:Téstostéron Cypionate
Ngaran séjén:Téstostéron Cyp
KASUS:58-20-8
Penampilan:Bubuk Bodas
Pamakéan:Binaraga
Métode pengiriman barang:EMS, HKEMS, FEDEX, DHL, UPS, Aramex, jsb
Cahaya luhur:suplemén bubuk téstostéron, stéroid anabolik téstostéron


Rincian produk

Tag produk

Téstostéron Cypionate (Tés C)Pasipatan

Titik lebur: 101-102 °

alfa D25 +87° (CHCl3)

temp neundeun.2-8°C

InChIKeyHPFVBGJFAYZEBE-ZLQWOROUSA-N

 

Téstostéron Cypionate (Tés C)Abstrak

Téstostéron cypionate nyaéta hormon stéroid ti androgén jeung kapanggih dina mamalia jeung vertebrata séjén, téstostéron cypionate utamana disékrésikeun dina tés mail jeung ovarium bikangna, sanajan jumlah leutik ogé disékrésikeun ku kelenjar adrénal, téstostéron cypionate prinsipna. hormon séks jalu jeung stéroid anabolik.

Téstostéron Cypionate teh téstostéron pangpanjangna-éstered sadia kiwari.Cai mibanda satengah hirup dina awak 15 nepi ka 16 poé sarta kapanggih salaku minyak injectable.Kusabab eta meta dina awak pikeun jadi lila, éta bisa ngabalukarkeun leuwih ingetan cai ti stéroid sejen tur pangalusna dipaké salaku bulking sanyawa dina tumpukan.Androgén endogen tanggung jawab pikeun kamekaran normal sareng kamekaran organ séks lalaki sareng pikeun ngajaga ciri séks sékundér.

Épék ieu kalebet kamekaran sareng maturasi prostat, vesikel mani, sirit, sareng skrotum;ngembangkeun distribusi bulu lalaki, kayaning janggot, pubic, dada, jeung bulu axillary;enlargement laring, penebalan pita sora, sareng parobahan dina otot awak sareng distribusi lemak.Narkoba di kelas ieu ogé nyababkeun ingetan nitrogén, natrium, kalium, sareng fosfor, sareng turunna ékskrési kalsium dina cikiih.Androgén parantos dilaporkeun ningkatkeun anabolisme protéin sareng ngirangan katabolisme protéin.Kasaimbangan nitrogén ngan ukur ningkat nalika asupan kalori sareng protéin cukup.

Téstostéron Cypionate (Tés C)Pamakéan

Téstostéron Cypionate dipaké dina lalaki anu teu nyieun cukup zat alam disebut téstostéron.Dina lalaki, téstostéron tanggung jawab pikeun seueur fungsi normal, kalebet kamekaran sareng pamekaran alat kelamin, otot, sareng tulang.Ogé mantuan ngabalukarkeun ngembangkeun seksual normal (pubertas) di budak.Téstostéron milik hiji kelas ubar katelah androgens.Gawéna ku mangaruhan seueur sistem awak supados awak tiasa ngembangkeun sareng fungsina normal.

Téstostéron ogé bisa dipaké dina budak rumaja tangtu ngabalukarkeun pubertas di maranéhanana anu nyangsang pubertas.Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngubaran sababaraha jinis kanker payudara di awéwé.

Eupan Balik Klién

客户反馈合辑

Téstostéron Cypionate (Tés C)sipat

Téstostéron Cypionate mangrupakeun versi sintétik tina hormon téstostéron dihasilkeun sacara alami.Hormon ieu tanggung jawab pikeun seueur ciri fisik sareng mental anu béda dina lalaki.Ieu promotes drive sex, leungitna gajih, mantuan jeung gaining jeung ngajaga massa otot lean, ngaronjatkeun dénsitas tulang, komo bisa ngajaga ngalawan panyakit jantung.Naha éta dihasilkeun sacara alami atawa ngaliwatan pamakéan Téstostéron Cypionate, Tret ieu teu robah.Kabéh stéroid séjén sabenerna molekul téstostéron nu geus dirobah pikeun ngarobah sipat hormon.Téstostéron Cypionate mawa rating 100 nalika ngukur struktur anabolik / androgenic sarta rating ieu dipaké pikeun ngukur sakabéh stéroid lianna.Ieu bakal ngajantenkeun téstostéron janten "bapa" sadaya stéroid anabolik anu dianggo ku atlit ayeuna.

Téstostéron Cypionate (Tés C)Spésifikasi

Ngaran produk: Téstostéron Cypionate
ITEM UJI SPESIFIKASI HASIL
Katerangan Bubuk kristalin bodas atanapi bodas Sasuai
Idéntifikasi Nyerep Infrabeureum Positip
Rotasi husus +85°~+92° +89,4°
Asam Cyclopentanepropionic gratis 0,2% max 0,05%
Leungitna Dina Drying 0,5% max 0,20%
Sésa Dina Ignition 0,2% max 0,08%
Najis volatil organik Metts sarat Sasuai
Titik lebur 98.0~104.0°C 98.5~103.0°C
Sésa pangleyur Bénzéna: 2PPm max <2PPm
Étil asétat: 5000PPm max <5000PPm
Piridin: 200PPm max <200PPm
Ukuran partikel Kira-kira 100 mesh Sasuai
Assay 97.0~103.0% 99,22%
 

 

Profil Perusahaan

Hjtc (Xiamen) Industry Co., Ltd. nyaéta perusahaan pilot bahan baku farmasi di china.Jeung pabrik téh profésional anyar-typeSupplier of Pharmaceutical Packaginga & Stéroid Bahan Baku .It urang pabrik diadegkeun dina Juli 2008 ku grup mancanagara PhD jeung professional komérsial ngalaman di Hubei, Cina.Biocar komitmen pikeun muncul salaku pamimpin manufaktur, pamasaran sareng jasa CMO Bahan Farmasi Aktif, Panganteur sareng Ekstrak Herb pikeun Perusahaan Élmu kahirupan global. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu caket sareng stabil sareng langkung ti 450 pabrik kalayan jangka panjang sareng supplier konsisten di India. misi China.Our nyaeta mawa produk ka pasar dina cara paling éféktif & éfisién dina watesan nilai tinggi na quality.Our ékspor ngahontal leuwih ti 108 nagara ngaliwatan cabang, subsidiaries sarta jaringan distribusi sumebar ka sakuliah Éropah, Amérika Kalér, Asia, ,Amérika Kidul sareng MEA. Fokus kami nyaéta pikeun nambihan nilai kana industri farmasi global ku jalan janten mitra anu tiasa dipercaya.

公司照片

UrangKaunggulan Kompetitif

1 kualitas luhur kalawan harga kalapa:
1) Standar: Perusahaan Standar
2) Sadaya Purity≥98%
3) Kami produsén sarta bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga pabrik.

2 Pangiriman gancang sareng aman:
1) Parsél tiasa dikirim kaluar dina 24 jam saatos mayar.Nomer tracking sayogi
2) Pangiriman anu aman sareng wijaksana.Rupa-rupa metode transportasi pikeun pilihan anjeun.
3) Laju lolos adat ≥99%
4) Urang boga agén sorangan / remailer / distributor anu bisa mantuan kami ngirim produk urang pisan gancang tur aman, sarta kami boga stock di dinya pikeun mindahkeun.

3 Kami ngagaduhan klien di sakumna dunya:
1) jasa profésional sarta pangalaman euyeub sangkan konsumén ngarasa betah, stock nyukupan sarta pangiriman gancang minuhan kahayang maranéhanana.
2) eupan balik pasar jeung eupan balik barang bakal ngaapresiasi, minuhan sarat konsumén 'mangrupakeun tanggung jawab urang.
3) kualitas luhur, harga kalapa, pangiriman gancang, layanan-kelas munggaran meunang kapercayaan tur pujian ti para nasabah.

UrangHot Sale Produk

NO. Ngaran Produk KASUS
1 YK-11 CAS: 431579-34-9
2 Rad140 CAS: 1182367-47-0
3 IEUH CAS: 2627-69-2
4 MK-677 CAS: 841205-47-8
5 MK-2866 CAS: 841205-47-8
6 LGD-4033 CAS: 1165910-22-4
7 SR9009 CAS: 1379686-30-2
9 Sunifiram CAS: 314728-85-3
10 GW501516 CAS: 841205-47-8
11 Andarine S-4 CAS: 401900-40-1
12 Dianabol CAS: 72-63-9
13 Clomifene Citrate CAS: 50-41-9
14 Tamoxifen Citrate CAS: 54965-24-1
15 Toremifene Citrate CAS: 89778-27-8
16 Téstostéron Asétat CAS: 1045-69-8
17 Téstostéron Cypionate CAS: 58-20-8
18 Téstostéron Decanoate CAS: 5721-91-5
19 Téstostéron Enanthate CAS: 315-37-7
20 Téstostéron propionate CAS: 57-85-2
21 Téstostéron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
22 Téstostéron Isocaproate CAS: 15262-86-9
23 Téstostéron Undecanoate CAS: 5949-44-0
24 Sustanon 250 N/A
25 Turinabol CAS: 855-19-6
26 Turinabol lisan CAS: 2446-23-3
27 Stanolone CAS: 521-18-6
28 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
29 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
30 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
31 Nandrolone laurate CAS: 26490-31-3
32 Nandrolone propionate CAS: 7207-92-3
33 Nandrolone Phenylpropionate CAS: 62-90-8
34 Nandrolone Undecanoate CAS: 862-89-5
35 Boldenone asétat CAS: 2363-59-9
36 Boldenone Cypionate CAS: 106505-90-2
37 Boldenone Undecylenate CAS: 13103-34-9
38 Drostanolone propionate (Masteron) CAS: 521-12-0
39 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
40 Methenolone Acetate (Primobolan) CAS: 434-05-9
41 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
42 Trenbolone asétat CAS: 10161-34-9
43 Trenbolone Enanthate N/A
44 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonate CAS: 23454-33-3
45 Epiandrosteron CAS: 481-29-8

Saatos Service Penjualan

1. Sakur inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.
2. Dedikasi kana kualitas, suplai & jasa.
3. Tegesna dina milih bahan baku.
4. OEM / ODM Sadia.
5. harga wajar & kalapa, waktos kalungguhan gancang.
6. Sampel geus sadia pikeun evaluasi anjeun & ngembangkeun formulasi.

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?
A: Yakin, kami nawiskeun sampel bébas, anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang.
 
Q2: Kumaha carana sangkan pesenan?
A: Mangga ngirim panalungtikan ka kami, teras urang bakal ngalakukeun tawaran.Mayar via Western Union, Moneygram, Rekening Bank jeung Bitcoin.Teras we bakal ngatur pengiriman barang.Saatos pangiriman kami bakal nawiskeun tracking No..

Q3: Dupi pengiriman barang 100% Garansi?
A: Leres, kami nawiskeun 100% Jaminan Pengiriman.Upami aya bungkusan anu dicandak, kami bakal ngirimkeun deui.

Q4: Kumaha pangiriman?
A: Parsél bakal dikirim kaluar dina 3 poé gawé sanggeus mayar.Biasana kami nganggo EMS, ePacket, Fedex, DHL, TNT sareng AS Domestik campuran pengiriman sareng saterasna.
 
Q5: Dupi aya diskon?
A: Leres.Hargana tiasa nego.Ngan kirimkeun kami barang anu anjeun peryogikeun sareng jumlahna.Kami bakal nerapkeun harga pangsaéna sareng nawiskeun diskon pikeun anjeun.
 
Q6: Naon kuantitas pesenan Minimum?
A: Biasana MOQ nyaéta 100g.Tapi gumantung kana barang sareng sarat anjeun kami ogé tiasa ngalakukeun 10g, 20g, 30g atanapi 50g.


  • saméméhna:
  • Teras: